• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این لوکاکو هم یه چیزیش شده، البته قبلا هم موقعیت خراب میکرد، ولی الان چندین بازی که رسما ...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تیم که داره افتضاح بازی میکنه، رسما همه رو کشیده تو دفاع، هیچ خبری از ضدحمله هم نیست...
انگار هررا واقعا بازیسازی یادش رفته...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بله این هم گل دوم، این بود که میگفتم مورینیو ترسو هستش و بازی دفاعی میکنه، همین بود منظورم، تیم گل زده، همه رو کشونده تو دفاع، حریف هم ریخته داره چپ و راست موقعیت درست میکنه...
این هم از دفاع عالی، اصلان جان، چقدر فرط داده تو همین یه نیمه... اون هم جلوی چه مهاجمهایی!!!!!!! مهاجمهای واتفورد!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تبریک بابت برد...
باز هم میگم این سبک بازی موو وقتی تیم جلو میوفته، زشته و سر تیم رو به باد میده با این دفاع ها...
مشخصا دلیل تعویض مارسیال شرکت نکردنش تو کار دفاعی بود که رشفورد که به جاش اومد هم یه تشر درسته حسابی از موو خورد، وقتی تو زمین داشت راه میرفت...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تبریک میگم برد رو.
لوکاکو افتضاح شد نیمه دوم :|
عجیب گل نزن شده!
مبلاد جان اسمالینگ که هیچ، رو ۲ تا گل روخو مقصر مستقیم بود، من بارها گفتم بایی و جونز انتخابای اصلیمن برای دفاع،
اما لیندلوف هم این بازی هم بازی قبل فوق العاده عمل کرد، واقعا عالی بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نقطه مثبت بازی خوب لیندلوف باور که نشون میده داره اون اعتماد به نفس رو پیدا می‌کنه
فکر میکنم چند تا بازی باید لوکاکو رو تعویضی بیاره تو

تو بازی رئال مادرید گرت بیل به پاس بیرون پای عالی داد
امیدوارم اگه منچستر جذبش کرد دیگه مصدوم نشه
نیم فصل اوزیل رو بگیرن خوبه
تیم اصلا طرح حمله نداره
گلها رو با ضد حمله فقط داریم میزنیم

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تبریک میگم برد رو.
لوکاکو افتضاح شد نیمه دوم :|
عجیب گل نزن شده!
مبلاد جان اسمالینگ که هیچ، رو ۲ تا گل روخو مقصر مستقیم بود، من بارها گفتم بایی و جونز انتخابای اصلیمن برای دفاع،
اما لیندلوف هم این بازی هم بازی قبل فوق العاده عمل کرد، واقعا عالی بود.
اصلان، کلا خط دفاع وقتی افتضاح باشه، فرقی نمیکنه که کدوم بازیکن توش حتی نرمال هم بوده و کمتر ر...ده، تو نگاه کن که چه مهاجمهایی جلوشون بازی میکرده؟ گریه آوره که جلوی همچین مهاجمهایی بخوان اینقدر اشتباه کنن، اصلا واتفورد قدرت حمله کردن نداشته و نداره، ولی بخاطر حماقت و ترسو بودن مربی، همه بازیکنهارو میکشونه تو دفاع و حریف هم خیلی راحت میکشه جلو و موقعیت درست میکنه...
فرض کن که مهاجم بهتر و بزرگتری جلوشون بازی میکرد؟ با همین ها واتفورد تونست 2 گل بزنه و اگه لینگارد گل چهارم رو نمیزد، مطمئن بودم که 10 دقیقه آخر بازی به شدت حمله میکرد واتفورد و خیلی راحت به گل سوم هم میرسید...
تنها فرق بازی با این تیمها و بازیهای بزرگتر اینه که آقای مورینیو، میاد و اتوبوس میچینه که افتضاحات دفاع هاش، مشخص نمیشه...
همه اینها بماند، ولی باز هم یه 4تایی دیگه اتفاق افتاد، این بار پوگبا زیاد تاثیر خاصی نداشت تو بازی، ولی باز هم با حضورش به 4 گل رسیدیم...o_O

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
امروز تولد 44 سالگی یکی از اسطوره های باشگاه هستش که یکی از دوست داشتنی ترین و بزرگترین و پرافتخارترین فوتبالیستهای تاریخ در رده باشگاهی هستش که بخاطر ملیتش نتونست در جام جهانی بازی کنه:
ryan-giggs.jpg Giggs-with-trophies.jpg
واقعا خنده داره واسم که طرفدارهای بقیه تیمها، از اسطوره صحبت میکنن و میخوان خودشون رو مقایسه کنن...:general711:

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خیلی جالبه، اومدم بگم که سیتی مساوی کرد و بالاخره فشار مسابقات، گردنش رو گرفت که دقیقا عین بازی با برنلی شد و دقیقه 97-96 استرلینگ گل پیروزی رو واسشون زد، عجیبه که هر دو بازی رو ثانیه آخر، گل پیروزی رو زدن!!!!
بین خودمون هم باشه، بازی سیتی رو داشتم نگاه میکردم، باز هم بازی خودمون خیلی شرف داشت نسبت بهش...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سیتی باز هم دقیقه ۹۶ بازی رو برد
گفتم این دفعه تساوی می‌کنه اما واقعا تیم خوبی هستند

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
رونی در بازی دیشب مقابل وستهام هت تریک کرده! نوشته بود اخرین باری که رونی هت تریک کرده بود سپتامبر 2011 بوده! الان هم با این 3 گل 7 گله شده. راستش اصلا فکر نمی کردم رونی دیگه روزهای خوبی رو ببینه به خصوص که اورتون با این وضعیت از نظر تیمی هم شرایط خوبی نداره. ولی نشون داده هنوز اون قدر که فکر می کردیم پیر نشده.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
رونی در بازی دیشب مقابل وستهام هت تریک کرده! نوشته بود اخرین باری که رونی هت تریک کرده بود سپتامبر 2011 بوده! الان هم با این 3 گل 7 گله شده. راستش اصلا فکر نمی کردم رونی دیگه روزهای خوبی رو ببینه به خصوص که اورتون با این وضعیت از نظر تیمی هم شرایط خوبی نداره. ولی نشون داده هنوز اون قدر که فکر می کردیم پیر نشده.
ظاهرا یه پنالتی رو هم خراب کرده...
ولی در کل رونی نمیتونه تو سطح اول فوتبال باشه دیگه...
سیتی باز هم دقیقه ۹۶ بازی رو برد
گفتم این دفعه تساوی می‌کنه اما واقعا تیم خوبی هستند

مهرداد جان، بازی رو دیدم، سیتی آنچنان موقعیتی نداشت تو کل بازی، سوتون دفاع میکرد ولی میشه گفت که موقعیت هاش حتی خطرناک تر از سیتی بود(بیشتر روی کرنر و ضربه آزاد) ولی سیتی خوش شانس بود و بازی رو برد و گرنه که اصلا بازیش تعریفی نداشت...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اوزیل بازی آخر آرسنال هم نمایش خیلی خوبی داشت
امیدوارم تو ژانویه برای جذبش اقدام کنند

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ظاهرا یه پنالتی رو هم خراب کرده...
ولی در کل رونی نمیتونه تو سطح اول فوتبال باشه دیگه...

مهرداد جان، بازی رو دیدم، سیتی آنچنان موقعیتی نداشت تو کل بازی، سوتون دفاع میکرد ولی میشه گفت که موقعیت هاش حتی خطرناک تر از سیتی بود(بیشتر روی کرنر و ضربه آزاد) ولی سیتی خوش شانس بود و بازی رو برد و گرنه که اصلا بازیش تعریفی نداشت...
پنالتی رو رو ریباند گل کرد.
موافقم باهات که دیگه تو اوج نیست، ولی دیشب از صمیم قلب خوشحال شدم از گلاش :)
بازی سیتی رو آخراشو دیدم من، سوتون رسما اتوبوس چیده بود ۱۱ نفره،
ولی واقعا پاسکاری و داینامیک بازی سیتی جلوی تیمی که اونحوری تو دفاعه عالی بود،
تو تیم خودمون حداقل ندیدم تو شرایط اینجوری بتونیم اینجوری سریع و روون بازی کنیم.
البته سیتی واقعا هم خوش شانس بوده این چند هفته، وگرنه میتونستن ۳،۴ امتیاز از دست بدن راحت

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اوزیل بازی آخر آرسنال هم نمایش خیلی خوبی داشت
امیدوارم تو ژانویه برای جذبش اقدام کنند

راستش نمیدونم، چی بگم، اکثر منچستری ها، با کنار گذاشتن ماتا مطمئنا یه حمله ای به موو میکنن، در صورتیکه من فکر میکنم که ماتا بیش از 2 ساله که اضافی هستش تو تیم...
ولی اگه ما اوزیل رو بگیریم، باید دیگه بیخیال جذب گریزمن باشیم، اما از نظر من سانچز بیشتر به درد ما میخوره تا اوزیل که بخوایم پشت مهاجم بازیش بدیم...
در کل حتما باید خرید زمستونی داشته باشیم و این خریدها، دفاع میانی نباید باشن، اگه باشن که من یکی شروع به فحش دادن به مورینیو میکنم...
بازی سیتی رو آخراشو دیدم من، سوتون رسما اتوبوس چیده بود ۱۱ نفره،
نیمه اول، رسما نمیتونستن موقعیت درست کنن و سوتون خیلی موقعیتهای بیشتر و بهتری داشت، اون آخر بازی که دیگه مشخصه که سیتی حمله میکنه وقتی بازی مساوی هستش، ولی از نظر من توپ رو در اختیار داشته باشی ولی نتونی موقعیت درست کنی، به چه دردی میخوره؟؟؟ 10000 پاس بیخود و بی دلیل به هم بدن، ولی به دروازه نتونن نزدیک تر بشن... دقیقا وضعیت سیتی بود این قضیه که با خوش شانسی به گل رسیدن، مثل گل اولشون...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
و گل دوم رو هم لینگارد میزنه...
چه خبره تو تاپیک، هیچ کس نیست!!!!!!
تازه رسیدم و نتیجه 2-0 هستش!!!!!

بالا