خدایی اگه اینجوری بشه دیگه بازی ها رو دنبال نمیکنم، والسلامالان بعد بازی میان میگن پیشرفت کردیم . نباختیم و فن خال میمونه
خدایی اگه اینجوری بشه دیگه بازی ها رو دنبال نمیکنم، والسلامالان بعد بازی میان میگن پیشرفت کردیم . نباختیم و فن خال میمونه
اینایی که داشتن دست میزدن رو به نشونه ی این میگیرم که به حالت تمسخر دارن دست میزنن واسه کرکس پیر
من نمیدونم فاز اینایی که دست میزدن چی بود!
داشتن به حالت تمسخر دست میزدن، خیلی هاشون داشتن واسش بای بای میکردن...تماشاگرا که تشویق کردن اخر بازی، فن خالم دست تکون داد :|
جناب مهرداد خوبی گفتین داوری چلسی بد بود اما این فصل چند بازی داوری هم به ضرر بود داوری بد برای همه هستخب بازی تموم شد و امیدوارم امشب فان خال بره استراحت کنه
همون نیمه اول می ارزید به کل بازیهای فصل فان خال
واقعا حق تیم برد بود. تیر دروازه ها و پنالتی هایی که گرفته نشد. مدتها بود بازی اینطوری ندیده بودم از منچستر
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
:general707::general707::general707:آلت پریش!
:general209::general209::general209:به جان بچم
:general712::general712::general712:من نمیدونم فاز اینایی که دست میزدن چی بود!
واقعا حق تیم برد بود. تیر دروازه ها و پنالتی هایی که گرفته نشد. مدتها بود بازی اینطوری ندیده بودم از منچستر
:general404::general404::general404:یه زنی با کلاه منچستر اومد بهش OK داد!!!!! احتمالا طرفدار لیورپول بوده...
جناب مهرداد خوبی گفتین داوری چلسی بد بود اما این فصل چند بازی داوری هم به ضرر بود داوری بد برای همه هست
نیمه اول یه بازیکنتون باید اخراج میشد اخرشم رونی
اون ماتیچ مخ فلج و سزار هم دیگه با گل نکردن اون دو موقعیت تیرکتن رو جبران کردن
دلم تنگ شده بود برات سر زدم به بچه های منچستر