اصلان، کلا خط دفاع وقتی افتضاح باشه، فرقی نمیکنه که کدوم بازیکن توش حتی نرمال هم بوده و کمتر ر...ده، تو نگاه کن که چه مهاجمهایی جلوشون بازی میکرده؟ گریه آوره که جلوی همچین مهاجمهایی بخوان اینقدر اشتباه کنن، اصلا واتفورد قدرت حمله کردن نداشته و نداره، ولی بخاطر حماقت و ترسو بودن مربی، همه بازیکنهارو میکشونه تو دفاع و حریف هم خیلی راحت میکشه جلو و موقعیت درست میکنه...تبریک میگم برد رو.
لوکاکو افتضاح شد نیمه دوم :|
عجیب گل نزن شده!
مبلاد جان اسمالینگ که هیچ، رو ۲ تا گل روخو مقصر مستقیم بود، من بارها گفتم بایی و جونز انتخابای اصلیمن برای دفاع،
اما لیندلوف هم این بازی هم بازی قبل فوق العاده عمل کرد، واقعا عالی بود.
ظاهرا یه پنالتی رو هم خراب کرده...رونی در بازی دیشب مقابل وستهام هت تریک کرده! نوشته بود اخرین باری که رونی هت تریک کرده بود سپتامبر 2011 بوده! الان هم با این 3 گل 7 گله شده. راستش اصلا فکر نمی کردم رونی دیگه روزهای خوبی رو ببینه به خصوص که اورتون با این وضعیت از نظر تیمی هم شرایط خوبی نداره. ولی نشون داده هنوز اون قدر که فکر می کردیم پیر نشده.
مهرداد جان، بازی رو دیدم، سیتی آنچنان موقعیتی نداشت تو کل بازی، سوتون دفاع میکرد ولی میشه گفت که موقعیت هاش حتی خطرناک تر از سیتی بود(بیشتر روی کرنر و ضربه آزاد) ولی سیتی خوش شانس بود و بازی رو برد و گرنه که اصلا بازیش تعریفی نداشت...سیتی باز هم دقیقه ۹۶ بازی رو برد
گفتم این دفعه تساوی میکنه اما واقعا تیم خوبی هستند
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
پنالتی رو رو ریباند گل کرد.ظاهرا یه پنالتی رو هم خراب کرده...
ولی در کل رونی نمیتونه تو سطح اول فوتبال باشه دیگه...
مهرداد جان، بازی رو دیدم، سیتی آنچنان موقعیتی نداشت تو کل بازی، سوتون دفاع میکرد ولی میشه گفت که موقعیت هاش حتی خطرناک تر از سیتی بود(بیشتر روی کرنر و ضربه آزاد) ولی سیتی خوش شانس بود و بازی رو برد و گرنه که اصلا بازیش تعریفی نداشت...
راستش نمیدونم، چی بگم، اکثر منچستری ها، با کنار گذاشتن ماتا مطمئنا یه حمله ای به موو میکنن، در صورتیکه من فکر میکنم که ماتا بیش از 2 ساله که اضافی هستش تو تیم...اوزیل بازی آخر آرسنال هم نمایش خیلی خوبی داشت
امیدوارم تو ژانویه برای جذبش اقدام کنند
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
نیمه اول، رسما نمیتونستن موقعیت درست کنن و سوتون خیلی موقعیتهای بیشتر و بهتری داشت، اون آخر بازی که دیگه مشخصه که سیتی حمله میکنه وقتی بازی مساوی هستش، ولی از نظر من توپ رو در اختیار داشته باشی ولی نتونی موقعیت درست کنی، به چه دردی میخوره؟؟؟ 10000 پاس بیخود و بی دلیل به هم بدن، ولی به دروازه نتونن نزدیک تر بشن... دقیقا وضعیت سیتی بود این قضیه که با خوش شانسی به گل رسیدن، مثل گل اولشون...بازی سیتی رو آخراشو دیدم من، سوتون رسما اتوبوس چیده بود ۱۱ نفره،