• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
تو نیمه اول بازی با آیندهوون کلی حرکت تو عمق دیدیم که رونی هم خوب بازی میکرد. نمیدونم چرا امروز همه اش داریم میدیم یانگ سانتر کنه؟ تا الان هیچکدوم از سانترهاش رو سر بازیکنمون نبوده!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میخواستم بگم که هیچ برنامه ای تو زمین نداریم و همش شده رسوندن توپ به یانگ و کشیدن رو دروازه، که برگشتیم به روال بازی خسته کننده و کسل همیشگی...
انگار رونی مصدوم شده و دیپای میخواد به جاش بیاد...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
این تماشاگرای لستر حالشون به هم نمیخوره از این صدای یکنواخت مسخره‌ای که تولید می‌کنند؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دفاع ها هم که نمیخوان انگار جای اوانز خالی بمونه، دارن با هم همکاری میکنن تو این قضیه...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اونقدر فلسفی نوشتی که من اصلا نفهمیدم منظورت چیه؟ :general108:
نه بابا فلسفه كجا بود!
ميگم دوره مويس هم انقد نگهش داشتن كه وقت اخراجش هيچ مربي تاپي بي تيم نبود و به ون حال دچار شديم.
كلوپ كه رفت، گوارديولا هم بره سيتي فقط يه انجلوتي ميمونه ديگه

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه بازی ضعیف و کسل کننده دیگه...
فکر میکنم تو جدول هم به رده چهارم رفتیم...
چیزی نیست در مورد بازی گفته بشه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب من فکر کنم امسال فان خال یه رکورد رو میکشونه و اون تعداد تساوی ها در یک فصله

یه تساوی دیگه که اونم با سیو دخه آ بدست اومد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فکر میکنم امروز یه رکورد جدید زدیم در تعداد کشیدن ها روی دروازه، حالا واسم جالبه اگه مهاجم سر زن داشتیم که برامون گل بزنه، باز هم خیالم نبود، جالبه که جدیدا فلینی رو که میاره تو زمین، به قول اصلان از همون اول نمیره بایسته جلو که ضایع نشه، ولی در نهایت میره جلو ولی تمام تیمهای دنیا میدونن منچستر میخواد چه کار کنه، و تیم رو تو خط هافبک پرس میکنن یا کناره هارو میبندن و فلینی هم عملا میشه علف سرخرمن...
امروز هم فکر نمیکنم مدافع های لستر کار سختی براشون بوده باشه دفع سانترهای پشت سر هم یانگ و دارمین...
بدبخت والنسیا که این همه بهش میتوپیدیم، دارمین غیر از 3-2 بازی اول فصل که تف نمیارزیده تا الان، نمیدونم قضیه چیه که همه بازیکنها، فقط ابتدای حضورشون تو منچستر و یا وقتی از منچستر میرن، خوب هستن...:general710:

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
رانیری با یه تیمی که تقریبا تازه صعود کرده چی کار میکنه اونوقت این دلقک با پرافتخار ترین تیم لیگ برتر و اون همه بودجه ای که داشته چه تیمی ساخته!
اونایی که میگن دارمیان و مارتیال یا هر تلفظ کوفتی دیگه ای که داره از رافائل و ولبک بهترن فازشون چیه دقیقا؟ من یه تار موی اونا رو با صد تای این دلقکا که یه استپ ساده هم نمیتونن بکنن عوض نمیکنم
مرتیکه رفته اون همه پول داده برای یه جوجه فنچ که انگار از دماغ فیل افتاده و یه پاس ساده هم نمیتونست بده اونوقت ماهرز هر موقع پا به توپ میشد قشنگ دو سه تا بازیکن ما میرفتن تو در و دیوار

قهرمانی لیگ که هیچی با این تیم سه گانه رو براتون کنار گذاشتن برید خوش باشید !

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آمار دقیقی از عملکرد دبروین ندارم، ولی تا اونجا که مشخصه، 7 گل زده و 10-9 تا پاس گل داده که عملکرد فوق العاده ای هستش، واقعا سیتی خیلی خیلی بهتر خرید میکنه و خیلی خیلی بهتر برنامه ریزی...
پپ رو هم که گرفتن، سال دیگه چه بلایی سر این تیم میخواد بیاد برای بازی کردن با سیتی و ...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
رانیری با یه تیمی که تقریبا تازه صعود کرده چی کار میکنه اونوقت این دلقک با پرافتخار ترین تیم لیگ برتر و اون همه بودجه ای که داشته چه تیمی ساخته!
اونایی که میگن دارمیان و مارتیال یا هر تلفظ کوفتی دیگه ای که داره از رافائل و ولبک بهترن فازشون چیه دقیقا؟ من یه تار موی اونا رو با صد تای این دلقکا که یه استپ ساده هم نمیتونن بکنن عوض نمیکنم
مرتیکه رفته اون همه پول داده برای یه جوجه فنچ که انگار از دماغ فیل افتاده و یه پاس ساده هم نمیتونست بده اونوقت ماهرز هر موقع پا به توپ میشد قشنگ دو سه تا بازیکن ما میرفتن تو در و دیوار

قهرمانی لیگ که هیچی با این تیم سه گانه رو براتون کنار گذاشتن برید خوش باشید !
افشین همونجور که میلاد گفت نکته مسخره جالبیه که بازیکنا بازیای اول که میان یونایتد (دی ماریا، مارسیال، همین دارمین، یا حتی بلیند) خوبن، یا وقتی میرن (هرناندز).
باور کن ماهرز و واردی رو با هم هم بخریم 4-5 تا بازی خوب بازی میکنن بعد میشن یه سری بازیکن معمولی!
مشکل از بازیکنا نیست، مشکل جای دیگس!
این وسط ممفیس رو قبول دارم که فقط قرتی بازی بوده تا الان و هیچی نشون نداده (به جز یکی دو تا بازی نصفه نیمه) که اون هم با توجه به سنش و نیاز به مدیریت شرایطش 97% تقصیر مقصر همون مورد بالائیست :p

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بازی رو ندیدم و نمیتونم نظری بدم. از پستهای دوستان گلم هم استفاده کردم.
الان رفتم طرفداری و تو پست مربوط به بازی نمرات رو نگاه کردم. جالبه که باز هم رونی کمترین نمره رو بین کل بازیکنها گرفته!!
didier-deschamps_10.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با این وضع من فکر میکنم تیم تبدیل به یه تیم درجه ۲ خواهد شد

این چیزی که من رو نگران میکنه از بابت از دست رفتن میل تیم برای بردن هست

من صحنه های بازی امروز رو دیدم لستر واقعا خطرناک بود و اگه سیو دخه آ نبود احتمالا این بازی رو باخته بودیم

مدیران این تیم دارن به بیراهه میرن

اینها میبایستی از قبل به فکر یه سرمربی خوب می افتادن که جربزه هدایت تیمی مثل یونایتد رو داشته باشه

اشتباه اول این بود که سرالکس ناگهانی خداحافظی کرد. البته شایدم مدیرا از قبل در جریان بودن اما به نظر من از قبل از بازنشستگی سرالکس باید به فکر جانشینش می افتادن
دقیقا مثل کاری که بایرن کرد

حالا این کار رو نکردن
اکی حداقل به جای مویس میرفتن دنبال یه ادم بهتر

حالا تیمو دادن به فان خالی که فراز و نشیبش زیاد بوده
والا با این بودجه ای که خرج شده این فوتبالی که اینا بازی میکنن فاجعه است

و شک نکنید. جلو غول های اروپا خطر بی ابرویی تیم وجود داره

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی رو ندیدم و نمیتونم نظری بدم. از پستهای دوستان گلم هم استفاده کردم.
الان رفتم طرفداری و تو پست مربوط به بازی نمرات رو نگاه کردم. جالبه که باز هم رونی کمترین نمره رو بین کل بازیکنها گرفته!!
مشاهده پیوست 884924
معین جان، رونی حدودا دقیقه 70-65 بخاطر مصدومیت تعویض شد و دیپای هم فکر میکنم در طول مدتی که تو زمین بود، شاید 6-5 بار پاش به توپ خورد که همه رو خراب کرد، از جمله توپی که یه جورایی شانسی جلوی دروازه بهش رسید(تقریبا تنها موقعیت نیمه دوم بازی برای ما) که زد آسمون...
من واسم یه سوال عجیبی پیش اومده، اشنیدرلین تو همه بازی هایی که واسه تیم بازی کرده، حداقل خوب بوده و تیم رو از نظر دفاعی خیلی کمک کرده، ولی تو هر بازی مهمی که جلوی تیمهای پرقدرت بوده، فن خال کریک رو گذاشته تو زمین و عملا یه اتوبان درست کرده وسط زمین، نمیدونم دلیل همچین حماقتهایی چی میتونه باشه...
تو این بازی هم یه اتفاق جالبی که افتاد، دیگه جرات نکرد که فلینی رو بیاره تو زمین، در حین بازی هم برخلاف همه بازی های گذشته، هم خودش و هم دستیارش تا نشونشون میداد، در حال صحبت کردن با گیگز بودن!!!!o_Oo_Oo_O
و نکته آخری که در مورد بازی میتونم بگم، اینکه ما دوباره برگشتیم به ترکیب 2-5-3 در این بازی...!!!

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نمیخواستم اصلا کاری به فن خال داشته باشم، ولی این حرفایی که زده، واقعا دیگه آخرشه...
http://www.goal.com/en/news/1862/pr...nited-didnt-train-before-facing-?ICID=HP_BN_5
خودتون بخونید، ولی خلاصش این بوده که آقازاده گفته که بخاطر بازی با PSV خسته بودن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Louis van Gaal has revealed that his Manchester United players did not train in the build-up to their draw with Leicester City because they were physically drained from their stalemate against PSV.​
من دیگه حرفی ندارم... بهونه هایی که مربی های ایرانی هم دیگه نمیارن...
ولی روال فن خال ادامه داره، 1 برد، 1 مساوی، 1 باخت...(البته در این مورد تا الان 2 برد، 2 مساوی بوده) بازی بعدی رو باید طبق روال ببازیم دیگه...:confused:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
"جیمی واردی مهاجم لستر سیتی با گلی که در دیدار مقابل منچستر یونایتد به ثمر رساند، برای یازدهمین دیدار متوالی موفق به گلزنی شد و رکورد رود فن نیستلروی مهاجم سابق شیاطین سرخ را شکست."

واردی تا این جای فصل در لیگ برتر از 14 بازی 14 گل زده فصل پیش می دونید آمارش چقدر بوده؟ 5 گل از 34 بازی!!
مربی درست و حسابی که بالا سر تیم باشه و با تمرینات اصولی بازیکنان رو پرورش بده و در سیستم صحیح ازشون استفاده کنه نتیجه همین میشه , نه تنها سطح بازیکنان فعلی و خریدهای تازه رو پایین نمی کشه بلکه باعث ارتقا و پیشرفتشون هم میشه
دی ماریا امشب هم دو پاس گل داده فکر کنم تصمیم هوشمندانه ای گرفت که تا فوتبالش خراب نشده از زیر دست فن خال فرار کرد!

بالا