• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد دهنتو توضیحاتتو موافقم تا حدودی زیاد ولی این فیلمه که همش خوبیاش بود! خیلی حال کردم باهاش :D:D:D
:p;)
خوب دوست عزیز الان غیر مورینیو کدوم مربی دم دست هست؟ گواردیولا هم به نظرم 99 درصد با سیتی تموم کرده.
اگه بگیم که تا اخر فصل هم دست گیگزی باشه بازم چشم آب نمیخوره که گواردیولا بیاد منچستر در حال حاضر چون معمولا به تیمهایی میره که مهره های مورد نظرش توش باشن که بتونه سبکش پیاده کنه که حداقلش هم 4 5 تا بازیکن تکنیکی تو هافبک و بال هاست که تو منچستر فکر نمیکنم داشته باشیم
اگر مورینیو مثل اون موقعه که تو رئال بود البته به غیر سال آخر که با بازیکنا به مشکل خورد کار کنه بهترین گزینه هست در حال حاضر خرجشم گرفتم 1 مهاجم تاپ هست و امیدوارم که با ماتا هم کاری نداشته باشه ;)
در آخر امیدوارم بهترینها برای منچستر اتفاق بیوفته
کاملا درست میگید، ولی اگه مدیریت عرضه و شعور داشته باشه، گزینه درست رو هر جوری که شده به تیم میاره، در مورد اینکه پپ به تیم هایی میره که بهتر میتونه توشون کار کنه، اصلا شکی نیست، قضیه این هستش که ما هررا و ماتا و اشنیدرلین و چند بازیکن جوون داریم، مشکل مالی هم نداره فعلا تیم، پس امکانات هم واسش هست، قبول دارم که یکی از بهترین خط هافبک های دنیارو داره سیتی با سیلوا و دبروین و توره، ولی فکر میکنم که هم سیلوا و هم توره دارن از رده خارج میشن...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اگر ونگال تا فردا ساعت هفت و نیم شب به وقت ایران اخراج نشه تا ژانویه موندنی خواهد بود این نظر منه... از شواهد به نظر میاد ونگال اخراجش قطعیه و زمان اعلامش مبتنی بر گرفتن تصمیم برای آینده متفاوته اگر گیگز جانشین باشه احتمال اینکه فردا اعلام بشه اخراج ونگال زیاده...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
میلاد و افشین و علی فکر کنم کم کم باید خودشونو آماده کنن چون اینطور که بوش میاد پپ سیتیه فصل بعد :(
یه نکته ای هم که هست پپ تیمای قوی رو گرفته و قوی ترشون کرده و تو سطح بالا نگهشون داشته،
واسه همینم سیتی الان فکر میکنم براش راحت تر باشه تا یونایتد الان.
همونی هم که میترسیدیم شد دیگه،
کلوپ رفت لیورپول (هرچند اونا هم چندتا بازیه نتیجه نمیگیرن درست)، پپ میره سیتی، سیمئونه که از جاش تکون نمیخوره،
میمونن امثال کونته (که اونم به چلسی لینک شده) و آلگری و ...
من به شخصه مورینیو رو دوست دارم (با اینکه خیلی وقتها ازش متنفر بودم و شاید بعداً هم بشم!) ولی توی این گزینه های موجود گزینه بهتری نمیبینم!
حالا اینکه چرا پپ میره سیتی هم برمیگرده به حماقت مدیرامون!
سیتی کامل مشخص کرده گواردیولا اراده کنه پیگرینی اخراجه و میتونه بیاد اونجا آقایی کنه!
اونوقت مسئولای ما هنوز درگیر اینن که از ون حال حمایت کنن و بازیکنا مصاحبه کنن و ...!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اکانت رسمی هوادارن یونایتد در توییتر اعلام کرد ونگال اخراج شده و گیگز کار رو در ادامه برای دو بازی تا کریسمس در دست خواهد گرفت...!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اکانت رسمی هوادارن یونایتد در توییتر اعلام کرد ونگال اخراج شده و گیگز کار رو در ادامه برای دو بازی تا کریسمس در دست خواهد گرفت...!
خوش خبر باشی حسین جان!
گوشی ندارم ببینم توییترو، ولی دیگه حرفتو سند در نظر میگیریم :D

The-Perks-of-Being-a-Wallflower.gif

crazy-dance.gif

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این هم حرف هائی که الن شرر درباره مورینیو و یونایتد زده:
Alongside Pep Guardiola he is the outstanding manager of his generation. He can galvanise a club and move it forward. It may not alwasy last very long, but goodness me, it’s effective.

Manchester United need that quick fix. A club of their size cannot go through transition for this long.

Old Trafford supporters want their Manchester United back and I’m afraid it increasingly looks like Van Gaal is not he man to do it.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این هم در نوع خودش جالبه، اومده هماهنگ شده جلوه بده اومدن گیگز کنار زمینو:general304::general304::general304:
He said: "In the last match he had a lot of time on the touchline. He has to give the advice to the players. He can do that because we speak about that.

"You are at the sideline when it is not going well. And that's the reason."
یکی نیست بگه اگه اینجوریه تو این یه سال و نیم چرا یه بار این کارو نکرده بود!؟
آها، چون تو یه سال و نیم گذشته اولین بازی بود که بد بازی میکرد تیم:p:general208::general304:

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
این اکانت رسمی منچستریونایتد نیست ...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
این اکانت رسمی منچستریونایتد نیست ...
آره نیست منم گفتم هواداران نگفتم خود یونایتد....این کسی که صفحه رو اداره میکنه از افراد عنوان دار در کانون هواداران یونایتد هستش و معمولا خبر مزخرف کمتر میزاره...خیلی هم اتفاق غریبی نیست ...اینجور که من شنیدم جلسه هییت مدیره در ساعت ۱۴ به وقت انگلیس قراره برگزار بشه و راجب آینده ونگال تصمیم گیری بشه گفته میشه توافقات برای اخراج ونگال انجام شده و فقط نظر قطعی گلیزرها باقی مونده....چیزی که مشخصه اخراج ونگال قطعی به نظر میرسه فقط قضیه سر جانشین هستش که بین مورینیو و گیگز و گواردیولا اختلاف هستش...

Last edited:

Sherpa

Registered User
لایک‌ها
92

سلام

این توییت درواقع داره بنوعی پیش بینی (پیش پیشگویی ویا آرزو) میکنه!
میگه یونایتد ونگال را اخراج خواهد کرد و جمله بمعنای ونگال اخراج شده نیست.

موفق باشید

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
منچستر ونگال رو اخراج خواهد کرد و رایان گیگز برای دو بازی جایگزین خواهد شد این توییت دقیق اینرو میگه ولی چون هنوز رخ نداده به شکل رسمی به این شکل ذکر شده اما همونطوری که گفتم هنوز به شکل رسمی تصمیمی اعلام نشده و اگر چیزی از سمت هوادارها اعلام شده شکل رسمی برای باشگاه و قوانین نداره ولی یک روند معمولا همینجوری شکل میگیره البته میتونه در آخرین لحظات همه چیز عوض بشه مثل قضیه دخیا یا خیلی چیزهای دیگه تا در خود سایت یونایتد نخوندیم ونگال اخراج شده نمیشه باور کرد و همه چیز در حد حدس و گمانه و بنا بر پیشبنه افراد و خبرگزاری ها میشه فهمید چقدر راست میگن یا دروغ..ما که امیدواریم راست‌باشه و ونگال اخراج بشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این فرصت ۲ بازی اشتباهه
این بابا فرضا ۲ بازی رو هم ببره و موندگار شه

باز از روی لجاجتش میره سراغ فلسفه و پروسش

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد و افشین و علی فکر کنم کم کم باید خودشونو آماده کنن چون اینطور که بوش میاد پپ سیتیه فصل بعد :(
یه نکته ای هم که هست پپ تیمای قوی رو گرفته و قوی ترشون کرده و تو سطح بالا نگهشون داشته،
واسه همینم سیتی الان فکر میکنم براش راحت تر باشه تا یونایتد الان.
همونی هم که میترسیدیم شد دیگه،
کلوپ رفت لیورپول (هرچند اونا هم چندتا بازیه نتیجه نمیگیرن درست)، پپ میره سیتی، سیمئونه که از جاش تکون نمیخوره،
میمونن امثال کونته (که اونم به چلسی لینک شده) و آلگری و ...
من به شخصه مورینیو رو دوست دارم (با اینکه خیلی وقتها ازش متنفر بودم و شاید بعداً هم بشم!) ولی توی این گزینه های موجود گزینه بهتری نمیبینم!
حالا اینکه چرا پپ میره سیتی هم برمیگرده به حماقت مدیرامون!
سیتی کامل مشخص کرده گواردیولا اراده کنه پیگرینی اخراجه و میتونه بیاد اونجا آقایی کنه!
اونوقت مسئولای ما هنوز درگیر اینن که از ون حال حمایت کنن و بازیکنا مصاحبه کنن و ...!
خوب دیگه من هم دارم به خداحافظی فکر میکنم، یه بازی خیریه تو اولدترافورد با منتخب ستارگانی چیزی بندازیم که خداحافظی کنم...
دیگه وقتش رسیده جامون رو به جوونها بدیم، شاید اونها تونستن موفقیت کسب کنن...
780920wevc3spomh.gif 780920wevc3spomh.gif 780920wevc3spomh.gif 780920wevc3spomh.gif

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
از یه طرف یه کورسوی امید هم دارم گیگزی تو همین نیم فصلی که مربیه بترکونه و اصلاً خودکفا شیم از گواردیولا و مورینیو و ... :D
خیلی خوب میشه اگه این بشه، یه یونایتدی تیمو بیاره تو اوج و سال ها هم بمونه...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
خوب دیگه من هم دارم به خداحافظی فکر میکنم، یه بازی خیریه تو اولدترافورد با منتخب ستارگانی چیزی بندازیم که خداحافظی کنم...
دیگه وقتش رسیده جامون رو به جوونها بدیم، شاید اونها تونستن موفقیت کسب کنن...
مشاهده پیوست 892010 مشاهده پیوست 892010 مشاهده پیوست 892010 مشاهده پیوست 892010
:general503::general503::general503::general503:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
از یه طرف یه کورسوی امید هم دارم گیگزی تو همین نیم فصلی که مربیه بترکونه و اصلاً خودکفا شیم از گواردیولا و مورینیو و ... :D
خیلی خوب میشه اگه این بشه، یه یونایتدی تیمو بیاره تو اوج و سال ها هم بمونه...
اینکه که شایعه شده گیگز میخواد ادامه فصل رو مربیگری کنه، خودش یه خبر خوب میتونه باشه، چون میتونه به معنی این باشه که موو گزینه ما نیست...
فن هال ترولی:
1.JPG 3.JPG
این هم جالبه:
2.JPG

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر شما مربی بعدی یونایتد در فصل اینده کیه ؟
گیگز ؟
مورینیو ؟
گواردیولا ؟
فان خال ؟

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ظاهرا موو گزینه اصلی هستش چون ماتا هم خیلی معیوسانه داره چپ و راست مصاحبه میکنه و دلش نمیخواد موو به تیم بیاد، همه میدونیم چرا...:general208::general507:
دارن حتی برنامه های پپ رو واسه سیتی حدس میزنن...:general208::general507:

بالا