خب مثل اینکه همه سر کاریم
اسکای الان این خبر رو رفته که منچستر تو تابستون امسال هیچ قراردادی با ژوزه نخواهد بست
اینم لینکش
اسکای الان این خبر رو رفته که منچستر تو تابستون امسال هیچ قراردادی با ژوزه نخواهد بست
اینم لینکش
کثیف کار میکنیا من هدفم این بود با یه اسنایپ کارشو تموم کنم خیلی شیک و تمیزظاهرا بمب رو کشف کردن، قبل از اینکه بزغاله به الدترافورد بیاد...
قصدم این بود که به الدترافورد صدمه ای وارد نشه، واسه همین تو راهرو ورودی گذاشته بودم که امکان پیدا شدنش زیاد بود، شانس ما معلوم نشد کدوم ابلحی نگذاشته برای اولین بار یه بمب منفجر بشه که سودمند باشه...
خوب نمیخواستم که انگیزه مشخص بشه، میخواستم شبیه کارهای داعش به نظر برسه که حداقل طرفدارهای بزغاله باهام دشمن نشن و بخاطر علی خان هم که شده، نوه نتیجه های بزغاله رو نا امید نکنم از زندگی فلاکت بارش...کثیف کار میکنیا من هدفم این بود با یه اسنایپ کارشو تموم کنم خیلی شیک و تمیز
سیتی هم که جلوئه
صحبتهایی که میکنه، واقعا به عقل بعضی عشق بزغاله ها، شک باید کرد، انگار کمر بسته برای نابود کردن تیم و طرفدارهاش، شما هیچی نیستید و نمیتونید به چیزی برسید... یعنی اگه ایران بود، احتیاج به هیچ کس نداشتم، تا حالا بیش از 100 بار کشته بودمش(ببخشید لفظ کشتن خیلی خوبه واسه این حرومزاده، نفلش میکردم)...یعنی واقعا نگه داشتن این بیشرف اخر حماقته. سهمیه هم پرید. مردک مصاحبه کرده که انتظار قهرمانی از ما غیر منطقیه و انتقادات اسطوره ها مثل اسکولز و فردیناند مفید نیست.
ببین به احمق چه بلایی سر تیم میاره
والله، این بزغاله معلوم نیست کی خونست، تمام شب تو کاباره ها میچرخه و مشر و ب میزنه و بقیه روز هم میره گلف بازی میکنه یا واسه خبرنگارها شاخ و شونه میکشه و اراجیف میبافه...اون گروه تروریستی که میخواسته بمب بذاره. خب بمب رو میذاشتی تو خونه این دیوانه. به استادیوم و هوادارا چیکار داشتی اخه ؟
خدارو چه دیدی، شاید نوه نتیجه هاش به دادمون رسیدن و بخاطر ترس ازش خواستن که قراردادش رو فسخ کنه، مدیرهای یونایتد که از این عرضه ها که ندارن، خود حرومزادش هم که شرم نداره...چقدر حیف شد سکیوریتی انگلیس قویه ها...
باور کنید خسارت بازسازی اولدترافورد کمتره از اینکه تبخال یه سال دیگه مربی باشه
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk