• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به به دوست نازنین. کم پیدایی؟
یک مدت نبودی دوستان زودرنج فعلا رفتن در موضع سکوت. ای بابا این چه بساطیه که قهر میکنین؟؟
باور کنید هیچکدومتون به اندازه من از دست شماها حرص نخورده :):) اما دیدین من قهر کنم؟
خلاصه منتظریم: اصلان‌جان، افشین آتشین‌مزاج ...
کم سعادتی هستش علی آقای عزیز. البته مشغله و مشکلات زندگی هم همیشه بوده و هست و خواهد بود. انشاا... از این به بعد بیشتر به تاپیک سر میزنم و از صحبتهای دوستان استفاده میکنم.

ManchesterUnited99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
آرسنال تو زمین خودش تو نیمه اول 2-0 باخته امیدوارم ببازه لیورپول هم که تا دقیقه 40 1-0 عقبه از چلسی تاتنهام هم مساوی کرده نیمه اولشو

ManchesterUnited99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
آرسنال باخت و تاتنهام مساوی کرد لیورپول هم تا دقیقه 81 مساوی هست دیگه فرصت بهتر از اینکه فردا ببریم فاصله رو کم کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی فردا دیگه وقتش نیست استفاده کنیم؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
آرسنال باخت و تاتنهام مساوی کرد لیورپول هم تا دقیقه 81 مساوی هست دیگه فرصت بهتر از اینکه فردا ببریم فاصله رو کم کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی فردا دیگه وقتش نیست استفاده کنیم؟
نتایج سایر تیمها امشب واسه ما خوب بود، انشاا... فردا بازی رو ببریم و خودمون رو به بالاییها نزدیکتر کنیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی امشب رو جایی نشون نمیده؟

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

ManchesterUnited99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
درحالیکه سی تی زن ها تو 40 دقیقه 3 گل زدند و جلو هستند ما تو این 25 دقیقه یه بازی به هدف رو به نمایش گذاشتیم خیلی ضعیف و مبتدی بدون هیچ حمله خطرناکی فقط سانتر بی هدف

desperanish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
سلام به دوستان یونایتدی

بازی رو عالی شروع کردیم
میشد 1-2 تا تا دقیقه 20 بزنیم
از دقیقه 20 به بعد افت کردیم
پاشنه آشیل تیم دقیقا هرراست
به وفور توپ لو میده اگر بخواد پاس بده فقط به عقب پاس میده
بازی تیم رو مختل میکنه و تیم حریف رو از زیر فشار بیرون میاره
نیمه اول واقعا حقمون یک گل بود. پوگبا چه توپی خراب کرد...

16230921_1915690968663664_1802685129471033344_n.jpg

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
تیم عصبیه. مرتب فکر میکنه همین الان گل رو زده. وقتی از دست میدن موقعیت رو، بجای حملهء مجدد به توپ، وایمیسن همدیگه رو نگاه میکنن یا سرشون رو میگیرن. شدن مثل طارمی

ManchesterUnited99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
تعویض هامون خیلی عجیب بودند، کاپنان بجای کریک ، اسماینگ به جای جونز و ماتا به جای میکی بازیمون هم چنگی به دل نمیزنه اما 1 تک به تک عالی رو پوگبا خراب کرد و یه موقعیت عالی رو رشفورد و...

ManchesterUnited99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
من هیچ حرفی برای زدن ندارم. از ماست که بر ماست. تعویض های مسخرمون مارو به این روز انداخت چرا باید رونی میومد چرا اسمالینگ به جای فیل جونز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا ماتا به جای میکی؟ الان اوضاع اکی شد؟ جز اینکه فاصلمون با سی تی زیاد شد؟

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
نشد که بشه.
نمی خوام فاز منفی بردارم ولی با این وضعیت جدول و تساوی های متوالیمون یه مقدار واقع بین باشیم عملا رسیدمون به لیگ قهرمانان هم شاید یه اتفاق فوق العاده بطلبه!

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
متاسفانه برگشتیم به شرایط عصبی اوایل فصل که هر چی حمله داشتیم و خوب بودیم، نمی‌بردیم. و این تیم رو به یک شکنندگی روانی رسوند. بعد که تونستیم اون روند رو قطع کنیم، یکدفعه تیم از این رو به اون رو شد و همه رو امیدوار کرد.
نمیدونم چی شد که دوباره شرایط داره تکرار میشه. این عصبیت و سردرگمی و استیصالی که امشب در تیم دیدم، نشونهء خوبی نیست. باید با یک برد مناسب، برگردیم به شرایط مطلوب. البته رقبا هم شکننده هستند ولی ما بیشتر از خودمون لطمه خوردیم.
تقریبا هر بار رقبا بفرما زدند ما دستشون رو رد کردیم. از بس نجیبیم!

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
من هیچ حرفی برای زدن ندارم. از ماست که بر ماست. تعویض های مسخرمون مارو به این روز انداخت چرا باید رونی میومد چرا اسمالینگ به جای فیل جونز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا ماتا به جای میکی؟ الان اوضاع اکی شد؟ جز اینکه فاصلمون با سی تی زیاد شد؟
جونز آسیب دید. میخی هم سرحال نبود و ظاهرا آسیب دیدگی قبلیش کاملا خوب نشده.
گزینه‌های چندان بهتری نداشتیم. میتونست فلاینی رو بیاره ولی برای اون مقصود، ایبرا رو داشتیم و همین بهتر بود که نیارش. شاید بجای ماتا مارسیال میومد، نمیدونم.
اه. خیلی مزخرف بود.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
نشد که بشه.
نمی خوام فاز منفی بردارم ولی با این وضعیت جدول و تساوی های متوالیمون یه مقدار واقع بین باشیم عملا رسیدمون به لیگ قهرمانان هم شاید یه اتفاق فوق العاده بطلبه!
آره. نه فقط باید خودمون بهتر بشیم بلکه رقبا هم باید دوباره بفرما بزنن!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینها هم که ریدن باز
چرا اینقدر راحت فرصت‌ها رو راحت از دست میدن؟

با این وضعیت بعید میدونم آخر فصل سهمیه لیگ قهرمانانی در کار باشه

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
بعضی وقت‌ها بازی‌های منچستر یونایتد و نتیجه نگرفتن‌های عجیبش و سپس دیدن تابلوی امتیازات، برام روزهای اولیهء کاندیداتوری ترامپ رو تداعی می‌کنه.
از روز اول هی گفتیم مگه میشه چنین دیوانهء روانی خودشیفته‌ای کاندیدا بشه؟ بعد مردک یک مرحله اومد جلوتر بعد گفتیم آخه با این چرندیات ملت میخندن ....آخرش طرف شد رئیس جمهور و دور متسلسل حماقت سرعت هم گرفته (و البته فاجعه‌بار خواهد بود).

این فصل هم توپ‌هایی نرفت تو گل که آدم میگه مگه میشه؟ بعد برخی حریفان گل‌هایی زدند که بازم آدم میگه آخه مگه میشه توپ اینطوری بره تو گل؟ بعد داوری‌ها اتفاقات مکرری رو رقم زدند که ....
خلاصه شوخی شوخی شدیم شیشم و موندیم شیشم و من هنوز هم از خودم می‌پرسم مگه میشه؟

پ.ن. اشتباهات خودمون رو نفی نمی‌کنم اما همهء رقبای ما اشتباهات این‌چنینی (چه بسا مهلک‌تر) داشتند و الان بالای سر ما هستند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چلسی که قهرمانانه
لیورپول که باخت
آرسنال هم که باخت

امیدوارم ما لستر رو ببریم
قهرمانی که غیر ممکنه ولی تو بیگ فور میتونیم باشیم

بالا