plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
افشین جان، باید بگم که اشتباه میکنی، چون تنها کسانیکه قبل از اومدن اون حرومزاده باهاش مشکل داشتن و نمیخواستن به تیم بیاد، بنده و حامد بودیم، چون کاملا میشناختیمش و دقیقا همون چیزهایی که در موردش گفتیم، اتفاق افتاد...برادر من تو سر فن خال هم همینو میگفتی اولش یه مدتم اگر خاطرت باشه عکس پروفایلت بود!!!
صفحه قبل هم گفتم 1000 تا هم موقعیت ایجاد کنی گل نزنی بدرد نمیخوره!
تنها کسی که هیچ وقت از حرومزاده تعریف و طرفداری نکرد، من بودم، عکس پروفایل رو بیشتر باید دقت میکردی، چون یه بن خوشکل روش بود...
افشین جان وقتی تیم موقعیت ایجاد میکنه، مثلا در بازی با برنلی، 37 ضربه به سمت دروازه داشتیم که یک رکورد در EPL بدست اومده!!!!! تیم مشکل بازی تیمی نداره پس، مشکل زدن ضربه های آخر بوده، اصلا هم قبول نمیکنم که زلاتان بد بازی کرده، چون وقتی خلاصه بازی رو دیدم، قشنگ تو همه موقعیتهایی که ایجاد شده بود، یک پاش زلاتان بوده و تاثیرش کاملا مشخص بوده(بازی قبلی هم که تنها گل بازی رو واسمون ساخت)، زدن ضربات آخر رو حرفی ندارم بزنم، چون فکر میکنم که قضیه روحی هستش و باید با بردن چند بازی پشت سر هم تیم به اون روحیه بردن برسه، یادت میاد که گفتم از بازی روبروی سیتی میترسم، دلیلش فقط همین و همین بود که باخت روبروی اونها، باعث میشه تیم روحیش رو از دست بده و دیدی که پشت سر هم، چه نتایجی بدست اومد...
چرا اینقدر ناامیدی پسر؟ تو EPL اختلاف امتیازات خیلی بیشتر از این جبران شده، تازه اینجوری فکر کن که تیمهای بالای جدول، هنوز هیچکدوم با هم بازی نکردن و فقط 10 بازی از فصل گذشته و هنوز 18 بازی دیگه مونده، واسه تیم مورینیو، هنوز خیلی زود هستش که بخوای با این صراحت نظر بدی...قهرمانی که تموم شد رفت! این اقا اینطوری میخواد سهمیه بگیره؟ با تساوی مقابل تیمایی مثل برنلی اونم تو الدترافورد؟
به شخصه تا آخر فصل و ابتدای فصل بعدی منتظر نتایج خوب از این تیم هستم خیلی زیاد هم بهش امید دارم، چون واقعا خیلی خیلی بهتر شدن نسبت به اون دوران فلاکت بار 3 فصل گذشته، اگه مثل زمان اون حرومزاده بود که دو فصل هیچ تفاوتی نکرد و حتی بدتر شد، از همون ابتدا میکوبیدمش، ولی الان فقط دارم رشد خیلی زیاد تیم رو میبینم، نتایج شاید عالی نباشه، ولی نتایج هم برمیگرده، وقتی داوری و بدشانسی نباشه...
افشین بازی رو نگاه کن و تاثیر زلاتان رو تو بازی نگاه کن و نه فقط به گل نزدنش، درسته باید گل بزنه و چند بازی که این کار رو نتونسته بکنه، ولی سودش تو زمین اونقدر زیاد هست که 100ها بار بهتر از رونی باشه...رونی که اره افتضاحه ولی من اونو با زلاتان مقایسه کردم که 100% بازیکن مفید تری هست نسبت به جناب ادعا!
خیلی خوبه که؟ تیم اینقدر بهتر شده ولی خریدها این کار رو نکردن؟ درسته؟ پس مربی این کار رو کرده؟تیم از لحاظ تاکتیکی پیشرفت داشته ولی از لحاظ روحی و خرید همچنان فوق العاده افتضاحه! جز بیلی که اونم به فنا رفت(از شانس ما) سه تا خرید دیگه ایشون ناموفق بودن. به میخی که فرصت نداد. پوگبا که فکر کرده تو هالیووده . جناب زلاتان هم انگار اومدن دیزنی لند !!!!
زمستونم که نمیشه دو تا خرید درست و حسابی مثل گریزمان انجام داد
البته من میگم که هم پوگبا و میخی هنوز تو تیم جا نیوفتادن(اگه یادت باشه، رئیس وقتی بازیکنی میخرید، شاید در فصل اول یک بازی هم بهش نمیرسید و حسابی میگذاشت با تیم جا بیوفته حالا پوگبا از اول بازی کرده، نیاز تیم بوده ولی میخی رو نگاه کنی در پستش لینگارد و مارسیال و دیپای و یانگ رو داریم که شانس ما هم مارسیال و لینگارد خیلی ضعیف بودن امسال و دیپای و یانگ هم که وضعیتشون معلومه...)، پوگبا که چند بازی که داره خیلی خوب بازی میکنه و نبودن اون درخت بی خیر داره به سودش تمام میشه(هررا اخراج شد، پس به احتمال زیاد بازی بعدی فلینی رو میزاره تو زمین!!!!:general208 ولی در مورد خرید گریزمن، امکانش صفر به نظر میرسه، چون هم PSG دنبالشه و هم اتلتیک زمستون نمیفروشه این بازیکن رو...
ولی حرفهای زیادی هستش از خرید وینگ بک بنفیکا و مهاجم سلتیک و یکی دوتا خرید جوون دیگه...
موو که نمیتونه معجزه کنه تو این مدت کم اومدنش؟ باز هم میگم، موو رو جز برای گرفتن جام، برای هیچ چیز دیگه ای به منچستر نیوردن...
اینم یک نمونه دیگه از حرفم:
http://www.tarafdari.com/خبر/581082/هیتون-ضربه-ابراهیموویچ-تقریبا-دست-من-را-شکست
همه دروازه بانها، جلوی ما از ناموس و جونشون مایه میزارن...:general208:
Last edited: