• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

desperanish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
مثل اینکه اوریر ۵ ساله امضا کرده.
اگر والنسیا کمی جرئت در نفوذش رو تقویت کنه راست طوفانی خواهیم داشت.
ایبرا هم در مرز آمادگی قرار گرفته و خوزه هم اوکی داده که برگرده.
با حضور ایبرا و لوکاکو تو خط حمله دیگه تیمی مثل رئال جرئت نمیکنه با ۱۱ بازیکن بیاد تو زمین ما بازی کنه.
خوزه تو دفاع تونسته طراوت بیاره و مدافعین خوبی مثل بایی و لیندلوف رو بخره ولی هیچ استحکامی دیده نمیشه...
تیم های خوزه قویترین در دفاع بودن ولی ۲-۳ ساله دستش رو حریفان خوندن و نمیتونه با همون شیوه دیگه ادامه بده.
برا همین خوزه باید تیم رو تو زمینه های دیگه بیشتر تقویت کنه.
اگر واقعاً خوزه در فکر بازی گرفتن همزمان ایبرا و لوکا باشه باید به فکر بازیکنی چپ پا برای ارسال از چپ باشه. و به این ترتیب بازیکنای نفوذی مثل مارسیال و راشفورد کمتر به بازی گرفته میشن.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اصلا حس خوبی به اومدن این اوریر ندارم، درک هم نمیکنم برا چی دقیقا قراره بخریمش؟
به عنوان وینگر!

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
بعید نیست خوزه بخواد اوریه رو هم مثل دارمیان ببره سمت چپ بازی بده.
واقعا قحطی مدافع چپه تو دنیا! تنها مدافع چپ های واقعا ارزشمند الان آلابا و مارسلو ان. بقیه ارزش خرید ندارن به نظر من! فقط باید امیدوار باشیم شاو زود برگرده و بازی های خوبی هم انجام بده.

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بعید نیست خوزه بخواد اوریه رو هم مثل دارمیان ببره سمت چپ بازی بده.
واقعا قحطی مدافع چپه تو دنیا! تنها مدافع چپ های واقعا ارزشمند الان آلابا و مارسلو ان. بقیه ارزش خرید ندارن به نظر من! فقط باید امیدوار باشیم شاو زود برگرده و بازی های خوبی هم انجام بده.
و البته بهترین خرید این فصل آرسنال رو هم باید گفت، کولاسیناک واقعا تانکیه واسه خودش!
هم تو حمله هم تو دفاع محشره.
ایشالا به حق ۵ تن مصدوم شه یکم این فصل خطرناکه :))

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
بابا بی خیال.
از بهترین تیم جهان تو یه بازی تقریبا دوستانه با یه گل اختلاف باختیم تازه موقعیت هم کمتر از اون ها نداشتیم چرا فاز منفی بر می دارید؟!

این رئال دو سه ساله رئال نشده سال ها زمان برده از زمان افتش بعد از اون تیم کهکشانی باز هم از زیر سایه بارسا بیاد بیرون. شما این ویرانه ای که سر الکس رها کرد رو با سه سال بازیکن خریدن می خوای معجزه بکنی توش؟! خب معلومه ما بازیکنی در حد بیل و رونالدو و کروس و مودریچ و راموس نداریم! این بازیکنا طی چندین سال آزمون و خطا خریداری شدن خیلی های دیگه هم اومدن که انتظار رئال رو براورده نکردن و رفتن. مدت ها هم زمان برد که پخته و هماهنگ بشن. من نمی دونم انتظار دارید با سه تا خرید تیم زیر و رو بشه الان؟

به نظر من هم بین سه مدعی کسب لیگیم و فقط یه وینگر خوب بخریم حتی تو اروپا هم شانس داریم.
در ضمن مورینیو هم خیلی مربی خوبیه فقط این لینگاردو بذاره رو نیمکت عوضش به مارسیال یا ماتا بازی بده حله. :d
آخبش دمت گرم برادر. دق کردم از این همه شعار علیه تیم.
یکی نوشت حداکثر بتونیم سهمیه بگیریم. آقا مگه همین سهمیه مفتی به دست میاد؟ چند بار باید گفت که این تیم مجبوره "از اول" ساخته بشه. از اول.
این یعنی سال‌ها زمان و تمرین و از همه مهم‌تر استمرار. استمرار، استمرار.
اگردر فصل آتی ما سهمیه بگیریم، من این رو فصل موفق ارزیابی میکنم. همین که مورینیو تا الان دو تا جام گرفته (که لابد اهمیتش صفره) عالیه. برای موفقیتی بیش از این تنها باید رقبا افت داشته باشند. این فصل سیتی خطرناک‌تر خواهد بود ولی هنوز چلسی خطر بالقوه است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم به مورینیو امیدوارم

از نقل و انتقالات خبر تازه ای نیست؟

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
امروز با وستهم بازی داریم . خبر نیست از ترکیب؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
پوگبا داره فوق العاده بازی میکنه،
یه موقعیت خیلی خوب ایجاد شد که از روی خط کشیدن بیرون توپو،
دفاعشون خیلی خوب کار کرده تا اینجا

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
هیچ کس نیست چرا؟!
یه ضدحمله فوق العاده، حرکت عالی رشفورد و پاس خوبش و لوکاکو هک خیلی خوشگل از زاویه ای نه چندان راحت توپو گل کرد.

Hillary2016

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
خیلی خوشحالم که تمام کنندگیمون انقد خوب شده که 4 شدت در چهارچوب داشتیم و 3تاش گل شده و الان صدرنشین هفته اول شدیم با این برد و خیلی به اینده خوشبین هستم

Sent from my SM-A500Y using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چقددددر خوب بودیم!
تبریک به همه دوستان، اول بازی خیلی سفت و سخت دفاع میکردن ولی بعدش زورمون چربید قشنگ.
پوگبا، رشفورد و لوکاکو بهترین هامون بودن، به نظر من رشفورد بهترین!
مارسیال هم تو همین چند دقیقه ای که اومد یگ گل زد و یه پاس گل تامورینیو دچار سردرد شیرینی برا انتخاب بازیکن شه :)
دو تا تیرک هم زدیم و بازم میشد گل بزنیم، ولی شروع قدرتمندمونو تبریک میگم به همگی،
بعد باخت جلو رئال گفتم، الان هم میگم،
این تیم امسال مدعیه!

desperanish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
TELEMMGLPICT000137354105_trans_NvBQzQNjv4BqcJltjvwyk24RF-iuS2jk8BSZIojjTQW5UqxUwTIN2TU.jpeg
امیدوارم بتونیم تو بازی‌های بعدی هم همینطوری باشیم
امروز عالی هستیم. میشد 2-3 تا دیگه زد.
راشفورد ستاره بازیه به نظر من.
و گل سوم ...
گل چهارم
ماتیچ خیلی عالی بود یه طوری که پوگبا رو خوب آزاد کرد

اصلا حس خوبی به اومدن این اوریر ندارم، درک هم نمیکنم برا چی دقیقا قراره بخریمش؟
به عنوان وینگر!

والنسیا مستحکم هست ولی اون ابزاری که بتونه تفاوت رو رقم بزنه نیست.
خیلی کم نفوذ میکنه. ما یکی مثل دنی آلوز رو میخواستیم که هم تو دفاع هم حمله کمک کنه ولی همین اوریر هم کفایت میکنه.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
تبریک دوستان برد خیلی خوبی بود تیم هم واقعا خوب بازی کرد امیدوارم تا اخر لیگ همینطور بازی کنن پر قدرت
امروز به نظر من هم رشفورد خیلی خوب بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی رو ندیدم
اما تبریک بابت برد
وضعیت دفاع چطوری بود؟

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام .
تبریک . برد پرگل در اولین بازی عالی هست . امیدوارم نتایج تداوم داشته باشد .

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
بازی تیم که تقریبا بی نقص بود. امیدوارم این شروع طوفانی در برابر حریف های بزرگتر هم ادامه پیدا کنه هر چند وستهم هم تیم دست و پا بسته ای نیست.
از این که مارسیال تو همون 10 دقیقه یه گل و یه پاس گل ثبت کرد خوشحال شدم. واقعا این بازیکن پتانسیل ستاره شدن رو داره. خیلی با لینگارد فرق می کنه.
با این که لوکاکو موقعیت کم خراب نمی کنه ولی اگر بازی بدون توپش رو نگاه کنید متوجه می شید چرا این قدر گل می زنه. امیدوارم این روندش حفظ بشه و بره برای آقای گلی.
راستی لیندلوف چرا بازی نکرد؟!

من مجموعا حدود 70 دقیقه از بازی رو دیدم ولی فقط گل سوم تو این 70 دقیقه زده شد. یعنی فکر کنم کل بازی رو نمی دیدم الان چند تا دیگه زده بودیم :d

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
بازی رو ندیدم
اما تبریک بابت برد
وضعیت دفاع چطوری بود؟

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
وضعیت دقاعی خیلی محک خاصی نخورد که بخواهیم بگیم خوب بود یا نه البته اونا حمله کم داشتند اما هر حمله ای کردند موقعیت گل بود . هافبک ها بهتر از دفاع بودند /

بالا