plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
همین دیگه...میلاد عزیز حرف هایی که زدی خیلی از بخش هاش رو قبول دارم مشخصا نمیشه فقط با تکیه بر آکادمی در سطح اول فوتبال موند حتی رییس هم خرید میکرد ولی ما ساختار خودمون رو داشتیم و میدونی دارم از ساختاری حرف میزنم که توی اون محصولات خود باشگاه عهده دار کارهای مختلف میشن و سرمایه در جریان به درستی ورود و خروج پیدا میکنه مثل کاری که بایرن مونیخ داره انجامش میده......حالا به سبک خودمون
خوب با فرض من ما باید بعد از رییس با توجه به داشته هامون مدل خودمون رو بدست بیاریم ولی این چجوری امکان پذیره؟بالا گفتم که سیاست خرید ستاره و آوردن یک مربی مثل مورینیو فقط باعث به تعویق انداختن مشکل برای مدتی میشه و جواب ما نیست مگراینکه مدیریت هم به شکل کلی عوض بشه و یک قطری یا یک فرد در مسلک شیوخ عرب کار رو بدست بگیره؟میدونم تو هم موافق اینجور ریخت و پاش کردن نیستی ولی الان با شرایط موجود چه میشه کرد؟ به شخصه معتقدم زمان از دست رفته و باید دسامبر ونگال اخراج میشد و یک نفر دیگه جایگزین میشد تا بلکه تیم برگرده ولی اگر نخوایم اینو بگیم و فکر کنیم از همین لحظه قراره تصمیمی گرفته بشه اون تصمیم چیه؟ شما فکر کن الان جای وودی انتخاب شدی و تمامی قدرت هم بهت داده شده...دی
مشکل ما این هستش که مدیریت، مدیریت نمیکنه...
اگه مدیر برنامه ای داشت و انتخاب هاش درست بود، الان به همچین جایی نرسیده بودیم...
نه حسین جان، من هم اصلا ریخت و پاش رو قبول نمیکنم و دقیقا همین به ذهنم میرسه که چه فرقی اونوقت با رئال و بارسا خواهیم داشت؟
ولی حقیقتش من یکی بازی دیشب واسم اونقدر لذت بخش و با ارزش بود که در طول 3 سال گذشته، اون حرف رو زدم که فن خال رو نگه داریم و همیشه تحت فشار قرارش بدیم تا انتحاری بازی کنه و اون سبک فوتبال مسخرش رو به تیم اجبار نکنه...
مدیریت باشگاه الان به دنبال یه حل سریع هستش و میخواد خیلی زود به هدف، گرفتن حداقل یه جام برسه و کلا بحث فلسفه و پایه تیم رو فراموش میخواد بکنه با اوردن مورینیو، البته امیدوارم که موو از هوشش استفاده کنه و مربیگری متفاوت در تیمی که همیشه دوست داشته در اون مربیگری کنه رو انجام بده و گرنه که 2 سال دیگه باید به فکر جانشینش باشیم و دوباره همه این قضایا تکرار میشه...
مشخصا گیگز نمیخواد دستیار موو باشه ولی جالبه که اسکولز گفته که میخواد توی باشگاه یه کاره ای باشه، احتمالا فکر میکنم که اسکولز دستیار موو بشه... Fingers Crossed...
Last edited: