plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
و چلسی سال پیش با چه سبک بازی قهرمان شد؟ و امسال به گفته خودت به چه وضعیتی افتاد بخاطر اینکه خرید نداشت؟؟(باز هم خرجش فکر میکنم کم نبود)در مورد اینکه میگی مشکل مورینیو خرید و فروش بازیکن بوده و مثل فنخال خرج میذاره رو دست باشگاه, تیم مورینیو فصل گذشته با تراز مالی مثبت قهرمان انگلستان شد و بعد از خرید و فروش بازیکنها 1.4 میلیون پوند برای چلسی موند:
تازه بحث بنده هم تراز مالی نبود، چون اگه تراز مالی منچستر رو هم نگاه کنی، اونقدر بد نیست، انگار بنده منظورم رو درست نگفتم، بحث خرجهای بیهوده هستش بخاطر انتخابهای نادرست، خریدهایی که به سود باشگاه نیستن...
و شما فکر میکنی که سال پیش و حتی امسال دلیل تراز مالی این شکلی چی بوده؟؟؟
بله عزیز، اگه اشتباه نکنم، چلسی قبلا یک بار محروم شده بود و اگه باز هم این قضیه تکرار میشد، احتمال جریمه های سنگین تر وجود داشت...
این تراز مالی دو فصل گذشته چلسی هستش:
آنچنان بی خرج نبوده این باشگاه(تازه اگه PSG نبود که لویز رو بهش بندازید که تراز خیلی افتضاح میشد!!)، حتی میشه گفت قابل رقابت با خرجهای فن بزغاله...
دوست عزیز، بنده از شما سوال دارم؟این دوستانی که میگن مورینیو ال هست و بل هست و ما قید باشگاه رو می زنیم و روح یونایتد رو خراب میکنه آیا یک لحظه فکر کردند؟ بزارید جور دیگه بگم.به سوال من جواب بدید. تو این سه سال با مویس و فنخال آیا به اندازه کافی از یونایتد بودن فاصله نگرفتیم؟ مورینیو بیاد چی رو بدتر می کنه؟ فوتبال تهاجمی و تماشاگر پسند بدون حاشیه و پر از جام از دست ما در میره؟ سگ مورینیو شرف داره به این فنخال از خود راضی و داغون. تو این سه سال از یونایتدی که همه ما طرفدارش بودیم چی مونده؟ الان مورینیو مثلا چقدر می تونه بدتر باشه؟ بی خیال.بد ماجرا می تونه این باشه که اینم دو سال باشه و هیچ.از این بدتر هم میشه؟
آیا مویس و فن خال برای شما تجربه نشد؟؟
آیا شما فکر کردید که 2 سال دیگه تیم بدون جام بمونه، چه اتفاقی براش میوفته؟؟
به میلان و لیورپول نگاه کن...
تازه فرقشون با ما این هستش که مالکینی دارن که برای باشگاه دلسوزی رو دارن و مالکینشون گلیزرها نیستن که فقط به فکر درآمد هستن، مطمئن باش که یک لحظه به این نتیجه برسن که باشگاه سودی براشون نداره، به راحتی میفروشنش، کاری که در چند سال گذشته به نوبه های مختلف انجام دادن...
من به شما میگم که وضعیت خیلی از این بدتر هم میتونه بشه(از نظر مالی برای باشگاه، از نظر نتیجه که فقط سقوط بدتر از این میتونه باشه، چون امسال هم انگار باید بیخیال CL باشیم...)، در صورتیکه منچستر به منچستر 4 فصل پیش برنگرده در یکی دو سال آینده و حداقل نتونه بازی تماشاگر پسندی رو ارائه بده، همه چیز برای این باشگاه تمام شده هستش، رقیب همشهری به راحتی سبقت گرفته و بزرگترین مشکل این تیم میتونه باشه...
فعلا باشگاه داره بخاطر نامش و تماشاچی هاش درآمد کسب میکنه، نام و طرفدارهایی که بیش از 90 درصد اون در زمان رئیس بدست اومده، فکر میکنید که این 90 درصد چه مدت دیگه ای میتونن همچین وضعیتی رو تحمل کنند؟؟
آیا اسپانسر حاضر به ضرر دادن هستش برای ما؟؟؟
Last edited: