• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اخه تو بازی که هیچ فشاری رو دفاع نیست گل تقدیم کردن تو بازی های سخت چکار میکنن

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حیف واقعا حیف که بازی مساوی تمام شد، بازی که باید میبردیم...
بازی خیلی خوبی نکردیم، ولی کم موقعیت از دست ندادیم، پوگبا مفتضح بازی کرد و بعداز دادن پنالتی، گم بود تو زمین...
کریک که تعویض شد، هدف موو بازی مستقیم بود، وقتی لیورپولی ها از نیمه ما پرس میکردن، ولی دفاع های لیورپول، رسما همه ضربات اول رو زدن...
باز فلینی به یه دردی خورد، ماتا که اصلا هیچ ندیدمش تو بازی، رونی هم یه زوری زد و با این همه توپ لو دادنش، یه جورایی روی گل تاثیر داشت، مثل فلینی...
این تیم هنوز واسش سخته که روبروی تیمهایی که خوب پرس میکنن و دفاع میکنن، برنده بشه، قشنگ یاد بازی با فنرباغچه افتادم...
باز خدارو شکر که کل امتیازات رو از دست ندادیم...

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بيخودم به جونز گير نديد خواهشا!
هم روخو هم جونز كلي توپ جمع كردن[emoji52]
فيرمينو و كوتينيو و لالانا كم تكنيكي نيستن ولي كلا نتونستن رد شن و موقعيت ايجاد كنن!
٢٠ تا توپو قبل اينكه بخواد به خطر برسه جمع كردن بعد گير داديد به يه اشتباه كه اونم جمع شد[emoji53]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
حقمون بيشتر از مساوي بود...
ولي خيلي جالب نيست با يه بازي كل تيمو به هم بپيچيم،
اشتباه داشتيم، بدشانس بوديم،
ولي در كل بهتر بوديم!
فلييني هم به نظرم با فاصله بهترين تعويضمون بود، واقعا مفيد بازي كرد و رو گل هم تأثير مستقيم داشت،
در كل حيف شد، ٢ امتياز راحتو از دست داديم!

اقا از همون اول فصل گفتم پوگبا بدرد نمیخوره. مطمئن باش با نصف این پول کروس رو اورده بودیم الان حداقل سوم بودیم
عنتر نه مثه ادم دفاع میکنه نه مثه ادم پاس میده . تک توک شانسش بگیره یه پاس تو عمقش برسه به زلاتان

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
اخه تو بازی که هیچ فشاری رو دفاع نیست گل تقدیم کردن تو بازی های سخت چکار میکنن
من در جریان نیستم الان چه گلی تقدیم کردن؟! تو کل بازی یه سوتی داد جونز. این که حالا طرف یه کرنری داده که یه گوشکوبی اومده هند کرده که پنالتی شده این یعنی جونز گل تقدیم کرده؟!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
بيخودم به جونز گير نديد خواهشا!
هم روخو هم جونز كلي توپ جمع كردن[emoji52]
فيرمينو و كوتينيو و لالانا كم تكنيكي نيستن ولي كلا نتونستن رد شن و موقعيت ايجاد كنن!
٢٠ تا توپو قبل اينكه بخواد به خطر برسه جمع كردن بعد گير داديد به يه اشتباه كه اونم جمع شد[emoji53]

l: بیلی و شاو بودن دفاع انقدر فرت می داد؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یعنی میگی با حضور اون سوسول دلقک تیم داشت خوب بازی می کرد؟ رونی خوب نبود ولی به نوعی پاس گل رو اون داد!
افشین نیمه اول که خیلی خوب بازی میکردیم ولی بعداز خوردن گل، دیگه حریف زد تو پرس و ضدحمله، موو هم دید همچین وضعیتیه، کلا کریک رو اورد بیرون و بازی رو کرد مستقیم، پوگبا و هررا رو از بازی حذف کرد رسما، ولی دفاعهای حریف، همه ضربه های اول رو میزدن، جواب نداد این قضیه تا اومدن فلینی...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه گل رو که مقصرش پوگبا بود اما خب جونز هم خیلی الکی و ناشیانه باعث شد اون توپ به کرنر بره

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
مشکل ما تو این بازی مشخصا خرابکاری پوگبا بود و گل نزدن های پوگبا و میخی و مارسیال. وگرنه در کل سوار بازی بودیم دیگه انتظار هم که ندارید جلوی لیورپول مثلا 20 تا شوت تو چارچوب داشته باشیم؟! با ردینگ که بازی نمی کنیم!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
نمیشه این انتونی رو با پول به اتلتیکو بندازیم گریزمان رو بگیریم؟
امیدوارم موو تو همین نیم فصل یه مدافع خوب بگیره

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
این لیور مفت هم نمیارزید بخدا از تاتنهامی که بردن بهتر نبود خیلی فرصت خوبی بود

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
l: بیلی و شاو بودن دفاع انقدر فرت می داد؟
در مورد شاو که شک ندارم، ولی بیلی بود، وضعیت دفاع بهتر بود، حداقل تو ضدحمله ها اینقدر سکته نمیکردیم، اصلان قبول کن که تو هر ضدحمله جونز و روخو جا میموندن...
اصلا دلیل اصلی کنار رفتن شاو، همین فرطهای بدش تو دفاع بود که بعدش هم مصدوم شد و رسما کنار رفت از ترکیب...
باید به فکر خرید دفاع چپ باشیم...

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
افشین نیمه اول که خیلی خوب بازی میکردیم ولی بعداز خوردن گل، دیگه حریف زد تو پرس و ضدحمله، موو هم دید همچین وضعیتیه، کلا کریک رو اورد بیرون و بازی رو کرد مستقیم، پوگبا و هررا رو از بازی حذف کرد رسما، ولی دفاعهای حریف، همه ضربه های اول رو میزدن، جواب نداد این قضیه تا اومدن فلینی...
نیمه اولم خوب نبودیم برادر من . موقعیت داشتیم ولی نظم نه! پوگبا در جریان بازی هم که بود جز تر زدن کار دیگه ای نکرد.
ببین من نمیگم رونی بهتره. من از خدامه اینا برن ولی خب با 4 تا بازیکن مفید و خوب جایگزین بشن نه با یه مشت بنجل ، سوسول و بی خاصیت!
حالا دیپای رو حساب نمیکنم ولی انصافا فایده پوگبا و مارسیال چی بوده؟ رئال اونقدر پول برای بیل و رونالدو داده یا بارسا برای نیمار برو ببین چه تاثیری تا الان گذاشتن با خریدای خودمون مقایسه کن

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
در مورد شاو که شک ندارم، ولی بیلی بود، وضعیت دفاع بهتر بود، حداقل تو ضدحمله ها اینقدر سکته نمیکردیم، اصلان قبول کن که تو هر ضدحمله جونز و روخو جا میموندن...
اصلا دلیل اصلی کنار رفتن شاو، همین فرطهای بدش تو دفاع بود که بعدش هم مصدوم شد و رسما کنار رفت از ترکیب...
باید به فکر خرید دفاع چپ باشیم...
شاو تا قبل اون مصدومیت وحشتناکش فوق العاده بود. با توجه به سنش هنوزم فرصت داره برگرده و مطمئنم تو دو سال اینده میتونه بهترین دفاع چپ جهان بشه
ما تابستون یه مدافع مرکزی دیگه + یه دفاع راست ، یه هافبک بازیساز و گریزمان رو بخریم فصل بعد مدعی اصلی تمام جام ها میشیم

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دفاع تیم سوتی هست نمیدونم چطوری از دفاعی که در دفع توپ مشکل داره طرفداری میکنید لیورپول با توجه به این ضعف دفاع از جلو پرس میکرد اگه دفاع پا به توب و مسلط داشت تیم که جرات نمیکردن وقتی از تقریبا 3 موقیت حریف یکی گل میخوری یعنی دفاع ریده حالا اگه بقیه بازی توپ نیاد رو دروازه یعنی خوب بودن دفاع بهترین هم که باشه اولین سوتی تیمو به فنا میده فرصتی واسه جبران اشتباه نیست مثل دروازه بان .این مارسیال چرا اون توپو گل نکرد واقعا میختاریان هم نیمه اول بجای زمینی زدن زده تو دست یارو پوگبا هم که رسما این بازی رو کرکره رو کشیده بود پایین

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اقا از همون اول فصل گفتم پوگبا بدرد نمیخوره. مطمئن باش با نصف این پول کروس رو اورده بودیم الان حداقل سوم بودیم
عنتر نه مثه ادم دفاع میکنه نه مثه ادم پاس میده . تک توک شانسش بگیره یه پاس تو عمقش برسه به زلاتان

لعد يه بازي بد سخت نيست بياي يكي رو بشوري بذاري كنار!
پوگبا اين بازي گند زد كسي هم بحثي نداره!
ولي اين دقيقا اخلاق ايرانيه كه طرف يه اشتباه بكنه كلا همه چيشو زير سوال ببرن انقد بكوبنش كه ديگه پا نشه!

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
نیمه اولم خوب نبودیم برادر من . موقعیت داشتیم ولی نظم نه! پوگبا در جریان بازی هم که بود جز تر زدن کار دیگه ای نکرد.
ببین من نمیگم رونی بهتره. من از خدامه اینا برن ولی خب با 4 تا بازیکن مفید و خوب جایگزین بشن نه با یه مشت بنجل ، سوسول و بی خاصیت!
حالا دیپای رو حساب نمیکنم ولی انصافا فایده پوگبا و مارسیال چی بوده؟ رئال اونقدر پول برای بیل و رونالدو داده یا بارسا برای نیمار برو ببین چه تاثیری تا الان گذاشتن با خریدای خودمون مقایسه کن
آقا شما باز بیکار شدی گیر دادی به این مارسیال؟
:D
انصافا بازیکن با استعدادیه یه ذره تجربه نیاز داره ولی مطمئن باش این مارسیال بره 4 سال دیگه که شاخ شد حسرتشو می خوری. فایده هم انصافا خیلی داشته دیگه شما اون چشن بصیرت که دو صفحه قبل یه اشاره ای بهش داشتی رو باز کن می بینی تاثیرشو :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
افشین، میخوای رونالدو رو با کی مقایسه کنی؟؟
راستش متوجه نمیشم که چرا همچین مقایسه رو انجام دادی، تیم اینقدر عالی بود، ماهی یه بار سر میزدی، منتظر این بازی بودی که نبریم؟؟؟[emoji23]
چندین بار گفتم، من عملکرد یه بازیکن رو با یک بازی نمیسنجم، پوگبا بدون شک بهترین هافبکمون بوده این فصل و حداقل میشه گفت که یک سوم امتیازاتمون و بازی قشنگ تیم رو مدیونش هستیم، مارسیال هم ر زد تو این بازی، ولی ۴-۳تا بازی بود که خوب داشت کار میکرد، قرار نیست که ما هم بازیهامون رو عالی باشیم و بهترین نتیجه رو هم بگیریم، از اون موقع که تیم افتاده رو دور، درسته که این بازی ضعیفی به حساب میاد واسش، ولی نگاه کن که رقیب چطوری بازی کرده؟
از دقیقه ۱۰ بازی پرس داشتن میکردن و فقط اومدن واسه ضدحمله...
حالا نتیجه بدست نیومده تو یک بازی، قرار نیست که همه چیز بد باشه افشین جان...

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوبار نزدیک بود با پا برم تو تلویزیون .یکبار صحنه که جونز فرط داد و کرنر شد و اون صحنه که برادر روخو توپ و دفع کرد کوبید به بازیکن خودی افتاد جلو بازیکن حریف

بالا