بعد میگه من کشته مرده موو نیستم! اشنایدرلین تف نمیرزه؟
نمیبینی عکسش رو گذاشتم پروفایلم، یه پوستر 1*2 هم ازش گذاشتم تو اتاقم، من عاشق موو هستم...
اما موو هر چیزی باشه، بهترین گزینمون بوده در بین کسانی که وجود داشتن و شرف داره به هر دوتا مربی قبلیمون...
حرفی نیست که گل زد، ولی در تمام مدتی که تو زمین بود، حتی یک بار هم اسمش رو نشنیدم(منظورم اینه که خنثی بود تو زمین) و گل رو هم کسی ساخت که این همه بهش بد و بیراه میگی، زلاتان... درضمن دقت کردی که دیگه هیچ باشگاهی تو دنیا اسمی از رویس نمیاد واسش؟؟؟ رویس اگه تو انگلیس بازی کنه که 1 بازی میکنه و دو فصل مصدومه...
پوگبا هم که هافبکهای سیتی رو مچل کرده بود، فقط اگه بهتر از موقعیتهاش استفاده میکرد، حداقل دو گل زده بود تو این بازی...
کلا کریک و هررا تیم رو راه انداخته بودن و باعث شدن که فشاری روی دفاع ها وارد نشه، و گرنه که ...
کلا این نبود بیلی، خیلی بهمون میتونه ضربه بزنه، اما خوبه که بازی های آینده تیم، اونقدر سفت و سخت نیست و باید امتیازات رو بگیریم تا به صدر جدول نزدیکتر بشیم، دیشب هم فکر میکنم که 1-5-4 بازی کردیم و خط هافبک رو کلا بستیم، همین باعث برتریمون شد...
موو از روخو به شدت تعریف کرده...
بازی بعدیمون هم با وستهم شد در اتحادیه...
شایعه شده که افتادیم دنبال موسی دمبله، مهاجم سلتیک که آمارش خیلی جالب بوده واسه زمستون(بعید میدونم اتفاق بیوفته)، فکر کردم که دمبله دورتموند رو میگن!!!!