AslanSalarkia
همکار بازنشسته
بازی رو نشد درست ببینم
همش دنبال فرکانس و لینک بودم :/
حیف شد مساوی کردیم
همش دنبال فرکانس و لینک بودم :/
حیف شد مساوی کردیم
نه عزیز از همون سیمی که نتش روشن هست ترافیک کم میکنه اون تایید شمارش هم مسخره و بی مورد هستآقا این آنتن قضیه اش چیه اگر مثلا با دستگاه دیگه ببینی واسه اون خطی که وارد کردی هزینه میره؟
چه فایده اصلان؟آقا همه اینا به کنار فقط اون صحنه که مارسیال سمت چپ دفاع روبروشو به غلط کردن انداخت 3 بار دریبلش زد افتاد زمین بنده خدا:general304:
انتن یکیش هست اما اگه دسترسی به شرینگ داری لیست کل شبکه های پخش کننده رو قرار دادم براتونمثل اینکه اولین قربانی مربی های امسال EPL یه بارسایی قدیمی، فرانک دی بوئر هستش که هر 4 بازی اولش رو باخت با پالاس...
خوب شایعه خرید در زمستون هم واسه تیممون زیاد شده از همین الان میگن که 100 میلیون رقم فسخ قرارداد گریزمن رو واسه زمستون میخوایم بپردازیم!!!!
این مارک هیوز هم داره دهن کجی میکنه، ظاهرا در حین بازی توهینی هم داشته به موو که آخر بازی باهاش دست نداده موو بخاطر این قضیه، الان هم داره چپ و راست مصاحبه میکنه برعلیه منچستر و موو...
فردا شب هم با بازل بازی داریم تو منچستر، باید بازی اولمون رو با قدرت شروع کنیم...
فقط نمیدونم بازی رو از کجا میشه دید..
اون پاس فوق العاده برای لوکاکو که کوبید زیرش رو کی فرستاد پس؟چه فایده اصلان؟
وینگری که از بازیکن مستقیمش رد بشه ولی نتونه یه پاس بندازه واسه مهاجم، چه سودی داره؟؟
نه میتونن مستقیم خودشون رو به دروازه برسونن و نه میتونن مهاجم رو جلوی دروازه صاحب توپ کنن، اینجوری تیم به جایی نمیرسه، حالا بعضی بازی ها، جواب میده، بعضی از بازیها، اصلا جواب نمیده...
واقعا این Cheap شدن وودوارد تو آخرین روزای نقل و انتقالات، راحت قهرمانی رو ازمون میگیره این فصل...
گفتم که، یک در 20 حرکت؟اون پاس فوق العاده برای لوکاکو که کوبید زیرش رو کی فرستاد پس؟
پرشیچ رو ندادند. از اولش هم بنا بر ندادنش بود. بیخود حسرتش رو نخوریم.به این میگن وینگر که تنها وینگر تخصصی تیممون هستش، یعنی یانگ با یه سانتر، گل فلینی!!!!!
اگه پرشیچ رو داشتیم، بهتر از این میبودیم تو کل بازیهامون، شانس ما هم تو هر بازی اینتر داره یا گل میزنه یا پاس گل میده...