همین بازیکنی که میگی تو هر دو گلی که خوردیم مقصر 100% بود مخصوصا گل اولهمون صحنه کا تو ۶ قدم کاتبک دادن بنزما یا بیل وسط بود از پشت با یه تکل نذاشت بزنه
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
همین بازیکنی که میگی تو هر دو گلی که خوردیم مقصر 100% بود مخصوصا گل اولهمون صحنه کا تو ۶ قدم کاتبک دادن بنزما یا بیل وسط بود از پشت با یه تکل نذاشت بزنه
کل کاری که کرد همون پاس به رشفورد بود بقیه بازی فقط سوتی دادبنده خدا دو تا پاس داد همین چند دقیقه اگه خطا نمیکردن و راشفورد یکم تجربه داشت گل میشدن
گل اولشون آفساید بود.گل اولشونم مشکوک بود
این تیم تو هیچ جامی مدعی نخواهد بود تا وقتی که مربی احمقش بخواد مثل فصل پیش اینطوری ترکیبو بچینهحیف شد
نیمه اولو خوب شروع کردیم
نیمه دومم خیلی خوب بودیم
ولی خب به کم تجربگی بازیکنامون باختیم
ابن تیم تو لیگ مدعی خواهد بود!
مگه میشه فصلی بیاد و منوتو آبمون تو یه جوب بره؟[emoji1] [emoji8]این تیم تو هیچ جامی مدعی نخواهد بود تا وقتی که مربی احمقش بخواد مثل فصل پیش اینطوری ترکیبو بچینه
قشنگ یه نیمه رو با بازی دادن به لینگارد به ... داد . درست مثل کاری که فصل پیش میکرد
))))))))))مگه میشه فصلی بیاد و منوتو آبمون تو یه جوب بره؟[emoji1] [emoji8]
بریم بخوابیم آقا از هفته دیگه لیگ شروع میشه[emoji16]
شب همگی خوش
جونز و روخو مصدوم بودنیعنی این خوزه هیچکسی رو پیدا نکرد جای اسمالینگ بزاره؟!؟!؟!
بابا این بشر در حد دسته دو ایرانم نیست من نمیدونم کی این رو به دنیای فوتبال معرفی کرده؟ هرچی توپ میاد تو محوطه اگه جلوی پاش هم باشه هد میزنه
یه جوری توپ رو دور میکنه که قطعا به تیم حریف میرسه... 4 تا هافبک جلوش وایساده میزنه زیر توپ
حالا از اون بدتر دارمیانه. فرا فاجعه. تنها کار مثبتی که دیروز کرد یه استپ بود...
وقتی رئال میخواد حمله کنه همه بازیکناش بازیساز میشن شما اسم ها رو نگاه کن راموس واران مارسلو برا ما اسمالینگ دارمیان والنسیا
یعنی ابدا نمیشه به اینها پاس داد اگر بدی حتما با دروازه بان بازی میکنن مگر اینکه دیگه 100 درصد مطمئن باشن پاسشون اشتباه نمیره
من خدا خدا میکنم اوریر بیاد کلی بازیکنای قوی و بلند قد تو محوطه داریم تو هر بازی باید 30 تا توپ از کناره ها (نه از عقب) بریزیم رو دوازه حریف ولی هیچ خبری نیست.
واقعا خوزه چی فکر میکنه به زور قلدری لوکاکو مگه میشه بازی ای رو تو لیگ قهرمانان برد؟!