• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
داداش میخوای یه کاری کن هواپیما تیم سقوط کنه کلا ازشون هیچی نمونه!!!! همه رو که اتیش زدی رفت!
:D
افشین جان، قبول کن قضیه رو، باشگاه بعداز رفتن رئیس به یک تیم درجه دو در بهترین حالت تبدیل شده، به نظرت گریزمن از تیمی که دوبار فینالیست UCL شده در سه سال اخیر، میاد به تیمی که سهمیه UCL هم نمیتونه بگیره؟؟:confused::confused::confused: این جریان تاثیرش خیلی بیشتر از 100 درصد هستش در نیومدن بازیکنها...
تبریک به حمایت کنندگان از بزغاله که باشگاه به این فلاکت انداخت...
با شکلی که موو از چلسی اخراج شده، اعتبارش هم زیر سوال رفته، ولی تاریخ باشگاه رو هم نگاه کنی، هیچوقت نمیتونی ادعا کنی که تو کار خرید ستاره بوده و موفق بوده، این قضیه یا خیلی خیلی کم اتفاق افتاده که اون هم همش هنر رئیس بوده...
یعنی میخوای بگی که این همه شایعه و حرفهایی که مدیرهای تاتنهام میزنن، چی هستش؟؟؟:confused:
http://www.tarafdari.com/خبر/340243/هشدار-تاتنهام-به-منچستر-یونایتد-کین-و-لوریس-فروشی-نیستند
خیلی زیاد از اینجور حرف ها زدن...
به نظرت بلیند و اسمالینگ بهتر هستن یا بیلی؟؟ از نظر من دوتاشون روی همدیگه، به اندازه بیلی نمیارزن...
بگذریم از اینکه چقدر بازیکن آفریقایی تو EPL بازی میکنن...
افشین جان، با یه خرید نمیشه یه مربی رو برد زیر سوال، به خریدهاش در کل مربیگریش نگاه کن، تازه من این خرید رو یه خرید خوب میبینم...
موو پارسال خودش رو کشت برای خریدن استونز، یعنی امسال دنبالش نیست؟؟
لاپورته رو هم پارسال میخواستن که 50 میلیون قیمت آزادسازیش بود، ولی حاضر به پرداختش نشدن(ظاهرا الان هم قراردادش رو تمدید کرده و قیمتش بالاتر هم رفته) و افتادن دنبال راموس تا دقیقه 90 و آخرش هم ضایع شدن...
مدیریت؟؟؟؟ اسمش رو هم نیار، هنر خریدش هم مشخصه، چیز جدید هستش مگه؟؟ از همون موقع که گلیزرها اومدن، زانوی غم بقل کردم...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خداوکیلی این بیلی 30 میلیون پوند می ارزید؟
دفاع 22 ساله و خوش استیلی هستش، ولی باید دید که در فوتبال انگلیس چطور خودش رو تطبیق میده...
حالا افشین میگه که لاپورته و استونز پر، ولی من فکر میکنم که لاپورته و استونز، 1 سالی هستش که پر هستن...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به شدت مخالفم با اینکه منچستر یک باشگاه درجه دو اروپایی هستش خوب یا بد الان معیار دسته بندی تیمها وضعیت اقتصادیشون هست که ما از این بابت نمیتونیم درجه دو باشیم چون باشگاه درآمد مناسبی داره و سرمایه اندوخته ی به نسبت خوبی رو هم داره ....اما اینکه چرا بازیکنها سخت حاضر به همکاری هستن به خاطر چند دلیل متفاوته که یکیش عدم ثباتی هستش که در باشگاه حاکمه و نتایج اخیرش هستش ولی تمام ماجرا نیست ....برای حرفم استدلال میارم اگر یادتون باشه حتی ما سالهایی که چند دوره در فینال اروپا بودیم بازیکن مجانی نمیتونستیم بگیریم و فرگی هم خرید نمیکرد و معتقد بود قیمت ها کاذب هستش هر چند شاید همون سیاست فرگی به ما ضربه زد ولی میخوام بگم ما هیچوقت بازیکن مفت جذب نمیکردیم دلیلش هم مشخصه چون لابی خوبی با ایجنت ها نداریم شما باشگاهای مثل یووه رو نگاه کنید اونها در هر وضعیتی وقتی حتی به لیگ یک سقوط کردن استاد مجانی گرفتن بازیکنها هستند این به درجه بندی تیم برنمیگرده....یادت رفته میلاد برای اندرسون چقدر دادیم برای ورون برای فورلان برای ...؟کی ما بازیکن مفت جذب کردیم که حالا تیم درجه دوم شدیم و نمیتونیم؟؟؟
یونایتد همچنان یکی از پرفروش ترینهاست و فوتبال امروز که همه اش سرمایه است هیچ وقت چنین برندی رو درجه دوم نمیدونه....اینکه چی شده این برند پرفروش شده رو همه میدونیم و اینکه میتونه افت کنه و تبدیل به یک برند درجه دوم بشه هم همه میدونیم ولی این دسنه بندی براساس قدرت فعلی تیم ها رو فقط شاید بشه در سایت های آنالیز فوتبال دید که بازار توجه چندانی به این قضیه نداره..
میلاد جان حتی دشمنان یونایتد هم معتقد نیستن منچستر یک باشگاه درجه چندمی شده این حرفها به نظر من نه از سر دلسوزی نه چیز دیگه واقعا تعجب میکنم ازت این بستن چشم بر روی واقعیت هم نیست...طبق هیچ اندازه و معیاری منچستر یک باشگاه درجه دوم یا سوم نیست بله اگر بخوای سید بندی کنی به دلیل نبودن در ucl ما وضع خوبی نداریم ولی باشگاه درجه دوم!!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان گل یونایتدی. خرید بیلی رو تبریک میگم. با توجه به کلیپایی که ازش دیدم قدرت تکل زدن خیلی خوبی داره. باید دید تو لیگ برتر جواب میده یا نه ولی قضاوت زود نمیشه کرد که حتما خوبه یا حتما بد.
والا من فکر میکردم با رفتن فن خال و از طرفی با اومدن مورینیو که یکی از بهترین مربیهای حال حاضر جهان بدون شک هستش، جو تاپیک عوض میشه و انتقادها لااقل تا شروع لیگ و حتی نیم فصل کم میشه ولی انگار اشتباه فکر میکردم. انگار همه تیمها بیکار نشستن تا ما بهترینهای موجود در بازار رو اونم با قیمت ارزون جذب کنیم. همین رناتو سانچز با متمم های قراردادش حدود 85 میلیون یورو واسه بایرن تموم میشه بعد اریک بیلی جوون که رئال و بارسا دنبالش بردن با 30 میلیون پوند هم بدرد نخوره و هم گرون! وضعیت بازار همینه. قیمتها رفته بالا، از طرفی اسم منچستر با توجه به سطح درآمدی که داره وقتی میاد وسط قیمت بالاتر هم میره. البته نبودن در لیگ قهرمانان هم میتونه تاثیرگذار باشه. به هر حال باید صبر کرد و دید چه بازیکنهایی جذب میشن و تواناییشون در لیگ جزیره چطوریاست.
نظر همه دوستان محترمه مخصوصا عزیزانی که تو این یکی دو سال توی تاپیک فعالیت زیادی داشتن و زحمت کشیدن. اما این جو پر از یاس و ناامیدی همراه با انتقادهای بیش از حد گاه گاهی بنظرتون تاپیک رو جذاب و دلچسب میکنه؟ بعضی وقتها هیترزها هم اینقدر که خودمون گاها یونایتد رو میکوبیم ما رو نمیکوبن! هممون میدونیم که چقدر یونایتد واسمون دوست داشتنیه و اگه چیزی میگیم بخاطر علاقه زیادمونه ولی بنظر من لزوم نداره نقاط ضعف و شرایط فعلی تیم رو مکررا تکرار کنیم.
پ.ن: البته من کوچیک بقیه دوستان عزیز هستم و صرفا نظرم رو گفتم. دم همه دوستانی هم که توی تاپیک همیشه فعال بودن و هستن و ما از پستهاشون استفاده کردیم مخصوصا میلاد و افشین و اصلان و مهرداد و علی آقا و حسین آقا و دیگر عزیزان خیلی گرم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یادت رفته میلاد برای اندرسون چقدر دادیم برای ورون برای فورلان برای ...؟کی ما بازیکن مفت جذب کردیم که حالا تیم درجه دوم شدیم و نمیتونیم؟؟؟
حسین جان کجای مطلب من گفتم که ما بازیکن مفت خریدیم، دقیقا حرف بنده رو تکرار کردی، هم بخش خریدهای جفنگ همیشگی(قیمتشون منظورم هستش) و هم خریدهای رئیس که هیچوقت ستاره با قیمت بالا نمیخرید، خوب دلایل خودش رو داشت...
بحث ایجنت هم کاملا درسته، ما هیچ وقت لابی نداشتیم، اگه داشتیم، کسایی مثل رونالدینیو و الکسیس سانچز رو به بارسا نمیباختیم و واران و بنزمارو به رئال و خیلی اسمهای دیگه الان تو ذهنم نیست...
مشکل فقط بحث لابی نیست، باشگاه کاملا سنتی هستش، اصلا ایجاد روابط با باشگاه های دیگه رو هم بلد نیست، نمونش رو هم گفتم چند بار قبلا در مورد استخدام پپ بود که سیتی به چه شیوه ای این کار رو کرد و ما مدیرهامون در حد یه بقالی هم عرضه نداشتن...
بحث درجه چند بودن باشگاه رو هم به چند شکل میتونم بگم، اینکه یه باشگاه درجه یک اروپایی به غیر از امکانات(مدارس فوتبال گرفته تا ورزشگاه و استعدادیابی و ...) و اسپانسرینگ و طرفدار و شکل مدیریت، باید افتخار هم داشته باشه و بتونه جام بگیره، فعلا که منچستر 3 فصل هستش که علاوه بر اینکه جامی نمیگیره(بله میدونم FA Cup رو گرفتیم، ولی جام مهمی نیست) در رقابتهایی که هم شرکت میکنه، نتایجش خیلی ضعیف هستش و در 4 فصل اخیر 2 فصل رو دور از بزرگترین و مهمترین رقابت فوتبال جهان بوده، خوب به نظرت الان وقتی میخوان در مورد چمپیونزلیگ صحبت کنن، در مورد منچستر صحبت میکنن؟؟ 1 سال دیگه بدون CL در انتظار منچستر هستش...
خوب حالا برسیم به بحث درآمد، خوب MoneyWard که اسم خوبی روش گذاشتم، فقط داره از اعتبار گذشته باشگاه استفاده میکنه و برای گلیزرها، درآمد کسب میکنه، و با اینکه فصلی که گذشت یک رکورد جدید در درآمدزایی باشگاهی جهان با منچستر تونست بزنه، عملا داره باشگاه رو حراج میکنه در این چند سال گذشته، از اون بحث فروش سهام باشگاه گرفته تا اسپانسرینگ شرکت داروسازی(یه کشور آسیای شرقی بود، یادم رفته!!!) و شرکت تراکتورسازی...
خوب بحث اسپانسر اصلی باشگاه هم که بگیم این فصل بیش از 42 میلیون پوند از مبلغی رو که باید به باشگاه به طور سالیانه بده رو امسال فقط بخاطر نبودن در UCL به باشگاه نمیده...
فکر میکنی که ضعف درآمد یک یا دو ساله بوجود میاد؟ یه نگاه کن به لیورپول، چند سال میشه که نتونسته یه بازیکن بزرگ بگیره؟؟ دلیلش؟ چون درآمدش رو نداره، فروش سوارز براشون خیلی سود داشت و عملا ر..دن تو خریدن بازیکن...
فکر میکنی که منچستر تا کی میتونه از این شکل چند سال گذشته، درآمدزایی داشته باشه؟؟؟
میدونم که خیلی لحنم تند هستش، ولی چندین سال هستش که داریم این بلاهارو به سر خودمون میاریم، پیش از رفتن رئیس، همچین پیش بینی میکردم، ولی خیلی بدتر اونی شد که فکر میکردم، چون مدیریت فوق العاده احمقی داریم که مدیر بودن سرشون نمیشه، خیلی دلم میخواست که چند سال پیش Red Knights باشگاه رو از گلیزرها، خریده بودن و دیوید گیل برمیگشت ولی انگار شدنی نیست...
فعلا باید با همین وضعیت سر کنیم، ولی یک چیز رو بزارین بگم که خیلی واضح هم هستش، اصلا انتظار منچستر فرگوسن رو از منچستر موو نداشته باشید، درحقیقت منچستر فرگوسن رو هیچ وقت دیگه نباید انتظار داشته باشید، میخوام بگم که انتظاراتتون رو باید عوض کنید از باشگاه، تا وقتی که باشگاه این شکلی اداره میشه، وضعیت بدتر میشه، ولی بهتر نمیشه...
موو مربی با فلسفه و تیم سازی نیست، موو فقط یک مربی هستش که باشگاه های بزرگ بهش اطمینان میکنن که بیاد و با هزینه هنگفت براشون تیمی بسازه که بتونه 3-2 سال، چند جام بگیره و گرنه نه موو توی یه تیم بیشتر از 3 سال دووم میاره و نه تیمهاش بیشتر از اون میتونن تو اوج بمونن...
حالا افشین جان میگه که چرا خرید اینجوری میکنه پس؟ همون چیزی که گفتم، جمع کردن یه تیم در شرایط فعلی منچستر خیلی بیشتر از یک فصل طول میکشه، نه میتونه در رقابتهای بزرگ شرکت کنه و نه به قولی لابی خوبی داره، پس فقط با اسم رئیس که دیگه تو باشگاه رسما کاره ای نیست، نمیشه بازیکن بزرگ به این تیم اورد، شما نگاه کن که دیماریارو با چه رکوردی به منچستر اوردیم که تنها دلیلش هم این بود که بخاطر Fairplay مالی، نمیتونست بره PSG که آخرش هم رفت، بعد مارسیال، بعدی دیپای و ... و الان واسه زلاتان میخوایم در 3 سال 50 میلیون بپردازیم!!!!!!
خوب اینها دلیل قدرت منچستر در خرید بازیکن نیست، بلکه ضعف وحشتناک منچستر هستش در جذب بازیکن...
البته یه چیزی رو هم بگیم که داشتن یه ایجنت خوب در کنار باشگاه، همیشه به نفعش هم نیست، فالکائو رو فکر نمیکنم کسی فراموش کرده که رسما بهمون انداختن، این مندز هم فقط به فکر درآمد خودش و بازیکنهاش هستش...
افشین جان نگاه کن که رئال که قهرمان UCL شده، میخواد 120 میلیون پوگبارو بخره(ظاهرا این موراتا هم واسه رئال یه راه خرید پوگبا شده) و بارسا هم 100 میلیون میخواست بخردش که نتونست، مشخصا زیدان هم خیلی راحت میتونه پوگبارو غر بزنه، ما چقدر باید هزینه کنیم برای گرفتن پوگبا به نظرت؟؟؟ الان دیگه میشه گفت که حداقل باید 20 میلیونی بالای 120 میلیون باشه!!!!!!!
نگاه کن که بیش از 90 درصد باشگاه های بزرگ، مشکل فیرپلی مالی و قیمت بالای بازیکنهارو دارن، بارسا برای دیبالا 70 میلیون پیشنهاد داد که یووه یه یه روز نکشید و اون رو رد کرد، میخوام بگم که بازیکن خوب رو هیچوقت نمیشه مفت خرید و با قیمتهای فعلی، اصلا نمیشه تو یه فصل چند خرید این شکلی رو انجام داد، با اینکه درآمد باشگاه خیلی خوب هم باشه...
خسته شدم از تایپ کردن...:general107::general107::general107:

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من با اکثر حرفهات موافقم میلاد در مورد اینکه باشگاه با این وضع افت خواهد کرد از لحاظ مالی ولی در حال حاضر ما یک باشگاه درجه چندمی نیستیم شاید با ادامه این روند تبدیل بشیم به یک باشگاه درجه چندمی وقتی وضعیت مالی هم بهم بخوره و همه چیز بدتر بشه ولی در حال حاضر ما کاری رو کردیم که باید از قبل میکردیم ما مویس رو اخراج کدریم چون دیدیم در کوتاه مدت به کسی احتیاج داریم که بتونه نتیجه بگیره و خوب ونگال انتخاب اشتباهی بود و نتونست ولی مورینیو توی این کار بد نبوده ....من قبل از اینکه موو بیاد خیلی با اومدنش موافق نبودم چون میدونستم وقتی بیاد با خودش نوع نگاهش هم میاره و عملا تیم رو بهم میریزه و یک عالمه بازیکن عوض بدل میکنه و به فکر بازیسازی هم نخواهد بود ولی توی این شرایط وقتی مورینیو اومده باید با شرایط کنار اومد کلا من معتقدم باشگاه های انگلیسی توان گرفتن بازیکن یا مربی رو در شرایط مشابه ندارن مگراینکه پیشنهاد بهتری بدن...کاری که من انجام میدم معمولا بین کشورهای مختلف در رفت و آمدیم و قراردادهامون کوتاه مدته خیلی از همکارها با اینکه انگلستان شرایط مالی بهتری رو بهشون پیشنهاد میکنند ولی اسپانیا و یا ایتالیا و یا حتی آلمان رو انتخاب میکنند چون واقعا تحمل آب و هوای انگلستان سخته درسته که شما میتونی در اسپانیا ویلا بخری با پول زیاد ولی اونجا وایسادن و کارکردن برای اکثر افراد به خصوص اروپایی ها که علاقه مند به آفتابند زجرآوره شما اصلا نمیتونی یک جایی مثل بارسلون رو با مثلا لندن یا حالا بدتر منچستر مقایسه کنی...در شرایط مالی یکسان باشگاهای انگلیسی هیچ شانسی ندارن در مقابل بارسلونا و ریال...حالا با این اوضاع بهم ریخته فعلی معلومه که ما باید بیشتر از تیمهای اسپانیایی خرج کنیم و این یک چیز طبیعیه حتی ما باید از من سیتی هم بیشتر خرج کنیم چون ما تو یو سی ال نیستیم برای فصل آینده و تیممون ثبات هم نداره ولی حرف من این بود که همه اینها نشون نمیده که ما یک باشگاه درجه چندمی هستیم....لندن خیلی شهر هیجان انگیزیه ُ منچستر این خاصیت رو هم نداره ولی با تمام این اوصاف چیزی که مثلا خیلی از افراد رو مجاب میکنه به انگلستان برن شرایط مالی بهتر نسبت به اسپانیا و ایتالیاست...حالا آلمانی ها بحثشون جداست و اونها خودشون میدونن دارن چه میکنن...
وقتی ما تصمیم گرفتیم در کوتاه مدت نتیجه بگیریم بهترین کار تغییر ساختارها اعتماد کردن به مورینیو و خرج کردن و پایین آوردن توقعاته...شرایط تغییر کرده و حق انتخاب ها برای بازیکنها بالا رفته همونطوری که گفتم تیم های انگلیسی هم در بهترین شرایط باید بیشتر از تیمهای کشورهای دیگه خرج کنند چه برسه به وضع روزی که تیم ما داره...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کریک هم قراردادش رو 1 سال دیگه تمدید کرد، خوب همون برداشت حرف خودم، موو نمیتونه خرج آنچنانی بکنه...
اسمالینگ هم یه مصاحبه کرده بود و از بزغاله تشکر کرده بود، خوب من هم در حد بازی کردن تو منچستر نبودم و فیکس منچستر میشدم، باید هم همچین حرفایی میزدم، فکر میکنم خودش هم این رو فهمیده وقتی دیده که اولین خرید یه مدافع میانی هستش که اسمش رو هم کسی نیاورده بود تا الان، احتمالا مدافع میانی بعدی، اسمالینگ رو میبره رو نیمکت...
البته بگیم که اسمالینگ بهترین دفاع میانیمون بوده در 3 سال گذشته، بعداز جونز(اصلان!!;);):D)

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
و اینم بگو که چند گل بخودی زده و چندین ضربه در چارچوب این ستاره بی بدیل خط دفاعی منچستر یونایتد با واکنش های دخیا تبدیل به گل بخودی نشده واسه همین من یکی میکم اگه این بیلی یک چهارم چنتا بازی که من دیدم باشه از اسمالینگ بهتره و وقتی از اسمال بهتر باشه از همه بازیکن های خط دفاعی ما بهتره چون اسمالینگ بهترینشون بوده:general304::Dاسمالینگ برای من فقط یک درجه بالاتر از وز براوون قرار میگیره که اوائل همه میگفتن جوونه اشتباهاتش هم واسه اینه پیر خر شد اما بازیکن درست ازش درنیومد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اصلا شده نقل و انتقاللت شروع بشه و گرت بیل به ما لینک نشه؟؟؟ همشم خودش تکذیب میکنه قضیه دخیا چیه چه گندی زده؟

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خاک برسر دخیا قرار ملاقات جور کرده میگن البته اینطور که از رسانه ها برمیاد دوست عزیزمون ... کشی فرموودن واسه مونیایین :D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
https://www.theguardian.com/football/2016/jun/10/david-de-gea-sexual-assault-case-spain
این هم داستانیه که تعریف کردن، کلاً چرت محض به نظر میاد جزئیاتش :|
جالب هم هست دقیقاً روز شروع یورو این اخبار پخش شه!
بیچاره بیخودی یه تورنومنت به این مهمیو از دست داد و کاسیاس با اون وضعش باز قرار بازی کنه :|

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فکر میکنم این شایعات دلایل دیگه ای داره...:general211::general711:
تو هفته گذشته چند بار خبرش اومد که اصلا نمیخواد از جاش تکون بخوره و امروز هم خیلی رسمی و شیک گفته بود که در منچستر خوشحال هستش و تو فکر جدا شدن نیست و خیلی خوشحال هستش که میخواد با موو کار کنه...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
بالا