ببین افشین جان، این فرقی هستش که تیم با پوگبا و بیلی پیدا کرده، نسبت به همون تیمی که پارسال بوده، 20 دقیقه بازی کردیم تا وقتی پوگبا تو زمین بود، 70 دقیقه تیم رسما ریده با تمام هافبکهاش، حتی نمیتونه موقعیت درست کنه، دفاع ها هم که هر کدوم واسه خودشون یه فاجعه هستن، نیمه دوم که تیم، تف نمیارزیده...
والا برادر بازی های قبلی که اونا هم بودن وضع همین بوده
مورینیو دورش تموم شده مثل گواردیولا
یادمه یه عده میگفتن دیدید موو و گواردیولا چقدر شاخن! فرگی کیه!؟ حالا دوست دارم بدونم بازم این حرفا رو میزنن؟
موو یه تیم بحران زده ولی با بودجه عالی رو تحویل گرفت هیچ کاری نکرد. گواردیولا هم کار خاصی نکرده برای سیتی البته هنوز به نیم فصل نرسیدیم ولی خب بالاخره این چند تا بازی کیفیت جفتشونو نشون میده
من برای این روی گیگزی اصرار داشتم و دارم چون با فلسفه یونایتد اشنا هست. تیم رو از لحاظ روحی دگرگون میکنه. خواسته های طرفدارا رو میدونه. تو دوره این سه تا مربی ما هر موقع عقب افتادیم تیم خودشو باخت! در صورتی که زمان رئیس وقتی عقب می افتادیم حریف میدونست چه بلایی قراره سرش بیاد ! (معدود بازی هایی هم بودن که دیگه از لحاظ بازیکن قدرت برگشت به بازی رو نداشتیم ولی بازم تیم مجبور بود تلاش کنه)
زمان رئیس گذشته میدونم و قبول دارم ولی باید کادر فنی روی کار بیاد تا اون ذهنیت و فلسفه رو احیا کنه
چقدر اسکولز بدبخت فحش خورد ! دقیقا تک تک کلماتش تا الان درست در اومدن. یه کادر فنی متشکل از نیکی بات - اسکولز-گیگزی و نویل میتونه تیم رو دوباره احیا کنه وگرنه دیگه باید خواب اون یونایتد سابق رو ببینیم!