باید بگم که از این دور یوفا هم رد میشیم به مرحمت قرعه عالی و یه فرصت دیگه پیدا کردیم که در طول یک فصل باز هم به لیورپولی ها بخندیم!!!!
:general304::general304::general304:
کاملا با این حرف موافقم. این موضعی بود که من هیچ وقت ازش نگذشتم اما موضوع اینه که برای این هدفگذاری، همراهی دو عامل اساسی وجود داره.
صبر هواداران و انتخاب بهینهء مربی.
علی جان با این قسمت که باید مربی درست انتخاب کنیم موافقم ولی با صبر طرفداران اصلا موافق نیستم، اول اینکه مگه طرفدارای منچستر چند سال باید صبر کنن برای باز سازی یه تیم؟؟ مگه این تیم تو دسته 2 بازی میکرده؟؟ تازه همین الان هم همه طرفدارایی که میان تو ورزشگاه از تیم و بازیکنها تا دقیقه 90 حمایت میکنن، حتی از فلینی...
حسین جان متاسفانه فکر نمیکنم حرف از تحمل باخت و ناکامی، خریداری داشته باشه. و این همون پاشنهء آشیل منطق من و شماست.
باز هم اصلا موافق نیستم، این تیم 3 فصل هستش که در اوج فلاکت هستش، یه چیزی من از فلاکت میگم و شما هم یه چیزی میشنوی، این فلاکت واسه هیچ تیمی در حد تیمهای درجه 1 یا 2 اروپا وجود نداشته که همچین نتایج و رکوردهایی رو ثبت کنه در عرض 3 سال گذشته که مشخصا به 4 سال هم میکشه، تازه اگه فصل دیگه مربی مورینیو باشه، بتونیم یه جام حذفی و یا چیز دیگه ای بگیریم و گرنه که موو هم باید حداقل 1 سال روی این تیم کار کنه...
برای عدم حمایت از این پیشنهاد چند مورد از موارد بسیار زیاد رو یادآوری کنم. چندین فصله که تقریبا یک جملهء ثابت در زمان نقل و انتقالات (از زمان مویس و بعد فنخال) میخونیم:
کی رو خریدیم؟ چرا اینها رو نمیاندازیم بیرون؟ مهاجم، هافبک، مدافع در حد ستاره میخوایم. این تیم هیچی نمیشه ...
اشتباهه؟؟!!! آیا این تیم چیزی شد؟؟ حرف خیلی از دوستان مشخص هستش، وقتی بخاری از مربی بلند نمیشه، شما بازیکن تاپ میخری تا واست نتیجه بازی رو بگیره، چیزی که با دیماریا باید انجام میشد ولی این قضیه رو فراموش کرده بودیم که امکان داره مربی یه احمقی باشه که بازیکنهارو هم خراب کنه...
البته من یکی از همون اولش گفتم که دیماریا نمیتونه با سبک بازی تو انگلیس بسازه ولی باز هم در ابتدای حضورش که چقدر خوب بود و در ادامه فصل بد و بدتر شد به مرحمت سرمربی...
به عبارتی همیشه بیش از اون که به داشتههای خودمون فکر کنیم، بر خلاف سنت همیشگی تیم، بدنبال ستارههای دیگه بودیم. فراموش نکنیم که وقتی دیماریا رو خریدیم، خیلیها در حد ارگاسم، حالی به حالی شدن
و همون موقع من گفتم منچستر تیمی نیست که ستاره بخره. منچستر ستاره میسازه و شاید هم بفروشه. اما حتی وقتی ستاره میخره، ستارهاش کسانی هستن که یا ظاهرا در حال تموم شدن هستند و یا کسی روشون حسابی باز نمیکنه. مثالهای مشهورش فن درسار و قاتل شیکپوشه.
خیر علی جان، تا وقتی که رئیس وجود داشت، میشد گفت که این حرفت درسته ولی بعداز رفتنش، انجام همچین چیزی غیرممکن هستش و هیچ مربی وجود نداره که حتی بتونه یک دهم کارهای رئیس رو هم انجام بده، شما بهمون جمله رئیس فکر کن که در حال حاضر هیچ جایی نمیتونید دیگه همه ستاره های فوتبال رو جمع کنید و در تمام دنیا پراکنده هستن، شما هیچ جای دنیا هیچ تیمی رو پیدا نمیکنید که بتونه با سرمایه های باشگاهش تیم داری بکنه، اگر هم بکنه، جاش هیچ وقت تو صدر نیست(اتلتیک بیلبائو)، تمام تیمهای موفق دنیا الان مهمترین بازیکنهای تیمشون رو میخرن و اصلا جای انکار وجود نداره، بارسا، رئال، بایرن، میشه گفت الان سیتی و PSG هم داره به همون گروه ملحق میشن...
در ادامه حرفت هم باز هم باید بگم که اصلا موافق نیستم، چون اصلا درست نیست، کی گفته که منچستر ستاره نمیخره؟؟؟ فردیناند، اسمیث، رونی، برباتف، کانتونا، کریک و دخیا کسانی بودن که رئیس موفق به خریدنشون شد و کسایی مثل رونالدینیو که تو هواپیما مسیرش از منچستر به بارسلونا عوض شد، سانچز و واران هم همینطور، فکر نمیکنم که RVP فوتبالش تموم شده بود که به منچستر اومد...
رئیس ستاره میخرید و ستاره ترشون میکرد، ولی الان همچین چیزی امکان نداره با مربی های فعلی، پس باید یه تغییری داده بشه تو سیاست باشگاه داری و دنبال خاطرات نباید بود، مثل سیاست خنده داری که میگفتید و به قول شما باید تا 10 سال دیگه هم فن خال رو حلوا حلوا میکردیم...
این وسط چیزی که داره به باد میره، فلسفهء باشگاهه. چیزی که من بهش معتقدم و مخالفینم بارها بهم گوشزد کردن که این تفکر، قدیمیه و دنیا عوض شده و دنیای امروز با دوران خاطرات ما فرق داره ...
علی جان، ما این همه تعریف میکنیم از این بچه های جوون، ولی آیا واقع گرایانه هستش؟؟ نه!!!!!!
چون با 3-2 تا وینگر جوون یه تیم فوتبال درست نمیشه، دخیا دروازه بانمون هستش که بهترین بازیکن چند فصل اخیرمون بوده، دفاع های میانی ما، اسمالینگ و بلیند و روخو و جونز، همه خریده شدند(اسمالینگ و جونز در زمان رئیس) بازیکنهای خط میانی ما، کریک، شواینی، اشنیدرلین و مهمترین بازیکنهای خط میانی ما در چند فصل اخیر، هررا و ماتا، خریده شدن، به نظرت الان کلورلی اینجوری برای تیم میتونست بازی کنه یا فلچر؟؟
مهاجمهامون رو خودت ببین که کی هستش و چطور عمل کرده...
علی جان شرمندتم، تفکرت اصلا عملی نیست و خیلی قدیمی هستش...:general504:
الان در تمام دنیا، تیمهایی که میخوان حرفه ای عمل کنن و از سرمایه های باشگاهشون هم استفاده کنن، بازیکنهای مورد نیازشون رو میخرن و از تیمهای پایه، جوونهاشون رو کم کم و در زمانهای مناسب به جاشون بکار میبرن تا هم به بازیکنهاشون استراحت بدن و هم فرصت تجربه و پیشرفت رو به جوونهاشون بدن و اگر شد، اون جوونهارو به قیمت مناسب هم بفروشن، درصورتیکه نیازی بهشون نداشته باشن...
تمام بحث بنده این هستش که همه این چیزهایی که شما تو ذهنش هستی، فقط با داشتن کسی مثل رئیس قابل انجام بود، پس اگه منچستر میخواد هنوز بزرگ باقی بمونه، باید تفکر و سیاستش رو عوض کنه، شاید تفکر وودوارد از کپی برداشتن از روی تیمی مثل رئال درست باشه، ولی شما باید اینجوری فکر کنید که رئال به دنبال گزینه دوم یا سوم نمیره و همیشه به دنبال بهترین انتخاب هستش، دلیل موفق نشدن منچستر تو این چند سال همین هستش...
PS
واسه من هم اگه بخوام طرفدار این تیم بمونم، بهترین گزینه این هستش که ما از قدیمی های باشگاه در تیم کسی رو داشته باشیم و بتونیم از جوونهای با انگیزه استفاده کنیم و بازی تهاجمی منچستر ادامه پیدا کنه تا اون چیزهایی که باعث شد طرفدار این باشگاه بشم از بین نره، چیزی که شاید بیش از 90 درصد طرفدارای این تیم رو به خودش جذب کرد، سبک بازی و جوونهایی بود که تو این تیم ستاره میشدن، شما مطمئن باش اگه همچین چیزی ادامه پیدا کنه، جام هم به دنبالش خواهد بود...
شاید این حرفم به مزاق دوستان خوش نیاد، ولی من بزرگترین دلیل از دست دادن 2 جام UCL مقابل بارسا رو رئیس میدونم(ناراحت نیستم از دستش و خوشحال هم نیستم بابت از دست دادنشون) بخاطر اینکه بازیکنهای بزرگ هستن که سرانجام بازیهای بزرگ رو رفم میزنن و این دلیلی بود که ما 2تا فینال CL رو به بارسا باختیم، ما خط میانی فوق العاده ضعیفی داشتیم در هر دو بازی و بازی رو کاملا(حداقل در فینال دوم) از دست داده بودیم، و با اطمینان میگم که اگه ما خط میانی بهتری داشتیم یا ستاره های بهتری داشتیم که بتونن واسه ما در یک لحظه نتیجه بازی رو عوض کنن، مطمئن باشید که ما 2 فینال رو از دست نمیدادیم...