• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
به نقل از اسکای ایتالیا انجلوتی هم با بایرن قرارداد بسته و امشب رسما اعلام میشه.
خب دیگه، اگه گواردیولا رو نتونن بگیرن )که ۹۰٪ نمیتونن( ..
وی آر ابسولوتلی فاگد!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
:D:D
به نقل از اسکای ایتالیا انجلوتی هم با بایرن قرارداد بسته و امشب رسما اعلام میشه.
خب دیگه، اگه گواردیولا رو نتونن بگیرن )که ۹۰٪ نمیتونن( ..
وی آر ابسولوتلی فاگد!

تازه میگن که چلسی هم به مشتری های پپ اضافه شده...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
من که شکی ندارم، وقتی از دست این فن هال خلاص میشیم، هیچ گزینه ای وجود نداره، مدیریت اگه عرضه داشت یا احمق نبود که با فن هال این 2 سال رو سر نمیکردیم که...
وضعیت واقعا برای این تیم و باشگاه GRIM هستش...
فکر میکنم با این وضعیت دیگه باید به فکر جامهایی مثل یوفا باشیم حداکثر، تازه اگه بتونیم رده های 6 و 5 لیگ رو بگیریم که باز هم نمیشه به رسیدن به جمع 8 تیم یوفا هم فکر کرد...
فعلا باید بزنیم به بیخیالی، فقط مشکل اینجاست که 3-2 سالی هستش که زدم به بیخیالی، موندم اگه بخوان تا آخر قرارداد فن هال هم نگهش دارن و بعد هم بدون مربی بمونه این تیم دوباره و یا یه گزینه ای بدتر از فن هال رو بیارن(تو مایه های مویس)، اونوقت هستش که واقعا فاتحه منچستر رو باید خوند...:general507:واقعا باید خوند:general507::general507::general507:
دوستان کسی از معین جان خبری نداره واقعا؟؟
نگرانش شدم، خدای ناکرده، اتفاقی واسش نیوفتاده باشه...؟؟؟ از این دسته از هوادارها هم نبود که خودکشی کنه بعداز حذف تیم!!!:p:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم دیگه خسته شدم. هوادارا هم خسته میشن.
وقتی مدیریت با تصمیمات اشتباهش باعث اسیب دیدن تیم میشه خب هوادارا هم کم کم تیم رو رها میکنن یا بازیها رو دنبال نمیکنن.
امیدوارم منچستر به این وضعیت دچار نشه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فقط از تنها چیزی که میترسم، این هستش که اینها به فکر اوردن موو نباشن که واقعا باید گریه کرد به حال این تیم...
طرفداراش که هیچ، کسایی که میخواستن فوتبال ببینن رو هم فراری میده و باید به فکر تیم داری یه تیم بی تماشاچی بشن که واقعا هم ارزش سرمایه گذاری نداره و هم اسپانسری جذب نمیکنه...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
فقط از تنها چیزی که میترسم، این هستش که اینها به فکر اوردن موو نباشن که واقعا باید گریه کرد به حال این تیم...
طرفداراش که هیچ، کسایی که میخواستن فوتبال ببینن رو هم فراری میده و باید به فکر تیم داری یه تیم بی تماشاچی بشن که واقعا هم ارزش سرمایه گذاری نداره و هم اسپانسری جذب نمیکنه...
دقیقا اگر همینطوری که بوش میاد پیش یره اوضاع و پپ بره سیتی ، با وجود کلوپ تو لیورپول و اوضاعی که هست تنها گزینه ای که میتونه یونایتدو مدعی نگه داره و فصل بعد یه رقابت جانانه ببینیم واسه لیگ مورینیوئه،
به شخصه بعد از گواردیولا شدیدا استقبال میکنم از اومدن آقای خاص

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دقیقا اگر همینطوری که بوش میاد پیش یره اوضاع و پپ بره سیتی ، با وجود کلوپ تو لیورپول و اوضاعی که هست تنها گزینه ای که میتونه یونایتدو مدعی نگه داره و فصل بعد یه رقابت جانانه ببینیم واسه لیگ مورینیوئه،
به شخصه بعد از گواردیولا شدیدا استقبال میکنم از اومدن آقای خاص

اصلان جان، شاید جمله بندیم درست نبود، ولی من به شدت اومدنش رو اشتباه میدونم...
کسیکه سبک بازی دفاعی و نتیجه گرا رو انجام میده و خیلی خیلی هم منفور هستش، واقعا اومدنش باعث نابودی تیم میشه، فراموش نکن که چرا میخوایم فن هال از تیم بره!!!
بازی کسل کننده و افتضاح!!!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
مورینیو بخواد بیاد یونایتد من شخصا فوتبالو میبوسم میذارم کنار!
ما همین الانش مشکلمون با فن خال سر سبک بازی مزخرف تیم و حاشیه های زیادی که درست میکنه هستش اونوقت بریم سراغ یه ورژن بدترش!؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کسیکه سبک بازی دفاعی و نتیجه گرا رو انجام میده و خیلی خیلی هم منفور هستش، واقعا اومدنش باعث نابودی تیم میشه، فراموش نکن که چرا میخوایم فن هال از تیم بره!!!
[emoji23] [emoji23] آره جمله بندیت دقیقا معنیش برعکس اونی که میخواستی بگی بود[emoji1]
البته میلاد و افشین، چلسی پارسالو که یادتون نرفته؟! تا نیم فصل همه بازی ها ۵تا ۶ تا میزدن به همه!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ما همین الانش مشکلمون با فن خال سر سبک بازی مزخرف تیم و حاشیه های زیادی که درست میکنه هستش اونوقت بریم سراغ یه ورژن بدترش!؟
راستش رو بخوای افشین جان، اگه مربی بعدی منچستر چه الان و چه در آخر این فصل پپ یا کسی در حد پپ نباشه، من هم دیگه کلا بیخیال فوتبال میشم...
[emoji23] [emoji23] آره جمله بندیت دقیقا معنیش برعکس اونی که میخواستی بگی بود[emoji1]
البته میلاد و افشین، چلسی پارسالو که یادتون نرفته؟! تا نیم فصل همه بازی ها ۵تا ۶ تا میزدن به همه!
درسته اصلان جان، مشکل شخصیت این آقا و حاشیه هایی که درست میکنه هستش و همچنین نتیجه گرا بودنش، هستش و گرنه که خود من کاملا اعتقاد دارم، باهوش ترین مربی قرن هستش...
یه چیزی هم که من رو به شک میندازه، اینه که علاقه بسیار زیاد موو به مربیگری یونایتد هستش، حتی بعید نمیدونم که بخاطر مربی یونایتد شدن هم بیاد چلسی رو خراب کرده باشه!!!!
همین چیزاست که باعث میشه بگم که نمیخوام مربی یونایتد بشه...
این هم یه آرتیکل دیگه از فن هال:
http://www.goal.com/en/news/1862/pr...-up-for-was-van-gaal-always-this?ICID=HP_BN_6
در مورد حرف فن هال هستش که گفته منچستر قبل از اینکه من رو بیاره، میدونسته که تیمهای من چطوری بازی میکنن!!!!!!!!
بعد نویسنده جورنال، رفته از چند نفر سبک بازی فن هال رو پرسیده، که حرفاشون خیلی جالب هستش، همه دقیقا برعکس این چیزی که فعلا میبینیم رو گفتن انجام میداده در آژاکس و کلا تیمهایی که داشته تا وقتی به جام جهانی رفته و اعلام کردن که فن هال 3-3-4 بازی میکرده با دوتا وینگر و دفاع هاش هم معمولا تو زمین حریف بودن همیشه، البته این به بازیکنهای تاپی که اون موقع داشته هم ربط داره...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم اگه ببینم اینا باز دارن به انحراف میرن و فکری برای تیم نمیکنن کلا بی خیال لیگ برتر انگلیس میشم و میشینم بازیهای بارسا و رئال رو میبینم.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
:general601::general601::general601::general601::general601::general601:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
:general601::general601::general601::general601::general601::general601:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بازی شروع شده و هیچ خبری از دوستان نیست! یادمه یه زمانی یک ساعت قبل از بازی تا ترکیب اعلام می شد اینجا پر می شد!
با این وضع منچستر و بازیهای ملال آورش آدم اگه نخواد هم ته دلش سرد میشه از فوتبال

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی شروع شده و هیچ خبری از دوستان نیست! یادمه یه زمانی یک ساعت قبل از بازی تا ترکیب اعلام می شد اینجا پر می شد!
با این وضع منچستر و بازیهای ملال آورش آدم اگه نخواد هم ته دلش سرد میشه از فوتبال
مهدی جان، بازی رو جایی پخش نمیکنه!!!
نه ایران و نه چنگال!!!!!!
حتی شبکه های اسکای و فاکس هم دیگه بازی منچستر رو پخش نمیکنن!!! دیگه خودتون تشخیص بدید قضیه چیه!!! زمان مویس هم همچین چیزی اتفاق نیوفتاده بود!!...
کم کم داریم میریم به سمت نابودی منچستر...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کسی لینک داره، بزاره اینجا که شاید شد بازی رو ببینیم...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
صدای تماشاگرها داره در میاد، دوربین هم داره فن هال و تماشاچیارو نشون میده که قیافه ها خیلی چیزارو نشون میده...

بالا