• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب اینطور که از ظاهر امر پیداست، ون هال موندنی شده...
مندز هم اعلام کرده که حتی پیشنهاد رسمی هم برای مربیگری تو منچستر به موو نشده، از یه لحاظ واسه من خوشحال کنندست که موو مربیمون نمیشه، چون میخواد ظاهرا به رئال بره و از لحاظ دیگه باید گفت که خداحافظ منچستریونایتد...

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
فن خال
ون گال
ون حال
اینا همشون درستن،
ون خال عمّا....! :D

بايد به اين گفت : چنگال !
طوري كه به جون اين تيم افتاده ...

متاسفانه خبر خوبي در راه نيست
و انگار موندنيه
رايان گيگز هم واقعا نميتونه معجزه كنه واسه ما و بهتره هنوز دانشش رو بالا ببره ...
مگر اينكه يه قرارداد چندين ساله باهاش ببنديم و مث سر الكس تيم رو بهش واگذار كنيم
و دو سه سال اول هم هيچ انتظاري ازش نداشته باشيم !

از اسب افتاديم ، از اصل كه نيفتاديم

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
نمی دونم چرا این مندز دیگه با منچستر خوب کار نمی کنه ... تقصیر فن خال هست .. فالکائو و دی ماریا رو خراب کرد اونم لج کرده و به سختی با من یونایتد کار می کنه ....

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
اقا ما رو واقعا شررمنده کردی با این تعاریف .. خود شما استاد ما بودی و خیلی دیگه از بچه ها که واقعا دلم براشون تنگ شده و خیلی هاشون فروم دار و وب مستر های قوی شدند ... ما هم یک دوره طلایی تقریبا 10 ساله داشتیم که این دو سه سال اخیر با رشد شبکه های اجتماعی مثل اینستا و تلگرام و فیس بوک و لاین .... دسترسی سریع با گوشی های هوشمند دوره استفاده از محیط تکراری فروم تقریبا سر اومد و بچه های دهه هفتادی خیلی جذب محیط فروم ها نشدند و بچه های قدیمی هم یکی یکی به سمت این شبکه ها کشیده شدند ...
یک زمانی تنها مرجع فارسی کلوب هواداری تیم های فوتبال خارجی ما بودیم مجله ها و هفته نامه ها از مطالبمون کپی می کردند و خیلی از سایت های هواداری تیم های خارجی فارسی زبان هسته اولیه شون بچه های و کاربران ما هستند مثل دو تا سایت فارسی منچستر یا رئال یا یوونتوس و ....
و چه دورانی بود و چه قدر خوب و البته سخت بود از جهت کنترل کردن و مدیریت کردن که متهم به بی عدالتی نشویم و ....
در کل هرجا نام منچستر باشه ما هم سر و کله مون سمتش پیدا میشه و اگر گفتم اسمم رو فعلا نگم دوست ندارم بچه های اونور فکر کنند من هم از اونجا زده شدم ... هرچند اونجا فعلا تاپیک سر زنده اش تاپیک منچستر هست که با پوست و استخونمون حفظش کردیم :) و امید دارم دوباره رونق بگیریم و جون بگیریم ....!!! هرچند دیگه اون دوران طلایی بعید است برگردد و هیچ جایی هم لذت اونجا رو ندارد همین فروم خوب پرشین تولز هم با وجود ثابت بودن ادرس و قدمت زیاد انجمن فوتبالش خیلی کم رونق و بی حال است و این تاپیکش فقط سر زنده است و شلوغ ...
اینجا هم هرچند وقت یک بار به شما دوستان عزیز که محیط صمیمی دارید سر خواهم زد و از مطالب و مباحث استفاده خواهم کرد ...
خیلی اف تاپیکش کردیم و از دوستان عذرخواهی می کنم ....

انشالا فن خال اخراج میشه و همه خوشحال میشیم :)))
فعلا ....

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
01082327.png

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
کلا زبان هلندی خیلی عجیبه من هر وقت میشنوم حس میکنم یکی انگلیسی و آلمانی رو قاطی کرده و داره مسخره بازی در میاره البته گرامر و تلفظ خاص خودش رو داره حالا فن خال یا ونگال یا چنگال یا هر چیز دیگه گناه هم داره البته داره چوب اشتباهات خودش رو میخوره ولی این چیز عجیبی نیست هر روز بعد از 30 سالگی سلولهای مغزی ما کم و کمتر میشن حالا مبتنی بر لایف استایل یکی مثل فرگی تا 70 سالگی هم دوام میاره هر چند که این سالهای آخر فرگی هم کم کارهای عجیب نکرد و ما در دوران فرگی هم از لیگ اروپا هم حتی حذف شدیم یا سیاست هایی که در نقل و انتقالات پیش گرفته بود و در نهایت انتخاب مویس و باقی ماجرا که همه اون رو خوب میدونیم ونگال دیگه اون خلاقیت و بزرگی گذشته خودش رو نداره و به قولی اون دید خودش رو از دست داده کلاً انگلیسها از بابت لیبل خوردن بسیار نگرانند و مدام به فکر این هستند که دیگران چه قضاوت خواهند کرد در صورتی که ما اگر ونگال رو اخراج کنیم کسی نخواهد گفت که اینها باشگاهی شدند با سنت اخراج کردن زودهنگام مربی مگه کسی این رو در مورد بایرن میگه؟اونها هم ونگال رو اخراج کردند کلینزمن رو اخراج کردند در همین سالهای اخیر به یک ثباتی دست پیدا کردند و تونستند حتی در اروپا هم قهرمان بشند ولی ما بیشتر از ونگال از مدیریت خودمون ضربه میخوریم اونها میتونستن با یک توافق با گواردیولا الان این قضیه رو اعلام کنند و حتی این مسیله باعث میشد ونگال با تمرکز بیشتری کار خودش رو ادامه بده و سعی کنه یک خاطره خوشی در آخر کار خودش داشته باشه ولی اونها سردرگمن هیچ ایده خاصی ندارند ادامه میدند تا جایی که همه چیز از دست بره و هیچ چاره ای جز قربانی کردن گیگز باقی نمونه کار رو به اون میسپرند و خوب این مسیله باعث شده که همین الان هم خیلی ها نسبت به گیگز جهت بگیرند در صورتی که اون هیچ گناهی نداره ...مشکل منچستر بیش از هر چیزی مدیریت ضعیفه همونطور که گفتم اونها آنقدر دست به کاری نمیزنند تا همه چیز رو از دست رفته ببینند درست مثل کاری که زمان مویس کردند و چاره ای جز انتخاب ونگال نمونده بود و همه چیز برای اون فصل هم از دست رفته بود...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب مثل اینکه حضرت آقا بعداز اینکه متوجه شدن اخراج نمیشن، دم در اوردن و به خبرنگارها هم پریدن...
این هم آخرین مصاحبش و کارهاش:
http://www.goal.com/en/news/1862/pr...als-sensational-man-united-press?ICID=HP_BN_8
فکر میکنم فاتحه که هیچ، باید حلوای منچستر رو هم بدیم دیگه...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من یکی که دیگه دایورت کردم تا وقتی یکی از خود باشگاه سرمربی نشه اعصاب خودمو واسه تیم بهم نمیریزم . بردن که بردن نبردن هم به درک!
یه مشت بدرد نخور دور هم جمع شدن میلیون پوندی دارن به جیب میزنن یه عده هم میرن ورزشگاه بعد باخت واسشون کف میزنن! بعد به خیال خودشون خیلی کولن و دارن از تیم حمایت میکنن. دلیلی نمیبینم دیگه اعصاب خودمو بیشتر از این خرد کنم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من یکی که دیگه دایورت کردم تا وقتی یکی از خود باشگاه سرمربی نشه اعصاب خودمو واسه تیم بهم نمیریزم . بردن که بردن نبردن هم به درک!
یه مشت بدرد نخور دور هم جمع شدن میلیون پوندی دارن به جیب میزنن یه عده هم میرن ورزشگاه بعد باخت واسشون کف میزنن! بعد به خیال خودشون خیلی کولن و دارن از تیم حمایت میکنن. دلیلی نمیبینم دیگه اعصاب خودمو بیشتر از این خرد کنم

دقیقا منم همین رویه رو دنبال میکنم. دیگه تصمیم گرفتم بازیهای تیم رو نبینم. به جاش فیلم سینمایی ببینم. صبر میکنم تا یه سرمربی باطراوت سکان هدایت تیم رو به دست بگیره.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
این روزنامه های زرد انگلیسی هم از هر راهی دنبال افزایش تیراژ و فروش هستن تو نقل انتقالات که بازیکنی نبود بهمون لینک نکرده باشن حالا هم فن خال و مشکلات منچستر شده سوژه ی جدیدشون
درست فعلا فن خال شده مشکل اصلی منچستر ولی روزنامه هایی مثل سان و امثالش هدفشون نه کمک به منچستر بلکه سوء استفاده از فرصت برای پر کردن جیبشون هست و چه چیزی بهتر از حاشیه سازی و تیترهای جنجالی برای تیم بحران زده و پر طرفداری مثل منچستر؟!
این کلیپ از رئیس رو ببینید با اصحاب رسانه که پاشو از گلیمش درازتر می کنه باید اینطوری برخورد کرد ، یاد فیلم پدر خوانده افتادم :D
http://dl1.video.varzesh3.com/video/clip94/10/video/havashi/fergosen_khabarnegar.mp4

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این روزنامه های زرد انگلیسی هم از هر راهی دنبال افزایش تیراژ و فروش هستن تو نقل انتقالات که بازیکنی نبود بهمون لینک نکرده باشن حالا هم فن خال و مشکلات منچستر شده سوژه ی جدیدشون
درست فعلا فن خال شده مشکل اصلی منچستر ولی روزنامه هایی مثل سان و امثالش هدفشون نه کمک به منچستر بلکه سوء استفاده از فرصت برای پر کردن جیبشون هست و چه چیزی بهتر از حاشیه سازی و تیترهای جنجالی برای تیم بحران زده و پر طرفداری مثل منچستر؟!
این کلیپ از رئیس رو ببینید با اصحاب رسانه که پاشو از گلیمش درازتر می کنه باید اینطوری برخورد کرد ، یاد فیلم پدر خوانده افتادم :D
http://dl1.video.varzesh3.com/video/clip94/10/video/havashi/fergosen_khabarnegar.mp4
فرگی یکی یه دونه بود واقعا
سالها باید بگذره تا دوباره همچین اعجوبه ای روی کار بیاد
اسکاتلندی لجوج باهوش با دیسیپلین خوش شانس سخت جون سخت کوش دوست داشتنی
یک بخش بزرگی از خاطره های فوتبالی مون با فرگی رقم خورده و برای من یکیه در حد اسکورسیزی یا وودی در سینما
دیدن این که نیمکت همیشگی فرگی در این دوسال در اختیار مویس ناچیز و فن خال دیوانه افتاده واقعا ناامید کننده ست. یکی مثل پپ میتونه دوباره شخصیت رو به این نیمکت برگردونه. اگر سیتی بتونه پپ رو بگیره خیلی چیزها رو برنده خواهد شد از جمله توجه بیشتر و اعتبار برای جذب بازیکن های تاپ تر و...
یونایتدی ها باید خیلی دقیق تر به مساله نگاه کنن وگرنه تکرار سرنوشت لیورپول براشون اصلا بعید نخواهد بود

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471

من از همسرم بخاطر اين تيم جدا شدم ... عشقي كه به اين تيم داشتم رو به خيلي ها نداشتم !
و چند وقته دارم تو سن 27 سالگي قرص زير زبوني ميخورم كه قلبم جواب كرده بخاطر حرص زياد
واقعا افشين ما رو ببرن يه روز روي سكوها ، تا بهشون نشون بديم حمايت كردن چه جورياست خخخخ ( حبس ابد ميخوريم فك كنم بعد باخت تيم! )

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من از همسرم بخاطر اين تيم جدا شدم ... عشقي كه به اين تيم داشتم رو به خيلي ها نداشتم !
و چند وقته دارم تو سن 27 سالگي قرص زير زبوني ميخورم كه قلبم جواب كرده بخاطر حرص زياد
واقعا افشين ما رو ببرن يه روز روي سكوها ، تا بهشون نشون بديم حمايت كردن چه جورياست خخخخ ( حبس ابد ميخوريم فك كنم بعد باخت تيم! )
اقا خودتو انقدر اذیت نکن
مگ مگ فن خال و دار و دستش:mad::mad: باید تمیز کار کنیم . یه کمربند به اصلان میبندیم میفرستیمش جلو :D:D قبلشم یه ویدئو ضبط میکنیم با عنوان: الاخوی الاصلان . گروه تندرو میدهف (منچستر یونایتد دای هارد فنز)
حالا استوکو ببره دوباره یه عده فاز قهرمانی برشون میداره:D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اقا خودتو انقدر اذیت نکن
مگ مگ فن خال و دار و دستش:mad::mad: باید تمیز کار کنیم . یه کمربند به اصلان میبندیم میفرستیمش جلو :D:D قبلشم یه ویدئو ضبط میکنیم با عنوان: الاخوی الاصلان . گروه تندرو میدهف (منچستر یونایتد دای هارد فنز)
حالا استوکو ببره دوباره یه عده فاز قهرمانی برشون میداره:D
آی گفتی!
من موندم آخه مثلاً بازی با استوک و چلسی بحران زده اصن بردنشون چقد مهمه که شغله این آقارو نجات میده آخه!؟ :D:p

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مساله اینجاست که اگه فان خال بخواد با همون استراتژی فلسفه اش بازی کنه بردن استوک و چلسی کار سختی به نظر میاد

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

بالا