من اگر موفق بشم در دو چیز با میلاد به نقطهء مشترک برسم؛ موفقیت مهمیه.
:general601:
اول: اینکه اینقدر عجله نکنه که زود جواب بده و این "فنخال لاور" رو له و لورده کنه. نوشتهء من دقیق و روشن بود. توجه نکردی: من نگفتم حرکت 50 متری دیپای یک کار تیمیه (که البته مجموع حرکات بدون توپ سایر بازیکنان؛ چنین فضاهایی رو ایجاد میکنه و یک بازیکن خوب، میتونه از این فضاها استفاده کنه ...)
به هر حال من در ادامهء صحبت حسین آقا اشاره کردم که گل ما صرفا روی نبوغ یا کار انفرادی "ماتا" بدست نیومد. بلکه دیپای نقش بسیار موثری در این گل داشت و در مجموع روندی که تیم به اون ضربهء کاشته رسید، بسیار جالب بود.
پست دیشب بود دیگه!!! عجله نداشت توش!!!
کار تیمی؟ دیگه صحبت این جور چیزها تموم شده واسه فن خال:general510:، هیچ چیزی وجود نداره برای دفاع، چندین ماه(البته واسه بنده از سال پیش) هستش که قضیه تمام شده و رفته پی کارش...:general510:
دوم: بود آیا که میلاد ما، فرق بگذاره بین فنخال لاور و حمایت از کادر فنی تیم؟ آیا آن روز خواهد رسید؟ آیا من آن روز را خواهم دید؟
آیا ... و حتی عایا؟
شرمندتم علی خان، ولی قبلا هم ازت پرسیدم و هنوز جواب ندادی به بنده که شما طرفدار منچستر هستی یا مربی؟(فن خال یا هر کس دیگه ای)
وقتی یه مربی به اینجا رسیده باشه، دیگه جای طرفداری نداره...
یکبار به درستی به من تذکر دادی که همهء بازی رو ببینم و از خلاصهء بازی نتیجه نگیرم. اشاره بسیار درستی بود و همین الان هم صدق پیدا میکنه. مثلا نگاهی به آمار نیمهء اول میگه 64% توپ دست منچستر بود و موقعیتهای گل و شوت دو تیم چیزی شبیه به هم بود (این بخش رو یادم نیست، حضرت عباسی بهش گیر نده چون میخوام یک چیز دیگه بگم) اما برای من که بازی رو دیده بودم نیمهء اول یک افتضاح کامل بود و اون 64% نه تنها احساس نمیشد بلکه فکر میکردی 10% هم نبود.
:general601::general601::general601::general601:
100 درصد درست میگی که نمیشه از روی خلاصه قضاوت کرد، ولی چیزی که بنده از خلاصه بازی دیدم، همراه شد با دیدن آمار بازی از 2 سایت مختلف و دیدن موقعیتهای گل بازی که با توجه به گفته بعضی از دوستان و چیزی که از تیم سراغ داریم، واقعا چیزی برای گفتن نمیمونه، درضمن نمیدونم شما از چی بازی تعریف میکنید، موقعیت گل که نداشتیم غیر از اون 3تا شوتی که فقط میشه به شوت اشنیدرلین گفت ضربه درست، پس سر چه قضیه ای بازی تیم خوب بوده؟؟؟ نکنه این رینگ پاس همیشگی تیم فنخال رو که به هیچ موقعیتی ختم نمیشه رو بازی قشنگ حساب کردی؟؟؟
دیشب بلیند تو پست اسمالینگ وایستاده بود. فکر نکنم تا الان چنین مسئولیتی داشته بود.
متوجه نشدم؟؟ مگه دفاع میانی نبود؟؟
روخو مگه کنارش نبود؟؟؟
اگر دلیلش خریت فنخاله، بحث دیگهایه
به نظرت دو دفاع میانی موفق چجوری موفق میشن؟؟ به دلیل هماهنگی بینشون، چیزی که ویدا و ریو به شدت داشتن!!!! ولی ما از اول فصل مربیمون پیله کرده به بلیند و اسمالینگ و کسانی مثل روخو و جونز رو از صحنه روزگار محو کرده و جالبه که اونقدر این بشر فرط داده تو هر بازی که شاید بشه گفت 50 درصد گل هایی که خوردیم رو مقصر اصلی بوده...
فقط بحث مدافع ها نیست، در تمام پست ها، بازیکنهای ما اونقدر فیکس بازی میکنن تا مصدوم بشن!!!!!! یعنی توی همچین لیگی و سطح فوتبالی باشی و معنی استراحت دادن به بازیکن هارو نفهمی...
همین موضوع تو رئال هم رخ داده (که موجب صحبت جنجالی رونالدو شد).
رونالدو مشکلش با بیل و بنزما بود، ولی در هر صورت مشکل رونالدو با خودش هستش!!!
کلا مصدومیت تو جزیره موضوع عجیب یا تازهای نیست. بدشانسیهایی مثل شاو هم بیتاثیر نبوده.
ببین علی جان، مصدومیت شاو بدشانسی بود ولی ما تو پست شاو حداقل 3 نفر رو داریم که میتونن بازی کنن، ولی باز هم همه اونها مصدوم هستن!!!! یانگ، دارمین، روخو و حتی خود بلیند، والنسیا و مک نر هم سمت راست، چرا باید این همه مصدوم وجود داشته باشه تو یه تیم؟؟؟ دلیلی میتونی به بنده بگی؟؟
الهی جز جیگر بزنه. الهی کچل بشه. الهی سلاطون پستون بگیره.
:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:
فعلا سهمیه رو بگیره، بعد یک فکری میکنیم.
قضیه اینه که اگه
ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به کار بشن و این روانی بتونه سهمیه رو بگیره(که عمرا همچین چیزی نمیشه) یه سری فن خال لاور هستن میریزن و میگن که دیدی گفتیم که فن خال عالیه!!!!!:general208::general208::general208:
همین الان ریختن تو جاهای مختلف و دارن سنگ فن خال رو به سینه میکوبن...:general208::general208::general208: آخه مگه دیگه چه بلایی باید سر منچستر میاورده که نیاورده؟؟؟
فعلا سهمیه رو بگیره، بعد یک فکری میکنیم.
من هم که از خدامه که بتونه سهمیه رو بگیره، ولی بعید میدونم...
علی جان دیگه نمخوام پست هات رو کوت کنم و تمام حرفی که دارم رو روی همین پست میزنم:
اول اینکه من موافق نیستم که هر مربی میومد جای رئیس امکان موفقیتش نبود، کما اینکه خود شما داری میگی که مثلا مویس با دستیاران رئیس همکاری نداشت، چه بسا که اگه همکاری میداشت، و مدیرها هم واسش چندتا خرید میکردن، احتمال موفقیتش هم میرفت(اینها همه حدس هستش)
بنده هیچ وقت قبول نمیکنم که مویس میتونست گزینه درستی برای منچستر باشه، همین حرف رو مورد فن خال میزنم، بنده میگم که ما از همون ابتدا با اوردن این مربی ها بدترین انتخاب هارو انجام دادیم و بعداز اون ضربه های این انتخاب هارو خوردیم...
به نظر تو الان مشکل تیم ما چی هستش؟؟؟ رختکن از دست مربی رفته یا حاشیه داره تیم تو ورزشگاه؟؟(البته این یکی دو ماه هم تماشاچی ها آخر بازی مربی رو BOOO میکردن، همین!!!!!)
تیم ما تقریبا از نظر بازیکن شاید 70-60 درصدش عوض شده، ولی چه سودی داشته؟؟؟ ششم جدول و بازی های فلاکت بار!!!!!
مشکل میدونی چی هستش علی جان، بنده هنوز حرفات در حمایت از فن خال و مویس میبینم و حرفات رو طوری برداشت میکنم که داری این دوران بعداز رئیس رو بهونه میکنی برای ناموفق بودن دوران اونها!!!!
در صورتیکه اگه مدیر درسته حسابی داشتیم و شکل مدیریت باشگاه شبیه قرون وسطی نبود، و برنامه ای داشتن، الان وضعیت این باشگاه این شکلی نبود!!!!!!!
همین و بس!!!!
شما نمیتونی با خرید 20 بازیکن و عوض کردن تیمت به جایی برسی، اگه اینجور بود که رئال میشد موفق ترین تیم در قرن جدید، بارسا هم کم خرج نمیکنه، ولی یه برنامه و یه فلسفه ای پشت خرجش هست(البته بحث مسی و اینیستا و ژاوی هم هست که پایه این تیم بودن و در حقیقت پایه تیمشون رو حفظ کردن در هر خط)
تیم ما یه مربی احمق رو اورد که کلا فلسفه باشگاه رو خواست عوض کنه(فلسفه بازی زیبا و تهاجمی رو خواست به کثافت بکشونه که موفق شد توی این کار، ولی حالا قضیه این هستش که طرفدارها دارن میکوبنش، شاید بازی ضعیف و کسل کنندش قابل تحمل بود تا وقتی که نتیجه میگرفت، ولی وقتی نتیجه هم همراهش نیست، دیگه تماشاچی ها هم به هیچ شکلی حمایت نمیکنن ازش) و 14-13 تا خرید کرد که همه رو یا نیمکت نشین کرد یا فروخت!!!!!! خوب شما به من بگو این چه وضعیت خرج هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چه وضعیت برنامه ریزی مربی هستش؟؟؟؟؟؟
نمیخوام لیست کنم دیگه بازیکنهاش رو، خسته شدم از بس که این کار رو کردم، یعنی میفرمایید
چه تیمی میتونه موفق باشه وقتی 2 فصل خرید آشغال میشه واسش یا خریدهایی که میشه به مرحمت مربی تبدیل میشن به آشغال ترین بازیکنهای دنیا؟؟؟؟
ما الان تو این لیگ با این سطح پایینش با تیم صدر جدول فقط 10 امتیاز اختلاف داریم، آیا اگر دیماریا نصف عملکردی که الان در PSG داره رو برای ما داشت و اگه هرناندز یک سوم عملکردی که برای لورکوزن داره رو برای ما داشت در این فصل، یا اگه یه مدافع درسته حسابی خریده بودیم یا اگه یه هافبک میانی درسته حسابی داشتیم که مثل شواینی بازیکن تیم سالمندان نبود و یا مهاجم درسته حسابی خریده بودیم که تا اینجای فصل نه 20تا و نه 15تا بلکه 10تا گل زده بود و رونی میتونست در پست دلخواهش بازی کنه، با این همه بازی فلاکت بار و ضعیف تیم، باز هم الان در صدر جدول نبودیم؟؟؟؟؟؟؟
هیچ کسی انتظار نداشت از مویس که قهرمان EPL بشه، هیچ کس انتظار نداشت که حتی در بین 3 رده اول جدول باشه(ولی مویس در بین 6 تیم بالای جدول هم نتونست باشه!)، همچنین در مورد فن خال هم همه فقط سال اول ازش سهمیه رو میخواستن، ولی نه اینکه بعداز 2 سال تیمش هنوز همونی باشه که اولین بازیش رو تو لیگ با فنخال انجام داد... تیمی بدون روح، بدون تاکتیک، بدون هدفی برای رسیدن به گل، بدون انگیزه!!!!!!
نه علی جان، مشکل اینه که چشمامون بستیم و دنبال بهونه هستیم، پیدا کردنش هم تا دلت بخواد ساده هستش، مشکل اینه که نمیبینیم که تمام وضعیت این باشگاه در 3 سال گذشته بخاطر انتخاب سرمربی های نفهم و بی عرضه بوده، این باشگاه در این 3 سال به اندازه 10 سال از دنیای فوتبال عقب افتاده، برای برگشتن چه کار باید بکنه؟ 10 سال دیگه با این وضعیت بگذرونه و 10 سال بعد هم زور بزنه تا بخواد به فوتبال روز برسه؟؟؟؟ حرف شما این هستش که 20 سال صبر کنیم تا یه همچین اتفاقی بیوفته...:general210: