Mehdiwol
Registered User
منچستر باز تو دوران مویس بردهای قاطعانه و پر گل 4-0 و 5-0 و .... داشت ولی حالا کسی یادش میاد آخرین برد پر گلمون مقابل چه تیمی بود؟
شما بودی از چند میلیون پوند میگذشتی؟
مورینیو که کابوسمون میشه اگر بیاد
من دوست دارم تا اخر فصل گیگزی سرمربی بشه. حداقل دلش واسه تیم میسوزه و زمین و زمان رو برای موفقیت تیم به هم میدوزه. تازه میتونه با رئیس هم مشورت کنه
میدونم مهرداد خان ولی خب مورینیو هم فرقی با این طرف نداره . هممون از سبک بازی تیم های اون متنفریممن مو رو در مقایسه با فان خال گفتم افشین عزیز. وگرنه خودت میدونی من از اول دوست داشتم و دارم که گواردیولا بیاد.
ولی خب این فان خال رو بندازن بیرون امشب خیلی خوب میشه. گیگزی و اسکولزی هم بالاسر تیم باشن از این گلابی بهتره. روی کین هم بشه مدیر فنی
قطعا پپ گزینه بهتریه از مورینیو ولی ژوزه هم در رئال تیم تهاجمی ای ساخته بود. تصور میکنم اگر مربی منچستر بشه از این دوران کابوس بار فنخال راحتتون کنه.میدونم مهرداد خان ولی خب مورینیو هم فرقی با این طرف نداره . هممون از سبک بازی تیم های اون متنفریم
با این 4 نفر بازیکنا با پای شکسته هم مجبور میشن بازی کنن:دی : اسکولز-گیگز-کین-کانتونا
-----------
طرف کامنت گذاشته اگر میخواید فن خال رو اخراج کنن لایک کنید تو کمتر از یه ربع 16 هزار تا لایک خورده
دقیقا ولی خب تو رئال مهره هاشو داشت که بازی تهاجمی ارائه می داد الان به لطف این دلقک ما یه مهاجم درست و حسابی تو تیم نداریم. بعد هم مورینیو مثل فن خال چپ و راست با بازیکنا مشکل پیدا میکنه.از دیروز خبرش پخش شده که دوست داره بیاد یونایتد (حرفی که همیشه زده)ولی خب یادمه فرگی هم با اینکه دوستشه اون زمان که سرمربی بود دنبال گواردیولا بودقطعا پپ گزینه بهتریه از مورینیو ولی ژوزه هم در رئال تیم تهاجمی ای ساخته بود. تصور میکنم اگر مربی منچستر بشه از این دوران کابوس بار فنخال راحتتون کنه.
این همه باهوشه که به فضای تیم و انتظارات طرفدارا و فلسفه باشگاه پایبند باشه.
امسالش اگر فاکتور بگیرید واقعا مربی کاربلدیه و کم نظیر.
به نظرم ولی بهترین گزینه اینه که تیم رو فعلا بدن گیگزی و برن دنبال پپ برای تابستون
:general208::general208:کیبورد همچنان خرابه؟
مورینیو تیم رو خوب میبنده. هر عیبی داشته این حسن رو داره کارشدقیقا ولی خب تو رئال مهره هاشو داشت که بازی تهاجمی ارائه می داد الان به لطف این دلقک ما یه مهاجم درست و حسابی تو تیم نداریم. بعد هم مورینیو مثل فن خال چپ و راست با بازیکنا مشکل پیدا میکنه.از دیروز خبرش پخش شده که دوست داره بیاد یونایتد (حرفی که همیشه زده)ولی خب یادمه فرگی هم با اینکه دوستشه اون زمان که سرمربی بود دنبال گواردیولا بود
نداشتیم مهدی، بهترین بردمون همون 4-2 یا 4-1 جلو سیتی بود، کلاً با اختلاف بیشتر از 3 تا گل نتونسته ببره آقای ...!منچستر باز تو دوران مویس بردهای قاطعانه و پر گل 4-0 و 5-0 و .... داشت ولی حالا کسی یادش میاد آخرین برد پر گلمون مقابل چه تیمی بود؟
البته عزیز، مارسیال رو نگرفته بود و اصلا هم نمیخواست مهاجم بخره و هر موقع ازش میپرسیدن که نمیخوای مهاجم بخری، میگفت که رونی و ویلسون و یانوزای رو دارم!!!!!همین فصل
یکباره فن پرسی و چیچاریتو رو به مفت فرستاد برن. به امید ممفیس و رونی و مارتیال. رونی تقریبا هشتاد درصد دوران بازیش نتونسته فصل بدون مصدومیت و محرومیت داشته باشه.
اون دوتا هم سال اولشون بود و بگیر نگیر داشتن.
جدا امیدوارم به یونایتد نیاد. ولی اگه خدایی نکرده اومد, نه, مرا کاری با یونایتد نیست.یه سؤالی هم ذهن من رو به شدت مشغول کرده،
اگر مو بیاد یونایتد، @SPECIAL ONE نیز طرفدار یونایتد میشه و آواتارش قرمز؟