بازی رو ندیدم اما نتیجه رو میبینم کماکان بدون گل مساویه
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
مهدی جان خودت که دلیلشو میدونیبازی منچستره و تو تاپیک پرنده پر نمی زنه ... یکی از فعال ترین کلوب هواداری پی تی هم تقریبا خوابیده
فردا ولی حس کنم ببریم، ۱۰ بستم روش، ۵ بردمون ۵ باخت، ببازه ۳۵ میبرم
ون حالم بره برد برد[emoji1]
Sent from my XT1562 using Tapatalk
زوری و نه چندان با ارزش فقط باعث شد اختلافمون با آرسنال حفظ بشهمهدی جان خودت که دلیلشو میدونی
امروز هر چی گشتم کانالی رو پیدا نکردم که بازیو ببینم البته با توجه به نتیجه زیاد هم ناراحت نشدم. یه برد زوری دیگه
چیزی که برای من سوال هست تعریف هوادار واقعی از دیدگاه شماست دوست عزیز.
شما و امصال شما میتونید دست به دعا بشینید اما فنخال تا حمایت حداکثر مطلق هواداران واقعی باشگاه رو و حمایت ۱۰۰ درصدی مدیران و صاحبان باشگاه رو در اختیار داره تا اخر قراردادش تا پایان فصل بعد تو تیم خواهد موند و شاید هم تونستیم قانعش کنیم تمدید کنه
من بازی های این بازیکن رو ندیدم ولی تعریف شو از دوستان شنیدم که میگن بازیکن خوبی هستش خودم دوست داشتم دیبالا رو از یوونتوس میگرفتیم ولی به هر حال نظر اصلیم خرید یک یا2 دفاع قدرتمند هست و یک مهاجم تمام کننده تمام عیار تا تیم کامل شهخب منابع غیر رسمی میگن که اولین خرید نیم فصل رو انجام دادیم و اون فیلیپه اندرسون هست.
اندرسون اگر در اوج باشه بازیکن مستعدیه ولی قرار نیست معجزه کنه. شاید در کنار یک تیم متحد سازمان یافته خوب به چشم بیاد ولی بعید بدونم گره از کار این منچستر باز کنه. دست کم با فنخال بعیده بازیکن های تکنیکی به بهترین فرمشون برسناندرسون بازیکن سرعتی و باتکنیکی هست ک البته تمام کننده انچنان خوبی نیست .این سرعتی و تکنیکی بودن شما رو یاد بازیکن دیگه ای که برای جناب فلسفه خریداری شد و بدترین بازیهای عمرش تو منچستر اتفاق افتاد نمیندازه ؟اول فصل همه کارشناسا بهش گفتن مهاجم نداری گفت ممفیس هست گفتن وینگر نداری گفت ممفیس هست الانم ک نتایج و بازی بسیار زیبای ممفیس مشخص میکنه در چ وضعیته با این مربی خرید بازیکن خریته اگه حتی قرار هست نگهش دارن نباید بزارن خرج کنه چون فقط هدر دادن پول هست میان بیچاره میشن و با قیمت پایینتر میرن جای دیگه .سبک تیم هم ک با مسی و نیمار هم همینه و عوض نمیشه