خب من با همین حرفم موافق نیستم. من با این روند که هر کس چند تا بازی خوب نباشه از روش رد شیم و بعد بگیم این چی بود خریدن بریم یکی دیگه شو بخریم مخالفم!
چون با این فرمونی که داری می ری جلو خود رونالدو هم بیاد این جا بعد دو هفته که گل نزنه می گی این پیرمرد کیه خریدن خانه سالمندان زدن فلان بهمان. به نظر من یه جای کار تیم می لنگه وگرنه خیلی از بازیکنا رو ما در حالی خریدیم که تو بهترین شرایط بودن. هر کدوم اگر تو یه تیم دیگه باشن ستاره ان! مثالش هم زیاده دیماریا، مخی، ماتا، زلاتان، پوگبا، فالکائو و حتی اشنایدرلین و فلینی! ولی هر کدوم اومدن این جا نمی تون توقعات رو براورده کنن. این تیم یه جای کارش می لنگه وگرنه بهتر از مخیتاریان کدوم هافبک بازیسازی رو می تونی بیاری؟! حالا مخی رو هم که خریدی گذاشتی رو نیمکت!!! بهتر از زلاتان و فالکائو مهاجم نوک در چند سال اخیر کی رو دیدی؟! بهتر از مارسیال کدوم وینگر سرعتی و با تکنیک ولی در عین حال جوون و آینده دار رو می شناسی؟! همین دیماریا هم الکی از روش رد می شدین (البته من که از رفتنش خیلی هم ناراحت نشدم چون معلوم بود دلش با تیم نیست و فقط به خاطر پول اومده. اون طور که باید تلاش نمی کرد.) ولی باز هم از نظر فنی قطعا می تونست به تیم کمک کنه که متاسفانه حراجش کردیم رفت!
خلاصه حرف من اینه مشکل این تیم اگر با خرید های گنده گنده حل شدنی بود تا الان حل شده بود. تنها جایی که ما الان مشخصا ضعف بازیکن داریم مرکز دفاعه. به نظر من این تیم فقط نیاز به زمان و ثبات داره. این که هی بخریم هی بفروشیم قطعا وضعیتو بدتر می کنه.
ببین من هم نگفتم که ریخت و پاش کنیم، آرزوم هستش که همه نیازهامون از تیم های پایه بیان، ولی دیگه اون دورانی که بازیکنها از تیمهای پایه میومدن و حال میدادن به تیم، تموم شده، این قضیه نه فقط در باشگاه ما، در تمام دنیا این شکلی شده دیگه و اصلا هیچ جور ستاره جوونی دیده نمیشه دیگه...
حالا با همه اسمهایی که اوردی غیر از این فالکائو و اشنیدرلین و فلینی، موافق هستم، فالکائو که تو چلسی هم ثابت کرد اصلا در حدی نیست(فقط بره تو لیگهای درجه دو و سه اروپا، شاید بتونه یه کاری بکنه)، فلینی و اشنیدرلین شاید تو یه تیم درجه دو، خوب باشن، ولی در منچستر...
اما حرفت کاملا اشتباهه که یه "بازیکنی تا دو هفته عملکرد بد داشت"؟ آمار ماتا و رونی و مارسیال رو دیدی؟؟؟ همچین آماری تو لیگ ایران هم مفتضح حساب میشه، اصلا حرفی هم در مورد بازیهای این فصلشون نمیزنم، حتی یه کسی مثل اسمالینگ و بلیند هم با آمارشون برابری میکنه...!!!!!!
مارسیال جوونه، ولی کدوم بازیکن جوون رو دیدی که وارد حاشیه شد و تونست به فوتبالش ادامه بده...؟
در مقابل میایم نگاه میکنیم، اوزیل، رکورد پاس گل میزنه و به اندازه مجموع رونی و ماتا گل میزنه، آگوئرو دو برابر مجموع این نفر گل میزنه، دبروینه به اندازه مجموع این دو نفر گل میزنه و پاس گل میده، سیلوا بهمین ترتیب، کوتینیو بهمین ترتیب، سانچز بهمین ترتیب، آزارد و کاستا هم که جای خود دارن ... خوب باید یه کمی حقیقتهارو ببینیم و قبول کنیم که این بازیکنها اصلا در حدی نیستن، حالا میگیم که چند فصل گذشته بخاطر مربی های فلاکت بار بوده، ولی الان هم آمارشون تعریفی نداره،
پس باید از تیم بیرون انداخته بشن...
اما بحث میخی جداست، کلا دوتا بازی کرد واسمون و همش مصدوم بود، و ظاهرا دو سه هفتست که خوب شده ولی تو ترکیب قرار نمیگیره، دلیلش رو نمیدونم، ولی موو دیوانه نیست که همچین بازیکنی رو بازی نده، حتما دلیلی پشتش هست...
جدیدا هم از بی انگیزگی بازیکنها در تمرینات شکایت کرده بود، حتی تهدیدشون هم کرده بود که اینجوری ادامه پیدا کنه، خیلی هارو کنار میزاره(دمش گرم!!!!! این کارش حرف نداره، هر کی نمیخواد، هرررررریییییییی:general211
...
دارن پول خون میگیرن و هیچ گهی نمیخورن، فقط رو نیمکت میشینن یا تو زمین میر..ینن...
درضمن آخرین شایعه هم از خرید وینگر 22 ساله گالا میگه در ژانویه...