• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
همون صحنه کا تو ۶ قدم کاتبک دادن بنزما یا بیل وسط بود از پشت با یه تکل نذاشت بزنه

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
همین بازیکنی که میگی تو هر دو گلی که خوردیم مقصر 100% بود مخصوصا گل اول

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
بنده خدا دو تا پاس داد همین چند دقیقه اگه خطا نمیکردن و راشفورد یکم تجربه داشت گل میشدن

کل کاری که کرد همون پاس به رشفورد بود بقیه بازی فقط سوتی داد

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
80 میلیون پول دادن. نه میتونه بدوه نه میتونه دریبل بزنه نه میتونه تک به تک بزنه نه میتونه یه پرتاب اوت ساده رو انجام بده!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
بازم قربانی ترکیب چینی مزخرف مورینیو شدیم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
حیف شد
نیمه اولو خوب شروع کردیم
نیمه دومم خیلی خوب بودیم
ولی خب به کم تجربگی بازیکنامون باختیم
ابن تیم تو لیگ مدعی خواهد بود!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
گل اولشونم مشکوک بود
گل اولشون آفساید بود.
ما هم ۲،۳ تا گل نزدیم، اونا هم نزدن
در کل از نظر موقعیت بازی برابری بود،
و وقتی حساب کنی تیم جلومون دو ساله قهرمان اروپاس میبینی ک خیلی هم بد نبودیم بر عکس اواسط بازی

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
حیف شد
نیمه اولو خوب شروع کردیم
نیمه دومم خیلی خوب بودیم
ولی خب به کم تجربگی بازیکنامون باختیم
ابن تیم تو لیگ مدعی خواهد بود!

این تیم تو هیچ جامی مدعی نخواهد بود تا وقتی که مربی احمقش بخواد مثل فصل پیش اینطوری ترکیبو بچینه
قشنگ یه نیمه رو با بازی دادن به لینگارد به ... داد . درست مثل کاری که فصل پیش میکرد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این تیم تو هیچ جامی مدعی نخواهد بود تا وقتی که مربی احمقش بخواد مثل فصل پیش اینطوری ترکیبو بچینه
قشنگ یه نیمه رو با بازی دادن به لینگارد به ... داد . درست مثل کاری که فصل پیش میکرد
مگه میشه فصلی بیاد و منوتو آبمون تو یه جوب بره؟[emoji1] [emoji8]
بریم بخوابیم آقا از هفته دیگه لیگ شروع میشه[emoji16]
شب همگی خوش

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
مگه میشه فصلی بیاد و منوتو آبمون تو یه جوب بره؟[emoji1] [emoji8]
بریم بخوابیم آقا از هفته دیگه لیگ شروع میشه[emoji16]
شب همگی خوش

:)))))))))))

اخه تو خیلی مثبت اندیشی برادر من:دی من اخلاقم روی کینی هستم. تو ماتایی :دی

شب خوش

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
خوب با این بازیکنان امسال هم از جام و بازی خوب خبری نیست . همین که بین 4 تا تیم بتونیم رتبه کسب کنیم موفقیت خواهد بود !!! کلا دیگه مثل اینکه باید با حضور در سطح اول اروپا و هم رده شدن با رئال و بارسلونا و بایرن و یووه و ... خداحافظی کنیم ....
لیندلنوف و رشفورد و لینگارد واقعا در حد یونایتد نیستند . به خط اریک بیلی هم نمیشه روش حساب کرد یا مصدوم هست یا محروم .
شما واسکز رو با رشفورد و لینگارد مقایسه کنید . راموس رو با بیلی . یا مودریچ رو با هررا و کروس رو با پوگبا معلومه تیم رقیب برنده میشه . تازه خوش شانس بودیم تو بازی پیش فصل که هنوز رئال اماده نیست خوردیم بهش وگرنه تو کوران بازی ها باخت فجیعی رو می اوردیم .
مورینیو هم عاشقشم ولی تو این منچستر با این سیاست خرید بازیکن به هیچی نمی رسه مگر معجزه کنه .
هنوز شماره 7 و شماره 10 واقعی نداریم . امیدوام تا اخر اگوست فرجی بشه و یه مهاچم و یه هافبک خوب یگیریم.

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
بابا بی خیال.
از بهترین تیم جهان تو یه بازی تقریبا دوستانه با یه گل اختلاف باختیم تازه موقعیت هم کمتر از اون ها نداشتیم چرا فاز منفی بر می دارید؟!

این رئال دو سه ساله رئال نشده سال ها زمان برده از زمان افتش بعد از اون تیم کهکشانی باز هم از زیر سایه بارسا بیاد بیرون. شما این ویرانه ای که سر الکس رها کرد رو با سه سال بازیکن خریدن می خوای معجزه بکنی توش؟! خب معلومه ما بازیکنی در حد بیل و رونالدو و کروس و مودریچ و راموس نداریم! این بازیکنا طی چندین سال آزمون و خطا خریداری شدن خیلی های دیگه هم اومدن که انتظار رئال رو براورده نکردن و رفتن. مدت ها هم زمان برد که پخته و هماهنگ بشن. من نمی دونم انتظار دارید با سه تا خرید تیم زیر و رو بشه الان؟

به نظر من هم بین سه مدعی کسب لیگیم و فقط یه وینگر خوب بخریم حتی تو اروپا هم شانس داریم.
در ضمن مورینیو هم خیلی مربی خوبیه فقط این لینگاردو بذاره رو نیمکت عوضش به مارسیال یا ماتا بازی بده حله. :d

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اگه قرار به این سبک بازی باشه سیمعونه مربی بهتری هست متاسفانه در حال تقلید سبک بازی اتلتیکو مادرید هستیم بدون ابزار لازم .قبلا هم که در حال تقلید سبک بارسا بودیم تا کی قرار هست تقلید کنیم خدا میدونه

desperanish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
یعنی این خوزه هیچکسی رو پیدا نکرد جای اسمالینگ بزاره؟!؟!؟!
بابا این بشر در حد دسته دو ایرانم نیست من نمیدونم کی این رو به دنیای فوتبال معرفی کرده؟ هرچی توپ میاد تو محوطه اگه جلوی پاش هم باشه هد میزنه o_O
یه جوری توپ رو دور میکنه که قطعا به تیم حریف میرسه... 4 تا هافبک جلوش وایساده میزنه زیر توپ
حالا از اون بدتر دارمیانه. فرا فاجعه. تنها کار مثبتی که دیروز کرد یه استپ بود...
وقتی رئال میخواد حمله کنه همه بازیکناش بازیساز میشن شما اسم ها رو نگاه کن راموس واران مارسلو برا ما اسمالینگ دارمیان والنسیا
یعنی ابدا نمیشه به اینها پاس داد اگر بدی حتما با دروازه بان بازی میکنن مگر اینکه دیگه 100 درصد مطمئن باشن پاسشون اشتباه نمیره
من خدا خدا میکنم اوریر بیاد کلی بازیکنای قوی و بلند قد تو محوطه داریم تو هر بازی باید 30 تا توپ از کناره ها (نه از عقب) بریزیم رو دوازه حریف ولی هیچ خبری نیست.
واقعا خوزه چی فکر میکنه به زور قلدری لوکاکو مگه میشه بازی ای رو تو لیگ قهرمانان برد؟!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یعنی این خوزه هیچکسی رو پیدا نکرد جای اسمالینگ بزاره؟!؟!؟!
بابا این بشر در حد دسته دو ایرانم نیست من نمیدونم کی این رو به دنیای فوتبال معرفی کرده؟ هرچی توپ میاد تو محوطه اگه جلوی پاش هم باشه هد میزنه o_O
یه جوری توپ رو دور میکنه که قطعا به تیم حریف میرسه... 4 تا هافبک جلوش وایساده میزنه زیر توپ
حالا از اون بدتر دارمیانه. فرا فاجعه. تنها کار مثبتی که دیروز کرد یه استپ بود...
وقتی رئال میخواد حمله کنه همه بازیکناش بازیساز میشن شما اسم ها رو نگاه کن راموس واران مارسلو برا ما اسمالینگ دارمیان والنسیا
یعنی ابدا نمیشه به اینها پاس داد اگر بدی حتما با دروازه بان بازی میکنن مگر اینکه دیگه 100 درصد مطمئن باشن پاسشون اشتباه نمیره
من خدا خدا میکنم اوریر بیاد کلی بازیکنای قوی و بلند قد تو محوطه داریم تو هر بازی باید 30 تا توپ از کناره ها (نه از عقب) بریزیم رو دوازه حریف ولی هیچ خبری نیست.
واقعا خوزه چی فکر میکنه به زور قلدری لوکاکو مگه میشه بازی ای رو تو لیگ قهرمانان برد؟!
جونز و روخو مصدوم بودن
بایی هم محروم بود
واقعا کسی نبود دیگه باید بلیند رو میذاشت که اونم به مراتب بدتر نباشه بهتر نیست :))
اگر بنا به خرید دفاع کنار باشه سمت چپ خیلی واجب تره، والنسیا سمت راست ۱۰ بار از اوریر بهتره، واقعا حرف نداره این بشر
سمت چپمون داغونه٬ بلیند کنده و سوتی میده فقط، دارمیان هم همینطور، شاو هم که بعد شکستگی پاش دیگه اون بازیکن سابق نشده...
در طول فصل بایی و لیندلوف بیشتر بازیها فیکسمون هستن، مگر مصدومیت یا محرومیتی باشه
سرجمع تیم بی نقص نیست، ولی با همین بازیکنا راحت جزو ۳ تا شانس اصلی لیگیم
تو اروپا اما جلوتر از یک چهارم یا نهایت نیم نهایی نمیشه متصور شد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ما دیشب نا امید کننده بازی کردیم به خصوص اواخر نیمه اول و اویل نیمه دوم ولی چیزی که هست اینه که این تیم چند تا تغییر بزرگ داشته مثل زلات و حتی رونی و اضافه شدن چند نفر با اینکه هیچوقت به مورون علاقه ای نداشتم و براش شخصیتی قایل نبودم و نیستم با این حساب نمیشه با یک بازی در مورد این تیم نظر جدی داد همونطور که گفتم تغییرات زیاد بوده اینکه گفته میشه ما داریم از اتلتیکو تقلید میکنیم رو خیلی من قبول ندارم چون مورون پیش از اتلتیکو در تیم های دیگه این شکل دفاع رو با کمی تغییر اجرا میکرده.....مورون باید یک فکری به حال دفاع بکنه این فکر میتونه تغییر نفر نباشه تغییر ساختار شاید موثرتر واقع بشه....در مجموع خیلی حیف شد که باختیم ولی باید واقع بین بود مادرید تیم بسیار آماده ای داره و تیم های بزرگ اروپا در مقابل اونها شکست خوردن.....در مورد پوگبا نمیشه هیچ بهانه ای رو قبول کرد گند زد ماتیچ که تازه به تیم اضافه شده با فاصله موثرتر ظاهر شد لوکاکو هم که یک دروازه خالی رو گل نکرد..لیندلوف هم با یک نگاه چیز خاص و ویژه ای نشون نداد....

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
این لوکاکو بعید می دونم کارمون رو راه بیاندازه . امیدوارم بتونه ولی بعید است . یه گلزن خوب نداشته باشیم اوضامون خراب میشه .

بالا