• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
تبریک برای برد. عملا با ترکیب دوم به زمین رفتیم و نهایتا به ترکیب اصلی رجوع کردیم. خوبیش اینه که بازیکن‌های اصلی کمی استراحت بیش‌تری داشتند. اما این که کم گل میزنیم و این همه وابستگی به زلاتان کمی نگران کننده است.
رومرو هم تو شیش ثانیه رید، خراب کرد شاهکار کرد. عجب توپی رو گرفت. شانس آوردیم. من دارم به این نتیجه میرسم که کلا دوضرب گیره. و این خوب نیست. اتفاقا چند بازی قبلی بود که نوشتم بازی متزلزلش نگرانم کرد. و امروز احساسم اینه که مشکل دوضرب گیریشه. وگرنه جاگیریش، رفلکسش، بازی خونیش خیلی خوبه. همین توپی که گرفت، رفلکسش خدا بود.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
تبریک دوستان
بازی رو ندیدم ولی همینکه بازی باخته رو تونستن پیروز بشن میتونه خبر خوبی باشه.
اگر از نظر روانی انگیزه ی کافی به تیم تزریق بشه، ثبات مهم ترین نتیجش هست. چیزی که فکر میکنم چند ساله ازش رنج میبریم.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اسمالینگ که احمق تمام عیاره حتی راه رفتنش هم اشتباهه روخو کم عقل و والنسیا هیچوقت مدافع نبوده به نظر من و بیلی که ناامیدم کرد کاملا با این بازی یک سر رو نتونست بزنه هر کرنر بوی گل میده با اینا خاک بر سرشون

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تیریک میگم هر چند که خیلی خوب بازی کردن سوتون ولی همین قهرمانی هم برای ما یک دست آورد بود ‍پارسال ما حذفی رو بردیم امسال هم با این جام نه چندان مهم شروع کردیم و اینها بعد از یک دوران نسبتا تاریک نتایج خوبیه و امیدوارم ادامه داشته باشه....

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
حالا که قهرمان شدیم بهتره اصلان و میلاد هم این بازی عامه پسند قهر و آشتی رو تمومش کنند و برگردند...دی....جدای همه چیزها دلمون تنگ شد برای دیدن بازی ها و چک کردن تاپیک به شکل هم زمان...

desperanish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
تبریک به دوستان یونایتدی

4228.jpg

خدائیش صمد مرفاوی اگر اسمالینگ رو داشت دیگه غمی نداشت
توجه شما به گفته های حامد جلب میکنم که حق مطلب رو بیان کرد:
اسمالینگ که احمق تمام عیاره حتی راه رفتنش هم اشتباهه :general404::general404::general404:
طی بازی همش فکرم این بود کدوم نامردی اجازه داده این بیاد سمت فوتبال
از همه بدتر هد زدنش بود وقتی هد میزد تو دوباره میومد رو سر خودش!

ما ابتدای فصل هم که نتیجه نمیگرفتیم دقیقا همین زوج جادویی اسمال و بایلی رو دقیقا تو خط دفاع داشتیم. خوزه نباید از روخو سمت چپ دیگه استفاده کنه فقط باید وسط بازی کنه و اتفاقا پاس های کلیدی ای هم میده ولی این اسمالینگ توپ که میگیره بدون استثناء میده به دروازبان. خوزه باید روخو رو وسط بازی میداد و بایلی که مثل اسب میدوئه رو میگذاشت چپ.

بالا