AslanSalarkia
همکار بازنشسته
موافقم،
روني عالي بود امروز! شايد بهترين بازيكنمون هم بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
روني عالي بود امروز! شايد بهترين بازيكنمون هم بود
من که از همون اول گفتم تیم بیشتر از لحاظ روحی ضعیفی الان. اصلا قیافه ها رو میبینی انگار همه با خودشون درگیرنواسه خريد تو ژانويه به نظرم تنها پستي كه واقعا نياز به خريد داريم توش دفاعه، يه دفاع وسط خوب!
بقيه پست ها خوبيم، فقط تيم بايد هماهنگ شه.
مشكل ما نبود بازيكن نيست، روحيه نداشتنه!
وگرنه از نظر بازيكني از خيلي از تيما بهتريم[emoji4]
من هم كاملا از مورينيو حمايت ميكنم، پيشرفت هم كاملا ميشه ديد،
فقط وضعيت دفاع بايد درست شه، كه اون هم با خريد يه زوج خوب واسه بيلي و داشتن اسمالينگ و جونز حل ميشه، سمت چپ هم فقط بايد به شاو فرصت بده به فرم قبليش برگرده
همین ماتا اگر نبود دو فصل قبل و مارسیال اگر نبود فصل قبل رو با اقتدار کاندیدای سقوط بودیم!!!تبریک بگیم بابت مصدومیت اسمالینگ و دوری یک ماهش...
اصلان حال کن که جونز دیگه فیکسه!!!!!!!
هر دو دفاع اصلی تیم، مصدوم شدن:general208:
افشین هم حال کنه که گریزمن داره چپ و راست نامه فدایت شوم میفرسته!!!!!
با این حساب وودی جان، بزن تو کارش!!! از دست ماتا یا مارسیال هم راحت میشیم اگه گریزمن بیاد، البته ممکنه جای رونی، کنار زلاتان بازیش بده...
تبریک بگیم بابت مصدومیت اسمالینگ و دوری یک ماهش...
اصلان حال کن که جونز دیگه فیکسه!!!!!!!
هر دو دفاع اصلی تیم، مصدوم شدن:general208:
افشین هم حال کنه که گریزمن داره چپ و راست نامه فدایت شوم میفرسته!!!!!
با این حساب وودی جان، بزن تو کارش!!! از دست ماتا یا مارسیال هم راحت میشیم اگه گریزمن بیاد، البته ممکنه جای رونی، کنار زلاتان بازیش بده...
همین ماتا اگر نبود دو فصل قبل و مارسیال اگر نبود فصل قبل رو با اقتدار کاندیدای سقوط بودیم!!!
حالا این فصل مو با مارسیال حال نمی کنه بهش بازی نمی ده دلیل نمی شه بخوایم از دستش راحت شیم! ماتا هم که انصافا نسبت به فصل قبل بهتر بوده نمی دونم چرااین قدر گیر می دی بهش!
به هر حال انتقال گریزمان هم به نظر من خیلی با واقعیت فاصله داره.
مشکل اینجاست که طرفدارها(فقط شما نیستی، افشین و خیلی های دیگه هم هستن)، فکر میکنن اگه یه بازیکن یه موقعی یه چیزی بوده، باید همیشه فیکس و در تیم باشه و منتظر معجزه باشیم ازش... یه علاقه و تعصب بی دلیلی دارید روی بازیکنها، بازیکنهایی که مثل شواینی، حتی یه فصل هم در این باشگاه نبودن و تو این سن بازنشستگی، بخاطر احمقیت یه حیوان به این باشگاه آورده شدن...همین ماتا اگر نبود دو فصل قبل و مارسیال اگر نبود فصل قبل رو با اقتدار کاندیدای سقوط بودیم!!!
حالا این فصل مو با مارسیال حال نمی کنه بهش بازی نمی ده دلیل نمی شه بخوایم از دستش راحت شیم! ماتا هم که انصافا نسبت به فصل قبل بهتر بوده نمی دونم چرااین قدر گیر می دی بهش!
به هر حال انتقال گریزمان هم به نظر من خیلی با واقعیت فاصله داره.