راستی گیگز کجا بود؟ رو نیمکت ندیدمش!
نمیدونم بازی رو دیدی یا نه، ولی واقعا نفسشونو گرفته بودیم! این نبود که نخوان بزنن ، نمیتونستندوستان یه نکته قابل تامله...
مشاهده پیوست 904621
حتی 1 شوت تو چارجوب هم نداشتن!!! اگر داشتن آیا نتیجه این میشد؟؟!!
پس دمشون گرم!! فک کنم یکم غیرتی شدن دیگهنمیدونم بازی رو دیدی یا نه، ولی واقعا نفسشونو گرفته بودیم! این نبود که نخوان بزنن ، نمیتونستن
کلا اگه تا آخر فصل ۹۰٪ بازی هامونو مثل دیروز بازی کنیم راحت حتی میتونیم قهرمان شیم!
هر چند که با این روند سینوسی نمیشه امید زیادی داشت،
با این حال با فاصله زیاد بهترین بازی این فصلمون بود
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
والله حسین جان، بنده هم دقیقا ذهنیت شمارو دارم، اما با فن خال باشگاه نابود که میشه هیچ، دیگه نمیتونه از جاش هم بلند بشه ولی موورینیو با اون همه فاکتور بدش، حداقل میتونه به گرفتن جام امیدوارمون کنه...هر اتفاقی بیفته که مورینیو نیاد من خوشحال میشم چون میشه از شر ونگال راحت شد تا یک سال و نیم دیگه فقط مورینیو یک تیم بگیره بعد ونگال اخراج بشه غیر از این رسانه ها به زور مورینیو رو میندازن بهمون....
اول بگم که با رفتن کیروش از ایران خوشحال میشم!!! چرا؟؟ چون آبروی ایرانی ها بیشتر از این نمیره، با کثافت کاری هایی که یه ابلحی مثل مایلی کلنگ داره انجام میده...کلا بحث فوتبال ایران بیایم بیرون...به عنوان یک ایرانی نباید اینو بگم. اما فارغ از این حقیقت، ترکیب گیگز کیروش بنظر جالب میاد، نه؟
یعنی فکر میکنم حضور تکی یا ترکیبی از گیگز، اسکولز ، نویل روی نیمکت، بخواد گزینهء آتی باشه (لااقل برای فرار از دست مورینیو)، حتما لازمه که شخصیت تاثیرگذار و تعیین کنندهای مثل کیروش در کنار این کادر قرار بگیره که بتونه سازماندهی تیم، چه از جهت تمرینی، چه از جهت آمادهسازی جسمی و چه برای طراحی کار تاکتیکی رو به عهده بگیره.
البته امیدوارم کیروش از ایران نره. بالاخره من اول ایرانیم
دقیقا معین جونوالا من خبر این بازیکن 16 ساله رو ندیدم و تنها میدونم نیک پاول بصورت قرضی رفت هال سیتی.
دوستان فکر کنم تجربه مربیگری گری نویل نسبت به بقیه بکس 92 بیشتر باشه. عملکردش رو تو والنسیا میدونین چجوریه؟ فکر کنم از 8 بازی 5 امتیاز با 5 مساوی و 3 باخت گرفته. واقعا سرمربیگری گیگز اونهم با شرایط فعلی و بحرانی یونایتد ریسکش خیلی زیاده و احتمال سوختن سرمایه ای مثل گیگزی اصلا کم نیست. شما الان مثلا رئال رو میبینید که به زیدان اعتماد کرده ولی از طرفی هم زیدان سابقه سرمربیگری تو رده های پایینتر رئال رو داشته و هم یه نگاه به بازیکنهایی که رئال داره و ما داریم بکنید!
به هر حال امیدوارم هرچی خیر هست واسه باشگاه مورد علاقمون پیش بیاد.
والله فکر میکنم که مدتی بود با باشگاه تمرین میکرد تا بالاخره قرارداد باهاش بستن، تو گل خوندم و حتی اسمش رو هم نزده بود!!!والا من خبر این بازیکن 16 ساله رو ندیدم و تنها میدونم نیک پاول بصورت قرضی رفت هال سیتی.
دوستان فکر کنم تجربه مربیگری گری نویل نسبت به بقیه بکس 92 بیشتر باشه. عملکردش رو تو والنسیا میدونین چجوریه؟ فکر کنم از 8 بازی 5 امتیاز با 5 مساوی و 3 باخت گرفته. واقعا سرمربیگری گیگز اونهم با شرایط فعلی و بحرانی یونایتد ریسکش خیلی زیاده و احتمال سوختن سرمایه ای مثل گیگزی اصلا کم نیست. شما الان مثلا رئال رو میبینید که به زیدان اعتماد کرده ولی از طرفی هم زیدان سابقه سرمربیگری تو رده های پایینتر رئال رو داشته و هم یه نگاه به بازیکنهایی که رئال داره و ما داریم بکنید!
به هر حال امیدوارم هرچی خیر هست واسه باشگاه مورد علاقمون پیش بیاد.