• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
این سیتی ای که تو این چند هفته دیدیم اصلا شکست ناپذیر نیست. امروز نیمه اول که رسما تعطیل بودن فقط وسط زمین پاسکاری می کردن حتی یه موقعیت خطرناک هم یادم نمیاد داشته باشن. نیمه دوم رو ندیدم البته. اگرچه تفاوت حضور و عدم حضور پوگبا رو دیدیم ولی من از بازی هفته بعد ناامید نیستم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
حتی اوردن اسم تراشتگن کنار دخه آ جالب نیست به نظرم،
درسته مارک خیلی پیشرفت کرده و الانم فرم خیلی خوبی داره، ولی داوید راحت ۲،۳ لول بالاتره..
......
سیتی هم واقعا این دو سه هفته شانس بدجور باهاش یار بوده، اگه پوگبا بود خیلی امید داشتم به برد، ولی باز هم ناامید نیستم.
نکته بدش اینه این امتیازات زورکی و شانسی آخر فصل معمولا منجر به قهرمانی میشن...
واقعا داریم چوب خرید نمردنا و افت تو اون ۲ ماهی که پوگبا نبود رو میخوریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مورینیو اول فصل دنبال پریشیچ بود
واقعا بازیکن خوبیه
بیخود نبود مورینیو اینقدر دنبالش بود
خرید های مورینیو معمولا خوب از آب در میان

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واقعا عجیبه که سیتی الان 3 هفتست که خیلی با خوش شانسی برنده از بازی بیرون میاد، 3 برد ناپلئونی که تقریبا شانس حرف اول رو میزد توش... درسته که تیمهای روبروش دفاعی بازی کردن...
بگذریم که بازی دیشب، البته بنده هم نیمه اول رو فقط دیدم، تعجب میکردم از این بازی هایی که از سیتی تو این چند هفته دیدم که چطور این تفاضل گل رو داره و صدر جدوله...؟؟؟؟
ولی همونطور که گفتی اصلان، همین امتیازات هستش که تیمهارو قهرمان میکنه، تیمی افتضاح بازی کنه، ولی باز هم برنده از بازی بیرون بیاد، واقعا ما بدشانس شدیم...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گفته شده دنی رز اولین تارگت مورینیو در نقل و انتقالات زمستانی هست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گفته شده دنی رز اولین تارگت مورینیو در نقل و انتقالات زمستانی هست

برتراند رو ترجیح میدم، رز حتی تو تاتنهام هم فیکس نیستش دیگه...
باید بیشتر از اینا به فکر وینگر و هافبک سرعتی و دریبل زن پشت مهاجم باشیم که شایعه اریکسن خیلی میاد...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی رو بردیم
نمی‌دونم گلی که خوردیم آفساید بود یا نه
اما خب بازی دست ما بود

لوکاکو و رشفورد گلزنی کردن
نکته مثبت بازی خوب لوک شاو بخصوص تو فاز تهاجمی بود که حتی مورینیو هم ازش تعریف کرده

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
میخواستم تبریک بگم برد رو، ولی شرایط جدول ها رو دیدم یکم مردد شدم :))
تو ۱/۱۶ تا الان میتونیم به رئال، یووه یا بایرن بخوریم :|
چ وضع برخورد با سرگروهه آخه :)))

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لایپزیش و پورتو و شاختار و حتی سویا هم میتونن گزینه های دیگه باشن، حالا این وسط دوم شدن تیمهای انگلیسی تو گروهشون، که چلسی یکی از نمونه هاش هستش و نمیتونن جلوی ما بازی کنن، آیا به ضرر ما میشه این قضیه که این تیمها حذف میشن از لیست و اونوقت تیمهایی مثل یووه و بایرن و رئال میان تو لیست...
خدارو شکر کنیم که دیشب PSG بیشتر گل نخورد، و گرنه اون هم ممکن بود بهمون بخوره...:confused: خد خدا کنیم که لوزرها تو گروهشون دوم نشن و گرنه که، تیمهای اون گروه هم از لیست خارج میشن و احتمال خوردنمون به یووه و بایرن و رئال خیلی بیشتر میشه...:confused::confused::confused:
تازه خلاصه بازی دیشب رو دیدم، گلی که خوردیم که 100 درصد آفساید بود!!!!!! جالب بود که داور هرچی منتظر موند که کمکش آفساید رو اعلام کنه، چیزی اتفاق نیوفتاد تا مجبور شد گل رو قبول کنه!!!! حتی بازیکنهای زسکا هم باورشون نمیشد که گل قبول شده...o_O
اما در مورد گلی که خوردیم، باید گفت که شاو بدجور جا موند، شاید بخاطر همین بوده که از شاو در کارهای تهاجمی تعریف کرده موو...
کلا به تیم استراحت داده بود و خیلی از بازیکنهارو رو نیمکت گذاشته بود، ولی اصل قضیه اینجاست که پوگبا نیست تو بازی با سیتی...:general710:

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب تکلیف تیمهای صعود کرده هم مشخص شد دیگه، فردا هم قرعه کشی هستش، حالا خیلی جالب شده این ترتیبی که پیش اومده، امکان خوردن خیلی از تیمهای بزرگ بهم وجود داره و منچستر هم میتونه با بایرن و یووه و سویا و شاختار و پورتو و رئال روبرو بشه...
کدومشون بهتر به نظر میرسه؟؟؟
به شخصه بعداز سویا و پورتو، رئال رو ترجیح میدم که باهاش روبرو بشیم...
2524899_w1.jpg

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خوب تکلیف تیمهای صعود کرده هم مشخص شد دیگه، فردا هم قرعه کشی هستش، حالا خیلی جالب شده این ترتیبی که پیش اومده، امکان خوردن خیلی از تیمهای بزرگ بهم وجود داره و منچستر هم میتونه با بایرن و یووه و سویا و شاختار و پورتو و رئال روبرو بشه...
کدومشون بهتر به نظر میرسه؟؟؟
به شخصه بعداز سویا و پورتو، رئال رو ترجیح میدم که باهاش روبرو بشیم...
مشاهده پیوست 1046054
من هم به شدت رئال رو ترجیح میدم.
وقتشه انتقام سال آخر رئیس رو بگیریم...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برنامه چه ساعتی هست؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مثل اینکه برنامه روز دوشنبه هست
ساعت سه یا سه و نیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اون انتقام رو که باید از بی شرف بزرگ، داور میگرفتیم، ریتزولی بی شرفی که جلوی بایرن، داسیلوارو اخراج کرد و هکتور مورنو رو بخاطر اون خطای وحشتناک و شکستن پای شاو، حتی جریمه تیمی نکرد و خطا و پنالتی نگرفت!!!! اخراج فلینی بماند...(اشتباه شد، داور بازی با رئال، ریتزولی نبود:confused:)
تا اونجا که یادم میومد، قرعه کشی رو جمعه بعداز پایان بازیهای یورولیگ انجام میدادن(چون قرعه کشی یورولیگ هم زمان با UCL انجام میشد) ولی الان که چک کردم، زده که 2 دوشنبه ساعت 12 به وقت اروپای مرکزی در سوییس هستش...

Last edited:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
در کل حتما باید خرید زمستونی داشته باشیم و این خریدها، دفاع میانی نباید باشن، اگه باشن که من یکی شروع به فحش دادن به مورینیو میکنم...
میلادجان تودر هر حال یک سوراخی رو گیر میاری که بابتش فحش بدی. راحت باش :D:D

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اون انتقام رو که باید از بی شرف بزرگ، داور میگرفتیم، ریتزولی بی شرفی که جلوی بایرن، داسیلوارو اخراج کرد و هکتور مورنو رو بخاطر اون خطای وحشتناک و شکستن پای شاو، حتی جریمه تیمی نکرد و خطا و پنالتی نگرفت!!!! اخراج فلینی بماند...
فقط پای شاو رو نشکوند. آیندهء جناح چپ ما رو دو سال برد تو کما. بی شرف :mad:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
من اصلا تو فاز جان وینی نیستم. ترجیح میدم بخوریم به شاختار که یک مرحله دیگه هم بالا رفته باشیم. زیاد روی دور بعدش حساب نمیکنم.
ایشالله اگر اگر به دور بعدی برسیم، عملکردمون خوب و قابل قبول بوده.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلادجان تودر هر حال یک سوراخی رو گیر میاری که بابتش فحش بدی. راحت باش :D:D
علی جان، تقصیر من که نیست، وقتی مربی یه کاری میکنه که لایق فحش دادن میشه...:D:D:D (ولی خداییش به هیچ مربی فحش ندادم غیر از اون لعنتی که باشگاه رو نابود کرد، موو هم سبک بازی تیمش و ترسو بودنش هستش که سر تیم رو به باد میده، اگه سر تیم رو به باد نداد، مشکلی ندارم باهاش... هر کی دلش بخواد بگه که موو اتوبوس میچینه، تو این دو فصل فقط یکی دو بازی بوده که تیم روبرومون اتوبوس نچیده جلومون، واسم عجیبه که این همه چرت و پرت در مورد سبک بازی منچستر میگن...)
در کل من هم مثل اصلان رئال رو ترجیح میدم، چون مطمئن هستم که عرضه رسیدن به فینال رو نداریم با این تیم و راحت جلوی تیمهایی مثل PSG، حذف میشیم، اگه قرار به حذف شدن باشه(تو این مرحله یا مرحله بعدی)، بهتر از رئال پیدا نمیکنیم، نه اینکه بگیم تیمش خیلی قدرتمند هستش، در حال حاضر خیلی تو افت هم هستش، ولی هنوز اسم رئال روش هستش، جلوی هر تیم دیگه ای حذف بشیم، طرفدارهاش واسمون شاخ میشن...(البته طرفدارهای رئال، دیگه خدارو بنده نمیشناسن، نمیدونن که هر سربالایی یه سرپایینی هم داره، این تیمشون من رو دقیقا یاد میلان آخرین سال حضور آنجلوتی و اومدن آلگری میندازه، تیمی که تو UCL انگیزه داشت و میتونست نتیجه بگیره، ولی بازیکنهای پا به سن گذاشتش، نمیتونستن اصلا تو لیگ و فشار، کاری از پیش ببرن...)
این تیم خودمون هم هنوز خیلی بازسازی میخواد تا بتونه مدعی UCL بشه... هر کسی که در مورد منچستر نظر میده، با تعجب میگه که چرا منچستر تو تابستون فقط 3تا خرید کرده، همه انتظار 6-5 خرید درسته حسابی داشتن برای دوباره ساختن این تیم، فکر میکنم که موو با این کارش، نمیخواست فشار زیادی روش باشه، یا واقعا باشگاه نمیتونست اونجوری خرج کنه...:general710:

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب یه چندتا خبر و شایعه هم بدیم به دوستان، بالاخره نزدیک نقل و انتقالات زمستونی هم هستیم...
اولیش واسه اصلانه: موو اعلام کرده که جونز به بازی فردا میرسه ولی بایی هنوز مصدومه...(این بایی هم همش مصدومه ها)
روزنامه های ایتالیایی اعلام کردن که منچستر پیشنهاد تعویض ماتارو با ژوائو ماریو رو واسه زمستون داده(دو فصل پیش قبل از اینکه بره اینتر، هم دنبالش بودیم، ولی موندم که کجا میخوایم بازیش بدیم؟؟ وینگر راست؟؟؟؟ فقط مونده که مورینیو بیاد پپه و تیاگو سیلوارو هم بخره و بزاره مهاجم و وینگر چپ، دیگه تیمش کامل میشه، با 1 دروازه بان و 10 دفاع!!!!!!!)
اکسپرس(روزنامه های انگلیسی رو جدی نمیگیرم هیچوقت) هم گفته که خامس میخواد از بایرن جدا بشه و چلسی و منچستر دنبالش هستن...
شایعه شده که با 60 میلیون یورو هم بیل رو میخوایم بگیرم(باز هم روزنامه انگلیسی) که احمقانه هستش، 10 دقیقه بازی میکنه و نصف فصل رو مصدومه همش این بشر...
خبر بد هم اینه که تنها مصدوم سیتی هم که سیلوا باشه طبق گفته گواردیولا به بازی یکشنبه میرسه!!!!
راستی یه چیزی هم بگیم در مورد بازی آخری که در اروپا داشتیم، ظاهرا یه رکورد جدیدی زدیم که 40 بازی بدون شکست رو در خانه تجربه کردیم...

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
جالبه که همه هم نظرید که ما نمی تونیم به نیمه نهایی چمپیونز برسیم! ولی من اصلا این طور فکر نمی کنم. امسال قدرت تو تیم های مختلف اروپا پخش شده. بارسا و رئال و یووه ضعیف تر از قبل هستن. بایرن هم قطعا قوی تر از قبل نیست. و البته چلسی سیتی پی اس جی و لیورپول خیلی بهتر شدن.
واقعا امسال تو چمپیونزلیگ از همین 16 تیمی که صعود کردن 7 8 تیم مدعی ان. در عین حال هیچ کدوم مثل رئال پارسال یا بایرن 2013 یا بارسای 2009 تا 2011 شکست ناپذیر نیستن. من تیم خودمون رو هم یکی در سطح همین مدعی ها می دونم.

بالا