عدنان که قضیش فرق داره. رفت دورتموند که بیشتر بهش بازی برسه ولی خوب اونجا نیمکت نشین شد. از بازیکنان اکادمی هم اونایی که رد شدن غالبا بالای 20 سال داشتن مثل تام تورپ که 22 سال داشت یا برادران دوقلوی کین که سال گذشته با 21 سال سن واگذار شدن. تو سن بالای 20 سال بازیکن آکادمی یا به ایم اول میاد یا قرضی میره باشگاههای دیگه و عملکردش توی تیمی که قرضی بازی میکنه سنجیده میشه. تقریبا اکثر بازیکنهایی که فروخته شدن اول قرضی رفتن تیمهای دیگه و بعد از ارزیابی عملکردشون فروخته شدن. از طرفی مطمئنا وقتی بازیکن آکادمی به سن بالای 20 برسه و بدونه به تیم اول راه پیدا نمیکنه ترجیح میده بره تا بتونه توی یک تیم دیگه بازی کنه و پیشرفت کنه. از طرفی همه بازیکنهای آکادمی هم که به تیم اول راه پیدا نمیکنن. تو چند سال اخیر بازیکنهای مثل ویلسون که دیروز قرضی رفت و فن خال گفت هروقت بخوایم میتونیم برش گردونیم، پریرا، عدنان، مکنیر، بلکت، لینگارد و دوسه تا بازیکن جدید هم که اخیرا با تیم اصلی تمرین کردن از آکادمی به تیم اول راه پیدا کردن که آمار کمی نیست. همین تعداد رو مقایسه کن با سایر تیمها.
من که فکر میکنم آکادمیمون پاکسازی شد و جا برای بازیکنهای جوونتر و همچنین خرید بازیکنهای جوون واسه آکادمی باز شد. فکر نکنم هیچ تیمی وجود داشته باشه که همه بازیکنهای آکادمیش به تیم اول راه پیدا کرده باشن.
من که فکر میکنم آکادمیمون پاکسازی شد و جا برای بازیکنهای جوونتر و همچنین خرید بازیکنهای جوون واسه آکادمی باز شد. فکر نکنم هیچ تیمی وجود داشته باشه که همه بازیکنهای آکادمیش به تیم اول راه پیدا کرده باشن.
Last edited: