• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
بهترین سناریو اینه که سیتی گل تساوی رو بزنه. بعد همهء بازیکن‌ها یکی یکدونه کارت زرد بگیرن و از هر تیم دو نفر هم اخراج بشن. چون آدم دل‌رحمی هستم آرزوی مصدومیت نمی‌کنم.
اما بد نیست که چند تا از بازیکن‌های دو تیم، به هم فحش‌های نژادپرستانه بدن که بعدا در لب‌خوانی منجر به سه-چهار جلسه محرومیت بشه.
دیگه عرضی نیست. ممنون! ;):)

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
یادش به خیر این مو بیچاره توی چلسی و ریال که بود می گفت داورا نمی خوان ما قهرمان لیگ بشیم! اون موقع بهش می خندیدیم می گفتیم زورش به سیتی و بارسا نرسیده از این حرفا زده ولی الان می بینم داورای اتحادیه انگلیس انگار واقعا با مو مشکل دارن!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من هم با تاخير تبريك ميگم برد رو
نيمه اولو ديدم نصفه نيمه، نيمه دومم باز تا گلي كه خورديم ديدم فقط (لعنت بر درس و امتحان[emoji851]☹️)
اومدم بيرون نتيجه رو ديدم [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] شدم رسما
همرو هم بستني مهمون كردم[emoji23]
خيلي حال داد آقا خيلي

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این هم تیتر گل:
1.JPG
تعریف هایی که طرفدارها از داوری کردن رو ردیف کرده یه تعدادیشون رو، ولی خوب مشخصا نمیتونسته تعداد زیادیشون رو بزاره، من هم نمیتونم نظرم رو بزارم...:mad:
واسه عوض شدن فضا هم این کاریکاتور رو ببنید، یه کمی به فکر برد عالیمون باشیم...:D
cartoon-coutinho-bentek.jpg
اگه دوستان دنبال نمیکنن، کلوب در پاسخ به اینکه چرا بنتکه رو فروخت، گفته بود که عینکم رو شکسته بود...(این مربی خیلی باحاله!!!:D:general304::general304:)

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام و تبریک بابت برد دلچسب اخرین روز سال 2016 ....
در مورد داوری هم حرفی نیست همون که قبلا گفتم این حساسیت کاذب اخر سر شده جنگ بین اتحادیه و منچستر و مورینیو ....

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شایعه شده که میخوایم کین رو با قیمت 80 میلیون پوند به منچستر بیاریم!!!!!!o_Oo_Oo_O
مشخصا بحث جایگزین کردن زلاتان هستش واسه فصل های آینده هستش...
حتی شایعه شده که سائول و گریزمن رو با هم میخوایم بخریم به قیمت 145 میلیون پوند!!!!!!o_Oo_Oo_O
یه بحث هم در مورد وینگر آفریقایی به اسم کیتا هم هست، لیندلف ظاهرا در صورتی به تیم میاد که اسمالینگ به اورتون بره...
اون بچه ... هم که هی چپ و راست پیغوم پسفوم داره میزاره اینور و اونور که دارم میرم یه جای دیگه و میخوام فلان کنم و فلون کنم، ولی جالبه که اورتون هم دیگه هیچ خبری ازش نیست، موو هم که رسما گفته که بخاطر اینکه میخواد بره، بازی نمیکرده واسه تیم!!!:mad::mad::mad: دیگه بازی بهش نمیده...
خوب دیگه مثل اینکه ترکیب منچستر رسما 3-3-4 شده، با چک کردن این اسمهایی که به تیم لینک شدن هم کاملا میشه تشخیص داد که موو هم 3-3-4 رو ترجیح میده، این وضعیت موندن این درخت بی خیر هم واقعا دیوانه کننده شده، موو حتی ازش تعریف هم کرده بود واسه بازی با میدلزبرو...:general509::general509::general509::(:(:(

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این هم پرطرفدارترین باشگاه جهان:
http://www.goal.com/en/news/14352/p...evealed-worlds-most-popular-club?ICID=TP_HN_3
:D:D:D:D
3 فصل همچین وضعیتی داشته باشی و باز هم پرطرفدارترین باشی!!!!
البته چیزی بود که قبلا با آمار اسکای اسپورت هم اعلام شده بود...
پرطرفدارترین، معتبرترین و ثروتمندترین(چندین ساله که فوربز اعلام میکنه) و افتخالارتش هم که مشخصه...:D:D:D
بایی واسه بازی امشب نیستش و رفته به جام ملتهای آفریقا، شاو هم مصدومه مثل رونی...
امیدوارم که تو این چند بازی که بایی رو نداریم، از بین جونز و روخو، مصدوم و محروم نداشته باشیم که مجبور بشیم از اسمال استفاده کنیم، بازی دو هفته دیگه، خیلی مهم هستش، تو این بازی محروم ندیم، خوبه، ولی مشخصا باید وضعیت داوری که واسه ما مشخص بوده این فصل...:mad:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این هم پرطرفدارترین باشگاه جهان:
http://www.goal.com/en/news/14352/p...evealed-worlds-most-popular-club?ICID=TP_HN_3
:D:D:D:D
3 فصل همچین وضعیتی داشته باشی و باز هم پرطرفدارترین باشی!!!!
البته چیزی بود که قبلا با آمار اسکای اسپورت هم اعلام شده بود...
پرطرفدارترین، معتبرترین و ثروتمندترین(چندین ساله که فوربز اعلام میکنه) و افتخالارتش هم که مشخصه...:D:D:D
بایی واسه بازی امشب نیستش و رفته به جام ملتهای آفریقا، شاو هم مصدومه مثل رونی...
امیدوارم که تو این چند بازی که بایی رو نداریم، از بین جونز و روخو، مصدوم و محروم نداشته باشیم که مجبور بشیم از اسمال استفاده کنیم، بازی دو هفته دیگه، خیلی مهم هستش، تو این بازی محروم ندیم، خوبه، ولی مشخصا باید وضعیت داوری که واسه ما مشخص بوده این فصل...:mad:

البته مثل اينكه از امسال محروميت كارت زرد از ٥ تا شده ١٠ تا.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باز بازی رو دادن به این سیانکی !
نیمدونم چرا بازیهای منچستر رو این عوضی ها سیانکی و مزدک برمیدارن که عقده گشایی کنن !!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بلیند رو باید بیاره به جای دارمین...
لینگارد هم که تعطیل بوده، مارسیال و ماتا چه بلایی سرشون اومده؟؟؟
هررا رو کشتن وسط زمین...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل نخوریم خوبه
نیمه اول تمام شد

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

بالا