خوب که هستیم، ولی خبر بد مصدومیت پوگبا بود که رسما نابودمون میکنه...بازی رو نمیتونم ببینم، ظاهرا ک خوبیم.
امیدوارم مصدومیت پوگبا اونقدر بد نباشه... موتور تیمه :/
فعلا حدس زدن که حدود 2 هفته است. البته هنوز رسمی بررسی نشده.خبر تازه ای از وضعیت مصدومیت پوگبا نیست؟
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
تجربه موو میگه مصدومیت عضلانی، چند هفته کوتاه هستش(مصاحبه بعداز بازی)، ولی تا رسمی معاینه نشه، چیزی نمیشه گفت، ولی میگن که طوری که دیدن از باشگاه با عصا خارج شده، مصدومیت حداقل 6 هفته هستش...:general208::general208::general208::general208::general208:خبر تازه ای از وضعیت مصدومیت پوگبا نیست؟
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
احتمالا...پس بازی جلو لیورپول رو هم از دست میده؟
دوست من مال اقا زاده باشه یا هرکسی انتن الان ترافیکش برای همراه اول رایگان شده و خیلی راحت میتونیم اچ دی ببینیم همه بازی هارو، به درک لیورپول سیما پخش نمیکنه، با شرینگ جتی سیسیکم رایگان هم میتونید از هاتبرد فول اچ دی تماشا کنید اگه حتما میخواید از تی وی ببینید کلا صداوسیما چی بود که الان غصشو بخوریمخوب رسما هم اعلام شد که پوگبا بین 4 تا 6 هفته مصدوم هستش و معلوم نیست که به بازی لیورپول یا حتی بازی با تاتنهام برسه...
با توجه به تحریمهای جدیدی که برعلیه طرفداران پخش EPL قرار گرفته، به نفع سایتهای آقازاده ها:general211: واسه پخش زنده، ظاهرا دیگه راهی جز دیدن بازیها با قاشق و چنگال نداریم، بهتون پیشنهاد میکنم که از لینک های LiveStream استفاده کنید و از سایت آقازاده ها، استفاده نکنید...
آقا یه سوال، آنتن ب ای من هم فعلا ظاهرا رایگانه ولی خب قطعا پولی میشه بعد یه مدت،دوست من مال اقا زاده باشه یا هرکسی انتن الان ترافیکش برای همراه اول رایگان شده و خیلی راحت میتونیم اچ دی ببینیم همه بازی هارو، به درک لیورپول سیما پخش نمیکنه، با شرینگ جتی سیسیکم رایگان هم میتونید از هاتبرد فول اچ دی تماشا کنید اگه حتما میخواید از تی وی ببینید کلا صداوسیما چی بود که الان غصشو بخوریم
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
لالیوزر سیما هیچی نبود و نخواهد بود، ولی حداقل بازی هارو یه پخش میکردن، الان بخاطر وجود این سایت هستش که دیگه بازی هارو پخش نمیکنن، یعنی واضح نبود این قضیه؟دوست من مال اقا زاده باشه یا هرکسی انتن الان ترافیکش برای همراه اول رایگان شده و خیلی راحت میتونیم اچ دی ببینیم همه بازی هارو، به درک لیورپول سیما پخش نمیکنه، با شرینگ جتی سیسیکم رایگان هم میتونید از هاتبرد فول اچ دی تماشا کنید اگه حتما میخواید از تی وی ببینید کلا صداوسیما چی بود که الان غصشو بخوریم
اگر این شایعه واقعیت داشته باشه واقعا باید این سایت انتن رو تحریم کرد.خوب رسما هم اعلام شد که پوگبا بین 4 تا 6 هفته مصدوم هستش و معلوم نیست که به بازی لیورپول یا حتی بازی با تاتنهام برسه...
با توجه به تحریمهای جدیدی که برعلیه طرفداران پخش EPL قرار گرفته، به نفع سایتهای آقازاده ها:general211: واسه پخش زنده، ظاهرا دیگه راهی جز دیدن بازیها با قاشق و چنگال نداریم، بهتون پیشنهاد میکنم که از لینک های LiveStream استفاده کنید و از سایت آقازاده ها، استفاده نکنید...
واقعا؟ هروقت آسیاتک یا ایرانسل هم رایگان کردن من تحریم ها رو تعلیق می کنمدوست من مال اقا زاده باشه یا هرکسی انتن الان ترافیکش برای همراه اول رایگان شده و خیلی راحت میتونیم اچ دی ببینیم همه بازی هارو، به درک لیورپول سیما پخش نمیکنه، با شرینگ جتی سیسیکم رایگان هم میتونید از هاتبرد فول اچ دی تماشا کنید اگه حتما میخواید از تی وی ببینید کلا صداوسیما چی بود که الان غصشو بخوریم
شایعه که نیست، دیگه همه جا صداش در اومده...اگر این شایعه واقعیت داشته باشه واقعا باید این سایت انتن رو تحریم کرد.
فوتبین همچنان بهترین گزینه است و جوابگو هم هست.
من همیشه با فوتبین نگاه می کنم. تا سر بازی با استوک که کار می کرد.شایعه که نیست، دیگه همه جا صداش در اومده...
فوتبین هنوز کار میکنه؟؟؟
من که هر بار رفتم سراغش، باز هم نمیشد حتی سایتش!!!!!
البته با شیلترشکن باز میشد ولی به مرحله نگاه کردن نمیرسید و همینجور میموند...
دوست عزیز انتن رایگان هست چی میگید 15 تومن اخهلالیوزر سیما هیچی نبود و نخواهد بود، ولی حداقل بازی هارو یه پخش میکردن، الان بخاطر وجود این سایت هستش که دیگه بازی هارو پخش نمیکنن، یعنی واضح نبود این قضیه؟
محروم شدن از پخش زنده، اونوقت باید بری سراغ جایی که ۱۵ تومن میگرفت واسه عضو شدن و به قول اصلان تا چند وقت بیشتر اینجوری نمیمونه و به زودی دوشیدنشون شروع میشه...
چند سایت ایرانی دیگه هم بود که پخش زنده میکرد، با آب بندی همینا، همشون فیلتر و تعطیل شدن...
دلیلی نداره، وقتی چنگال هست، بخوایم بریم سراغ این ... ها.
بله اصلان، من هم دوتا بازی اخیر رو سعی کردم از اونجا ببینم، ولی حتی ۱۰ ثانیه از بازی رو نمیشد بدون قطعی و دنگ و فنگ دید، یه کانال تلگرام پیدا کردم که لینک مستقیم روی تلگرام میده و بسیار هم عالی بود، بدون قطعی و لگ بازی هارو کامل دیدم، حجم استفاده اینترنت هم جالب بود، واسه یه بازی که به نظرم خیلی کیفیتش هم خوب بود(HD نبود)، تقریبا ۲۰۰ مگ بیشتر ترافیک نسوزوند...
راستی دوستان، دقت کردید که امسال تمام بازی های یورولیگ رو پخش میکنن، حتی بازیهای حذفی چمپیونزلیگ رو هم کامل پخش کردن؟؟؟
گور بابا لیوزر سیما، همون چنگال خودمون شرف داره...
در حال حاضر رایگانه،دوست عزیز انتن رایگان هست چی میگید 15 تومن اخه