اقا از همون اول فصل گفتم پوگبا بدرد نمیخوره. مطمئن باش با نصف این پول کروس رو اورده بودیم الان حداقل سوم بودیمحقمون بيشتر از مساوي بود...
ولي خيلي جالب نيست با يه بازي كل تيمو به هم بپيچيم،
اشتباه داشتيم، بدشانس بوديم،
ولي در كل بهتر بوديم!
فلييني هم به نظرم با فاصله بهترين تعويضمون بود، واقعا مفيد بازي كرد و رو گل هم تأثير مستقيم داشت،
در كل حيف شد، ٢ امتياز راحتو از دست داديم!
Sent from my iPhone using Tapatalk
من در جریان نیستم الان چه گلی تقدیم کردن؟! تو کل بازی یه سوتی داد جونز. این که حالا طرف یه کرنری داده که یه گوشکوبی اومده هند کرده که پنالتی شده این یعنی جونز گل تقدیم کرده؟!اخه تو بازی که هیچ فشاری رو دفاع نیست گل تقدیم کردن تو بازی های سخت چکار میکنن
l: بیلی و شاو بودن دفاع انقدر فرت می داد؟بيخودم به جونز گير نديد خواهشا!
هم روخو هم جونز كلي توپ جمع كردن[emoji52]
فيرمينو و كوتينيو و لالانا كم تكنيكي نيستن ولي كلا نتونستن رد شن و موقعيت ايجاد كنن!
٢٠ تا توپو قبل اينكه بخواد به خطر برسه جمع كردن بعد گير داديد به يه اشتباه كه اونم جمع شد[emoji53]
Sent from my iPhone using Tapatalk
افشین نیمه اول که خیلی خوب بازی میکردیم ولی بعداز خوردن گل، دیگه حریف زد تو پرس و ضدحمله، موو هم دید همچین وضعیتیه، کلا کریک رو اورد بیرون و بازی رو کرد مستقیم، پوگبا و هررا رو از بازی حذف کرد رسما، ولی دفاعهای حریف، همه ضربه های اول رو میزدن، جواب نداد این قضیه تا اومدن فلینی...یعنی میگی با حضور اون سوسول دلقک تیم داشت خوب بازی می کرد؟ رونی خوب نبود ولی به نوعی پاس گل رو اون داد!
در مورد شاو که شک ندارم، ولی بیلی بود، وضعیت دفاع بهتر بود، حداقل تو ضدحمله ها اینقدر سکته نمیکردیم، اصلان قبول کن که تو هر ضدحمله جونز و روخو جا میموندن...l: بیلی و شاو بودن دفاع انقدر فرت می داد؟
نیمه اولم خوب نبودیم برادر من . موقعیت داشتیم ولی نظم نه! پوگبا در جریان بازی هم که بود جز تر زدن کار دیگه ای نکرد.افشین نیمه اول که خیلی خوب بازی میکردیم ولی بعداز خوردن گل، دیگه حریف زد تو پرس و ضدحمله، موو هم دید همچین وضعیتیه، کلا کریک رو اورد بیرون و بازی رو کرد مستقیم، پوگبا و هررا رو از بازی حذف کرد رسما، ولی دفاعهای حریف، همه ضربه های اول رو میزدن، جواب نداد این قضیه تا اومدن فلینی...
شاو تا قبل اون مصدومیت وحشتناکش فوق العاده بود. با توجه به سنش هنوزم فرصت داره برگرده و مطمئنم تو دو سال اینده میتونه بهترین دفاع چپ جهان بشهدر مورد شاو که شک ندارم، ولی بیلی بود، وضعیت دفاع بهتر بود، حداقل تو ضدحمله ها اینقدر سکته نمیکردیم، اصلان قبول کن که تو هر ضدحمله جونز و روخو جا میموندن...
اصلا دلیل اصلی کنار رفتن شاو، همین فرطهای بدش تو دفاع بود که بعدش هم مصدوم شد و رسما کنار رفت از ترکیب...
باید به فکر خرید دفاع چپ باشیم...
اقا از همون اول فصل گفتم پوگبا بدرد نمیخوره. مطمئن باش با نصف این پول کروس رو اورده بودیم الان حداقل سوم بودیم
عنتر نه مثه ادم دفاع میکنه نه مثه ادم پاس میده . تک توک شانسش بگیره یه پاس تو عمقش برسه به زلاتان
آقا شما باز بیکار شدی گیر دادی به این مارسیال؟نیمه اولم خوب نبودیم برادر من . موقعیت داشتیم ولی نظم نه! پوگبا در جریان بازی هم که بود جز تر زدن کار دیگه ای نکرد.
ببین من نمیگم رونی بهتره. من از خدامه اینا برن ولی خب با 4 تا بازیکن مفید و خوب جایگزین بشن نه با یه مشت بنجل ، سوسول و بی خاصیت!
حالا دیپای رو حساب نمیکنم ولی انصافا فایده پوگبا و مارسیال چی بوده؟ رئال اونقدر پول برای بیل و رونالدو داده یا بارسا برای نیمار برو ببین چه تاثیری تا الان گذاشتن با خریدای خودمون مقایسه کن
افشین، میخوای رونالدو رو با کی مقایسه کنی؟؟نیمه اولم خوب نبودیم برادر من . موقعیت داشتیم ولی نظم نه! پوگبا در جریان بازی هم که بود جز تر زدن کار دیگه ای نکرد.
ببین من نمیگم رونی بهتره. من از خدامه اینا برن ولی خب با 4 تا بازیکن مفید و خوب جایگزین بشن نه با یه مشت بنجل ، سوسول و بی خاصیت!
حالا دیپای رو حساب نمیکنم ولی انصافا فایده پوگبا و مارسیال چی بوده؟ رئال اونقدر پول برای بیل و رونالدو داده یا بارسا برای نیمار برو ببین چه تاثیری تا الان گذاشتن با خریدای خودمون مقایسه کن