• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما بودی از چند میلیون پوند میگذشتی؟
مورینیو که کابوسمون میشه اگر بیاد
من دوست دارم تا اخر فصل گیگزی سرمربی بشه. حداقل دلش واسه تیم میسوزه و زمین و زمان رو برای موفقیت تیم به هم میدوزه. تازه میتونه با رئیس هم مشورت کنه

من مو رو در مقایسه با فان خال گفتم افشین عزیز. وگرنه خودت میدونی من از اول دوست داشتم و دارم که گواردیولا بیاد.
ولی خب این فان خال رو بندازن بیرون امشب خیلی خوب میشه. گیگزی و اسکولزی هم بالاسر تیم باشن از این گلابی بهتره. روی کین هم بشه مدیر فنی

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
از 6 بازی گذشته تیم در همه رقابتها، 3 بازی رو باختیم و 3 بازی رو مساوی کردیم!!!
3 بازی آخرمون رو باختیم!!!
جالبه که از 13 بازی گذشته تیم، 6 مساوی، 4 باخت و 3 برد داشتیم!!!!!
آمار تیم درجه 3 اروپایی هستش...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من مو رو در مقایسه با فان خال گفتم افشین عزیز. وگرنه خودت میدونی من از اول دوست داشتم و دارم که گواردیولا بیاد.
ولی خب این فان خال رو بندازن بیرون امشب خیلی خوب میشه. گیگزی و اسکولزی هم بالاسر تیم باشن از این گلابی بهتره. روی کین هم بشه مدیر فنی
میدونم مهرداد خان ولی خب مورینیو هم فرقی با این طرف نداره . هممون از سبک بازی تیم های اون متنفریم
با این 4 نفر بازیکنا با پای شکسته هم مجبور میشن بازی کنن:دی : اسکولز-گیگز-کین-کانتونا :D

-----------
طرف کامنت گذاشته اگر میخواید فن خال رو اخراج کنن لایک کنید تو کمتر از یه ربع 16 هزار تا لایک خورده:D:D

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
میدونم مهرداد خان ولی خب مورینیو هم فرقی با این طرف نداره . هممون از سبک بازی تیم های اون متنفریم
با این 4 نفر بازیکنا با پای شکسته هم مجبور میشن بازی کنن:دی : اسکولز-گیگز-کین-کانتونا :D

-----------
طرف کامنت گذاشته اگر میخواید فن خال رو اخراج کنن لایک کنید تو کمتر از یه ربع 16 هزار تا لایک خورده:D:D
قطعا پپ گزینه بهتریه از مورینیو ولی ژوزه هم در رئال تیم تهاجمی ای ساخته بود. تصور میکنم اگر مربی منچستر بشه از این دوران کابوس بار فنخال راحتتون کنه.
این همه باهوشه که به فضای تیم و انتظارات طرفدارا و فلسفه باشگاه پایبند باشه.
امسالش اگر فاکتور بگیرید واقعا مربی کاربلدیه و کم نظیر.
به نظرم ولی بهترین گزینه اینه که تیم رو فعلا بدن گیگزی و برن دنبال پپ برای تابستون

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
اگر قرار بر اخراج فن خال باشه ، من ترجیح میدم ، گیگز جایگزین بشه .

میدونید چی منو بیشتر از همه اذیت میکنه ، اینکه کلوب تو تیم مثل لیورپول هست ، واقعا جواهری بود که مفت مفت رفت تو یک تیم درجه 2 مثل لیورپول ، ما هم فقط نشستیم نظاره کردیم.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
قطعا پپ گزینه بهتریه از مورینیو ولی ژوزه هم در رئال تیم تهاجمی ای ساخته بود. تصور میکنم اگر مربی منچستر بشه از این دوران کابوس بار فنخال راحتتون کنه.
این همه باهوشه که به فضای تیم و انتظارات طرفدارا و فلسفه باشگاه پایبند باشه.
امسالش اگر فاکتور بگیرید واقعا مربی کاربلدیه و کم نظیر.
به نظرم ولی بهترین گزینه اینه که تیم رو فعلا بدن گیگزی و برن دنبال پپ برای تابستون
دقیقا ولی خب تو رئال مهره هاشو داشت که بازی تهاجمی ارائه می داد الان به لطف این دلقک ما یه مهاجم درست و حسابی تو تیم نداریم. بعد هم مورینیو مثل فن خال چپ و راست با بازیکنا مشکل پیدا میکنه.از دیروز خبرش پخش شده که دوست داره بیاد یونایتد (حرفی که همیشه زده)ولی خب یادمه فرگی هم با اینکه دوستشه اون زمان که سرمربی بود دنبال گواردیولا بود

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب‌ مدتی نیومدم ولی خبریم نشد شایعه شده تا روز دوشنبه ونگال اخراج میشه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
دقیقا ولی خب تو رئال مهره هاشو داشت که بازی تهاجمی ارائه می داد الان به لطف این دلقک ما یه مهاجم درست و حسابی تو تیم نداریم. بعد هم مورینیو مثل فن خال چپ و راست با بازیکنا مشکل پیدا میکنه.از دیروز خبرش پخش شده که دوست داره بیاد یونایتد (حرفی که همیشه زده)ولی خب یادمه فرگی هم با اینکه دوستشه اون زمان که سرمربی بود دنبال گواردیولا بود
مورینیو تیم رو خوب میبنده. هر عیبی داشته این حسن رو داره کارش
وقتی رفت رئال اوزیل و دی ماریای کم سن رو به مفت خرید و تبدیل کرد به ستاره جهانی.
نه مثل این فنخال دیوانه این همه پول خرج کنه و نتیجه بشه بازی با ولفسبورگ

فن خال که فاجعه ست واقعا
همین فصل
یکباره فن پرسی و چیچاریتو رو به مفت فرستاد برن. به امید ممفیس و رونی و مارتیال. رونی تقریبا هشتاد درصد دوران بازیش نتونسته فصل بدون مصدومیت و محرومیت داشته باشه.
اون دوتا هم سال اولشون بود و بگیر نگیر داشتن.
اون وقت ایشون روی چه حسابی این دوتا رو گذاشت برن خدا میدونه. البته کار برای مربی بعدی خیلی راحت تره از فن خاله ولی واقعا بدجوری پول حروم کرد

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خب این هم یه باخت دیگه واسه آقای ون حال...
اصلاً ناراحت نشدم، به قولی تاریک ترین موقع شب درست قبل از طلوعه...
این اقا هم تو همین یکی دو هفته بارشو میبنده و میره.
درباره مو و پپ،
مسلماً همه ترجیح میدیم پپ بیاد،
ولی
ولی
ولی
من هم با دوست بارسائیمون @termes موافقم،
درسته گزینه ایده آلمون نیست مو، اما فاصلش با ون حال اندازه فاصله زمین تا آسمونه!
منچستر باز تو دوران مویس بردهای قاطعانه و پر گل 4-0 و 5-0 و .... داشت ولی حالا کسی یادش میاد آخرین برد پر گلمون مقابل چه تیمی بود؟
نداشتیم مهدی، بهترین بردمون همون 4-2 یا 4-1 جلو سیتی بود، کلاً با اختلاف بیشتر از 3 تا گل نتونسته ببره آقای ...!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
همین فصل
یکباره فن پرسی و چیچاریتو رو به مفت فرستاد برن. به امید ممفیس و رونی و مارتیال. رونی تقریبا هشتاد درصد دوران بازیش نتونسته فصل بدون مصدومیت و محرومیت داشته باشه.
اون دوتا هم سال اولشون بود و بگیر نگیر داشتن.
البته عزیز، مارسیال رو نگرفته بود و اصلا هم نمیخواست مهاجم بخره و هر موقع ازش میپرسیدن که نمیخوای مهاجم بخری، میگفت که رونی و ویلسون و یانوزای رو دارم!!!!!
یانوزای رو رد کرد رفت، ویلسون رو نایود کرد، چیچا رو هم فروخت، در لحظه آخر نقل و انتقالات بود که بعداز 4 هفته اسفبار مهاجم ها، سرش به سنگ خورد و با اون قیمت مارسیال رو خرید وساش وودوارد...
در مورد موو هم باید بگم که دوستان منظور بنده و افشین رو شاید درک نمیکنن، از نظر من موو مربی خیلی باهوشی هستش و اتفاقا خریدهای خوبی هم انجام میده، ولی بزرگترین مشکلش اون حاشیه و سبک بازی نتیجه گراش هستش، از نظر من هم موو اخلاقیاتش با فن هال فرق نمیکنه و با همه بازیکنها مشکل پیدا میکنه!!
من نمیگم که موو موفقیت برای منچستر کسب نمیکنه که با اطمینان میگم که میتونه حداقل PL رو بگیره، ولی اونقدر به وجهه باشگاه ضربه میتونه بزنه با این حاشیه هاش که واقعا چیزی که از باشگاه مونده، یعنی طرفداراهاش، اون هارو هم ازش میگیره، شما ببینید که با رئال چه کار کرده بود؟؟؟ رئال مورینیو به شکلی منفور شده بود که خود رئالی ها میخواستن مورینیو از تیمشون بره!!!
من تنها گزینه رو گیگز و قدیمی های باشگاه میدونم در حال حاضر...

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
یه سؤالی هم ذهن من رو به شدت مشغول کرده،
اگر مو بیاد یونایتد، @SPECIAL ONE نیز طرفدار یونایتد میشه و آواتارش قرمز؟ :p
جدا امیدوارم به یونایتد نیاد. ولی اگه خدایی نکرده اومد, نه, مرا کاری با یونایتد نیست.
همونطور که قبلا گفتم رونالدینیو رو بینهایت دوست داشتم ولی هیچوقت طرفدار بارسا و میلان نبودم چون رئال و اینتر تیمهای محبوبم هستن.
سران باشگاهتونم امیدوارم به گفته چارلتون احترام بذارن و کسی که انگشت تو چشم خدا بیامرز کرد نیارن به تیمتون.

بالا