• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اختیار داری علی خان، همیشه به یادت هستیم...

من فکر میکنم که بزرگترین مشکل تیم ما، ترسو بودن موو هستش، مربی های بزرگ تو بازی های بزرگ ریسک انجام میدن، ولی موو اونقدر محتاط هستش که به هیچ عنوان دفاع رو نمیخواد ول کنه، و تیم با یک اشتباه میاد نتیجه رو از دست میده(چیزیکه واسه موو خیلی اتفاق افتاده، نمیدونم که چرا درس عبرت نشده واسش)، طرفداری امروز یه مطلب زده بود که دقیقا کانتونا هم همین رو گفته بود...
بازی با بازل تیم کجا ترسو بود؟ سراسر حمله کردیم، به تیرک زدیم و از همه مهم تر، مورینیو یک تیم تقریبا دوم رو به زمین فرستاد و بازیکنان اصلی رو گذاشت که استراحت بکنند. یعنی از باخت ترسی نداشت و با تیم دومش، کل نیمهء اول رو توی زمین بازل (که قبلا هم نشون داده تیم کار بلدیه و حذف مون هم کرده) خیمه زده بود.
تاکتیک های دفاعی یک مربی، معنای ترسو بودن رو نمیده. هر کس روش و برنامه ای برای رسیدن به نتیجه داره. ضمن این که منچستر فعلی، منچستری دفاعی نیست.

صحبت کینگ اریک رو نخوندم. سرور ماست، اما چرت و پرت کم نمیگه. البته از حالگیری که از نیمار کرده خوشم اومد :)

Aventador1988

Registered User
لایک‌ها
455
01255988.jpg

شیاطین سرخ در شبی که قادر به خلق موقعیت روی دروازه برایتون نبود، با تک گل اتفاقی موفق به غلبه بر رقیب سرسخت خود شد.

مورینیو گفت: "من علاقمندم صادق باشم و آنچه که برایتون شایسته آن است را عنوان کنم، زیرا معتقدم آنها شایستگی بیشتری نسبت به نتیجه رخ داده داشتند. آنها واقعا خوب بازی کردند، سازمان دفاع خوبی داشتند و پس از آن که توپ را به دست می آوردند خطرناک بازی می کردند و من صادقانه فکر می کنم برایتون خیلی خوب بازی کرد.

من معتقدم روحیه یونایتد امروز بیشتر از کیفیتش بود. بعضی مواقع حضور بازیکنان زیاد هجومی در زمین به منزله ارائه بازی هجومی نیست.

ما بازیکنان زیادی در خط حمله در زمین داشتیم؛ اما کنترل کمی در خط میانی ما وجود داشت. گاهی اوقات این واقعیت فوتبال است که علیرغم وجود بازیکنان فراوان در خط حمله، گاهی اوقات تعادل را از دست می دهید و شانس های زیادی روی دروازه رقبا ایجاد نمی کنید."

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی با بازل تیم کجا ترسو بود؟ سراسر حمله کردیم، به تیرک زدیم و از همه مهم تر، مورینیو یک تیم تقریبا دوم رو به زمین فرستاد و بازیکنان اصلی رو گذاشت که استراحت بکنند. یعنی از باخت ترسی نداشت و با تیم دومش، کل نیمهء اول رو توی زمین بازل (که قبلا هم نشون داده تیم کار بلدیه و حذف مون هم کرده) خیمه زده بود.
تاکتیک های دفاعی یک مربی، معنای ترسو بودن رو نمیده. هر کس روش و برنامه ای برای رسیدن به نتیجه داره. ضمن این که منچستر فعلی، منچستری دفاعی نیست.

صحبت کینگ اریک رو نخوندم. سرور ماست، اما چرت و پرت کم نمیگه. البته از حالگیری که از نیمار کرده خوشم اومد :)
متاسفانه بازی با بازل رو ندیدم، ولی کلا منظورم بود، ما بازی مثل نیوکاسل 4 گل میزنیم و بعداز اون میریم واسه حفظ نتیجه!!! حالا باز این خوبه، تو بیشتر بازی ها، وقتی یک گل جلو میوفتیم، میریم واسه حفظ نتیجه و ضدحمله، حالا امسال خوبیش این بوده که تو ضدحمله خوب بودیم و تونستیم نتیجه رو بهتر هم بکنیم اکثر اوقات، ولی تو UCL اشتباه یک بار اتفاق میوفته، مثل لیگ نیستش، موو خیلی سابقه داره تو این قضیه، مثل حذفشون مقابل PSG...
کلا من با تفکر دفاعی مشکلی هم ندارم، چون میدونم که الان اکثر تیمها دارن همین شکلی بازی میکنن و فوتبال از جذابیت افتاده و شاید یک یا دوتا مربی رو تو دنیای فوتبال پیدا کنیم که اینجوری فکر نمیکنن(که اونها هم وقتی بازی حساس پیش میاد، دفاع و گل نخوردن رو به حمله ترجیه میدن) ولی ... مساوی های این دو سال روبروی لیورپول و باختهای روبروی چلسی و یک باخت اول فصل گذشته مقابل سیتی و حتی باختهای آخر فصل گذشته(حالا درسته که مصدوم زیاد داشتیم، ولی مطمئنم که سبک بازی موو باز هم فرق نمیکرد) و بردهای ناپلئونی، همش بخاطر همین سبک دفاعی موو هستش که مشخص میکنه، همیشه جواب نمیده و آمار این دو فصلش و حتی فصل قبلش در چلسی رو نگاه کنیم، درصد جواب دادنش، خیلی خیلی پایین بوده...
بماند، ما مشکل بازیکن و وینگر و وینگ بک داریم، حتی مشکل نداشتن هافبک بازیساز، کنار پوگبا و ماتیچ رو داریم(درحقیقت یک هافبک پشت مهاجم منظورم هستش)، مخیتاریان اونقدر عالی بود تو 4-3 هفته اول که گفتم، هیچ مشکلی نداریم دیگه از این بابت، ولی هر چی گذشت، افتضاح تر شد که دیگه رسما موو فرستادش رو نیمکت...:(
نداشتن یک هافبک دریبل زن و سریع و باهوش، تو مایه های هازارد و ایسکو و اینیستا و مودریچ و ... تو تیم خیلی بدجور داره اذیتمون میکنه، احتمال اینکه گریزمن رو واسه این قسمت بخوایم، هم کم نیست، حتی حرف از دیبالا هم هست!
تیم ما خیلی ضعف بازیکن داره، اکثر بازیکنهایی هم که امسال بهمون کمک کردن، مثل والنسیا و یانگ و حتی ماتیچ، در آخرای فوتبالشون هستن، اینکه موو بازیکن جوون نمیخره و تیم سازی نمیکنه، حرف حسین جان رو ثابت میکنه که انگار اصلا قصد موندن نداره موو...:general710:
چرا گیگز مربی لستر نشد؟ حتی بحث اورتون هم بود!

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
دوستان من یه چیزی بگم انصافا تحت تاثیر جوسازی رسانه ها علیه مورینیو قرار نگیرید. به هر حال مورینیو شخصیتیه که رسانه ها همیشه دنبال حاشیه سازی براش بودن. این همه می گن یونایتد قشنگ بازی نمی کنه یونایتد دفاعیه یونایتد فلان اون وقت ما بالاتر از تیم هایی مثل چلسی و لیورپول و تاتنهام که به ادعای همون رسانه ها تیم های هجومی هستن و زیبا بازی می کنن دومین خط حمله ی لیگ رو داریم! با این که واقعا همه می دونیم وینگر یا بازیکن پشت مهاجم درست و حسابی در حد سانچز یا هازارد یا اریکسن یا الی یا کوتینیو یا مانه یا ... نداریم. این که یه تیم بتونه به موقعش دفاع رو ببنده نقطه قوته و هیچ ربطی به ضعف هجومی نداره. منصفانه هم بخوایم بیینیم این فصل اصلا مثل دو سه فصل اخیر نیست که یه گل بزنیم و بازی رو ببندیم. اگر فصل قبل رو بگن اره مورینیو واقعا ترسو بازی می کرد و انصافا هم ابزار بازی هجومی نداشت ولی امسال وضعیت پوگبا و مارسیال و رشفورد بهتره و مورینیو هم هیچ وقت دنبال یک گل زدن و بستن بازی یا مساوی گرفتن نبوده (به جز بازی با لیورپول) و امار گلزنی تیم به اندازه کافی گویا هست.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مورینیو هم هیچ وقت دنبال یک گل زدن و بستن بازی یا مساوی گرفتن نبوده (به جز بازی با لیورپول) و امار گلزنی تیم به اندازه کافی گویا هست.
و چلسی و تاتنهام و آرسنال و ...
حقیقت ماجرا هستش این قضیه، تازه هنوز با آرسنال و سیتی هم بازی نکردیم، از همین الان با اطمینان میگم که اتوبوس رو پارک میکنه موو...
اینکه آمار گلزنی خوب بوده، دلیلش ضدحمله زدن فوق العاده بهتر نسبت به فصل پیش هستش، تقریبا بیش از 80-70 درصد گلهای این فصلمون رو در ضدحمله زدیم...

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
و چلسی و تاتنهام و آرسنال و ...
حقیقت ماجرا هستش این قضیه، تازه هنوز با آرسنال و سیتی هم بازی نکردیم، از همین الان با اطمینان میگم که اتوبوس رو پارک میکنه موو...
اینکه آمار گلزنی خوب بوده، دلیلش ضدحمله زدن فوق العاده بهتر نسبت به فصل پیش هستش، تقریبا بیش از 80-70 درصد گلهای این فصلمون رو در ضدحمله زدیم...
در مقابل تاتنهام و چلسی اصلا برای مساوی بازی نکردیم.
در مقابل چلسی که خواه نا خواه گلی که اول نیمه دوم خوردیم باعث شد حمله کنیم. نیمه اول هم اصلا تو دفاع نمونده بودیم.
جلوی تاتنهام هم اصلا دنبال تساوی نبودیم. نمی دونم رویکرد تهاجمی معنیش مالکیت توپه؟ اگر معنیش اینه اره تاتنهام تهاجمی بازی کرد و ما تدافعی. ولی معنیش این نیست. قطعا یادته که تو همون بازی ما بیشتر از تاتنهام موقعیت داشتیم و تاتنهام فقط یک موقعیت خطرناک ایجاد کرد.
چطوره که تیمی که رویکرد دفاعی داره و از حمله کردن می ترسه بیشتر از تیم های هجومی گل می زنه؟! ضدحمله تهاجم حساب نمی شه؟ حتما باید مثل تیم فن خال مالکیت رو بگیری دستت و خیلی کند بیای پشت محوطه این قدر با توپ لاس بزنی که هیچ کاری نتونی بکنی؟!
از نظر این رسانه ها تیم هجومی تیمیه که موقع حمله دفاع رو ول کنه و خیاری بکشه جلو و هر بازی حداقل یه گل بخوره تا اثبات کنه دنبال بازی زیبا و هجومیه!!! اگر ملاکشون برای بازی هجومی چیزی جز این بود به بازی های تیم مورینیو نمی گفتن تدافعی و کسالت بار!
شما هم به نظرم تحت تاثی قرار نگیر اقا میلاد. مورینیو زمانی که تو رئال هم بود بهش می گفتن بازی کثیف و تدافعی و فلان و بهمان. در صورتی که تو کل یک فصل رئال فقط یک بازی رو کثیف بازی می کرد اون هم بازی با بارسا در نوکمپ بود و کاملا هم کارش عاقلانه بود چون بارسای اون سال ها رو با هیچ ابزار دیگه ای نمی شد متوقف کرد. مورینیو به دلیل شیوه و اخلاقی که تا دو سه سال پیش داشت همیشه به وضوح رسانه ها و حتی تیم های داوری در مقابلش بودن. دلیل تخریب ها همینه.

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
در مقابل تاتنهام و چلسی اصلا برای مساوی بازی نکردیم.
در مقابل چلسی که خواه نا خواه گلی که اول نیمه دوم خوردیم باعث شد حمله کنیم. نیمه اول هم اصلا تو دفاع نمونده بودیم.
جلوی تاتنهام هم اصلا دنبال تساوی نبودیم. نمی دونم رویکرد تهاجمی معنیش مالکیت توپه؟ اگر معنیش اینه اره تاتنهام تهاجمی بازی کرد و ما تدافعی. ولی معنیش این نیست. قطعا یادته که تو همون بازی ما بیشتر از تاتنهام موقعیت داشتیم و تاتنهام فقط یک موقعیت خطرناک ایجاد کرد.
چطوره که تیمی که رویکرد دفاعی داره و از حمله کردن می ترسه بیشتر از تیم های هجومی گل می زنه؟! ضدحمله تهاجم حساب نمی شه؟ حتما باید مثل تیم فن خال مالکیت رو بگیری دستت و خیلی کند بیای پشت محوطه این قدر با توپ لاس بزنی که هیچ کاری نتونی بکنی؟!
از نظر این رسانه ها تیم هجومی تیمیه که موقع حمله دفاع رو ول کنه و خیاری بکشه جلو و هر بازی حداقل یه گل بخوره تا اثبات کنه دنبال بازی زیبا و هجومیه!!! اگر ملاکشون برای بازی هجومی چیزی جز این بود به بازی های تیم مورینیو نمی گفتن تدافعی و کسالت بار!
شما هم به نظرم تحت تاثی قرار نگیر اقا میلاد. مورینیو زمانی که تو رئال هم بود بهش می گفتن بازی کثیف و تدافعی و فلان و بهمان. در صورتی که تو کل یک فصل رئال فقط یک بازی رو کثیف بازی می کرد اون هم بازی با بارسا در نوکمپ بود و کاملا هم کارش عاقلانه بود چون بارسای اون سال ها رو با هیچ ابزار دیگه ای نمی شد متوقف کرد. مورینیو به دلیل شیوه و اخلاقی که تا دو سه سال پیش داشت همیشه به وضوح رسانه ها و حتی تیم های داوری در مقابلش بودن. دلیل تخریب ها همینه.
همین دیگه، تیمی که زمین رو در اختیار حریف قرار بده و به فکر ضدحمله باشه، یعنی بازی دفاعی انجام داده، مالکیت توپ هم جزو همین قضیه هستش، با اینکه خودم به شدت طرفدار ایتالیا و سبک بازیش هستم، ولی این سبک بازی رو در منچستر نمیتونم تحمل کنم...
تازه اگه این سبک بازی رو فقط تو خونه حریف دنبال میکردیم، خوب بود، ولی موو جلوی تاتنهام همین چند هفته پیش، جلوی چلسی در تمام بازی های فصل گذشته و امسال و جلوی لیورپول در دو فصل گذشته و حتی جلوی سوسیداد هم این سبک بازی مسخرش رو انجام داده که جلوی سوسیداد داشت رسما تیم رو به فنا میداد و شانس از ... خر اوردیم که دقیقه 94 مهاجمشون توپ رو زد بیرون و داشت یه PSG دیگه برای موو تکرار میشد...
فراموش نکن که جلوی تاتنهام(با اینکه فقط خلاصه بازی رو دیدم) کاملا این سبک بازی تیم مشخص بود که فقط برای ضدحمله اومده بود، جلوی چلسی هم همینطور بازی کردیم(برد بازی برگشت پارسال رو هم همینجوری بدست اوردیم، جالبه که موو بعداز برد گفت که تو بازی اتحادیه هم همینجوری بازی کردیم ولی بخاطر اخراج هررا، بازی رو باختیم:general602:)، گل رو خوردیم یه مقدار مالکیت توپ رو گرفتیم ولی اصلا موقعیت درست نکردیم و دوباره رفتیم تو دفاع و چلسی سوار بازی شد...
شاید این سبک بازی جلوی یه تیم خیلی خیلی قویتر از ما و یا یک فینال، جواب بده، ولی آیا ما باید همچین سبک بازی رو جلوی تاتنهام و آرسنال و چلسی و لیورپول و سوسیداد هم انجام بدیم؟ احمقانه هستش، با همچین مدافع هایی که ما داریم که چپ و راست فرط میدن...:general602:
به آمار گلهای خوردمون اصلا توجه نکنید، به این توجه کنید که در طول بازی چند توپ از نیمه ما رد میشه و گل میشه که واقعا یه چیزی اونور فاجعه هستش این آمار...:general710:
اصلان اینقدر تعریف الکی نکن از این دفاع ها، اگه بیلی نباشه، تو هر بازی مطمئن باش که بازنده از زمین بیرون میایم، اگه تیم حریف حمله کنه جلوی ما...:general710:

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
همین دیگه، تیمی که زمین رو در اختیار حریف قرار بده و به فکر ضدحمله باشه، یعنی بازی دفاعی انجام داده، مالکیت توپ هم جزو همین قضیه هستش، با اینکه خودم به شدت طرفدار ایتالیا و سبک بازیش هستم، ولی این سبک بازی رو در منچستر نمیتونم تحمل کنم...
تازه اگه این سبک بازی رو فقط تو خونه حریف دنبال میکردیم، خوب بود، ولی موو جلوی تاتنهام همین چند هفته پیش، جلوی چلسی در تمام بازی های فصل گذشته و امسال و جلوی لیورپول در دو فصل گذشته و حتی جلوی سوسیداد هم این سبک بازی مسخرش رو انجام داده که جلوی سوسیداد داشت رسما تیم رو به فنا میداد و شانس از ... خر اوردیم که دقیقه 94 مهاجمشون توپ رو زد بیرون و داشت یه PSG دیگه برای موو تکرار میشد...
فراموش نکن که جلوی تاتنهام(با اینکه فقط خلاصه بازی رو دیدم) کاملا این سبک بازی تیم مشخص بود که فقط برای ضدحمله اومده بود، جلوی چلسی هم همینطور بازی کردیم(برد بازی برگشت پارسال رو هم همینجوری بدست اوردیم، جالبه که موو بعداز برد گفت که تو بازی اتحادیه هم همینجوری بازی کردیم ولی بخاطر اخراج هررا، بازی رو باختیم:general602:)، گل رو خوردیم یه مقدار مالکیت توپ رو گرفتیم ولی اصلا موقعیت درست نکردیم و دوباره رفتیم تو دفاع و چلسی سوار بازی شد...
شاید این سبک بازی جلوی یه تیم خیلی خیلی قویتر از ما و یا یک فینال، جواب بده، ولی آیا ما باید همچین سبک بازی رو جلوی تاتنهام و آرسنال و چلسی و لیورپول و سوسیداد هم انجام بدیم؟ احمقانه هستش، با همچین مدافع هایی که ما داریم که چپ و راست فرط میدن...:general602:
به آمار گلهای خوردمون اصلا توجه نکنید، به این توجه کنید که در طول بازی چند توپ از نیمه ما رد میشه و گل میشه که واقعا یه چیزی اونور فاجعه هستش این آمار...:general710:
اصلان اینقدر تعریف الکی نکن از این دفاع ها، اگه بیلی نباشه، تو هر بازی مطمئن باش که بازنده از زمین بیرون میایم، اگه تیم حریف حمله کنه جلوی ما...:general710:
ای بابا. ما اومدیم خط حمله شو درست کنیم زدی خط دفاعم که نابود کردی :)))
خط دفاعمون که انصافا همه اش هنر مورینیو هست. مدافعینمون که می دونیم در چه سطحی هستن. بهترینشون بایی بوده که فکر کنم نصف بازی های این فصل رو حضور نداشته. با این حال اصلا گل نمی خوریم. مشکل دفاع چیه دیگه؟! :d
البته به نظر من در مجموع همه مدافع هامون به جز اسمالینگ و دارمیان در سطح قابل تحملی هستن هر چند به خصوص در کناره ها بازیکن های بهتری نیاز داریم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ای بابا. ما اومدیم خط حمله شو درست کنیم زدی خط دفاعم که نابود کردی :)))
خط دفاعمون که انصافا همه اش هنر مورینیو هست. مدافعینمون که می دونیم در چه سطحی هستن. بهترینشون بایی بوده که فکر کنم نصف بازی های این فصل رو حضور نداشته. با این حال اصلا گل نمی خوریم. مشکل دفاع چیه دیگه؟! :d
البته به نظر من در مجموع همه مدافع هامون به جز اسمالینگ و دارمیان در سطح قابل تحملی هستن هر چند به خصوص در کناره ها بازیکن های بهتری نیاز داریم.
:D:D:D
ببین خط حمله زیاد مشکل نداره و مشکل اصلیش نداشتن هافبک درسته حسابی پشت سر لوکاکو هستش، نداشتن وینگر هم که جای خود داره مشکلش...
ولی خط دفاع، وقتی اکثر تیمهایی که روبروی ما دارن بازی میکنن، از نیمه هم رد نمیشن، چه جوری میخوایم عملکرد خط دفاع رو بسنجیم؟؟؟؟
اکثر تیمهایی که روبروی ما بازی کردن، در 90 دقیقه شاید 3 بار از خط نیمه با توپ رد میشن، ولی تو همون 3 بار، به یک یا دوتا گل میرسن!!!!!!!!!!!!!!!:general208::general208::general208::general208: خوب این یه چیزی اونور فاجعه هستش دیگه...:mad::mad::mad:
در بازی های مهم فصل هم که مثلا تیم حریف قوی هستش و میخواد حمله کنه هم، عملکرد دفاع ها هم مشخصه دیگه که چجور هستن، اگه تمام تیم اتوبوس نچیده باشه، تیم میره تو مایه های بازی رفت فصل گذشته روبروی چلسی که 4تا خورد...:general710: تازه این مال الان هستش که با اومدن موو دفاع خیلی بهتر شده!!!! ببین قبلا چطور بود...
دفاع رو وقتی میسنجیم که روش فشار قرار بگیره، وقتی تیم روبروت نیوکاسل باشه و فقط دو بار با توپ از نیمه رد بشه و یک گل بزنه، یعنی فاجعه!!!!!!:general602::general602::general602:

Aventador1988

Registered User
لایک‌ها
455
متن خبر:

ممکن است اتحادیه ی فوتبال انگلیس روملو لوکاکو مهاجم بلژیکی تیم فوتبال منچستریونایتد را به دلیل وارد کردن ضربه به گیتانگ بونگ مدافع تیم فوتبال برایتون در جریان دیدار دو تیم سه جلسه از همراهی تیمش محروم کند .

ضربه ی لوکاکو به مدافع برایتون به صورت کامل قابل رویت است و محرومیت سنگینی در انتظار مهاجم بلژیکی شیاطین سرخ است .

همه چیز به گزارش داور دیدار بستگی دارد .

اگر محرومیت لوکاکو نهایی شود او دیدار در مقابل واتفورد – آرسنال و منچسترسیتی را از دست خواهد داد .

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
گوشی دم دست نبود پست بذارم :)
یانگ این بازی منو یاد اون بازیش رو به روی آرسنال انداخت که هر چی میزد گل بود!
عالی بود،
مارسیال هم عالی بود، پوگبا و لوکاکو نیز، حقشه خداقل یه گل بزنه رام.
مهمترین نکته نیمه اول اما از نظر من عملکرد فوق‌العاده لیندلوف بود، هر توپی چه هوایی چ زمینی قطع کرد، واقعا فوق العاده دفاع کرد این نیمه، بازی قبل هم بهترین بازیکن زمین شد ، داره جا نمیفته کم کم :)

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ترکیب تیم واسم جالب بود، 3-4-3 داشتیم بازی میکردیم؟
آره ۳۴۳ بودیم، ۱۵ دقیقه اول وسط زمینو بدجوری وا داده بودیم و واتفورد بهتر بود، ولی بعد گل یانگ کم کم اومدیم تو بازی
.....
لینکارد بره ایبرا بیاد ۳ تا دیگه بزنیم ^_^

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
ترکیب تیم واسم جالب بود، 3-4-3 داشتیم بازی میکردیم؟
به 3 5 2 نزدیک تر بود به نظر من
لینگارد خیلی تهاجمی بازی نمی کرد لوکاکو هم زیاد جا به جا می شد.

بالا