خب اینکه تمام بازیکنا نتونستن موفق بشن تقصیر سرمربی هست. اصلا با نظرت در مورد اشنایدرلین و دی ماریا موافق نیستم. اشنایدرلین بازیکنی بود که خیلیا تو لیگ دنبالش بودن و دی ماریا هم از تیم قهرمان اروپا (خودش یکی از ارکان اصلی قهرمانی بود ) اومد به تیمی که حتی سهمیه هم نداشت.حتی دیپای هم با اینکه ازش خوشم نمیاد موقعی که اومد یونایتد در کنار روبن بهترین بازیکن هلند بود
من اصلا اسمی از پوگبا اوردم؟
برادر اتفاقا الان بیشتر از هر وقت دیگه ای به خریدای بزرگ احتیاج داریم. مورینیو مربی نیست که بتونه با یه مشت جوون یه تیم قدرتمند بسازه و نتیجه بگیره. مورینیو دنبال زیرساخت نیست. اگه ما دنبال این چیزا بودیم پس مدیرا باید به حرف من و خیلی از طرفدارای دیگه گوش می کردن و گیگزی رو انتخاب می کردن
افشین جان، پرسپکتیو رو نگاه کن...
اشنیدرلین حتی کمتر از شواینی فیکس بود و غیر از اون بازی های اول فصل، اصلا در حدی نبود...
دی ماریا هم که نموند؟
من نگفتم که خرید نکنیم، دارم میگم که ما خرید فلشی نمیخوایم و نباید بکنیم...
پوگبا یه مثال هستش، یعنی گریزمن با ۱۰۰ میلیون گزینه خوبی هستش یا اوبامیانگ با ۱۰۰ میلیون؟
بیل و خامس هم ۱۰۰ درصد هم زیر ۸۰ نیستن، تازه من یکی اصلا با خرید خامس موافق نیستم...
نیمار قیمت بالای ۲۰۰ داره که تنها باشگاهی که میتونه همچین خریتی بکنه واسه خریدش، PSG هستش...
واسه هیگواینی که تف نمیارزه هم قیمت ۱۰۰ میلیونی گذاشتن، بارسا هم به خیال خودش زرنگ بوده و واسه دیبالا پیشنهاد ۷۰ میلیونی داده که هنوز نداده، رد شد...
کلا دارم اینجوری صحبت میکنم که برسم به اینکه هیچ بازیکنی پیدا نمیکنی که ارزش خرید رو داشته باشه با این قیمتها...
ببهترین کار هم خریدهای کوچیک ولی هدفمند هستش، خریدهایی که فقط مربی های بزرگ میتونن انجام بدن که سابقه موو تو این قضیه بد نیست...