• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
l: بیلی و شاو بودن دفاع انقدر فرت می داد؟
بايي كه حرف نداره!
شاو هم هنوز بعد مصدوميتش بازي خوب ازش نديدم، هرچند تو دفاع چپ جنازشم به دارميان ترجيح ميدم
ولي روخو و جونز هم بخواي قبول كني يا نه خيلي خوب بودن تو كل اين بازيا!
همچين ميگي فرت ميدن انگار ٦ تا گل خورديم مقصر اينا بودن! خوبه همه اشتباهاشونم جبران كردن[emoji52]
تيم جلوكون ليورپول بود، هرچقدم هيچي نباشن مسخرس خط حمله ليورپول كلوپو كه خيلي هم شديد پرس ميكردن دست كم بگيريم و بگيم خود به خود هيچي موقعيت نداشتن!
بشين يه بار ديگه بازي رو ببين، ببين چندتا يك به يك تونستن رد كنن، چند تا موقعيتو دفاعامون جمع كردن خيلي خوب!

Sent from my iPhone using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
كل كل كردن با ليورپوليا به خدا كمتر اعصاب خرد كنه تا خوندن يه سري حرفا...
ما هم به مهدي و معين مي پيونديم، باشه كه تاپيك اون لاماها باشه تا يه بازي نتيجه نگيريم بچه ها بيان چارتا پست بذارن[emoji57]
ممنون بابت اين ٤ سال
[emoji111]️

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بايي كه حرف نداره!
شاو هم هنوز بعد مصدوميتش بازي خوب ازش نديدم، هرچند تو دفاع چپ جنازشم به دارميان ترجيح ميدم
ولي روخو و جونز هم بخواي قبول كني يا نه خيلي خوب بودن تو كل اين بازيا!
همچين ميگي فرت ميدن انگار ٦ تا گل خورديم مقصر اينا بودن! خوبه همه اشتباهاشونم جبران كردن[emoji52]
تيم جلوكون ليورپول بود، هرچقدم هيچي نباشن مسخرس خط حمله ليورپول كلوپو كه خيلي هم شديد پرس ميكردن دست كم بگيريم و بگيم خود به خود هيچي موقعيت نداشتن!
بشين يه بار ديگه بازي رو ببين، ببين چندتا يك به يك تونستن رد كنن، چند تا موقعيتو دفاعامون جمع كردن خيلي خوب!

اصلان درسته که لیورپول بهترین خط حمله EPL رو داشته، ولی تو این بازی فقط واسه ضدحمله اومده بودن و تو هر ضدحمله یا دفعی که دفاعهای میانیمون میکردن، من یه سکته میکردم...
در کل، واسه فهمیدن عملکرد دفاع، نمیگن که چندتا موقعیت رو دفع کردن، میگن که چندتا موقعیت خطرناک واسه حریف پیش اومد و تقصیر کی بود؟
تازه اینجوری حساب کن که لیورپول چند بار قصد حمله داشت تو این بازی که این موقعیتها گیرشون اومده؟
که تو این بازی ۳تا موقعیت بد رو دفاعهای میانیمون رسما دادن به حریف و شاشیدن تو اسم دفاع، به غیر از ضدحمله هاشون که شانس اوردیم مانه نبودش، گذاشتن دفاعی که اشتباه کنه تو زمین، مثل فرستادن تیم پای چوبه دار هستش، قبل از شروع بازی...
جونز و روخو چند بار توپ رو جلوی دروازه لو دادن؟؟؟؟ داشتم سکته میزدم سر این کارهاشون...
جونز هم که دفعه اولش نیست این کارها، رسما تو هر بازی داره این کار رو تکرار میکنه...

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
كل كل كردن با ليورپوليا به خدا كمتر اعصاب خرد كنه تا خوندن يه سري حرفا...
ما هم به مهدي و معين مي پيونديم، باشه كه تاپيك اون لاماها باشه تا يه بازي نتيجه نگيريم بچه ها بيان چارتا پست بذارن[emoji57]
ممنون بابت اين ٤ سال
[emoji111]️

والا من که این جا به نسبت بقیه دوستان تازه واردم ولی تو همین حدود دو سالی که این جا رو چک می کنم فکر کنم چند نفر دیگه هم بودن که از قلم انداختی ...

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
امیدوارم اون رفیق لیورپولی بینا:Dکاملا ببینه و خوشو به خواب نزنه . میگه جای تیره تر چمن پس بااین حساب احتمالا خط محوطه جریمه کجه:D:D:D:general304::general304::general304:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دیگه هر تیمی میاد جلوی ما بازی میکنه، اتوبوس که هیچ، کشتی پارک میکنه...
باز لیورپول پرس میکرد و ضدحمله، اگه گل رو هم خودمون بهشون نمیدادیم و یا اون لو دادن توپ هارو، در نظر نمیگرفتیم، که فکر میکنم باید یه رخت خواب واسه دخیا پهن میکردیم تو زمین...
کلا باید گفت که حیف...

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
امشب منچستر به خوبی و روانی بازی‌های قبل نبود اما فراموش نکنیم که امشب ما مقابل تیمی بسیار با کیفیت که مدعی قهرمانی هم هست قرار گرفته بودیم. و این لیورپول با همهء امیدهایی که برای قهرمانی داشت؛ امشب با تمام توانش اومده بود که نبازه. بردن چنین تیمی، واقعا کار دشواریه. بخصوص اگر بدشانسی هم بیاری و دروازبان‌شون دو تا سیو معجزه‌آسا هم بکنه. شانسش هم این بود که از قبل در جهت توپ حرکت کرده بود.

در کنار همهء اینها، لیورپول شانسی هم آورد و اون یک خطای پنالتی مفت رو بدست آورد. بنظر من پوگبا با دادن این پنالتی مرتکب فاجعهء احمقانه‌ای نشد. این جور اتفاقات در گرماگرم بازی پیش میاد، همین.

احتمال قهرمانی ما در این فصل خیلی کم بود. امید داشتن چیز خوبیه ولی واقع بینی هم شرط عقله. تیم خوبی داریم و همین روند، می‌تونه مسیر موفقیت‌های آینده رو رقم بزنه.

شکی نیست که تیم (همه تیم‌ها و در هر شرایطی) نیاز به تغییرات، آمد و رفتن‌ها و بازنگری‌هایی داره. اما کلیت این تیم، دقیقا همونیه که می‌بایست ازش انتظار می‌داشتیم.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
حیف شد می شد 3 امتیاز رو بگیریم اگر گل مفت رو نمی خوردیم ....
در مجموع بد بودیم اما بهتر از لیورپول بودیم ...
این لیورپول با این بازی که من دیدم چهارم هم نمی شود امسال و هنوز کار دارد تا شخصیت قهرمانی که هیچ شخصیت لیگ قهرمانان رفتن پیدا کند !!!
شانس قهرمانی پرید ولی می تونیم راحت سهمیه لیگ قهرمانان بگیریم ...
زلاتان باز هم عالی بود ...
درگیری اخر بازی مورینیو و کلوپ هم ، کلوپ نشون داد پاش بیفته خیلی بی فرهنگ هست مورینیو هی می خواست جو رو اروم کنه و درگیری رو ادامه نده اون ول نمی کرد ... حالا هی روزنامه ها بیان به مورینیو بگن بد اخلاق در صورتی که اینها صد برابر از مو بدترن !!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
یه جوری میگید بعد یه ماه منتظر بودی تیم نتیجه نگیره بیای انتقاد کنی و متلک بگی انگار من ستون پنجمم و خوشحال میشم تیم نتیجه نگیره!
اون موقع که اینجا پرنده پر نمیزد من و امیر جان (که خیلی وقته سر نزده) تاپیکو بالا نگه میداشتیم و از تیم جلو دیگران دفاع میکردیم.اگر لحنم تنده بخاطر این هست که شاید از همه شما بیشتر دلم میسوزه و اعصابم خرد میشه. فلان بازیکن که دنبال قر و فرش هست و تا دیروز به ریشمون میخندید ذره ای برام اهمیت و ارزش نداره
حرفی دیگه نمی مونه دور هم خوش باشید!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ای بابا این چه دو دستگی یا چند دستگی مزخرفیه که ایجاد شده من یکی که به تک تک بچه های اینجا عادت کردم و به تعصب اونایی که میشناسم هیچ شکی ندارم حالا قضیه موسی و شبانه هر کسی مدل خودش هوادار تیمه من یادمه چند سال پیش افشین حتی یکبار به فرگی هم گفت پیرمرد خرفت ولی خوب اونم ما گذاشتیم رو حساب تعصبش و علاقه و زبون تندش...اصلان و افشین و میلاد روی هم و ببوسید و بازم پست بزارید چون همه ماها که اینجا هستیم علاقه مشابه ای داریم و اگر نتونیم یک جمع چند نفره رو حفظ کنیم که دیگه به چه درد میخوریم... خواهشا روی من پیرمرد رو زمین نندازید و یک کم دوست باشید من از سال ۲۰۰۰ که در شبکه های اجتمای فارسی فعالیت کردم امیر (hdland) هم بوده و شاهد بوده چقدر فحش خوردیم و بدو بیراه شنیدیم ولی اگر جمعی بهم ریخته دیگه تموم شده این جمع بهم بریزه بعدها وقتی یادش میفتید ( مثلا بعد بازی منچستر) حسرتش رو میخورید و هر چی هم زور بزنید دوباره شکل نمیگیره...جدای از فاز نصیحت هیچکدومتون یا کدوممون بچه که نیستیم این فازای خداحافظی و ناراحتی رو بر ندارید حتی اگر ریدید به هم..!!فوتباله دیگه اختلاف نظر و جنجال نباشه که نمیشه....بهتون هم برنخوره کسی میگه دارید مزخرف میگید یا بی تعصبید به اسکولزش وقتی دوتا انتقاد میکنه خیلی ها میگن دهنتو ببند تو منچستری نیستی...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
ای بابا این چه دو دستگی یا چند دستگی مزخرفیه که ایجاد شده من یکی که به تک تک بچه های اینجا عادت کردم و به تعصب اونایی که میشناسم هیچ شکی ندارم حالا قضیه موسی و شبانه هر کسی مدل خودش هوادار تیمه من یادمه چند سال پیش افشین حتی یکبار به فرگی هم گفت پیرمرد خرفت ولی خوب اونم ما گذاشتیم رو حساب تعصبش و علاقه و زبون تندش...اصلان و افشین و میلاد روی هم و ببوسید و بازم پست بزارید چون همه ماها که اینجا هستیم علاقه مشابه ای داریم و اگر نتونیم یک جمع چند نفره رو حفظ کنیم که دیگه به چه درد میخوریم... خواهشا روی من پیرمرد رو زمین نندازید و یک کم دوست باشید من از سال ۲۰۰۰ که در شبکه های اجتمای فارسی فعالیت کردم امیر (hdland) هم بوده و شاهد بوده چقدر فحش خوردیم و بدو بیراه شنیدیم ولی اگر جمعی بهم ریخته دیگه تموم شده این جمع بهم بریزه بعدها وقتی یادش میفتید ( مثلا بعد بازی منچستر) حسرتش رو میخورید و هر چی هم زور بزنید دوباره شکل نمیگیره...جدای از فاز نصیحت هیچکدومتون یا کدوممون بچه که نیستیم این فازای خداحافظی و ناراحتی رو بر ندارید حتی اگر ریدید به هم..!!فوتباله دیگه اختلاف نظر و جنجال نباشه که نمیشه....بهتون هم برنخوره کسی میگه دارید مزخرف میگید یا بی تعصبید به اسکولزش وقتی دوتا انتقاد میکنه خیلی ها میگن دهنتو ببند تو منچستری نیستی...
من هنوزم خودمو بابت اون حرف نبخشیدم حسین خان . یادمه سر اینکه بازیکن نمیخریدیم بود. تو کل عمرم از یه حرفم شدیدا پشیمون شدم اونم همون جمله ابلهانه بالا بود.
انتقاد من تنده قبول دارم و میدونم خودم این موضوع رو ولی همیشه تاکید میکنم همیشه کسایی که علیه من جبهه گرفتن به حرف من رسیدن و اخرش خودشونو زدن به کوچه علی چپ!
اصن من هیچی تو افتابه سازی فلان جا هم بازی نکردم بخوام در مورد یه بازیکن مثلا حرفه ای نظر بدم اما اسکولز و ... چی؟ حرف اونا هم یعنی باد هوا؟ چون یه عده میگن پوگبا شاخه یعنی ما هم باید قبولش کنیم؟ ببخشید یووه یه بازیکن ... نگم بهتره ! تا دسته کرد تو تیم الان باید بالا و پایین بپریم و خوشحالی کنیم؟ کسی که میگه خیلی وقته طرفدار تیم هست چطور گذشته تیم رو فراموش کرده؟ یونایتد هیچوقت جای بازیکنای از خود راضی و قرتی نبوده! دیوید بکهامو با اون همه بزرگیش رئیس از تیم بیرون کرد امثال این تازه به دوران رسیده که دیگه جای خود دارن. چپ و راست برای ادیداس و ... تیزر میده بجای اینکارا تمرین کنه تا حداقل نصف قیمتش ارزش پیدا کنه. همین فصل بازی هایی که پوگبا تو زمین نبوده تا تیم بخواد با محوریت اون و زلاتان بازی کنه خیلی بهتر و قشنگ تر عمل کردیم! جز سه چهار تا پاس تو عمق خوب من چیز دیگه ای ازش ندیدم. وسط زمین ما هنوزم وضعش همونه فقط تا حدودی کریک و هررا وقتی تو زمین بودن تونستن جمعش کنن. اگر کوبیدن بازیکن بده پس به چه حقی به امثال ماتا که همیشه در خدمت تیم بودن توهین میشه؟
اصلا هم موافق نیستم فوتبال امروز مثل قبل نیست و الان دیگه وضع همین شده. دورتمند کلوپ ، لستر رانیری ، اتلتیکو سیمئونه و حتی یووه کونته ستاره 100 میلیونی نداشتن!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
افشین، پست هات رو لایک نمیکنم، چون اصلا خوشم نمیاد، از این سبک صحبتها(همه به یه اندازه اینجا با هم رفیق هستن):general509:، الان تازه متوجه شدم که منظور اصلان چی بوده از اون Peace گذاشتنش...:(
کلا دوستان همه واسه یه دلیل اینجا جمع میشن که به قولی یه دور همی باشه اینجا، اگه قرار باشه که حرفهایی که میزنیم باعث دلخوری کسی بشه که فایده نداره این دور همی...
من که اصلا بچه های با سابقه کلوب نیستم، ولی یه تعدادی از دوستان چند وقتی هستش که اصلا دیگه سر نمیزنن، خیلی جاشون خالی هستش، حالا هر عقیده ای که دارن، قرار نیست که اینجا همه به یک شکل فکر کنن، یه تعدادی مثل خود من طبع گرم و تندی دارن و یه تعدادی هم مثل علی خان، خیلی خونسرد هستن...
راستش اینجوری ادامه پیدا کنه که باز هم دوستان بخوان ول کنن و برن که من یکی هم دلیلی نمیبینم که بخوام سر بزنم به تاپیک...
فکر میکنم که دوستان اونقدر همدیگه رو میشناسن که صحبت در این مورد واقعا بی معنی هستش، یه کمی رعایت همدیگه رو بکنیم، واقعا ...

ManchesterUnited99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
دوستان خبرها رو دنبال میکنید؟ اندیپندنت گفته توافقات پشت پرده با گریزمان انجام شده و حالا اسکای هم گفته که گریزمان فصل بعد میاد یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سوانزی هم لیورپول رو برد و امیدوارم امشب از لغزش حریف استفاده کنیم

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805