اهمیتی نداره این ابلح رو چی صداش میکنن، این هم یه اسم و چیز دیگست که باید مثل دوران مویس بطور کل فراموش بشه...فن خال
ون گال
ون حال
اینا همشون درستن،
ون خال عمّا....!
مشکل اینجاست که قرار بود که تو این بازی های دسامبر، منچستر بخاطر بازی با تیمهای ته جدولی و ساده به صدر جدول برسه، در عوض از CL که حذف شدن، فقط بازی هارو باختن و الان رده پنجم رو با گل خورده کمتر داره و مطمنا تا نیم فصل زیر رده پنجم هم میاد...یاز هم اخبار ضد و نقیض و یه موج دیگه از حمایت...
ترسم اینه که اصلاً احتمالش هم بعید نیست، به ون حال فرصت میدن این دو سه تا بازیو، اینم کژدار مریض یه حرکتی میزنه و میمونه، بعدم باز گند میزنه، وقتی هم خواستن اخراجش کنن باز هیچ کی نیست و یه داغون ار از این میاد...!
مدیریت باشگاه شدیـــــــــــــــــــــــــــــد حرصمو در میاره
مشکل اینجاست که قرار بود که تو این بازی های دسامبر، منچستر بخاطر بازی با تیمهای ته جدولی و ساده به صدر جدول برسه، در عوض از CL که حذف شدن، فقط بازی هارو باختن و الان رده پنجم رو با گل خورده کمتر داره و مطمنا تا نیم فصل زیر رده پنجم هم میاد...
اختلاف امتیاز تیم با صدر جدول، هنوز نرسیده به نیم فصل، شده 9 امتیاز!!!!!!!!!! در یک لیگ فوق العاده ضعیف و فلاکت بار که لستر صدرنشینش هستش...
من نمیدونم دیگه چیزی، اگه تا بازی بعدی اخراج نشد، من یکی که دیگه کاری به کار این تیم ندارم، چون فقط داره نابود و نابودتر میشه و مدیریتش با تبر افتاده به جونش...
خوب معنی مدیریت ضعیف و بی عرضه و بی تجربه یعنی همین...مدیریت توی مسايل فوتبالی همیشه خودش رو کنار کشیده البته این بد نیست و اونها به بزرگهای تیم اعتماد دارند و چاره ای جز این ندارند ولی مسيله اینه که بزرگان تیم هنوز قانع نشدند که کار سریع میتونه جوابگو باشه به نظر من داره روی یک طرح جایگزین کار میشه و تغییراتی رو در هفته های آینده میبینیم امیدوارم این دفعه دیگه اشتباه نکنند....وودی و فرگی دقت کنید!!
حسین جون شما کارت درسته .. منم اشنای قدیمی هستم و با دیدن ایدی شما تو این تاپیک اینجا پست دادم و اینجا برای خرید و فروش اینترنتی عضو شدم بیشتر وگرنه خودت می دونی جا ما کجاست !!!آره نیست منم گفتم هواداران نگفتم خود یونایتد....این کسی که صفحه رو اداره میکنه از افراد عنوان دار در کانون هواداران یونایتد هستش و معمولا خبر مزخرف کمتر میزاره...خیلی هم اتفاق غریبی نیست ...اینجور که من شنیدم جلسه هییت مدیره در ساعت ۱۴ به وقت انگلیس قراره برگزار بشه و راجب آینده ونگال تصمیم گیری بشه گفته میشه توافقات برای اخراج ونگال انجام شده و فقط نظر قطعی گلیزرها باقی مونده....چیزی که مشخصه اخراج ونگال قطعی به نظر میرسه فقط قضیه سر جانشین هستش که بین مورینیو و گیگز و گواردیولا اختلاف هستش...
هوراااااااااافکر کنم همه دوستان میدونن که من از مورینیو بخاطر رفتارش و حواشیش خوشم نمیومده و قبلا اینو توی تاپیک هم گفته بودم ولی در حال حاضر و باتوجه به شرایط بحرانی تیم و تعویض مجدد مربی اونهم تنها در 3 سال، بنظر من مورینیو گزینه مناسبی هستش و از اومدنش بشخصه استقبال میکنم. البته این نظر منه و میتونه مثل خیلی نظرات دیگم اشتباه باشه ولی خوب من اینجوری فکر میکنم.
نه آقا فعلاً همش شایعس، ماشالا نون خبرگذاریا تو روغنه به اندازه یه سال تو این یه هفته شایعه پخش کردنتو تلگرام شایعه شده برکنار شده ونگال!
تائید شده جایی یا نه هنوز موندگاره؟
اگه واقعیت پیدا کرد و رفت شیرینی بچه های فروم فراموش نشه
سلام، فهمیدم از بجه های کجایی ولی یک راهنمایی ما همدیگرو از نزدیک دیدیم مثلاً 10 سال پیش اینا تویه پارکی واسه میتینگ؟حسین جون شما کارت درسته .. منم اشنای قدیمی هستم و با دیدن ایدی شما تو این تاپیک اینجا پست دادم و اینجا برای خرید و فروش اینترنتی عضو شدم بیشتر وگرنه خودت می دونی جا ما کجاست !!!
حالا اگه حدس زدی من کیم ؟!! تو پیم خصوصی بیا بهت میگم ...!!!
به خیلی مخلصیم آقا...بچه ها این رفیقمون از یونایتدی های قدیمیه شاید اولین تاپیک منچستر رو توی یک انجمن یا وبلاگ فارسی زده باشهاون دوران یادمه همه به خاطر سن کمت تحسینت میکردن این به این جوونی چه وارده و اینها اون زمانمثلا کار کردن با وی بویلتن یک چیز شاخی بود یا قرار های اینترنتی یک چیزه آوانگاردی بود....هه ولی تاریخ زنده ای رفیق منم خیلی پوست کلفتم هنوزاینجا پست میدم ولی از اون هسته اولیه انجمن های فارسی اکثرا پی زندگیشونن....آف تاپیک نشه خلاصه این رفیقمون منچستری متعصبه...بیا پیش ما رفیق اسمتو نمیگم چون میدونم شاید بگم بعضی ها بفهمن کی هستی کمم اخراج نکردی ملت و....دیبله از نزدیک دیدیم ... ای بابا اون میتینگ ها که یادش به خیر برادر ...