اولا که خیلی خوش اومدی. ندیدنت فاجعه، بودنت امنیته!
خیلی لطف داری علی خان، راستش یه جورایی دلم تنگ شده بود واسه دوستان...
واقعا فکر میکنم که خیلی لوطی گری کرده اگه اینقدر دستمزدش رو کاهش داده، به قول هانری، زلاتان میخواد که قهرمانی انگلیس رو هم به لیست افتخاراتش اضافه کنه، دلیل موندنش همین میتونه باشه...
به احتمال زیاد همین بحث فرسایشی بودن فصل و مصدومیتها هستش و اگه زلاتان قبول کنه که گزینه اول نیست، واقعا میتونه بدردمون بخوره...
مشکل وینگر نداشتنمون تا اینجا خودش رو آنچنان نشون نداده تو لیگ، البته تو بازی قبلی نیمه اول کاملا خودش رو نشون داد ولی رشفورد و مارسیال تا اینجا خوب بودن، امیدوارم که مارسیال فصلش رو همینجوری ادامه بده، رشفورد هم درسته که گل نزده، ولی خیلی مفید و عالی بازی میکرده...
ماتیچ رو به شدت مخالف اومدنش بودم، چون فکر میکردم بازیساز نیست، ولی از وقتی بازی کرده واسمون، کاملا یک **** به تمام معنا بوده وسط زمین، از همون بازی رئال خودش رو ثابت کرد، بازی با بهترین تیم باشگاهی حال و حاضر جهان رو با گل آفساید و یه عملکرد نسبتا قابل قبول از دست بدیم، خیلی عالی هستش، وقتی فکر کنیم که تیم تازه داشته شکل میگرفته و اولین بازی رسمی ماتیچ و لوکاکو و لیندلوف واسه تیم بوده و رئالی که تیمش اونجوری بارسارو تحقیر کرد تو نیوکمپ 3-4 روز بعد...
بازی فردارو هم انگار تو کار پخشش نیستن، مثل همیشه...