از زحمات برادر هری کین هم نباید به اسانی گذشت!دارن به تنهایی، ببخشید ۳ نفری کل انگلیس رو به ... میدن...
راستش میخواستم بگم، ولی گفتم شاید بهت بر بخوره که اینقدر این کین رو میخوای بیاد منچستر، از نظر من تو یورو تف نمیارزیده...از زحمات برادر هری کین هم نباید به اسانی گذشت!
چه مرگش شده این!؟
نه اقا چه ناراحتی. با این نمایش درخشانش شاید با یه ادامس خرسی عوضش کردم .مرتیکه الاغ عوض اینکه به رشفورد بازی بده چهار تا دلقکو تو زمین نگه داشتهراستش میخواستم بگم، ولی گفتم شاید بهت بر بخوره که اینقدر این کین رو میخوای بیاد منچستر، از نظر من تو یورو تف نمیارزیده...
البته بازی تو باشگاه ها و تیم ملی فرق میکنه، ولی واقعا Overrated بوده...
فقط امیدوارم مورینیو از مارکوس بیشتر استفاده کنه.رشفورد تو 5 دقیقه اومد تو زمین چه جونی داد به تیم، بعد 4تا دلقک تو زمین بودن که تف نمیارزیدن، استوریج، استرلینگ، کین و علی روی هم رفته به اندازه 5 دقیقه بازی رشفورد ارزش نداشتن...
کلا تیم ملی انگلیس همیشه همینجوری بوده...
همون بهتر که هم اسپانیا و هم انگلیس حذف شدن و الان همه بازیکنهامون راحت میرن استراحت و آماده میشن واسه فصل جدید!!!!!!
تازه فهمیدی؟ از اون طرفدارای دو اتیشس . میره قاطی تماشاگرا بازی رو میبینه
دامنیک مونگن هم یونایتدی بود و ما نمیدونستیم!
چقد تو لاست دوستش میداشتم[emoji7]
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
برادر من تو چقدر صبرت کمه ! احتمال 90% تا اخر هفته خرید میخیتاریان اعلام میشهمن یکی که داره کم کم باورم میشه که موو نمیخواد خرید آنچنانی بکنه تا کسی بهش در طول فصل خرده نگیره و همچنین میخواد با همین نفراتش نتیجه بگیره، که خودش رو ثابت کنه!!!
که خیلی خوب خواهد بود برای جوونای تیم، ولی حداقل باید مهاجم و دفاع میانی خوب بخره!!!
والله تو این وضعیت که واسه آبنبات هم باید ۵۰ میلیون بدی، ۴۰ میلیون برای بهترین هافبک فصل گذشته بوندس لیگا، مفته...میختاریان چهل میلیون می ارزه به نظرتون؟
نیمار که سالی یه بار لینک نشه به ما نقل و انتقالات صفا نداره [emoji23]امروز یه خبر وحشتناکی بیرون اومده که امیدوارم اصلا حقیقت نداشته باشه که منچستر واسه نیمار 192 میلیون پیشنهاد داده!!!!
میگن قضیه سلطان و میختاریان هم تمام شده هستش...