lolllllllllllllllll
همه دست به ... وایسادن زلاتان شیک ضربه رو زد
همه دست به ... وایسادن زلاتان شیک ضربه رو زد
:general210::general210::general210::general210:خوشم میاد خودتو از اب و تاب هم نمیندازی برادر من جز دخیا کدومشون خوب بودن انصافا؟
اقا انصافا شاید خود زلاتان هم بود نمیتونست اون توپ رو گل کنه دیگه الکی گیر نده:general210::general210::general210::general210:
پوگبا که مثل همیشه خوب بوده، ولی قبول دارم که همه ضعیف بودن(مشخصه که تیم کم اورده از نظر بدنی)
ولی اینکه بازیکن تعویضی بیاد تو و جز پاس اشتباه چیزی نده و حرکت تیم رو فقط ببره؟؟
گل زلاتان هم که آفساید بود!!!!
تو بگو، همین دو روز پیش اون گل به اون سالمی رو ازش گرفتن، نگذاشتن که بهترین آمار فصل 2016 رو ازش بگیرن!!!!اقا انصافا شاید خود زلاتان هم بود نمیتونست اون توپ رو گل کنه دیگه الکی گیر نده
افساید رو هم بیخیال ! پیر ما رو در اوردن این فصل حالا یه بار جبران بشه! اگه با همون 1-0 ببریم هم که تاثیری نداره
اینا رو بیخیال. حالا که افتادیم رو دور بقیه کم نمیارن!تو بگو، همین دو روز پیش اون گل به اون سالمی رو ازش گرفتن، نگذاشتن که بهترین آمار فصل 2016 رو ازش بگیرن!!!!
رشفورد چه پاس گل هایی رو داره میسازه!!!!!
:general711::general711::general711:اینا رو بیخیال. حالا که افتادیم رو دور بقیه کم نمیارن!
به نظرم موو باید اف ای کاپ رو بیخیال بشه. لیگ اروپا و لیگ مهمتر هستن. بازی با هال هم تیم دوم رو بازی بده به نفعمونهآقا تبریک بابت یک برد دیگه...
این هشتمین برد پشت سر هم تیم تو همه رقابتها بود...(اشتباه شد، هفتمین!!!!)
آخرین باختمون هم بازی مقابل فنرباغچه بود، تیم تقریبا میشه گفت، به فرم یک مدعی رسیده...
بازی بعدی هم شنبه با ردینگ در FA Cup، شنبه هستش و بعداز اون هم 3 روز بعد با هال در اتحادیه بازی داریم و 5 روز بعد با لیورپول در EPL...
بازیهای آسونی نیستن و باید بتونیم این روند حفظ کنیم تا ثباتمون باعث روحیه بالای بازیکنها بشه...
واقعا خیلی خوشحالم از این نتیجه و ادامه روند رو به رشد تیم ... بازی های ژانویه رو 100 % امتیاز گرفتیم !!! این بی نظیره ...
هرچند تیم های بالانشین هم همشون می برن .... به هر صورت لیورپول امتیاز از دست داد و 4 شنبه هم از بین تاتنهام و چلسی با مساوی میشه یا یکیشون امتیازه از دست میده و این خوبه ... من ترجیح میدم تاتنهام چلسی رو ببره ..
اولين بازي ژانويه بودا[emoji851][emoji12][emoji23][emoji85]
Sent from my iPhone using Tapatalk