• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فکر میکنم که 13 درصد ترول داره!!!!;)
طرفدارای بقیه تیم های PL...
یه نکته جالب اینه که بزمجه تو مصاحبه اومده میگه که منچستر با عوض کردن سرمربی به نتیجه نمیرسه!!!!!!!!!!!!:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:
شمارو بزاریم هر غلطی خواستی بکنی؟؟؟:general208::general208::general208:

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اقایون مثبت اندیش , اینده نگر , روحیه لطیف و کلا عشق زمان دادن به سرمربی میشه لطف کنید به من بگید رانیری چند وقته که سرمربی لستر شده و الان جایگاه یه تیمی که همیشه جزو کاندیدای سقوط هست تو جدول کجاست؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
http://www.manchestereveningnews.co...manchester-united-martial-golden-boy-10625315
مارسیال هم جایزه پسر طلائی اروپا (بهترین بازیکن زیر 21 سال اروپا که قبلاً هم امثال پوگبا، مسی، آگوئرو و ... برده بودن ) رو برد.
بازیکنای خیلی خوب دیگه ای هم کاندید بودن که باعث افتخاره آنتونی تونست ببره :)
شک ندارم زیر نظر مربی بعدی (هر کسی جز آقای گوشت کوب) بدجوری میدرخشه این پسر.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
حالا فردا که تعطیلیه بعیده ونگال رو اخراج کنند ولی دوشنبه اگر اتفاقی بخواد بیفته باید خبرش بیاد یعنی میشه این بوقلمون تو بازی با استوک مربی تیم نباشه؟؟اگر بشه و ما بازی با استوک رو هم ببازیم باید به عقل نداشته مدیرها شک کنیم...بعضی ها میگن ونگال در بازه زمانی دوشنبه تا چهارشنبه اخراج خواهد شد اسکای توییت کرده مورینیو پیشنهاد روم رو رد کرده و داره با یونایتد مذاکره میکنه که این به نظر من پناه بردن به شیطانه!!
یک عده هم معتقدند ونگال موندنی نیست ولی دو بازی دیگه بهش فرصت داده شده تا بعد از اون وضعیتش بررسی بشه...امیدوارم این یکی واقعیت نداشته باشه البته حاضرم دو هفته صبر کنم ولی مورینیو نیاد...
میگن که اومدن گیگز کنار زمین یک رونجی بوده از گیگز به سمت ونگال چون این اجازه رو به گیگز نداده بوده ونگالیست ها معتقدند این حرکت فشار رو روی بوقلمون بیشتر کرده و گیگز نباید اینکارو میکرده...بعضی از اونها دلیل این نتایج رو خیانت گیگزی میدونن و خواستار اخراج سریعتر گیگزی شدن...چون معتقدند گیگز تو رختکن تفرقه ایجاد میکنه!!
من فکر میکنم ونگال رختکن رو هم از دست داده البته دلیلش گیگزی نیست و مدیران یونایتد اگر این اتفاق افتاده باشه این رو بهتر از من و شما میدونن و ونگال رو به زودی اخراج خواهند کرد ولی شاید زمان ببره که روی این قضیه به جمع بندی برسن...
در آخر بعید میدونم ونگال ژانویه رو با یونایتد ببینه....

Last edited:

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
من نمی دونم مشکل د.ستان با مورینیو چی هست ؟! اگر قرار است طرفدار منچسترباشید پس نباید طرفدار بارسلونا و رئال باشید و حس بد نسبت به مورینیو داشتن رو در امدن او به منچستر داشته باشید ...
مورینیو یک مربی بزرگ هست که هم از حمایت سر الکس برخوردار است و هم به منچستر علاقه دارد و هم تجربه بالای حضور در لیگ برتر دارد ...
3 گانه اینتر و قهرمانی پورتو در لیگ قهرمانان و یا قهرمانی های مقتدرانه چلسی با او رد لیگ برتر که یادتون نرفته ؟ً!!

از نظر تهاجمی هم مهره هاش کامل باشند وحشتناک ترین خط حمله رو می تونه داشته باشه مثل سال هایی که در رئال بود و زوج و یا بعضا مثلث تهاجمی تیمش بالاترین رکورد گل زده رو داشتند که پارسال توسط مثلث بارسلونا شکسته شد ...
وقتی پپ با چند برابر پول بیشتر داره میره من سیتی و انچلوتی هم کارش با بایرن تموم شده پس بهترین و مناسب ترین گزینه اقای خاص است ...
کاریزما و دانش فنی ژوزه هم که به ظنر من نیاز به پرداختن بحث ندارد ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم با اینکه پپ رو بیشتر از ژوزه دوست دارم اما ترجیح میدم اگه اومدن ژوزه باعث رفتن فان خال میشه این اتفاق بیفته.
به نظر من بازیکنای چلسی در حق مو کم لطفی کردن. بازی دیشبشون رو ببینید.

مو هر چی نباشه از نظر روانی میتونه یک تکونی به این تیم بده. این تیم از نظر روانی یه تیم از پیش باخته شده. بازیکن خوب هم کم نداریم. این فان خال بلد نیست ازشون بازی بگیره.
وگرنه گل مارسیال رو ببینید. درسته کم سن و ساله اما بازیکن خوبیه

ببینید بازیکنایی که از تیم رفتن چقدر خوب دارن بازی میکنن در باشگاهاشون. این نشون میده مشکل کسی هست که از اینا بازی میگیره نه خود بازیکنا

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من واقعا نمیدونم دوستان چی فکر میکنن؟؟؟
موو معجزه که نمیتونه بکنه، موو هم دقیقا شبیه فن هال هستش، با این تفاوت که بازیکن میخره و به دردش میخورن، اولین کاری هم که میکنه رد کردن ماتا هستش!!!!!
انگار دوستان فراموش کردن که کی ماتارو به ما و به چه شکلی فروخت یا قضیه شورله یا دبروینه رو فراموش کردن دوستان؟؟؟؟؟
حرفای دوستان دقیقا عین حرفایی هستش که زمان رفتن مویس میگفتن:
فقط مویس بره، هر کی میاد، بیاد...
نه عزیزان اینجوری که نمیشه؟ چرا نباید ما به بهترین گزینه فکر کنیم؟؟؟ مگه چه کمبودی داره این باشگاه؟؟؟

اگه ما بهترین گزینه رو انتخاب نمیکنیم، دلیلش بی عرضگی و احمقیت مدیر هستش که ده ها سال هستش که گریبان گیر این باشگاه شده...
از نظر اخلاق که خیلی خیلی بدتر از فن هال هستش، هر روز با یکی کنتاکت داره، اونقدر هم منفور هستش که تمام دنیا منتظر زمین خوردنش بودن...
مشکلاتش رو بخوایم لیست کنیم از نظر اخلاقی که فقط باید 3-2 صفحه بنویسیم...
دوستان مشکل به این بزرگی رو فراموش میکنن؟؟ فقط بخاطر اینکه کارنامه خوبی داره؟؟ شما فکر نمیکنید که الان با این وضعیتی که منچستر داره، تنها دلیل موندن طرفدارهاش، عشق به این باشگاه هستش؟؟ فکر میکنید که اگه این مربی بیاد به این تیم، آیا رفتارش رو عوض میکنه؟؟ خیر دوستان، موو باعث از دست رفتن بیش از نصف هوادارهای این باشگاه میشه...
از نظر مدیریت هم وضعیت چلسی رو نگاه کنید که واقعا تیم از دستش پریده بود و بازیکنها اصلا تحویلش هم نمیگرفتن، سبک بازی تیمش رو هم پارسال در نظر بگیرید که به چه سبکی قهرمان شد، تمام دنیا داشتن PL رو مسخره میکردن، امسال هم که واقعا وضعیتی داشت چلسی...
فکر میکنید که موو میاد با این بازیکنهای فعلی منچستر کاری میکنه؟؟؟
خیر اولین کاری که میکنه، دوباره خیلی از بازیکنهارو میندازه بیرون، چون به سبک بازیش نمیخورن...
موو خط هافبکش رو پر میکنه از هافبکهای قدرتی(یعنی کریک، شواینی، ماتا، هررا و پریرا پر!!!!!) البته شاید یه هافبک بازیساز که ممکنه هررا باشه رو نگه داره، فقط یه نفر...

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
باز این دلیل نمی شود چون منفور است که من معتقدم نیست و فقط طرفداران بارسا و برخی طرفداران کاسیاس نه رئال مادرید باهاش مشکل دارند !!! ازش صرف نظر کنیم ...

اصلا یک جمله است در فوتبال خیلی مرسوم است که می گوید اگر دیدی دیگران از تو بدشان می اید و تماشاگران علیه ات معار می دهند بدون که ازت میترسند و اونقدر خوب بودی که کابوسشون شدی ...
مثل کریس رونالدو خودمون ... چون عالی هست و بی نقص مخالفنش سعی می کنند از طرق غیر فنی مثل مغرور نشان دادن او و یا تجمل گرا و پر حاشیه بودنش اون رو غیر محبوب نشون بدن ... ولی زندگی رونالدو رو بررسی کنید از نظر اخلاقی و کارهای خیر خواهانه و تواضع جز برترین ها است ....

در هر صورت من معتقدم مورینیو می تونه یک انقلا ب اصلی در تیم ایجاد کنه ... بعد اینکه کاش بیاد و نیمی از این بازیکنان در پیت رو بندازه بیرون که جز هدر دادن پول باشگاه هیچ مزیتی ندارند !!!

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
اینم مقایسه فن خال و مویس که یکی از یکی بدتر هستند :

850x539xCWqRwGKUsAEyTdp.png.pagespeed.ic.7EDt8Ds7uO.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بایرن اعلام کرد فصل بعد انجلوتی جایگزین پپ میشه

امیدوارم مدیرای منچستر شل بازی در نیارن

به نظرم خود سر الکس باید وارد عمل بشه

یه ویژگی باشکاه بایرن که خیلی خوبه اینه که ثانیه ای رو از دست نمیدن و با کسی هم تعارف ندارن.

بلافاصله که صحبت از خروج پپ شد ، جایگزینش معلوم شد و اعلام هم کردن.

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اینم مقایسه فن خال و مویس که یکی از یکی بدتر هستند :

850x539xCWqRwGKUsAEyTdp.png.pagespeed.ic.7EDt8Ds7uO.jpg
آمار مویس بهتر هستش... هم CL رو خیلی موفق تر بود و هم بهتر تیمش گل میزد...
خرجهای وحشتناک فن هال و مدت زمان 1.5 ساله ای که تیم دستش بود رو هم فراموش نکنیم، مشخص میشه که فن هال چقدر آشغال بوده...

jetpack

Registered User
لایک‌ها
340
بازی هفته بعد منچستر تو خونه استوک دیگه تکلیف فن خال رو کامل مشخص میکنه.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
آنچلوتي = بايرن
گوارديولا = سيتي
هموني كه گفتيم از قبل شد ( و ميشه! )

يونايتد هم يه مربي ميگيره كه احتمالا اسمشم نشنيده باشيم ...
چون گليزها خيلي لعنتي هستن ! و هر چيزي ازشون بر مياد ...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی هفته بعد منچستر تو خونه استوک دیگه تکلیف فن خال رو کامل مشخص میکنه.
تکلیف فن هال مشخص هستش، 1 سالی هستش که داریم بخاطر احمقیت مدیران، سر میکنیم باهاش و گرنه که همون فصل پیش باید اخراج میشد...
آنچلوتي = بايرن
گوارديولا = سيتي
هموني كه گفتيم از قبل شد ( و ميشه! )

يونايتد هم يه مربي ميگيره كه احتمالا اسمشم نشنيده باشيم ...
چون گليزها خيلي لعنتي هستن ! و هر چيزي ازشون بر مياد ...
از ظاهر امر پیداست که مورینیو میخواد مربی بشه...:general208::general208::general208::general208:
من یکی که دیگه کاری به فوتبال نخواهم داشت...:general507::general507::general507:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
با نظر برخی دوستان مبنی بر حاشیه داشتن بیش از حد مورینیو مخالفم.مگه وقتی تو اینتر بود چیزی ازش شنیدیم؟ کار خودش رو کرد و سه گانه گرفت.مسلما وقتی تو تیم با زرق و برق رئال باشی همیشه حاشیه هم داری.به نظر من مورینیو به مربیگری در یونایتد علاقه داره و این چیزی فراتر از انگیزه مالی هست که می تونه به نفع ما باشه.برای فنخال این فقط یه شغل هست مثل سایر مربیگری هاش.دیگه هم آخر کارش هست و اعتبار براش مهم نیست.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کدوم مربی هستش که آرزوش مربیگری تو منچستر نباشه؟؟؟ اینجوری فکر کنیم که گواردیولا از بارسا جدا شد با اون خدا بیامرز که بیاد مربی منچستر بشه که به دلیل موندن خدا بیامرز تو بارسا بود که مانع این قضیه شد...
شرمنده دوستان که با صراحت این حرف رو میزنم، خدارو شکر که دوستان سمتی تو گروه مدیریتی منچستر یونایتد ندارن و گرنه این باشگاه از منچستر یونایتد به شموشک نوشهر تبدیل میشد...
از حمایتهای بی دلیل از مویس و فن هال گرفته تا الان که مورینیو رو میخوان، البته مشکل اینجاست که تعدادشون کم هم نیست...
از حاشیه مورینیو بخوایم بگیم، همونطور که قبلا هم گفتم، باید چندین صفحه تایپ کنیم فقط در مورد حاشیه هاش در زمان مربیگریش تو چلسی، اینتر و رئال به کنار، بعضی از دوستان انگار اصلا تو دنیای فوتبال نیستن!!!
از کنتاکتهای امسالش میشه با دعواش با ونگر شروع کرد و کنتکتش با بنیتز و با خانوم دکتر و تری و هازارد و بعد هم رانیری ادامه داد...(کلا با همه مربی هایی که میشناسم کنتاکت داشته)
خوشبختانه نصف بازی هارو هم از تو خونه تماشا میکنه، و گرنه که تمام فصل با تمام مربی های لیگ دست به یقه میشد...
حاشیه یه چیز هستش که کارهایی که مورینیو کرده یه چیز دیگه، دست کردن تو چشم طرف و دست به یقه شدن با مربی حریف کنار زمین رو بهش نمیگن حاشیه...
یه چیز خیلی جالب واسه دیدن:
http://dl1.video.varzesh3.com/video/clip/uclip/havashi/mourinho_special_man_2.mp4
این شاید یک صدم کارهایی که مورینیو کرده تو دوران مربیگریش نباشه...
دوستانی که مورینیو رو نمیشناسن، بهشون پیشنهاد میکنم که حتما ببینن...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
با نظر برخی دوستان مبنی بر حاشیه داشتن بیش از حد مورینیو مخالفم.مگه وقتی تو اینتر بود چیزی ازش شنیدیم؟
بله اونموقع هم پر از حاشیه و بخصوص درگیری با مربیان سری آ بود ، منتها هم لولش یکمی کمتر بود و هم اینکه چون هنوز به معروفی الان نرسیده بود اخبارش مثل الان منتشر نمیشد .
الان علاوه بر درگیری لفظی با مربیان حریف ، با بازیکنان تیم خودش هم سر ناسازگاری داره ، چیزی که تو این چند سال غیر قابل کتمان هست .

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
http://dl1.video.varzesh3.com/video/clip/uclip/havashi/mourinho_special_man_2.mp4
میلاد دهنتو توضیحاتتو موافقم تا حدودی زیاد ولی این فیلمه که همش خوبیاش بود! خیلی حال کردم باهاش :D:D:D

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
کدوم مربی هستش که آرزوش مربیگری تو منچستر نباشه؟؟؟ اینجوری فکر کنیم که گواردیولا از بارسا جدا شد با اون خدا بیامرز که بیاد مربی منچستر بشه که به دلیل موندن خدا بیامرز تو بارسا بود که مانع این قضیه شد...
شرمنده دوستان که با صراحت این حرف رو میزنم، خدارو شکر که دوستان سمتی تو گروه مدیریتی منچستر یونایتد ندارن و گرنه این باشگاه از منچستر یونایتد به شموشک نوشهر تبدیل میشد...
از حمایتهای بی دلیل از مویس و فن هال گرفته تا الان که مورینیو رو میخوان، البته مشکل اینجاست که تعدادشون کم هم نیست...
از حاشیه مورینیو بخوایم بگیم، همونطور که قبلا هم گفتم، باید چندین صفحه تایپ کنیم فقط در مورد حاشیه هاش در زمان مربیگریش تو چلسی، اینتر و رئال به کنار، بعضی از دوستان انگار اصلا تو دنیای فوتبال نیستن!!!
از کنتاکتهای امسالش میشه با دعواش با ونگر شروع کرد و کنتکتش با بنیتز و با خانوم دکتر و تری و هازارد و بعد هم رانیری ادامه داد...(کلا با همه مربی هایی که میشناسم کنتاکت داشته)
خوشبختانه نصف بازی هارو هم از تو خونه تماشا میکنه، و گرنه که تمام فصل با تمام مربی های لیگ دست به یقه میشد...
حاشیه یه چیز هستش که کارهایی که مورینیو کرده یه چیز دیگه، دست کردن تو چشم طرف و دست به یقه شدن با مربی حریف کنار زمین رو بهش نمیگن حاشیه...
خوب دوست عزیز الان غیر مورینیو کدوم مربی دم دست هست؟ گواردیولا هم به نظرم 99 درصد با سیتی تموم کرده.
اگه بگیم که تا اخر فصل هم دست گیگزی باشه بازم چشم آب نمیخوره که گواردیولا بیاد منچستر در حال حاضر چون معمولا به تیمهایی میره که مهره های مورد نظرش توش باشن که بتونه سبکش پیاده کنه که حداقلش هم 4 5 تا بازیکن تکنیکی تو هافبک و بال هاست که تو منچستر فکر نمیکنم داشته باشیم
اگر مورینیو مثل اون موقعه که تو رئال بود البته به غیر سال آخر که با بازیکنا به مشکل خورد کار کنه بهترین گزینه هست در حال حاضر خرجشم گرفتم 1 مهاجم تاپ هست و امیدوارم که با ماتا هم کاری نداشته باشه ;)
در آخر امیدوارم بهترینها برای منچستر اتفاق بیوفته

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باید صبر کنیم ببینیم چی میشه

اما از ظواهر امر پیداست که گواردیولا میره به سیتی و انجلوتی هم که رفت بایرن

باید ببینیم مدیریت یونایتد چه میکنه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

بالا