یادت رفته میلاد برای اندرسون چقدر دادیم برای ورون برای فورلان برای ...؟کی ما بازیکن مفت جذب کردیم که حالا تیم درجه دوم شدیم و نمیتونیم؟؟؟
حسین جان کجای مطلب من گفتم که ما بازیکن مفت خریدیم، دقیقا حرف بنده رو تکرار کردی، هم بخش خریدهای جفنگ همیشگی(قیمتشون منظورم هستش) و هم خریدهای رئیس که هیچوقت ستاره با قیمت بالا نمیخرید، خوب دلایل خودش رو داشت...
بحث ایجنت هم کاملا درسته، ما هیچ وقت لابی نداشتیم، اگه داشتیم، کسایی مثل رونالدینیو و الکسیس سانچز رو به بارسا نمیباختیم و واران و بنزمارو به رئال و خیلی اسمهای دیگه الان تو ذهنم نیست...
مشکل فقط بحث لابی نیست، باشگاه کاملا سنتی هستش، اصلا ایجاد روابط با باشگاه های دیگه رو هم بلد نیست، نمونش رو هم گفتم چند بار قبلا در مورد استخدام پپ بود که سیتی به چه شیوه ای این کار رو کرد و ما مدیرهامون در حد یه بقالی هم عرضه نداشتن...
بحث درجه چند بودن باشگاه رو هم به چند شکل میتونم بگم، اینکه یه باشگاه درجه یک اروپایی به غیر از امکانات(مدارس فوتبال گرفته تا ورزشگاه و استعدادیابی و ...) و اسپانسرینگ و طرفدار و شکل مدیریت، باید افتخار هم داشته باشه و بتونه جام بگیره، فعلا که منچستر 3 فصل هستش که علاوه بر اینکه جامی نمیگیره(بله میدونم FA Cup رو گرفتیم، ولی جام مهمی نیست) در رقابتهایی که هم شرکت میکنه، نتایجش خیلی ضعیف هستش و در 4 فصل اخیر 2 فصل رو دور از بزرگترین و مهمترین رقابت فوتبال جهان بوده، خوب به نظرت الان وقتی میخوان در مورد چمپیونزلیگ صحبت کنن، در مورد منچستر صحبت میکنن؟؟ 1 سال دیگه بدون CL در انتظار منچستر هستش...
خوب حالا برسیم به بحث درآمد، خوب MoneyWard که اسم خوبی روش گذاشتم، فقط داره از اعتبار گذشته باشگاه استفاده میکنه و برای گلیزرها، درآمد کسب میکنه، و با اینکه فصلی که گذشت یک رکورد جدید در درآمدزایی باشگاهی جهان با منچستر تونست بزنه، عملا داره باشگاه رو حراج میکنه در این چند سال گذشته، از اون بحث فروش سهام باشگاه گرفته تا اسپانسرینگ شرکت داروسازی(یه کشور آسیای شرقی بود، یادم رفته!!!) و شرکت تراکتورسازی...
خوب بحث اسپانسر اصلی باشگاه هم که بگیم این فصل بیش از 42 میلیون پوند از مبلغی رو که باید به باشگاه به طور سالیانه بده رو امسال فقط بخاطر نبودن در UCL به باشگاه نمیده...
فکر میکنی که ضعف درآمد یک یا دو ساله بوجود میاد؟ یه نگاه کن به لیورپول، چند سال میشه که نتونسته یه بازیکن بزرگ بگیره؟؟ دلیلش؟ چون درآمدش رو نداره، فروش سوارز براشون خیلی سود داشت و عملا ر..دن تو خریدن بازیکن...
فکر میکنی که منچستر تا کی میتونه از این شکل چند سال گذشته، درآمدزایی داشته باشه؟؟؟
میدونم که خیلی لحنم تند هستش، ولی چندین سال هستش که داریم این بلاهارو به سر خودمون میاریم، پیش از رفتن رئیس، همچین پیش بینی میکردم، ولی خیلی بدتر اونی شد که فکر میکردم، چون مدیریت فوق العاده احمقی داریم که مدیر بودن سرشون نمیشه، خیلی دلم میخواست که چند سال پیش Red Knights باشگاه رو از گلیزرها، خریده بودن و دیوید گیل برمیگشت ولی انگار شدنی نیست...
فعلا باید با همین وضعیت سر کنیم، ولی یک چیز رو بزارین بگم که خیلی واضح هم هستش، اصلا انتظار منچستر فرگوسن رو از منچستر موو نداشته باشید، درحقیقت منچستر فرگوسن رو هیچ وقت دیگه نباید انتظار داشته باشید، میخوام بگم که انتظاراتتون رو باید عوض کنید از باشگاه، تا وقتی که باشگاه این شکلی اداره میشه، وضعیت بدتر میشه، ولی بهتر نمیشه...
موو مربی با فلسفه و تیم سازی نیست، موو فقط یک مربی هستش که باشگاه های بزرگ بهش اطمینان میکنن که بیاد و با هزینه هنگفت براشون تیمی بسازه که بتونه 3-2 سال، چند جام بگیره و گرنه نه موو توی یه تیم بیشتر از 3 سال دووم میاره و نه تیمهاش بیشتر از اون میتونن تو اوج بمونن...
حالا افشین جان میگه که چرا خرید اینجوری میکنه پس؟ همون چیزی که گفتم، جمع کردن یه تیم در شرایط فعلی منچستر خیلی بیشتر از یک فصل طول میکشه، نه میتونه در رقابتهای بزرگ شرکت کنه و نه به قولی لابی خوبی داره، پس فقط با اسم رئیس که دیگه تو باشگاه رسما کاره ای نیست، نمیشه بازیکن بزرگ به این تیم اورد، شما نگاه کن که دیماریارو با چه رکوردی به منچستر اوردیم که تنها دلیلش هم این بود که بخاطر Fairplay مالی، نمیتونست بره PSG که آخرش هم رفت، بعد مارسیال، بعدی دیپای و ... و الان واسه زلاتان میخوایم در 3 سال 50 میلیون بپردازیم!!!!!!
خوب اینها دلیل قدرت منچستر در خرید بازیکن نیست، بلکه ضعف وحشتناک منچستر هستش در جذب بازیکن...
البته یه چیزی رو هم بگیم که داشتن یه ایجنت خوب در کنار باشگاه، همیشه به نفعش هم نیست، فالکائو رو فکر نمیکنم کسی فراموش کرده که رسما بهمون انداختن، این مندز هم فقط به فکر درآمد خودش و بازیکنهاش هستش...
افشین جان نگاه کن که رئال که قهرمان UCL شده، میخواد 120 میلیون پوگبارو بخره(ظاهرا این موراتا هم واسه رئال یه راه خرید پوگبا شده) و بارسا هم 100 میلیون میخواست بخردش که نتونست، مشخصا زیدان هم خیلی راحت میتونه پوگبارو غر بزنه، ما چقدر باید هزینه کنیم برای گرفتن پوگبا به نظرت؟؟؟ الان دیگه میشه گفت که حداقل باید 20 میلیونی بالای 120 میلیون باشه!!!!!!!
نگاه کن که بیش از 90 درصد باشگاه های بزرگ، مشکل فیرپلی مالی و قیمت بالای بازیکنهارو دارن، بارسا برای دیبالا 70 میلیون پیشنهاد داد که یووه یه یه روز نکشید و اون رو رد کرد، میخوام بگم که بازیکن خوب رو هیچوقت نمیشه مفت خرید و با قیمتهای فعلی، اصلا نمیشه تو یه فصل چند خرید این شکلی رو انجام داد، با اینکه درآمد باشگاه خیلی خوب هم باشه...
خسته شدم از تایپ کردن...:general107::general107::general107: