علی خان، چرا بازی با کریستال پالاس رو نمیگی؟؟؟ که حرکت دفاعشون دقیقا شبیه حرکت پوگبا بود، با این تفاوت که اون دفاع، کاملا عمدی توپ رو با دست زد، تو همون بازی هم یه 100 درصد صحیح ماتارو داور، آفساید گرفت یا گل زلاتان یا ... اونقدر زیاد هستن که فرصت نوشتنشون وجود نداره، همین دیشب هم کلتنبرگ بی شرف، دوباره کار خودش رو کرد، فقط همین بی شرف رسما امسال 8 امتیاز از منچستر گرفته...
کلا امسال داوری ها خیلی عجیب به نفع تیمهای لندنی بوده، فکر میکنم که این دفعه سوم هستش تو این فصل که آرسنال تو دقایق تلف شده ای که مقدارشون خیلی غیر عادی هستش، نتیجه میگیره...(من بازی رو ندیدم، البته) بازی چلسی رو هم نگاه میکردم که هال سیتی جدا از دفاع جالبی که روبروی چلسی داشت، از دوتا پنالتی خیلی واضح، محروم شد...
خوب فکر میکنم که اگه گریزمن، تابستون به منچستر اومد، باید نصف قراردادش رو به پوگبا بدیم،
چون تنها دلیل اومدنش، پوگیا هستش، و باید یه تشکر درسته حسابی از پوگبا، علاوه بر بازی عالیش، بکنیم...
چپ و راست واسه همدیگه نامه وصال میفرستن، الان هم که میگن برادر همدیگه هستن!!!!!
اصلان هم که سر نمیزنه، اگه بخواد اینجوری ادامه پیدا کنه، من هم اعلام بازنشستگی میکنم، تشکر هم بکنم از دوستانی که تو این مدت با من سوختن و ساختن...:general504::general601: