• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
من نمیدونم این مورینیو با ماتا چه مشکلی داره چون واقعا بازیکن خوبی هستش چه اونموقع که تو چلسی بود چه الان
امیدوارم اگه اومد با ماتا کنار بیاد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اون جلسه ای که دیروز گفتم ظاهرا برگزار شده دیلی میل و سان مدعی شدند توی اون جلسه که گلیزر ها گفتند به وودوارد ما نمیدونیم و همه چیز رو به سرالکس میسپاریم سرالکس هم گفته من موافق اخراج نیستم چون نمیخوام به یک باشگاهی که مدام اخراج میکنه تبدیل بشیم از طرفی فرگی نگرانه که مورینیو با رئال قرارداد ببنده و زمان از دست بره در صورت بدتر شدن شرایط همین منابع مدعی شدند وودوارد تصمیم به اخراج ونگال داشته ولی فرگی راضی نبوده و هنوز به تصمیم نهایی نرسیدن شاید وقت دادن بیشتر...

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
امروز رسانه‌ها از مذاکره منچستریونایتد با مورینیو برای قبول مربیگری در این تیم خبر دادند. در این در حالی است که ریو فردیناند مدافع سابق منچستریونایتد بعد از بازی ضعیف این تیم برابر نوریچ، گفت: همین امشب فان‌خال را برکنار کنید و گواردیولا را به منچستریونایتد بیاورید. گفته می‌شود قراردادی که شیاطین سرخ با سرمربی سابق چلسی خواهند بست، 5 ساله خواهد بود.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
رومينگه هم گفته ميدونم مقصد بعدي گوارديولا كجاست ولي تا وقتي خودش اعلام نكنه چيزي نميگم
فقط اينو بگم كه گوارديولا گفته دوست دارم يه چالش جديد رو امتحان كنم!

حالا معلوم نيست چالش جديد يعني حضور در يونايتد داغون يا حضور در انگلستان و همون تيم سيتي ...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فن خال
ون گال
ون حال
اینا همشون درستن،
ون خال عمّا....! :D
اهمیتی نداره این ابلح رو چی صداش میکنن، این هم یه اسم و چیز دیگست که باید مثل دوران مویس بطور کل فراموش بشه...
درس عبرت گرفته بشه ولی بطور کل فراموش بشه...
برای من یکی قابل حضم نیست که رئیس چی فکر میکنه، وجهه باشگاه بیشتر از این نمیتونه ضربه بخوره، اصلا این بحث اینکه به مربی باید فرصت داد رو قبول ندارم، چون یه چیزی اونور کافی بهش فرصت دادن، قبلا هم گفتم و الان هم میگم، مثل رئیس پیدا نمیشه و نخواهد شد و هیچ کس نمیتونه مثل رئیس بشه واسه باشگاه، پس سیاست هاشون باید عوض بشه و این بحث نگه داشتن مربی تا یه وقت یه اتفاقی بیوفته رو حتی نمیشه بهش فکر کرد...

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یاز هم اخبار ضد و نقیض و یه موج دیگه از حمایت...
ترسم اینه که اصلاً احتمالش هم بعید نیست، به ون حال فرصت میدن این دو سه تا بازیو، اینم کژدار مریض یه حرکتی میزنه و میمونه، بعدم باز گند میزنه، وقتی هم خواستن اخراجش کنن باز هیچ کی نیست و یه داغون ار از این میاد...!
مدیریت باشگاه شدیـــــــــــــــــــــــــــــد حرصمو در میاره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یاز هم اخبار ضد و نقیض و یه موج دیگه از حمایت...
ترسم اینه که اصلاً احتمالش هم بعید نیست، به ون حال فرصت میدن این دو سه تا بازیو، اینم کژدار مریض یه حرکتی میزنه و میمونه، بعدم باز گند میزنه، وقتی هم خواستن اخراجش کنن باز هیچ کی نیست و یه داغون ار از این میاد...!
مدیریت باشگاه شدیـــــــــــــــــــــــــــــد حرصمو در میاره
مشکل اینجاست که قرار بود که تو این بازی های دسامبر، منچستر بخاطر بازی با تیمهای ته جدولی و ساده به صدر جدول برسه، در عوض از CL که حذف شدن، فقط بازی هارو باختن و الان رده پنجم رو با گل خورده کمتر داره و مطمنا تا نیم فصل زیر رده پنجم هم میاد...
اختلاف امتیاز تیم با صدر جدول، هنوز نرسیده به نیم فصل، شده 9 امتیاز!!!!!!!!!! در یک لیگ فوق العاده ضعیف و فلاکت بار که لستر صدرنشینش هستش...
من نمیدونم دیگه چیزی، اگه تا بازی بعدی اخراج نشد، من یکی که دیگه کاری به کار این تیم ندارم، چون فقط داره نابود و نابودتر میشه و مدیریتش با تبر افتاده به جونش...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به نظر من خوب یک تصمیم مهم رو نمیشه سریع گرفت ظاهرا گلیزرها دوباره کار رو حواله کردند به فرگی و وودوارد و چارلتون من بعید میدونم چارلتون این دفعه راضی بشه یک غیر بریتانیایی روی نمیکت منچستر بشینه مگر اینکه فرگی راضیش بکنه کار اونجا توی هییت مدیره هم چندان ساده نیست گفته میشه ونگال گفته من تابع هییت مدیره هستم هر چی گفتین همونه ولی وودی و سرالکس به این نتیجه نرسیدن که ونگال رو اخراج کنن...از طرفی مورینیو طمع دوباره رفتن به ريال رو داره و الان شایعات حول رفتن مورینیو به ريال دوباره داره زیاد میشه....از اون طرف آنجلوتی به بایرن رفت و گواردیولا هم اینطور که از ظواهر امر پیداست از قبل توافقاتش رو با یک باشگاهی انجام داده که بعید میدونم اون باشگاه ما باشیم میمونه دو راه چاره یک نگه داشتن ونگال تا سر حد امکان و یا انتخاب گیگز به عنوان رییس جدید که به هر شکل یک ریسک بزرگه البته با ادامه این روند و باخت به استوک شرایط خیلی فرق میکنه ولی بدترین اتفاق میتونه این باشه که ونگال از دوبازی که داریم ۴ امتیاز بگیره و بعد دوباره بیفته توی همین روال...امیدوارم اگر واقعاْ گلیزرها ریش و قیچی رو دوباره داده باشند دست فرگی این دفعه دیگه اشتباه نکنه و یک فرد مناسب رو برای کار پیدا بکنه حالا دو هفته هم میشه صبر کرد ولی مورینیو هم خیلی رفتنش به ريال داره زمزمه میشه...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مشکل اینجاست که قرار بود که تو این بازی های دسامبر، منچستر بخاطر بازی با تیمهای ته جدولی و ساده به صدر جدول برسه، در عوض از CL که حذف شدن، فقط بازی هارو باختن و الان رده پنجم رو با گل خورده کمتر داره و مطمنا تا نیم فصل زیر رده پنجم هم میاد...
اختلاف امتیاز تیم با صدر جدول، هنوز نرسیده به نیم فصل، شده 9 امتیاز!!!!!!!!!! در یک لیگ فوق العاده ضعیف و فلاکت بار که لستر صدرنشینش هستش...
من نمیدونم دیگه چیزی، اگه تا بازی بعدی اخراج نشد، من یکی که دیگه کاری به کار این تیم ندارم، چون فقط داره نابود و نابودتر میشه و مدیریتش با تبر افتاده به جونش...

مدیریت توی مسايل فوتبالی همیشه خودش رو کنار کشیده البته این بد نیست و اونها به بزرگهای تیم اعتماد دارند و چاره ای جز این ندارند ولی مسيله اینه که بزرگان تیم هنوز قانع نشدند که کار سریع میتونه جوابگو باشه به نظر من داره روی یک طرح جایگزین کار میشه و تغییراتی رو در هفته های آینده میبینیم امیدوارم این دفعه دیگه اشتباه نکنند....وودی و فرگی دقت کنید!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مدیریت توی مسايل فوتبالی همیشه خودش رو کنار کشیده البته این بد نیست و اونها به بزرگهای تیم اعتماد دارند و چاره ای جز این ندارند ولی مسيله اینه که بزرگان تیم هنوز قانع نشدند که کار سریع میتونه جوابگو باشه به نظر من داره روی یک طرح جایگزین کار میشه و تغییراتی رو در هفته های آینده میبینیم امیدوارم این دفعه دیگه اشتباه نکنند....وودی و فرگی دقت کنید!!
خوب معنی مدیریت ضعیف و بی عرضه و بی تجربه یعنی همین...
اگه باشگاه یه مدیر ورزشی با عرضه داشت، الان همچین وضعیتی نداشت...
فعلا هیچ چیزی نمیتونم بگم، اگه فن هال موند و 100 درصد که همین وضعیت تیم ادامه پیدا میکنه، اگه بهمین منوال هم لفت بخوان بدن که تمام گزینه هاشون رو مثل دفعه قبلی از دست بدن(چیزی که چند سالی هست دارن انجام میدن) که باید گفت از همین الان فاتحه این باشگاه رو باید خوند...

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
آره نیست منم گفتم هواداران نگفتم خود یونایتد....این کسی که صفحه رو اداره میکنه از افراد عنوان دار در کانون هواداران یونایتد هستش و معمولا خبر مزخرف کمتر میزاره...خیلی هم اتفاق غریبی نیست ...اینجور که من شنیدم جلسه هییت مدیره در ساعت ۱۴ به وقت انگلیس قراره برگزار بشه و راجب آینده ونگال تصمیم گیری بشه گفته میشه توافقات برای اخراج ونگال انجام شده و فقط نظر قطعی گلیزرها باقی مونده....چیزی که مشخصه اخراج ونگال قطعی به نظر میرسه فقط قضیه سر جانشین هستش که بین مورینیو و گیگز و گواردیولا اختلاف هستش...
حسین جون شما کارت درسته .. منم اشنای قدیمی هستم و با دیدن ایدی شما تو این تاپیک اینجا پست دادم و اینجا برای خرید و فروش اینترنتی عضو شدم بیشتر وگرنه خودت می دونی جا ما کجاست !!!
حالا اگه حدس زدی من کیم ؟!! تو پیم خصوصی بیا بهت میگم ...!!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
سلام خدمت همه دوستان گل منچستری. اول بخاطر غیبت طولانی مدتم معذرت خواهی میکنم که نشد کنار دوستان باشم. دوم دم همتون گرم تاپیک چقدر جلو رفته و مثل همیشه تاپیک یونایتد داغ و پربحث و گفتگو هستش. سوم با توجه به شرایط تیم و از بین رفتن اعتماد هوادارا به کادر فنی و بخصوص شخص فن خال و از طرفی کاهش شدید اعتماد بنفس و روحیه بازیکنها و خود فن خال، بنظر میرسه فن خال داره روزها و شاید ساعتهای آخرش رو در تیم طی میکنه و رفتنش هم با این شرایط به صلاح تیم هستش. همیشه گفتم که امیدوارم هر اتفاقی میفته به نفع تیم مورد علاقمون باشه و الان بنظر میرسه رفتن فن خال به نفع تیم هستش.
دررابطه با جانشین فن خال بنظر من پپ گواردیولا از قبل انتخاب خودش رو کرده و به احتمال خیلی زیاد سر از سیتی درمیاره، البته امروز صحبت از هایجک پپ توسط چلسی بود که اونهم بنظر من احتمالش,خیلی پایینه. من که فکر میکنم گواردیولا به تیم ما نمیاد. در رابطه با گیگزی انتخابش در حال حاضر یک حسن بزرگ داره و یک عیب بزرگ. حسنش اینه الان طرفدارها بد بودن تیم و بازیکنها رو از چشم فن خال میبینن و به همین دلیل فشاری روی گیگزی نیست و ازش انتظاری هم نیست و راحتتر میتونه کار کنه نسبت به اینکه مثلا تابستون به عنوان سرمربی انتخاب بشه. خوب تا تابستون هم میشه ارزیابیش کرد که آیا توانایی اداره تیم رو داره یا نه و اگه داشته باشه که چه بهتر و قرارداد طولانی مدت باهاش میبندن و اگه نداشته باشه با یه مربی دیگه جایگزین میشه و اینجوری گیگز هم حاشیه امنیتش برای برگشت به یونایتد در آینده و کسب تجربه در تیمهای دیگه حفظ میشه.
و اما عیب بزرگش اینه که تابستون مربی بزرگ دیگه ای باز در دسترس نیست. مورینیو که گفته خسته نیست و میخواد بزودی به دنیای فوتبال برگرده رئال هم ممکنه بزودی بنیتز رو اخراج کنه و مو رو بخدمت بگیره. راجع به پپ گفتم. کارلتو که داره میره بایرن. سیمئونه بعیده از اتلتیکو جدا بشه و از طرفی چلسی هم چشم دوخته بهش.راجع کنته و آلگری هم نظر خاصی ندارم البته کنته رو بخاطر هیجان زیادش کنار زمین دوست دارم.
خوب با این شرایط و در دسترس نبودن مربی بزرگ توی تابستون باز میشه همون آش و همون کاسه.
فکر کنم همه دوستان میدونن که من از مورینیو بخاطر رفتارش و حواشیش خوشم نمیومده و قبلا اینو توی تاپیک هم گفته بودم ولی در حال حاضر و باتوجه به شرایط بحرانی تیم و تعویض مجدد مربی اونهم تنها در 3 سال، بنظر من مورینیو گزینه مناسبی هستش و از اومدنش بشخصه استقبال میکنم. البته این نظر منه و میتونه مثل خیلی نظرات دیگم اشتباه باشه ولی خوب من اینجوری فکر میکنم.
پ.ن: مخلص همه دوستان گل هم هستم و مجددا عذرخواهی میکنم.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
به نظر من با مورینیو یا پپ قرار بسته میشه ولی برای فصل بعد !!!
فن خال احتمالا تا پایان لیگ می ماند و اگر هر زمانی اخراج شود گیگزی می شود سرمربی موقت ...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
فکر کنم همه دوستان میدونن که من از مورینیو بخاطر رفتارش و حواشیش خوشم نمیومده و قبلا اینو توی تاپیک هم گفته بودم ولی در حال حاضر و باتوجه به شرایط بحرانی تیم و تعویض مجدد مربی اونهم تنها در 3 سال، بنظر من مورینیو گزینه مناسبی هستش و از اومدنش بشخصه استقبال میکنم. البته این نظر منه و میتونه مثل خیلی نظرات دیگم اشتباه باشه ولی خوب من اینجوری فکر میکنم.
هوراااااااااا
وی آر آن دِ سِیم پِیج اِگِن :D
مگ مگ استکبار افشین و میاد :p:D

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
تو تلگرام شایعه شده برکنار شده ونگال!
تائید شده جایی یا نه هنوز موندگاره؟
اگه واقعیت پیدا کرد و رفت شیرینی بچه های فروم فراموش نشه:D:D:D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تو تلگرام شایعه شده برکنار شده ونگال!
تائید شده جایی یا نه هنوز موندگاره؟
اگه واقعیت پیدا کرد و رفت شیرینی بچه های فروم فراموش نشه:D:D:D
نه آقا فعلاً همش شایعس، ماشالا نون خبرگذاریا تو روغنه به اندازه یه سال تو این یه هفته شایعه پخش کردن :D

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
حسین جون شما کارت درسته .. منم اشنای قدیمی هستم و با دیدن ایدی شما تو این تاپیک اینجا پست دادم و اینجا برای خرید و فروش اینترنتی عضو شدم بیشتر وگرنه خودت می دونی جا ما کجاست !!!
حالا اگه حدس زدی من کیم ؟!! تو پیم خصوصی بیا بهت میگم ...!!!
سلام، فهمیدم از بجه های کجایی ولی یک راهنمایی ما همدیگرو از نزدیک دیدیم مثلاً 10 سال پیش اینا تویه پارکی واسه میتینگ؟

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
بله از نزدیک دیدیم ... ای بابا اون میتینگ ها که یادش به خیر برادر ...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بله از نزدیک دیدیم ... ای بابا اون میتینگ ها که یادش به خیر برادر ...
به خیلی مخلصیم آقا...بچه ها این رفیقمون از یونایتدی های قدیمیه شاید اولین تاپیک منچستر رو توی یک انجمن یا وبلاگ فارسی زده باشه‌اون‌ دوران‌ یادمه همه به خاطر سن کمت تحسینت میکردن‌ این‌ به این جوونی چه وارده و اینها اون زمان‌مثلا کار‌ کردن با وی بویلتن یک چیز شاخی‌ بود یا قرار های اینترنتی یک چیزه آوانگاردی بود....هه ولی تاریخ زنده ای رفیق منم خیلی پوست کلفتم هنوز‌اینجا پست میدم ولی از اون هسته اولیه انجمن های فارسی اکثرا پی زندگیشونن....آف تاپیک نشه خلاصه این رفیقمون منچستری متعصبه...بیا پیش ما رفیق اسمتو نمیگم چون میدونم شاید بگم بعضی ها بفهمن کی هستی کمم اخراج نکردی ملت و....دی

بالا