من هنوزم معتقدم ارسنال گل مساوی رو میزنه
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
مدیر جون با کمال خوشحالی میگم...من هنوزم معتقدم ارسنال گل مساوی رو میزنه
د ردز گو مارچینگ آن آن آن[emoji110] [emoji109] [emoji110] [emoji109]گلوری گلوری من یونایتد من یونایتد.....
کسی نمیدونه ولی انسان به امید زنده است ونگال به علت اینکه تا مرز اخراج رفت خیلی ها رو وارد کار کرد مثل نیکی بات که اونها در حال جریان سازی هستند و مثلا گیگز داره مستقیم روی دپای نظارت میکنه اینجور که میگن و اینها شاید جواب بده....خوب بازی رو بردیم، تبریک بگیم و بپرسیم که آیا همچین شیوه بازی رو ادامه میدیم؟؟ آیا موفقیتی خواهیم داشت؟؟
عمرا...
:general601::general601::general601:انصافا خوب شد با اکادمی هم اشنا شدیم
آخه دفاعهای اصلی که نیستن. کریگ اجبارا داره دفاع آخر بازی میکنه.دفاعهای گاو رو باش
یازده سال و سه روز و هجده ساعتدوستان میانگین سنی تیم چقدره؟؟؟
عالی بود. عالیپاس وارلارو کسی داشت به ماتا؟؟
راستش فکر میکنم اونقدر در جریان بازی بودیم (من که اصلا نفهمیدم وقت چطوری گذشت) که اصلا نمیتونستیم احساس کنیم وقت تلف شده رو.5 دقیقه !!!!!!!!!!!!!!!! یارو حفظ توپ جریان بازی رو هم لحاظ کرده!
آخ آخ. مشغول حرکات موزون بودم که یکدفعه سر الکس رو نشون داد. چشممان نمناک شد یکهویی.خوشحالی سر الکس و اون مشت گره کرده بد جوری دلتنگم کرد
دیپای خیلی خوب شده. امروز واقعا خوب و مسلط بازی کرد و تازه کاملا مشخصه که خیلی خیلی بیش از اینها، جای پیشرفت داره.کسی نمیدونه ولی انسان به امید زنده است ونگال به علت اینکه تا مرز اخراج رفت خیلی ها رو وارد کار کرد مثل نیکی بات که اونها در حال جریان سازی هستند و مثلا گیگز داره مستقیم روی دپای نظارت میکنه اینجور که میگن و اینها شاید جواب بده....