با تمام حرفت موافقم، غیر از هررا، تقریبا بهترین بازیکن فصلمون بوده تا الان و تونسته برای اولین بار ظاهرا به تیم ملی اسپانیا هم دعوت بشه...
دوستان هی میگن که موو خودش نخواسته بازیکن بخره یا میخواسته با همون بازیکنهای زمان حرومزاده نتیجه بگیره، اما من میگم، مگه منچستر چقدر میتونسته خرج کنه یا بودجه داشته باشه که بخواد، دوتا دفاع میانی بخره که بهتر از اسمالینگ باشن و دوتا دفاع کناری بگیره و یه هافبک میانی دیگه بگیره که جای فلینی بازی کنه و دوتا وینگر دیگه هم بخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا عقلانی هستش اینقدر تغییر در یک تیم؟؟؟
خودتون حساب کنید که با این وضعیتی که قیمتها دارن، اصلا امکان پذیر بوده؟؟؟؟؟ تازه بگذریم از اینکه تیم فقط در یورولیگ میتونسته بازی کنه و اکثر خریدهامون هم بخاطر رابطه خوبی که با رایولا پیدا کردیم(حسابی پول بهش دادیم) اتفاق افتادن، زلاتان رو که مفتی گرفتیم، بیلی رو با اون قیمت 30 میلیونی(از نظر من مفت گرفتیم) میخی مصدوم بوده شانس ما همش، دوستان ایراد میگیرن از خرید پوگبا، در صورتیکه وقتی حرومزاده، در دو سال گذشته همچین خریدهای درجه دو و آشغالی رو انجام داده بود، تیم رو به ... داده بود و الان داریم ضربه های اون دوران و مویس رو میخوریم، دوباره انتظار دارید که با خریدهای آشغال تیم با همین وضعیتیش ادامه بده؟؟؟؟؟؟
شما نگاه کنید که دبروینه برای سیتی چه بازی کرده در دو فصل گذشته،آگوئرو و سیلوا برای سیتی، ، سانچز و اوزیل برای آرسنال، حتی لیورپول هم خرید داشته(البته سبک خریدهای کلوب کمی فرق داره) تقریبا 90 درصد عملکرد این تیمها به این بازیکنها ربط داره، پس خرید با قیمت بالا چیز بدی نیست...
اما اینکه ما اونقدر که پول دادیم برای پوگبا ازش سود نبردیم، فقط برمیگرده به یک جانور که اسمش فلینی هستش و ترکیبهای احمقانه مربی...
خوب اگه مربی فهمید که داره اشتباه میکنه و اشتباهش رو درست کرد که هیچ، اما اگه درست نکرد، نگران نباشید، تیمش به جایی نمیرسه و اخراج میشه...
اگه تو فکر این هستید که تایم از دست میدیم و از این حرفا، به نظر من هیچ چیزی از دست نمیدیم، هر چیزی که از دست میخواستیم بدیم، در دو فصل گذشته از دست دادیم و دیگه قابل برگشت نیست...
فکر میکنم بزرگترین مشکل طرفدارای منچستر و دوستان این هستش که میخوان منچستر مثل زمان فرگوسن بازی کنه و جام بیاره، باید برای هزارمین بار بگم که اون دوران تمام شده و برنمیگرده، پس باید انتظاراتتون رو عوض کنید...
مورینیو رو اوردن فقط برای گرفتن جام، نه برای بازی قشنگ و نه برای حال دادن به تماشاچی ها و نه برای انجام کارهای عقلانی، اون موقع که میزدم تو سر خودم که نباید حرومزاده رو میوردن و یا همون فصل اول باید اخراجش میکردن تا گزینه هارو از دست نمیدادیم، باید به اینجاش هم فکر میکردیم، جالبه که دقیقا دو سال پیش همه این حرفارو زدم، ولی کسی اهمیت نداد و حتی دوستان با من خیلی سرد شدن، وقتی گفتم که مربی جدید میاد و باید دوباره از اول شروع کنه و همه این آشغال هارو بیرون بریزه، همه دم از بازیکن سازی و جوون گرایی(وجود خارجی نداشت) حرومزاده میزدن...
بیخود نیست که این همه احترام برای فرگوسن قایل هستن در تمام دنیا و این همه جایزه بهش میدن و هنوز هم جایزه میگیره:
http://www.ghatreh.com/news/nn34226497/فرگوسن-جایزه-والتر-بنسمان-آلمان-دست-آورد
اگه جام نتونست بگیره، ازش ایراد بگیرید، اصلا به دار بکشیدش، ولی دیگه اهمیتی نخواهد داشت اون موقع، چون چیزی از منچستر نخواهد موند...اون موقع منتظر سرنوشت شبیه میلان باید باشیم، اعلام برشکستگی و چندین سال فلاکت بار و در نهایت اگه خریداری پیدا بشه که یه چیزی شبیه چینی ها اتفاق بیوفته، اگه خوش شانس باشیم که یه خریدار انگلیسی داشته باشیم...
:general601::general601::general601:
یه نکته هم بگیم در مورد ترکیب تیم، فوتبال خیلی پیشرفت کرده در چند سال گذشته، دیگه اینطور نیست که تیمها با یه ترکیب مثلا 1-3-2-4 در تمام بازی به جایی برسن، چیزی که بازی دیروز دیدیم، ترکیب و سبک بازی تیمها خیلی زیاد تغییر میکنه، ولی اینکه چطور اون تیم موفق باشه، همش به مربی برمیگرده که بتونه اون چیزی رو که باید انجام بشه رو به بازیکنها یاد بده و ازشون بخواد، خوب حرومزاده که هیچ ترکیب یا سبک فوتبالی بلد نبود، اما الان موو هم انگار تو بازی های مهمش، همش با ذهنیت ضدفوتبال و مساوی میاد تو زمین، واقعا ضعف خیلی وحشتناکی هستش برای یه تیم بزرگ که مربیش اینجوری فکر کنه، به قول علی خان هم ما باید بعداز خوردن گل یا حداقل خوردن گل دوم، ترکیب تیممون رو عوض میکردیم و ماتا یا کریک خیلی زودتر میومدن تو زمین که اصلا اتفاق نیوفتاد، مشخصا موو شهامت از خودش نشون نداد...