plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
حاشیه؟؟شما اصرار داری اصل حرف من رو نگیری و به حاشیه بپردازی. اصلا حرف من سر یه ما و شیش ماه و یه سال نیست. حرفم این بود که وقتی بایرن بخوادش نمیاد منچستر. بگذریم که بنده گفتم چند ماه و چند معمولا به 3 یا بیشتر اطلاق می شه.
عزیز شما حرف بنده رو اصلا توجه نمیکنی بهش، شما میگی که اگه بایرن جلو اومد، آنجلوتی عمرا به منچستر نمیاد، من به شما میگم که وقتی 6 ماه قبل از اینکه حرفی از آنجلوتی برای منچستر اورده بشه، آنجلوتی با بایرن صحبتهاش رو کرده بوده...شما اصلا معنی این صحبت رو نمیگیری، بنده دارم از مدیریت فلاکت بار بدون برنامه صحبت میکنم و نه قدرت جذب باشگاه ها...(چیزی که اون رو هم منچستر با وودوارد نداشته)
بحثی در مورد قبول داشتن یا نداشتن شما نیست!!قبول ندارم اصلا. یعنی نیم فصل هم قرار نبود به اون بنده خدا وقت بدن؟؟؟ ضمن این که وودوارد اون قدر احمق نیست که ندونه ضرری که قرار نگرفتن بین 4 تیم بالای جدول به سرمایه باشگاه می زنه خیلی بیشتر از چندرغاز حقوق اون بدبخته!!!
چون پلاکاردهای The Chosen One و هو شدن تو اولدترافورد، قبل از نیم فصل شروع شد و همون موقع مویس رختکن رو هم از دست داده بود، پس باید بپرسی که چرا اینقدر اخراجش طول کشید و دقیقا یک روز بعداز مسجل شدن حضور نداشتن در جمع 4 تیم بالای جدول بود که مویس اخراج شد؟؟؟
خوب بزار دوتا مطلب رو واست بزارم که مقدار ضرر باشگاه از حضور نداشتن در CL و شکلی که قرارداد مویس فسخ شد رو واست بگه:
http://www.independent.co.uk/sport/...-under-david-moyes-cost-club-50m-9381431.html
http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...uld-cost-club-48-million-in-lost-revenue.html
خوب همه جا تقریبا قضیه حضور نداشتن منچستر رو با توجه به درآمدهای فصول گذشتش، حدودا 50 میلیون حساب کردن، حالا از حقوق مویس بگیم که سالیانه 5.2 میلیون پوند بوده و با یه سری مخلفات به 7 میلیون میرسیده، درضمن اگه نمیدونستی، بهت بگم که قرارداد مویس 6 ساله بوده!!!...بگذریم از حقوق گروه مربیگریش و غیره...
که هنگام اخراج مویس، 3.5 میلیون بابت همون سالی که مربی بوده و 3.5 میلیون دیگه بابت زودتر اخراج شدنش، بهش پرداخت شده، دلیل اینکه اینقدر کم بهش پرداخت شده، این بوده که گزینه ای در قرارداد مویس بوده که اگه سهمیه بازیهای اروپایی رو نگیره، اجازه فسخ قرارداد به همچین شیوه ای رو میداده، در غیر اینصورت که وودوارد باید در حدود 40 میلیون پوند پیاده میشده واسه اخراج مویس، تازه بدون حقوق دیگر اعضای تیم مربیگریش...
خوب بهتر هستش خودمون با یه نگاه به این نتیجه برسیم...
متاسفانه انگار بلان هم قراردادش رو تمدید کرد!!!!خب قبول پس الان بلان یه گزینه است ولی از دست نرفته که! باز می گم این که مورینیو بهتره یا بلان یه بحث دیگه است ولی بلان از دست نرفته هنوز.
منتظر پست من بودن!! البته هفته پیش بحثش بود...:general509:
بله درسته، بنده هم همیشه این قضیه رو قبول داشتم که طرفدارا و مدیر خیلی فشار و ترس داشتن، ولی مدیر خوب باید کار درست رو انجام بده و نتیجه کارش باعث میشه که موفق حساب بشه یا نه... فعلا که وودوارد آشغال ترین مدیر تاریخ منچستر بوده تا اونجایی که من اطلاع دارم...(البته حسابدار خوبی بوده برای گلیزرها)من این حرف رو خیلی قبول دارم ولی دقت کنید سال 2014 که فن خال انتخاب شد تجربه ی تلخ و ناموفق مویس رو داشتیم
راستش ما این همه مویس رو میکوبیم، ولی مویس هم واسه خودش مربی بود، ولی نه مربی تیم های بزرگ، فقط مشکلش همین نداشن کنترل روی تیم بود...مویس یه مربی بود با همین وضعیتی که گفتی، تجربه ی زیادی نداشت و هیچ افتخار چشم گیری تو کارنامه اش نبود. مویس خیلی زود اخراج شد
افتخاراتش از خیلی از مربی های دیگه EPL بیشتر هستش!!
مهدی جان شما و خیلی از دوستان دیگه اعتقادی به ریسک ندارید ولی بنده همه جا دارم بهترین نتیجه هارو در ریسکهای بزرگ میبینم تو تاریخ...