• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بازی رو ندیدم
اما تبریک بابت برد
وضعیت دفاع چطوری بود؟

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
به اون صورت تهدیدی نبود که دفاع تست شه، ولی تو همون حرکتایی هم که داشتن خوب بودیم

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تبریک میگم امیدوارم که تداوم داشته باشه این پیروزیها...بازی رو ندیدم بنابراین نمیتونم نظری هم بدم...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
تبریک! عالی بودیم. اره من دارم میگم! :)))))))))))))))))))) وستهم با اون بازیکنایی که خریده انتظار داشتم امروز دهنونو سرویس کنه ولی هیچ کاری نتونستن بکنن. بد شانس بودیم که با گلهای بیشتری نبردیم
از بعد کین و اسکولز ارزو به دل مونده بودم یه هافبک عالی بیاد و اون وسطو جمع کنه. ماتیچ همون بازیکن لعنتیه! فوق العادس
امیدوارم بزرگوار دوباره تر نزنه به این ترکیب برای بازی های اینده. ترکیب امروز عالی بود

اما خب هنوزم جای خالی یه شماره 7 لعنتی تو تیم خالیه. اگه اتلتیکو گند مالی بالا نمیاورد الان گریزمان برای ما بازی میکرد
بازی با رئال هم اگر این دیوونه رشفورد رو از اول میذاشت شاید ما میبردیم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این عکس رو اندی کول به اشتراک گذاشته بود،
شاید خیلی زود باشه برا همچین مقایسه ای و شایدم هیچ وقت اینجوری نشه،
ولی برای خود من به شخصه خیلی حس خوبی داشت این عکس،
من خودم دقیقا با یورک و کول یونایتدو شناختم، کلا فوتبال رو شناختم، یک دو های ویرانگرشون اون زمان ک ۵،۶ سالم بیشتر نبود باعث شد جای برنامه کودک بشینم و هر وقتی که بود فوتبالای منچستریونایتدو ببینم که این دو تا سیاها چحوری انقد باحال از همه رد میشن :)
20170815_005032.png

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اول از همه تبریک. چقدر خوب بودیم که افشین هم اعلام رضایت تام و تمام کرد!
من که سواد و عقلم به تحلیل‌ نمی‌رسه. نکته‌ای که خیلی نظرم رو جلب کرد این بود که کل تیم به حریف اجازهء بازی‌سازی نداد. بجز دو توپ، همیشه بازیکن صاحب توپ رو تحت فشار قرار دادیم و نهایتا یا مستقیما توپ رو گرفتیم و یا حریف رو ناچار کردیم که توپ رو به منطقهء کم‌خطر‌تری بفرسته.
اهمیت این نکته در اینه که وستهام قبلا نشون داده که چقدر میتونه گزنده عمل کنه. با دفاع عالی و استفاده از ضدحمله‌های سریع و یا استفاده از تک موقعیت‌های ایجاد شده بر روی ضربات ایستگاهی، بارها مقابل حریفان بزرگش ایستاد و نتیجه گرفت. اما دیشب هرگز موفق به ایجاد "موقعیت حمله" نشد. چرا که اون پاس دقیق و لازم برای طراحی ضدحمله ارسال نمی‌شد. دلیلش همون که گفتم، فشار دائم به بازیکن صاحب توپ.
اتفاقا این خصیصهء بارزتیم‌های کیروشه. یعنی منچستر سال‌های آخر سرالکس و تیم فوتبال ایران خودمون. با این مزیت که منچستر در حمله هم از تنوع و طراوت بسیار بالایی برخورداره.
اما این روش دو تا مشکل داره. اول این که آمادگی بالای بدنی می‌خواد. برای لیگی به گستردگی انگلستان، حفظ این آمادگی کار مشکلیه. اما اگر بخوایم همین روش رو ادامه بدیم، لاجرم باید از سیستم چرخشی استفاده کنیم که بازیکنان فرسوده نشند. اینجا شاید نیمکت نه چندان پرمهره‌مون پاشنه آشیل‌مون بشه.
مشکل دوم به این برمیگرده که تیم‌های قدر، بازیکنان خیلی بهتری دارند که تحت فشار اشتباه نمی‌کنند. مثلا رئال. بسیار خوب اون وقت یک خاک دیگه‌ای به سرمون میریزیم.
مهم اینه که من چندین فصله که دائم دارم خودم رو جر میدم که چرا مقابل تیم‌های متوسط اینقدر شل و ول بازی می‌کنیم. چرا بهشون اعتماد بنفس میدیم و در یک لحظه غافلگیر میشیم و تا آخر مسابقه مشغول جون کندنیم برای جبران. در واقع در فصول اخیر، همین‌ها بودند که ما رو به چنین جایگاه و رتبه‌هایی هل دادند.
نمایش دیشب خیلی امیدوارم کرد که دیگه با شکم سیری جلوی کوچک‌ترها بازی نخواهیم کرد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اول از همه تبریک. چقدر خوب بودیم که افشین هم اعلام رضایت تام و تمام کرد!
من که سواد و عقلم به تحلیل‌ نمی‌رسه. نکته‌ای که خیلی نظرم رو جلب کرد این بود که کل تیم به حریف اجازهء بازی‌سازی نداد. بجز دو توپ، همیشه بازیکن صاحب توپ رو تحت فشار قرار دادیم و نهایتا یا مستقیما توپ رو گرفتیم و یا حریف رو ناچار کردیم که توپ رو به منطقهء کم‌خطر‌تری بفرسته.
اهمیت این نکته در اینه که وستهام قبلا نشون داده که چقدر میتونه گزنده عمل کنه. با دفاع عالی و استفاده از ضدحمله‌های سریع و یا استفاده از تک موقعیت‌های ایجاد شده بر روی ضربات ایستگاهی، بارها مقابل حریفان بزرگش ایستاد و نتیجه گرفت. اما دیشب هرگز موفق به ایجاد "موقعیت حمله" نشد. چرا که اون پاس دقیق و لازم برای طراحی ضدحمله ارسال نمی‌شد. دلیلش همون که گفتم، فشار دائم به بازیکن صاحب توپ.
اتفاقا این خصیصهء بارزتیم‌های کیروشه. یعنی منچستر سال‌های آخر سرالکس و تیم فوتبال ایران خودمون. با این مزیت که منچستر در حمله هم از تنوع و طراوت بسیار بالایی برخورداره.
اما این روش دو تا مشکل داره. اول این که آمادگی بالای بدنی می‌خواد. برای لیگی به گستردگی انگلستان، حفظ این آمادگی کار مشکلیه. اما اگر بخوایم همین روش رو ادامه بدیم، لاجرم باید از سیستم چرخشی استفاده کنیم که بازیکنان فرسوده نشند. اینجا شاید نیمکت نه چندان پرمهره‌مون پاشنه آشیل‌مون بشه.
مشکل دوم به این برمیگرده که تیم‌های قدر، بازیکنان خیلی بهتری دارند که تحت فشار اشتباه نمی‌کنند. مثلا رئال. بسیار خوب اون وقت یک خاک دیگه‌ای به سرمون میریزیم.
مهم اینه که من چندین فصله که دائم دارم خودم رو جر میدم که چرا مقابل تیم‌های متوسط اینقدر شل و ول بازی می‌کنیم. چرا بهشون اعتماد بنفس میدیم و در یک لحظه غافلگیر میشیم و تا آخر مسابقه مشغول جون کندنیم برای جبران. در واقع در فصول اخیر، همین‌ها بودند که ما رو به چنین جایگاه و رتبه‌هایی هل دادند.
نمایش دیشب خیلی امیدوارم کرد که دیگه با شکم سیری جلوی کوچک‌ترها بازی نخواهیم کرد
دقیقا پارسال تیمای بزرگ نبودن که باعث شدن ششم شیم، امتیازای ساده جلوی تیمای معمولی بودن که کار دستمون داد، ۲۰ امتیاز از دست رفته تو الدترافورد بیشترش جلو همین تیم ها بود ؛)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
من خودم دقیقا با یورک و کول یونایتدو شناختم، کلا فوتبال رو شناختم، یک دو های ویرانگرشون اون زمان ک ۵،۶ سالم بیشتر نبود باعث شد جای برنامه کودک بشینم و هر وقتی که بود فوتبالای منچستریونایتدو ببینم که این دو تا سیاها چحوری انقد باحال از همه رد میشن :)
مشاهده پیوست 1029181
فارغ از سبک کول و یورک، چیزی که بین‌شون مهم بود، هم‌حسی بود. می‌دونستن که طرف الان کجاست. یا به کجا خواهد رفت. برای همین زوجی رویایی شده بودند. دیشب من بهم همین حس دست داد. که این دو جوان، حس خوبی از همدیگه دارند.
مثلا این هماهنگی بین لوکاکو و مارسیال دیده نمی‌شد. یکجا مارسیال یک پاس فوق‌العاده و بسیار هوشمندانه براش انداخت (البته لوکاکو در افساید قرار گرفت و کلا موضوع منتفی شد) اما لوکاکو منتظر این پاس نبود. به فکرش نمی‌رسید که مارسیال چنین کاری بکنه. این البته با تمرین و کار کردن با همدیگه درست میشه.

اما با راشفورد از اساس این هماهنگی وجود داشت. خدا کنه صرفا یک جرقه نبوده باشه.

desperanish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
پیرو صحبت های دوستان ما یک ماه اول سال قبل از رتبه سوم پایین تر نیامده بودیم.
ولی بعد از یکماه نزول نکردیم بلکه سقوط کردیم.
فشار خوزه به بازیکنان غیر از افت و مصدومیت چیزی به بار نیاورد چون ابزار مناسب برای تفکراتش رو نداشت و شناخت درستی روی بازیکنان نداشت.
امسال هم به نظر من ما 15 تا 20 درصد پیشرفت داشتیم و قطعا تیم افت خواهد کرد.
ولی کسی که خیلی امیدوار کننده نشون داده و شاید بتونه ما رو در اون برهه نجات بده نمانیا ماتیچ هست.
ماتیچ برخلاف هررا به جای دوندگی زیاد بازی‌خوانی و جاگیری خوبی داره که تیم حریف رو فلج میکنه.
ماتیچ خیلی مزایا داره مثل چپ پا بودن، قدرت حفظ توپ، بازی رو به جلو و شوت های عالی
ولی مشکل اساسی‌ای که مشخصه اینه که ماتیچ خیلی زودتر از باقی بازیکنان خسته خواهد شد، کما اینکه در چلسی هم همین اتفاق براش افتاد.
هررا بازیکن خوبیه ولی کیفیت ماتیچ را نداره با دوندگی زیاد میخواد خلع هاش رو پر کنه برای همین زیاد نمیتونه در بازی از تفکرش استفاده کنه.

به نظر من خوزه تو هیچ بازی نباید 90 دقیقه از ماتیچ بازی بگیره تا هم حفظ بشه و هم انگیزه داشته باشه.

04kp_matic-reuters-m.jpg

اوریر مثل اینکه با تاتنهام به توافق رسیده و منچستر رو دور زد. حیف شد خیلی بازیکن آینده داریه.
سان مدعی شده زلاتان فردا با تیم تمرین خواهد کرد!!!
Zlatan Ibrahimovic set to return to Man Utd's training ground in the next 24 hours as he eyes new deal

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
مشاهده پیوست 1029181
کول قبل از امدن یورک یک مهاجم کاملا معمولی بود از نظر من وقتی یورک اضافه شد کول عجیب و غریب عالی شد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کول قبل از امدن یورک یک مهاجم کاملا معمولی بود از نظر من وقتی یورک اضافه شد کول عجیب و غریب عالی شد
والا من قبلشو دیگه سنم قد نمیده :))
اولین تصاویر فوتبالی که تو ذهنم دارم باهم تو یونایتد بودن :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فردا با سوانزی بازی داریم
ساعت ۴

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی رو شبکه ورزش پخش می‌کنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اریک بایی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نیمه اول خیلی خوب نبودیم،
از بازی قبل ضعیف تر،
حس اضطرار اصلا دیده نمیشد تو بازی تیم و سوانسی هم خوب دفاع میکرد، با اون بازی کند نمیشد موقعیت درست و حسابی خلق کرد،
ولی خب یکی دو تا موقعیت داشتیم که خوشبختانه دقیقه آخر یکیش گل شد،
البته بدشانسی پوگبا هم ادامه داره و بازم هدش خورد توی تیر، ولی بایی بود و گلش کرد
راشفورد و میکی خوب نبودن این بازی، مارسیال باید زودتر بیاد به نظرم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
۱۰ دقیقه اتوبوسو جا به جا کردن ۳ تا دیگه خوردن :))
چقد خوبه آخه این تیم!
مارسیال عالی بازی کرد تو همین چند دقیقه
میکی هم هیچ کاری نکرد ولی ۲ تا پاس طلایی داد
لوکاکو هم که....:general504::general211:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی ای
نیمه دوم عالی بودند

یه ۴ ۰ دیگه