لینک دوم و سومش کار میکنه میلاد، دومی کیفیتش عالیه،
من نتم پوکیده نمیشه ببینم،
ولی باز شد نشونم میداد،
سومی هم عربه ولی راحت باز شد و کار کرد
Sent from my XT1254 using Tapatalk
والله کلا هیچ کدوم از لینکهاش، انگار وجود خارجی ندارن واسه من!!!
پیشاپیش تبریک برد رو دیگه، چه میشه گفت..
we r d famous Man United and we're going to Webley...
Sent from my XT1254 using Tapatalk
جدا اصلان جان فکر میکنی این تیم به ومبلی میره؟؟
بازی دیشب رو (غیر از 10 دقیقه میانی نیمه اول) ندیدم که متوجه شدم که این تیم چقدر ضعیف هستش که حتی نمیتونست توپ رو به نیمه برسونه و ظاهرا هم اولین بارش بود که به این مرحله رسیده بود...
این حرفهایی که زده میشه که این بازی آخرین فرصت و فلان هستش برای فن خال، فقط سرکاری هستش و دارن بیشتر طرفدارهارو آروم میکنن با این حرفها، چون اگه قرار بود اخراج بشه که باید 3-2 ماه پیش اخراج میشد، الان اخراج کردنش، سودی نداره برای باشگاه، مگه اینکه موو یا گیگز بخوان سرمربی بشن که کاملا مشخصه که هیچ کدوم این کار رو قبول نمیکنن در حال حاضر، مشخصا گیگز نمیخواد مربی موقت بشه(من هم بودم قبول نمیکردم) همه اینها به مرحمت مدیران با جربزه و با عرضه باشگاه هستش...
تیم ما مشکل بازیکن نداشت(حتی زمان مویس) و نداره، مشکلش مربی احمق هستش، مربی که اومد شکل بازی مسخره ای رو پیاده کنه که خواست تمام فلسفه باشگاه منچستر و رئیس رو نابود کنه که مشخصا زیرش ر..د و هیچ گ..ی نتونست بخوره، این همه بازیکن خوب باشگاه رو هم رد کرد رفتن که با فلسفش نمیخوندن ولی آخرش بعداز 2 سال همه چیز رو دوباره برگردونده به همون سبک رئیس(البته عمرا نمیتونه مثل تیم رئیس بشه) ولی بخاطر ضعف های بازیکنهایی که خریده و ضعف خودش در مربیگری و فهم فوتبال، مشخصا نمیتونه حتی اون رو هم اجرا کنه...
کلا ما ضعفمون تو نداشتن مهاجم هستش که بخاطر فهم و شعور مربی همه رو از دست دادیم و همین قضیه در مورد دفاع ها هستش که اگه بگیم اسمالینگ بهترین دفاعمون هستش، بلیند بدترین بازیکنی هستش که میتونه دفاع بازی کنه، از نظر من داشتن یه مدافع میانی باهوش و با عرضه مهمترین خریدمون میتونه باشه، در حقیقت ضعف های تیممون رو مربی درست کرده!!!!
ولی مطمئن هستم که کسایی مثل ماتا و هررا و حتی شواینی از تیم میرن، حالا شاید نه همین تابستون ولی تا زمستون بازی بهشون نمیرسه و از تیم جدا میشن...
راستش مشخص هستش که موو داره میگرده تو اروپا و بازیکن غر میزنه واسه خودش، هر کی نگاه کنه، کاملا تشخیص میده که اول رفت دورتموند، بعد پرتقال و بعد به ایتالیا رفت...
فکر میکنم که حرفی نمونده برای فصل بعد، مشکل ما همین فصل هستش که سهمیه رو نباید از دست بدیم، چیزی که مشخصا از دست دادیم، هیچ جام دیگه ای هم که نمیتونه بگیره، پس فصل خیلی فلاکت باری رو تمام خواهیم کرد...
یه چیز جالب در مورد تیم، میدونید که این تیم فقط تونسته از بازی روبروی 6 تیم بالای جدول، 1 برد مقابل تاتنهام در اولین بازی فصل بدست بیاره؟؟؟؟:general509::general509::general509: