سرالکس با گوردیولا صحبت میکنه. یعنی روش نظر داشته و برای جلب نظرش، اقدام هم کرده. رفته آمریکا نشسته باهاش نهار خورده ...
با پاچینتو شام خورده. این چه معنایی میتونسته داشته باشه بجز این که برای مربیگری در نظر داشتهاش؟
به کارلتو پیشنهاد داده. اما دیر بوده.
علی جان، این بحث رو قبلا هم انجام دادیم که؟
نوش دارو پس از مرگ سهراب؟؟ الان که پوچتینو مربی یه تیم هستش که اینقدر بهش امیدواره و قرارداد 3 ساله داره باهاش که بلافاصله بعدش هم تمدیدش کرد تا 5 سال و کارلتو که رسما گفته دیر بهش درخواست دادن و پپ که قرارداد بسته بود با سیتی؟؟؟
به اینها میگن تشویش اذهان عمومی، (با اطمینان دارم میگم که به این میگن حقه بازی، مخصوصا این آخری که با پوچتینو صحبت کرده بود، آخه کدوم ابلحی باورش میشه که پوچتینو تاتنهام رو ول کنه الان و بیاد منچستر؟؟؟ فقط دارن ذهن طرفدارهارو بازی میدن و به ری..دن تو منچستر ادامه میدن...) قبلا بهت گفتم هر کسی هر چیزی که دلش بخواد میتونه تو اتوبایاگرافی خودش بنویسه...
قبلا هم بهت گفتم، که SAF جدیدا شده مسئول بستن قرارداد تو باشگاه منچستر دیگه؟؟ نه علی جان این حرفها اصلا قابل قبول نیست...
اما اینکه بگیم که SAF دنبال نابود کردن منچستر از روی عمد هستش، نه من هم این رو قبول ندارم، ولی
من این رو میگم که ندانم کاری ها و بی عرضگی مدیریت و SAF باعث همچین وضعیتی شده، چیزی که بیش از 6-5 سال هستش که داریم ضربه میخوریم ازش...
من اصلا تعجب نمیکنم که پپ نیومد یا مورینیو اصلا سرش به آخور خودش گرم بود و طرف منچستر هم نمیومد. اونا باهوشند و این دوران گذار رو میشناختند. معمای بزرگی که برای من باقی میمونه اینه که چرا در سری دوم مذاکرات که احتمالا شامل کارلتو و پاچینتو میشده، صحبتها به نتیجه نرسید؟ اون طرف چی گذشته؟
شاید باید چند سالی بگذره و یک سری خاطرات دیگه در بیاد تا این ابهامات روشن بشه.
ببخشید علی جان، اونقدر پستت بلند بود که نرسیدم همش رو بخونم!!!
علی جان، بحث این نیست که چرا نیومدن، بحث این هستش که مدیریت چه هنری داشته در کسب رضایتشون؟؟؟
مصاحبه همسر پپ رو خوندی در مورد اومدن به سیتی؟؟؟ حتما بهت پیشنهاد میکنم که بری بخونی، اول اینکه خوب پپ به رفقای قدیمش در بارسا ملحق شد، بحث آکادمی و بچه های پپ و دیگر امکانات و سودهایی که فقط برای خانواده پپ داشت اومدن به سیتی، خوندن داره...
متاسفم که ما شکل دنبال کردن فوتبالمون فقط تو زمین چمن هستش و بقیه واقعیتهارو دنبال نمیکنیم...
فوتبال علی اصغری(نه فوتبال توی زمین، بحث مدیریت آکادمی و امکانات هستش، یادم میاد که واتزکه یه حرفی زده در مورد یک محوطه تمرینی خاصی که برای رویس و گوتزه، بهترین جای تمرین بود، قیمتش رو فقط بگیم که اگه اشتباه نکنم، 4 میلیارد دولار بوده) خیلی وقت هستش که دورانش تموم شده، تو ایران شاید ادامه داره، ولی در دنیای فوتبال بیش از 30-20 سال هستش که ریشه کن شده، مدیران منچستر خیال میکنن که با عوض کردن مربی و خریدن چندتا آشغالی که اون بزغاله اورده، تمام مشکلاتشون رو حل کردن، واسه گلیزرها اصلا اهمیتی نداره که چه اتفاقی میوفته، فقط سوددهی سالانه وجود داشته باشه، که MoneyWard براشون کم نگذاشته تا الان، ولی این باشگاه تا کی میتونه اسپانسر جمع کنه با این حربه های MoneyWard؟؟؟ اسپانسر تراکتور؟؟؟؟؟؟:general208::general208::general208: تا کی میتونه اسپانسرهارو راضی نگه داره با این وضعیت باشگاه؟؟؟ فکر میکنی که گلیزرها حتی 1 لحظه هم به فکر نگه داشتن باشگاهی میمونن که سودی براشون نداره؟؟؟ مطمئن باش خیلی راحت باشگاه رو میفروشن و شروع میکنن به دوشیدن مالک بعدی از طریق تاسیساتی که از باشگاه خریدن و دارن هر ساله بابت استفادشون از باشگاه پول میگیرن...
مسخره است این شرایط. اصلا فکر کنید مورینیو بیاد. خوب این خودش یعنی یک خونه تکونی وسیع تو تیم. بگذریم از مهرههایی مثل بلیند، فلاینی، دیپای ... که مورینیو نمیخوادشون. اون ماتا رو هم رد میکنه. خوب کی میمونه؟ یعنی دو فصل باید بگذره تا تیم جدیدی رو اون جمع کنه. حالا آیا نتیجه بگیره آیا نگیره.
بله علی جان، 100 درصد منتظر خونه تکونی باید باشید(من که ناراحت نمیشم از رد شدن، آشغال هایی مثل بلیند و دیپای)، یادت میاد که بیش از 1.5 سال پیش این حرفهارو میزدم و میگفتم که حرومزاده مگه چقدر دیگه میخواد مربیگری کنه؟؟ خریدهاش آشغال بوده، واسه تیم هیچی نداشته و نداره و ... به شما و بیش از 90 درصد دوستان برمیخورد؟؟؟ الان تازه دارید به اونجا میرسید، دیگه فایده ای نداره، آب از سر گذشته، کاری نمیشه دیگه انجام داد، موو آخرین گزینه هستش، مگه اینکه رئیس بخواد از بازنشستگی برگرده و کنار گیگز مربیگری کنه فصل دیگه رو که امکانش زیر صفره...
گفتم قبلا، باز هم میگم که اگه تا هفته دیگه، تکلیف این حرومزاده رو مشخص نکنن، من یکی که دیگه کاری ندارم به منچستر و فوتبال(شاید واقعا رفتم طرفدار یه تیم دیگه شدم!!:general703: یه تیمی که فوتبال رو انجوری که باید بازی کنه و مدیریتش درسته حسابی باشه) ...