AslanSalarkia
همکار بازنشسته
خير!
هيچ شايعه اي در اينباره نيست.
استاد مزاح فرمودند
هيچ شايعه اي در اينباره نيست.
استاد مزاح فرمودند
http://www.goal.com/en/news/14222/t...ident-of-manchester-united-move?ICID=TP_NL_10تو بازی چلسی پاریس خیابانی میگفت شایعاتی هست در مورد پیوستن زلاتان به یونایتد
البته میدونم به صحبتهای این بنده خدا اعتباری نیست اما ایا کسی در این مورد چیزی شنیده؟
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
اول باید تکلیف مربی روشن بشه. اگر قراره مورینیو بیاد، اون بازیکنهای خودش رو میاره. زلاتان هم آدم نسازیه.شایعش که خیلی زیاده، ولی میخوام بدونم آیا عقلانی هست؟
امشب با لیورپول بازی داریم، راستش فکر میکنم که این تو بمیری از اون تو بمیری ها دیگه نیست، و احتمال حذف خیلی زیاد هستش...
اتفاقا زلاتان از اون یک فصل بازیش تو اینتر زیر نظر مورینیو خیلی به خوبی یاد می کنه. اگر مورینیو بیاد قطعا شایعات حضور زلاتان قوی تر می شه البته به نظر من در کل اومدن زلاتان غیر منطقی و نشدنیهاول باید تکلیف مربی روشن بشه. اگر قراره مورینیو بیاد، اون بازیکنهای خودش رو میاره. زلاتان هم آدم نسازیه.
مربی اگر بخواد باهاش بازی در بیاره، بدجور قاطی میکنه. بنظر من منطقی نیست تو این شرایط.
البته بازیکن فوقالعادهای هست. هر چند از شخصیتش خوشم نمیاد.
از وقتی اصلان کلهاش رو به میکروفون تشبیه کرد، مهرش به دلم نشسته. یعنی هر وقت میبینمش، خندهام میگیره. تقصیر اصلانه که بیخودی دوسش دارم.یکی به من بگه اون مرتیکه نردبون دقیقا تو ترکیب داره چه غلطی میکنه؟
:general306::general306::general306::general306:یک ندایی بهم میگه نیمه دوم پنج تا میزنیم.
خوب چیه؟ نداست دیگه، لابد جنسش خوب بوده