دهنتو زلاتان)))))))))
بازی با بارسا رو هیچوقت فراموش نمیکنمواقا حالم از مزدک عقده ای بهم خورد اونم پیوست به خیابانی و علیفر و سیانکی که صداشون رو تا می شنوم شبکه رو عوض می کنم ... بازی از شبکه سوییس دیدم راحت ...
شبکه 3 و ورزش دو تا عقده ای لیورپولی رو کرده بودن گزارشگر بازی ....
خوب بالاخره اینا هم لیورپولی اند هم مزدک بارسلونی و اساسا با مورینیو هم لج است و البته لج تر با کریس رونالدو .... عقده ای بودن و شخصیت و ظرفیت پایینش رو نشون میده ، چرا عادل فردوسی پور این طوری نیست تازه اون از مزدک متعصب تر هست ... ولی هیچ وقت تا الان از کنایه ها و تیکه های فردوسی پور به یونایتد من خودم به شخصه دلگیر نشدم چون به جا بوده و در چارچوبش ...بازی با بارسا رو هیچوقت فراموش نمیکنم
همشون سر تا پا یه ...خوب بالاخره اینا هم لیورپولی اند هم مزدک بارسلونی و اساسا با مورینیو هم لج است و البته لج تر با کریس رونالدو .... عقده ای بودن و شخصیت و ظرفیت پایینش رو نشون میده ، چرا عادل فردوسی پور این طوری نیست تازه اون از مزدک متعصب تر هست ... ولی هیچ وقت تا الان از کنایه ها و تیکه های فردوسی پور به یونایتد من خودم به شخصه دلگیر نشدم چون به جا بوده و در چارچوبش ...
برادر مزدک رعالی تیر هست شدیدا رعالیه بازی بارسا والنسیا نمود و و فاکیید طوری مه بعدش کلی بیانیه و .... دادن که اینو نزارن گزارشگر. منتها چون اول لیورپولیه بیشار از منچستر بدش میاد والا خودش گفت رعالیه فردوسی پور بارساییخوب بالاخره اینا هم لیورپولی اند هم مزدک بارسلونی و اساسا با مورینیو هم لج است و البته لج تر با کریس رونالدو .... عقده ای بودن و شخصیت و ظرفیت پایینش رو نشون میده ، چرا عادل فردوسی پور این طوری نیست تازه اون از مزدک متعصب تر هست ... ولی هیچ وقت تا الان از کنایه ها و تیکه های فردوسی پور به یونایتد من خودم به شخصه دلگیر نشدم چون به جا بوده و در چارچوبش ...