اقا ما رو واقعا شررمنده کردی با این تعاریف .. خود شما استاد ما بودی و خیلی دیگه از بچه ها که واقعا دلم براشون تنگ شده و خیلی هاشون فروم دار و وب مستر های قوی شدند ... ما هم یک دوره طلایی تقریبا 10 ساله داشتیم که این دو سه سال اخیر با رشد شبکه های اجتماعی مثل اینستا و تلگرام و فیس بوک و لاین .... دسترسی سریع با گوشی های هوشمند دوره استفاده از محیط تکراری فروم تقریبا سر اومد و بچه های دهه هفتادی خیلی جذب محیط فروم ها نشدند و بچه های قدیمی هم یکی یکی به سمت این شبکه ها کشیده شدند ...
یک زمانی تنها مرجع فارسی کلوب هواداری تیم های فوتبال خارجی ما بودیم مجله ها و هفته نامه ها از مطالبمون کپی می کردند و خیلی از سایت های هواداری تیم های خارجی فارسی زبان هسته اولیه شون بچه های و کاربران ما هستند مثل دو تا سایت فارسی منچستر یا رئال یا یوونتوس و ....
و چه دورانی بود و چه قدر خوب و البته سخت بود از جهت کنترل کردن و مدیریت کردن که متهم به بی عدالتی نشویم و ....
در کل هرجا نام منچستر باشه ما هم سر و کله مون سمتش پیدا میشه و اگر گفتم اسمم رو فعلا نگم دوست ندارم بچه های اونور فکر کنند من هم از اونجا زده شدم ... هرچند اونجا فعلا تاپیک سر زنده اش تاپیک منچستر هست که با پوست و استخونمون حفظش کردیم
و امید دارم دوباره رونق بگیریم و جون بگیریم ....!!! هرچند دیگه اون دوران طلایی بعید است برگردد و هیچ جایی هم لذت اونجا رو ندارد همین فروم خوب پرشین تولز هم با وجود ثابت بودن ادرس و قدمت زیاد انجمن فوتبالش خیلی کم رونق و بی حال است و این تاپیکش فقط سر زنده است و شلوغ ...
اینجا هم هرچند وقت یک بار به شما دوستان عزیز که محیط صمیمی دارید سر خواهم زد و از مطالب و مباحث استفاده خواهم کرد ...
خیلی اف تاپیکش کردیم و از دوستان عذرخواهی می کنم ....
انشالا فن خال اخراج میشه و همه خوشحال میشیم
))
فعلا ....