افشین جان اگه تو فکر این هستی که موو بیاد بازی فوق العاده زیبا انجام بده تیمش و حاشیه نداشته باشه، باید بگم که سخت در اشتباه هستی و باید از همین الان بری تو کارش یا خودت رو تطبیق بدی با این وضعیت(چیزی که بیش از 2 سال هستش که دارم انجام میدم)...
اما اگه تو این فکر هستی که منچستر از این وضعیت فلاکت باری که حرومزاده مارو توش انداخته نجات پیدا کنیم که نمیتونیم موقعیت گل درست کنیم، بازی آشغالی رو انجام میدیم، بازیکنهامون رو فقط میسوزونیم و خریدهای آشغال تری انجام میدیم و جامی نمیتونیم بگیریم و به دلیل بی شرف و بی شعور بودن مدیریت باشگاه، تمام گزینه هامون رو از دست دادیم و تبدیل شدیم به یک تیم درجه دو و سه اروپا، اون موقع، متوجه میشی که موو تنها راهمون هستش و هیچ چاره دیگه ای نداریم و موو میتونه با خریدهای خوب تیم رو به جام برسونه...
فکر میکنم که بیخیال گیگز هم باید بشی، چون بهترین چیزی که میشه واسش حدس زد، مربی زیر 21 ساله های باشگاه شدنش هستش و ظاهرا هم دستیاری موو رو رد کرده و موو هم گری نویل رو خواسته تا دستیارش بشه...
راستش راحت بهت بگم افشین جان، منچستر هیچ وقت نمیتونه دیگه بازی زیبا با جام رو انجام بده، چون هیچ کس نمیتونه همچین مربیگری رو انجام بده، کلوپ تا حدودی نزدیک بود به رئیس که بخاطر مدیریت بی شعور از دستمون پرید، دیگه گزینه ای نیست و گیگز رو هیچ کس نمیتونه روش ریسک کنه تا وقتی امتحانش رو جایی پس نداده...
من امیدوارم که گیگز و اسکولز و نویل حداقل تو تیمهای رده های سنی باشگاه شروع به کار کنن تا بتونن بعداز 3-2 سال جای موو رو بگیرن...
مصاحبه های بلیند و حرومزاده رو بعداز اخراجش، خوندید؟؟؟
بلیند که آخر مادرمردگی رو داره نشون میده، حتی پدرش هم داره سگ میدوونه واسه حرومزاده و پسرش، چون مطمئن هستن که بلیند هیچ جایی نداره دیگه تو منچستر و خود حرومزاده با کمال پررویی از
ارث و میراثش میگه که بهترین تیم رو آماده کرده!!!!!!!!!:general208::general208::general208::general208::general208:
خوب از گزینه های خرید موو هم صحبت کنیم، ظاهرا ایبرا رو تموم شده باید دونست، بعنوان بازیکن آزاد به منچستر میاد(ولی حقوق بالایی داره)، ظاهرا موو با خودش دو هافبک پرتقالی جوون هم میاره، آندر گومش(Andre Gomes) و خوائو ماریو(Joao Mario) که به نظر هافبک های جالبی هستن و هر دو هم انگار هافبک میانی و دفاعی که انگار مشخصا شواینی و کریک از تیم جدا میشن...
ایکاردی و اوبامیانگ(احتمال خیلی زیاد به رئال میره با قیمت 100 میلیون) هم گزینه های دیگه هستن، این موراتارو این فصل به تمام باشگاه های دنیا لینک کردن...
خط دفاعی رو هم انگار میخواد یه حالی بهش بده با اوردن استونز و واران و گارای...
اسم بیل و خامس و پوگبارو(یووه 150 میلیون قیمت گذاشته روش!!!!) هم میارن که احتمالشون کم هستش، چون قیمتهای بالایی دارن...
اما اومدن مورینیو رو چطور باید تحمل کنم؟:general508:
:general207:
علی جان از الان تازه داری میری تو حسی که من تقریبا 3 فصل گذشته داشتم، ببینم چقدر تحملت بالا هستش؟؟
نه اینکه بگم از موو خوشم میاد یا از سبک بازی تیمهاش و حاشیه هاش طرفداری بکنم، فقط میتونم بگم که تنها گزینه ای که واسمون مونده بود، همین موو هستش، چیزی که فقط باید از مدیرهای با عرضه باشگاه تشکر کنی بابتشون...