• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوشم میاد خودتو از اب و تاب هم نمیندازی:D:D برادر من جز دخیا کدومشون خوب بودن انصافا؟
:general210::general210::general210::general210:
پوگبا که مثل همیشه خوب بوده، ولی قبول دارم که همه ضعیف بودن(مشخصه که تیم کم اورده از نظر بدنی)
ولی اینکه بازیکن تعویضی بیاد تو و جز پاس اشتباه چیزی نده و حرکت تیم رو فقط ببره؟؟
گل زلاتان هم که آفساید بود!!!!:D:D میخوان اون گل دو روز پیش رو که ازش گرفتن، جبران کنن...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازیکنا هم کاملا بریدن

خیلی سخته ۲ روز ۲ تا بازی

همه چی به نفع چلسیه حتی استراحت ها

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
:general210::general210::general210::general210:
پوگبا که مثل همیشه خوب بوده، ولی قبول دارم که همه ضعیف بودن(مشخصه که تیم کم اورده از نظر بدنی)
ولی اینکه بازیکن تعویضی بیاد تو و جز پاس اشتباه چیزی نده و حرکت تیم رو فقط ببره؟؟
گل زلاتان هم که آفساید بود!!!!:D:D
اقا انصافا شاید خود زلاتان هم بود نمیتونست اون توپ رو گل کنه دیگه الکی گیر نده
افساید رو هم بیخیال ! پیر ما رو در اوردن این فصل حالا یه بار جبران بشه! اگه با همون 1-0 ببریم هم که تاثیری نداره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اقا انصافا شاید خود زلاتان هم بود نمیتونست اون توپ رو گل کنه دیگه الکی گیر نده
افساید رو هم بیخیال ! پیر ما رو در اوردن این فصل حالا یه بار جبران بشه! اگه با همون 1-0 ببریم هم که تاثیری نداره
تو بگو، همین دو روز پیش اون گل به اون سالمی رو ازش گرفتن، نگذاشتن که بهترین آمار فصل 2016 رو ازش بگیرن!!!!
رشفورد چه پاس گل هایی رو داره میسازه!!!!!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
تو بگو، همین دو روز پیش اون گل به اون سالمی رو ازش گرفتن، نگذاشتن که بهترین آمار فصل 2016 رو ازش بگیرن!!!!
رشفورد چه پاس گل هایی رو داره میسازه!!!!!
اینا رو بیخیال. حالا که افتادیم رو دور بقیه کم نمیارن!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اینا رو بیخیال. حالا که افتادیم رو دور بقیه کم نمیارن!
:general711::general711::general711:
دقیقا قضیه همین هستش، ما داریم خیلی خوب نتیجه میگیریم، شانس ما همه تو اوج هستن، یا حداقل به هر شکلی که شده نتیجه رو میگیرن، حالا باز هم خوب که سیتی و لیورپول، امتیاز از دست دادن، ولی این تاتنهام و آرسنال دارن عجیب نتیجه میگیرن!!! چلسی هم که ...
شانس نداریم اصلا، هیچ وقت یادم نمیاد که تیمهای بالای جدول تو این برهه فصل همه بازی هاشون رو ببرن!!!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا تبریک بابت یک برد دیگه...
این هشتمین برد پشت سر هم تیم تو همه رقابتها بود...(اشتباه شد، هفتمین!!!!):D
آخرین باختمون هم بازی مقابل فنرباغچه بود، تیم تقریبا میشه گفت، به فرم یک مدعی رسیده...
بازی بعدی هم شنبه با ردینگ در FA Cup، شنبه هستش و بعداز اون هم 3 روز بعد با هال در اتحادیه بازی داریم و 5 روز بعد با لیورپول در EPL...
بازیهای آسونی نیستن و باید بتونیم این روند حفظ کنیم تا ثباتمون باعث روحیه بالای بازیکنها بشه...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک
تیم روند خوبی داره. اما بازیهای سختی داره. امشب لیورپول امتیاز از دست داد. به هر حال ما باید فقط و فقط ببریم و کاری به بقیه نداشته باشیم.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
واقعا خیلی خوشحالم از این نتیجه و ادامه روند رو به رشد تیم ... بازی های ژانویه رو 100 % امتیاز گرفتیم !!! این بی نظیره ...
هرچند تیم های بالانشین هم همشون می برن .... به هر صورت لیورپول امتیاز از دست داد و 4 شنبه هم از بین تاتنهام و چلسی با مساوی میشه یا یکیشون امتیازه از دست میده و این خوبه ... من ترجیح میدم تاتنهام چلسی رو ببره ..

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
آقا تبریک بابت یک برد دیگه...
این هشتمین برد پشت سر هم تیم تو همه رقابتها بود...(اشتباه شد، هفتمین!!!!):D
آخرین باختمون هم بازی مقابل فنرباغچه بود، تیم تقریبا میشه گفت، به فرم یک مدعی رسیده...
بازی بعدی هم شنبه با ردینگ در FA Cup، شنبه هستش و بعداز اون هم 3 روز بعد با هال در اتحادیه بازی داریم و 5 روز بعد با لیورپول در EPL...
بازیهای آسونی نیستن و باید بتونیم این روند حفظ کنیم تا ثباتمون باعث روحیه بالای بازیکنها بشه...
به نظرم موو باید اف ای کاپ رو بیخیال بشه. لیگ اروپا و لیگ مهمتر هستن. بازی با هال هم تیم دوم رو بازی بده به نفعمونه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
واقعا خیلی خوشحالم از این نتیجه و ادامه روند رو به رشد تیم ... بازی های ژانویه رو 100 % امتیاز گرفتیم !!! این بی نظیره ...
هرچند تیم های بالانشین هم همشون می برن .... به هر صورت لیورپول امتیاز از دست داد و 4 شنبه هم از بین تاتنهام و چلسی با مساوی میشه یا یکیشون امتیازه از دست میده و این خوبه ... من ترجیح میدم تاتنهام چلسی رو ببره ..

اولين بازي ژانويه بودا[emoji851][emoji12][emoji23][emoji85]

Sent from my iPhone using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من هك تبريك ميگم برد رو
دو تا بازيه بيرون ميبينم بازيارو نميرسم وسط بازي پيام بدم☹️
واقعا بازيا فشردس و خستگي تيم رو ميشه ديد! ولي خوب برديم
رشفورد عالي بازي كرد، دفاع جلوشم خسته بود هر بلايي ميخواست سرش اورد[emoji23]
اتحاديه كه بايد به همه استراحت بده، حذفي حالا اشكال نداره تيم دوم هم بفرسته[emoji12]
ليورپول رو بايد ببريم!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
فقط اين نكته كه بچه ها گفتن رو منم بگم،
چندين هفتس هي ميبريم اونا امتيازم ميدن باز شيشميم خيلي رو اعصابه[emoji52][emoji23]
هر چي ميبريم شيشم ميمونيم چه وضعشه عاخه[emoji19][emoji23]

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
اولين بازي ژانويه بودا[emoji851][emoji12][emoji23][emoji85]

باز یهای فشرده روز های اخر سال باکیسنگ دی و ژانویه با هم یکی هستند دیگه .... منظور این 3 بازی اخر بود تو 8 روز که 3 برد داشتیم ....
سال قبل رو ببینید یا سال قبل ترش چه قدر بد بودیم ...
پارسال کل تیم های قدرتمند تو این بازی های وسط دو نیم فصل بد بودند و لستر تو همین بازی ها اوج گرفت ولی الان چلسی از اول خوب بود و هنوزم خوبه و تیم های قدرتمند هم همه به ثبات رسیدند و می برند ... امثال فکر کنم یکی از جذاب ترین فصل های تاریخ لیگ برتر رو شاهد خواهیم بود و تا روز اخر رقابت برای کسب رتبه اول تا همین ششم ما ادامه خواهد داشت !!! سهمیه لیگ قهرمانان لیگ برتر باید 5 تا بشه حداقل .... با این کیفیت تیم ها ...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
متاسفانه نتونستم بازی رو ببینم و فقط خلاصه‌اش رو دیدم. مشخصا تیم برتری نبودیم ولی این صرفا بد نیست. چرا که نشون دادیم در یک روز بد هم می‌تونیم ببریم. و این تفاوت ما با اول فصله. یعنی اون‌همه روزهای خوبی، که نتونسته بودیم ببریم.
دلیل افت تیم هم پنهان نیست، خستگی و فشار وحشتناک. اما حفظ توان ذهنی، در چنین مقطعی، عالیه.
داوری هم امروز کمی جبران مافات کرد. اخراج سریع مدافع مقابل، که اگر نگیم سختگیرانه بود، باید گفت کارتش نارنجی میشه! و گل افساید ایبرا.
امیدوارم تو بازی‌های بعدی نخوان جبران کنند. آقا ما نمی‌خوایم داوری به نفعمون باشه، اصلا احتیاجی به کمک اضافی نداریم. درست داوری کنند، بقیه‌اش رو بلدیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقیقه ۲۰ ارسنال ۲ ۰ عقب افتاده
ولی من فکر کنم حداقل مساوی رو بگیره

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خب آرسنال به سختي ١ امتياز گرفت و به عبارتي ٢ امتياز ديگه هم از دست داد تا فاصلمون بشه ٢ امتياز[emoji7][emoji23]
آخ كه چه حالي بده آخر فصل ٥٠٠ فقط سر اين ميبرم[emoji23]
پ.ن: وقتي ٩ امتياز عقب بوديم ازشون و تو اوج بودن با يكي از دوستاي آرسنالي شرط بستم اين فصلو بالاي آرسنال تموم ميكنيم ما[emoji12]

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
منم تبریک میگم این اتفاقاتی که توی بازی قبلی از جمله گل آفساید زلاتان نشون میده چقدر وضعیت داوری در لیگ جزیره خرابه و رسانه ها روشون تاثیر دارن در کل بهتره مورون خیلی راجب داوری حرف نزنه که شرایط عادی تر شخ ولی مورونی که در مورد داوری حرف نزنه دیگه مورون نیست....جالبه خوب از اول فصل کاپ رو میدادید به چلسی.......این چه وضعه برنامه ریزی به قول علی دایی ببخشید من یک سوال از شما دارم چطور اینا باید بشه؟؟خوشبختانه آرسنال هم با عمو ونگر امتیاز از دست داد ولی فکر نکنم تمام بازی های نیم فصل رو هم اگر ببریم که تقریبا شدنی نیست هم به چلسی برسیم مگراینکه چلسی ناقص بشه....پیشنهاد میکنم بفرستیم سراغ جادوگر یا از اصفهان آب صادر کنیم لندن.....

Last edited:
بالا