راشفورد یک بچه ۱۸ ساله است و تمام عمرش تا به اینجا در نقش فوروارد بازی کرده ولی دیشب توی زمین نقش وینگ بک راست بازی میکرد اونهم در تیم اصلی توی آنفیلد...واقعاْ همین میتونه دلیل اخراج یک مربی باشه اگر عقل تو کله ی تصمیم گیرنده هاش باشه... ولی ونگال اخراج نمیشه تا زمانی که به شکل معادلات ریاضی ما روی کاغذ هیچ شانسی برای هیچ جامی و کسب سهمیه نداشته باشیم تازه بعدش هم اخراج نمیشه چون کسی نیست که این تیم سراسر شکست خورده رو به دستش بگیره....
حسین جان، اگه بخوام ایرادات بازی تیم فن خال و کثافت کاری هاش رو اینجا بگم، باید دوباره یه پست 20 خطی بزنم، الان حدودا 3-2 ماه هستش که کلا بیخیال همچین بحثهایی شدم و متوجه شدم که همش کشک هستش، چون کسایی که باید قبول کنن این حرفارو، قبول نمیکنن...
این تیم تاکتیک که هیچ، دیگه کار فردی هم نداره تو زمین و بازیکنهاش هم تخلیه هستن، یه جوون 18 ساله که هنوز کوله مدرسش رو دوشنبه ها میزاره رو دوشش و میره مدرسه، اومد و جون فن خال رو نجات داد تو دو بازی، ولی همون هم در بازی های بعدی واسش، خود فن خال کاری کرد که نابود بشه تو زمین...
موندم که اگه هررا و شواینی تو زمین میتونستن باشن، چرا دیپای و فلینی تا دقیقه 90 تو زمین بودن...
آقا ولش کن، من یکی دیگه حرفی ندارم بزنم...
من یکی آرزو دارم که فن خال 5 فصل دیگه تو این تیم بمونه و LVG Lover های عزیز، تجربه چمپیونشیپ و لیگ دسته یک رو هم داشته باشن...
وقتی این عکس رو میبینم:
متوجه میشم که وودوارد چقدر بدبخت هستش که با این قیافه شنگول از جلسه با اسپانسر آمریکایی در میاد که قصد برگزاری تورنمنتی رو دارن که بخواد جای UCL رو بگیره واسش، وقتی نمیتونه به هیچ جایی برسه توی لیگ...