عاشق طرفدارام . حمایت و عشقی به شواینی نشون میدن عالیه
میدونم ولی خب مثل فن خال زیاد ترکیبو تغییر میدهبیا اومد تو!!!
چه تشویقی هم داره میشه...
ولی در مورد ترکیب افشین جان، یه کمی باید دندون رو جیگر بزاری، چون خستگی و بازیهای پرفشار ما، خیلی برنامه ریزی میخواد...
یورولیگ تکلیفش باید هفته دیگه مشخص بشه...
رئیس هم همینکار رو میکرد، حتی بعضی وقتها یادم میاد که تیم سوم تو UCL بازی میکرد تا به بازیکنهای مهم استراحت داده باشه برای بازی در EPL و خیلی تیم کامل میشد با این استراحت دادنها، الان مشکل تیم ما ثبات نداشتن هستش و مهم تر از اون داوری ها که تا کی میخواد ادامه پیدا کنه این قضایا؟؟؟ بالاخره به حقمون میرسیم...میدونم ولی خب مثل فن خال زیاد ترکیبو تغییر میده
این برنامه ریزی رو باید تابستون انجام می داد
جونز چه تکلی زد...!!!!!
اصلان!!!!!!
جا داره به پاسی که به هررا داد اشاره کنمافشین جان، بازی شواینی رو نگاه کن!!!!!!!!
قشنگ عین بازیکنهای تیم پیشکسوتان و تیم هنرمندان میمونه...
اصلا رئیسو نمیشه با این مقایسه کردرئیس هم همینکار رو میکرد، حتی بعضی وقتها یادم میاد که تیم سوم تو UCL بازی میکرد تا به بازیکنهای مهم استراحت داده باشه برای بازی در EPL و خیلی تیم کامل میشد با این استراحت دادنها، الان مشکل تیم ما ثبات نداشتن هستش و مهم تر از اون داوری ها که تا کی میخواد ادامه پیدا کنه این قضایا؟؟؟ بالاخره به حقمون میرسیم...
تبریک بابت برد، با یک بازی عالی دیگه، نتیجه عالی رو هم گرفتیم...:general211:
این برد ها وقتی ارزش پیدا میکنن که تو لیگ تکرار بشنخيلي خوب بود بازي
با اين كه راحت دو برابر ايني كه زديمم ميتونستيم بزنيم!
تو خط حمله به نظرم همينايي كه بودن بايد باشن ، روني، ايبرا و ميكي عالين با هم!
بقيه جاها هم خوب بوديم واقعا
دخيا هم احتمالا دوباره اوكي ميشه زود
Sent from my iPhone using Tapatalk
افشین، این حرفا چیه؟ بخاطر یه پاس رو پایی که هر کسی میتونست بده؟؟جا داره به پاسی که به هررا داد اشاره کنم
بابا بدبختو بعد 10 قرن 5 دقیقه بهش بازی داده چه انتظاری داری
این برد ها وقتی ارزش پیدا میکنن که تو لیگ تکرار بشن
من نمیدونم اینا به بازیای لیگ میرسن چه مرگشون میشه
خوب این درسته، ولی این رو هم در نظر بگیر که 13 هفته بیشتر نیست که تیم دست موو هستش، تیم رو 10 سال که در اختیار نداشته، اون حرومزاده رو هم هیچ وقت اسمش رو نیار که به اندازه پشم هم قبولش ندارم...اصلا رئیسو نمیشه با این مقایسه کرد
رئیس از قبل برنامه داشت . موو و فن خال ازمون و خطا راه انداختن
میلاد ولش کن قبلا این بحثا رو داشتیم به من ثابت شده تو با ماتا و شواینی خصومت شخصی داری:دیافشین، این حرفا چیه؟ بخاطر یه پاس رو پایی که هر کسی میتونست بده؟؟
یه بار بازی هنرمندان رو بشین نگاه کن، میبینی که همونها هم وضعشون بهتر از این هستش، بازیکنها دورش میکردن یه جوری با اطمینان بهش پاس میدادن که واسش سخت نباشه، باز هم تو همون هم موند وقتی هررا تو حرکت بهش پاس داد، طرف حداقل 15 کیلو اضافه وزن داره، اصلا نمیتونست بدوه تو زمین...
چرا باید همچین چیزی رو ندید بگیری؟؟؟
میلاد ولش کن قبلا این بحثا رو داشتیم به من ثابت شده تو با ماتا و شواینی خصومت شخصی داری:دی
بردیم اقا ولش کن
یعنی دیگه ماتا نباید بازی کنه؟؟ میخی باید بازی کنه دیگه؟؟؟:general711::general705:میخی چه پاسایی می داد از بعد اسکولزی و اون دوره اوج رونی ندیده بودم همچین چیزی!