• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حیف شد
باز هم یه فرصت طلایی رو از دست دادن

هایلایت بازی رو الان دیدم. راحت باید 2 3 تا میزدیم. چقدر ببی دقت بودن بازیکنا

و یه تکته جالب اینکه دقت کردید تو هر بازی ما یه تیر افقی داریم.

Last edited:

ManchesterUnited99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
امشب لیورپول باخت سیتی و تاتن مساوی کردن، بهترین فرصت بود که خودمون رو بکشیم نزدیک کنیم قشنگ به بالایی ها ولی... اما خوب من به شخصه بازی که دیگه تموم شد اما برای رونی خوشحالم
یاد حرف مورینیو افتادم که گفت من از رونی یه گل خاص میخوام شاید یه گل دقیقه آخر که برای ما گلی باشه که نتیجه رو عوض کنه و رونی یه سوپر گل به همین شکل زد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
حالا که تاتنهام و سیتی مساوی کردند بیش‌تر دلم می‌سوزه.
فردا آرسنال هم نبره، بازم شانس داریم که تا دومی هم پیش بریم. امیدوارم بدشانسی یک کم بره کوچهء بغلی!

ManchesterUnited99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
حالا باید بیشتر حسرت بخوریم چون دقیقه 94 آرسنال گل مساوی رو خورده و بعید نیست بازیش مساوی تموم شه

ManchesterUnited99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
اتحادیه داره حال بهم زن میشه ها 7 دقیقه وقت تلف شده گرفتن و سوت پایان رو تو دقیقه 97 نزده انقدر صبر کرده تا آرسنال در دقیقه 98 گل پیروزی رو بزنه بعد سوت پایان رو زده

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
داوری‌ها جوری شده که خوش‌بین‌ترین آدم‌ها هم نمی‌تونند این تکرار حوادث رو عادی ببینند. حالا بعضی از دوستان در تیم های رقیب خواهند گفت مواقعی بوده که داوری به نفع ما بوده. باید دید چند بار و ماحصلش چی شده؟

عدهء زیادی از یونایتدی‌ها که معتقدند حرکت دست پوگبا تو بازی قبلی اصلا خطا نبود. اگرچه پوگبا هیچ عمدی در اون عمل نداشت اما با قوانین جدید، این تماس خطاست و در نتیجه پنالتی. البته همین هم می‌تونه تفسیرپذیر باشه و داور دیگه‌ای بگه پنالتی نیست. من شخصا ایرادی نمی‌بینم اگر داوری اون رو خطا بگیره.
اما اگر برخورد دست پوگبا خطاست، برخورد دست بازیکن استوک هزار بار خطاست. و اینه که آدم رو متحیر می‌کنه که اشتباه داوری یک بار دوبار. چند بار؟ و هر کدوم از این اشتباهات دقیقا دو یا سه امتیاز رو پروند. یعنی اثرگذاریش در حد تعیین جایگاه تیم (در حد تعیین قهرمان) بوده. واقعا گندش رو در آوردن!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
علی خان، چرا بازی با کریستال پالاس رو نمیگی؟؟؟ که حرکت دفاعشون دقیقا شبیه حرکت پوگبا بود، با این تفاوت که اون دفاع، کاملا عمدی توپ رو با دست زد، تو همون بازی هم یه گل 100 درصد صحیح ماتارو داور، آفساید گرفت یا گل زلاتان یا ... اونقدر زیاد هستن که فرصت نوشتنشون وجود نداره، همین دیشب هم کلتنبرگ بی شرف، دوباره کار خودش رو کرد، فقط همین بی شرف رسما امسال 8 امتیاز از منچستر گرفته...:mad::mad::mad:
کلا امسال داوری ها خیلی عجیب به نفع تیمهای لندنی بوده، فکر میکنم که این دفعه سوم هستش تو این فصل که آرسنال تو دقایق تلف شده ای که مقدارشون خیلی غیر عادی هستش، نتیجه میگیره...(من بازی رو ندیدم، البته) بازی چلسی رو هم نگاه میکردم که هال سیتی جدا از دفاع جالبی که روبروی چلسی داشت، از دوتا پنالتی خیلی واضح، محروم شد...
خوب فکر میکنم که اگه گریزمن، تابستون به منچستر اومد، باید نصف قراردادش رو به پوگبا بدیم، چون تنها دلیل اومدنش، پوگبا هستش:D، و باید یه تشکر درسته حسابی از پوگبا، علاوه بر بازی عالیش، بکنیم...
چپ و راست واسه همدیگه نامه وصال میفرستن، الان هم که میگن برادر همدیگه هستن!!!!!
اصلان هم که سر نمیزنه، اگه بخواد اینجوری ادامه پیدا کنه، من هم اعلام بازنشستگی میکنم، تشکر هم بکنم از دوستانی که تو این مدت با من سوختن و ساختن...:general504::general601:

Last edited:

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
علی خان، چرا بازی با کریستال پالاس رو نمیگی؟؟؟ که حرکت دفاعشون دقیقا شبیه حرکت پوگبا بود، با این تفاوت که اون دفاع، کاملا عمدی توپ رو با دست زد، تو همون بازی هم یه 100 درصد صحیح ماتارو داور، آفساید گرفت یا گل زلاتان یا ... اونقدر زیاد هستن که فرصت نوشتنشون وجود نداره، همین دیشب هم کلتنبرگ بی شرف، دوباره کار خودش رو کرد، فقط همین بی شرف رسما امسال 8 امتیاز از منچستر گرفته...:mad::mad::mad:
کلا امسال داوری ها خیلی عجیب به نفع تیمهای لندنی بوده، فکر میکنم که این دفعه سوم هستش تو این فصل که آرسنال تو دقایق تلف شده ای که مقدارشون خیلی غیر عادی هستش، نتیجه میگیره...(من بازی رو ندیدم، البته) بازی چلسی رو هم نگاه میکردم که هال سیتی جدا از دفاع جالبی که روبروی چلسی داشت، از دوتا پنالتی خیلی واضح، محروم شد...
خوب فکر میکنم که اگه گریزمن، تابستون به منچستر اومد، باید نصف قراردادش رو به پوگبا بدیم، چون تنها دلیل اومدنش، پوگیا هستش:D، و باید یه تشکر درسته حسابی از پوگبا، علاوه بر بازی عالیش، بکنیم...
چپ و راست واسه همدیگه نامه وصال میفرستن، الان هم که میگن برادر همدیگه هستن!!!!!
اصلان هم که سر نمیزنه، اگه بخواد اینجوری ادامه پیدا کنه، من هم اعلام بازنشستگی میکنم، تشکر هم بکنم از دوستانی که تو این مدت با من سوختن و ساختن...:general504::general601:

قبل از صحنه پنالتی ( که واقعا پنالتی بود ) تو همون دقایق اول بازی هم چلسی یه گل می زنه که داور به اشتباه افساید اعلام می کنه :دی

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
صعود به فینال با چاشنی خوش شانسی خیلی جای تبریک ندارد ...
به امید بازگشت تیم به شرایط نرمال و کسب سهمیه لیگ قهرمانان حالا یا از ظریق خود پرمیر یا لیگ اروپا ...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
دوست ندارم دوباره پای داوری رو وسط بکشم اما این روند جدا نگران‌کننده است. خطاهای داوری (که منجر به از دست دادن امتیازات حیاتی شده) یک طرف خطاهای دیشب یکطرف. چرا اینو میگم؟
چون از شانس بد داور مادر... وقتی از ما خطایی می‌گرفت (مثلا اولین کارت زردیکه به جونز داد) چند دقیقه بعد عین همون خطا با شدت بیش‌تری از سوی هول‌سیتی انجام می‌شد و داور خطا نمی‌گرفت. (مثلا یک دقیقه بعد به هول، کارت نداد).
یعنی قشنگ یک بام و دوهوا بود. انگار یک آینه گذاشته بودن یکی اینور، سوت خطا، یکی اونور دستها بال‌بال (یعنی ادامه بدین خطا نشده). خیلی مسخره بود. اوجش هم پنالتی بود. جونز انگشت زد به یکی، بعد دو تا بازیکن هول به هم خوردن پنالتی. تو همون شرایط اسمالینگ رو 45 درجه پیچوندن، خطا نگرفت.
واقعا نگران کننده است که آیا واقعا عمدی وجود داره؟ اصلا از این تریپ توطئه و دایی‌جان ناپلئون بازی خوشم نمیاد، اما داوری دیشب نگرانم کرد. چون مرتب میتونستی دو سوت متفاوت رو در فاصله یک دقیقه ببینی!

کلا داور سر اصلان رو دور دیده بود زوم کرده بود روی حونز.کجایی برادر که بچه رو یتیم گیر آوردن؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب نیمه اول بازی با ویگان با گل فلاینی یک صفر به نفع منچستر به پایان رسید

گل هم روی سانتر زیبای شواین اشتایگر بدست اومد.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی رو شبکه ورزش تاجیکستان نشون میده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه گلی زد شواینی

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
با عرض سلام خدمت همه عزیزان یونایتدی، خلاصه بازی رو دیدم. دیدن بازی کردن لوک شاو لذت بخشه و امیدوارم زودتر به روزهای اوج قبل از مصدومیتش برگرده، همینطور بازی کردن شواینی و فوسو منسا هم عالی هستش. برد رو تبریک میگم. به امید ادامه روند خوب تیم

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
امشب تیم خسته بود. برای همین عملا تیم دوم بازی رو در آورد. البته انصافا ماتا خیلی دوید اما اثرگذار نبود. مایه خوشحالیه که کسانی که به نوعی تموم شده محسوب میشدند (لااقل از جهت برخی هوادارن تندرو و احساسی) امشب گل زدند، گل ساختند و خلاصه عالی بودند. یکی از دلایلش این بود که یک به اندازه سایرین خسته نبودند: شواینی، شاو، رونی و فلاینی (البته این آخری اصولا خسته نمیشه!).
دو: و دلیل مهم‌ترش (به نظر من) اینه که مورینیو نگذاشت نیمکت‌نشینی اونها رو نامید یا دلزده بکنه. منتظر فرصت نگهشون داشت و اونها هم اونقدر باتجربه و حرفه‌ای بودند که به خوبی این دوران رو گذروندند.
البته منظور این نیست که آیندهء تیم رو اینها خواهند ساخت. اما موضوع اینه که ما تونستیم در لیگی چنین فرسایشی، تقریبا از همهء داده‌های خودمون استفاده کنیم و چه خوب که نیازی به استفاده از زلاتان یا پوگبا نبود.
قشنگ‌ترین تعویض هم ورود دروازبان سوم بود. چقدر عالی بود این کار. به این میگن ساختن آینده.
تنها بخش مبهم داستان، بازی نامطمئن و پرتزلزل سرخیو رومرو بود.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
با عرض سلام خدمت همه عزیزان یونایتدی، خلاصه بازی رو دیدم. دیدن بازی کردن لوک شاو لذت بخشه و امیدوارم زودتر به روزهای اوج قبل از مصدومیتش برگرده، همینطور بازی کردن شواینی و فوسو منسا هم عالی هستش. برد رو تبریک میگم. به امید ادامه روند خوب تیم
به به دوست نازنین. کم پیدایی؟
یک مدت نبودی دوستان زودرنج فعلا رفتن در موضع سکوت. ای بابا این چه بساطیه که قهر میکنین؟؟
باور کنید هیچکدومتون به اندازه من از دست شماها حرص نخورده :):) اما دیدین من قهر کنم؟
خلاصه منتظریم: اصلان‌جان، افشین آتشین‌مزاج ...

بالا